|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  441 442 [443] 444 445   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
8.4.2011 14:06:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: mama2009

mi se danas spremamo na vikendicu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

i mm radi sutrauser posted image user posted image user posted image

user posted image

A ja se spremam za radnu subotuuser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 11051
8.4.2011 14:08:19   
koka i po
JELENA...evo tacna dijagnoza...
otitis media chr.1.sin
defekt u prednjim kvadrantima..
boja sekreta varira izmedju sivkastobijele i bjelo zuckaste......kad curi curi van a kad ne curi ostaje unutra i vidi se otoskopom...
hvala ti puno...

< Poruku je uredio koka i po -- 8.4.2011 14:09:39 >

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11052
8.4.2011 14:09:15   
R&T@
Ja ne radim NISTA sa dadadinim muzOm...
Da zenice sta ne pomisleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11053
8.4.2011 14:10:51   
koka i po
a gluho bilo user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11054
8.4.2011 14:11:50   
Anoniman
Tajra bujrum takodje...ne znam sto user posted image , ali tako si mi nesto draga i milauser posted image

Koko je li bilo izalovano nekih bakterija i gljivica prilikom analiza? Posalji mi br tel na pp pa te zovem cim zavrsim, kod njega sam u pola sest narucena.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 11055
8.4.2011 14:12:03   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mama ja sam rekla na slatku, nisam rekla na kafu user posted image , kod mene uvijek kolaca ima, a sad ima da bude i vise vrsta cim je deMbelguza odlucila svju guzu podici user posted image

Racunajte na nassssss user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cestitamo prve korake, da lagano i sigurno koraca kroz zivot....'potica draga.....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11056
8.4.2011 14:14:15   
Lady26
IZVORNA PORUKA: dadada

eFo nas...zaspao maloprije...hvala boguuser posted image ...ja se sad kanim da sjednem i tati napisem pismouser posted image ...sramota...nisam mu napisala ima 100 godina...otkako su uveli ovaj emaJluser posted image ...a on voli pismauser posted image ...stas...stare generacijeuser posted image

Pisi Milijana....
Dragi Miso, mi smo svi dobro i zdravo,
Dzekna jos nije umrla a kad ce ne zna se user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11057
8.4.2011 14:14:16   
R&T@
jelenaTuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Koko, gluho, gluho...nego sta....
"gluhlje" nego uho kokinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11058
8.4.2011 14:16:14   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

eFo nas...zaspao maloprije...hvala boguuser posted image ...ja se sad kanim da sjednem i tati napisem pismouser posted image ...sramota...nisam mu napisala ima 100 godina...otkako su uveli ovaj emaJluser posted image ...a on voli pismauser posted image ...stas...stare generacijeuser posted image

Pisi Milijana....
Dzekna jos nije umrla a kad ce ne zna se user posted image user posted image user posted image user posted image

Nije moje da recem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S. Mahni mi dadado s prozora, odoh u tvoju "mahalu" da nesto zdogovorim za onu moju javnu ustanovu

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11059
8.4.2011 14:17:00   
koka i po
jelena pp poslan user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11060
8.4.2011 14:18:24   
koka i po

jelenaTuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Koko, gluho, gluho...nego sta....
"gluhlje" nego uho kokinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zar nesto moze biti gluhlje user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11061
8.4.2011 14:20:06   
Lady26
Felix jako mi je zao sto prolazite kroz sve to i zalosno je sto doktori ne rjesavaju djetetu njegovo stanje, Anel je po meni precesto bolestan i uzrok mora postojati negdje u organizmu da mu svako malo izaziva prehlade, gripe, kasalj i temperature....Nadam se da cete to rijesiti ubrzo user posted image user posted image user posted image

Koko za brzo rjesavanje i tvoje boljke user posted image user posted image user posted image
Tajra user posted image user posted image
Mama2009 sretan put, odmorite se, uzivajte maximalno, poljubi mi curicu puno puta a cekam poziv kad se vratite aBd, vazi? user posted image user posted image user posted image
Apotekarka, je li djecak bolje? Valjda se tura nece vracati a i tebi zelim brzo ozdravljenje user posted image

Lana je i danas hB dobro jela, pojela je punu zdjelicu supe sa mrkvicom i mesom, onako gustu ali opet miksanu...al neka....ja sam sretna....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11062
8.4.2011 14:21:14   
Anoniman

Pisi Milijana....

Nije moje da recem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S. Mahni mi dadado s prozora, odoh u tvoju "mahalu" da nesto zdogovorim za onu moju javnu ustanovu

user posted image user posted image user posted image user posted image ...sta je ono sa vocic Zekonjomuser posted image user posted image user posted image user posted image

sutite...ne znam ni da li jos znam pisati...mislim, pisanim slovimauser posted image user posted image user posted image user posted image ...uzas

tajra...mozda se i "ugledamo" cim se ovaj digne ja sam s njim vani

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 11063
8.4.2011 14:21:49   
Lady26
Nego zene, ja veceras imam godisnjicu mature, 10 godina.... ne znam ni sta obuci, a nesto nemam ni izbora ''vako debela (stare stvari mi ne mogu) a ne znam nesto ni ide li mi se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 8.4.2011 14:24:55 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11064
8.4.2011 14:22:27   
Anoniman

Ja ne radim NISTA sa dadadinim muzOm...
Da zenice sta ne pomisleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ne bih ja tebi zamjerilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 11065
8.4.2011 14:22:55   
mama2009

Felix jako mi je zao sto prolazite kroz sve to i zalosno je sto doktori ne rjesavaju djetetu njegovo stanje, Anel je po meni precesto bolestan i uzrok mora postojati negdje u organizmu da mu svako malo izaziva prehlade, gripe, kasalj i temperature....Nadam se da cete to rijesiti ubrzo user posted image user posted image user posted image

Koko za brzo rjesavanje i tvoje boljke user posted image user posted image user posted image
Tajra user posted image user posted image
Mama2009 sretan put, odmorite se, uzivajte maximalno, poljubi mi curicu puno puta a cekam poziv kad se vratite aBd, vazi? user posted image user posted image user posted image
Apotekarka, je li djecak bolje? Valjda se tura nece vracati a i tebi zelim brzo ozdravljenje user posted image

Lana je i danas hB dobro jela, pojela je punu zdjelicu supe sa mrkvicom i mesom, onako gustu ali opet miksanu...al neka....ja sam sretna....

cem se javim user posted image , hej nego kad idemo kod A i Jelene na kolace

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11066
8.4.2011 14:23:15   
Anoniman

Nego zene, ja veceras imam godisnjicu mature, 10 godina.... ne znam ni sta obuci, a nesto nemam ni izobra 'vako debela (stare stvari mi ne mogu) a ne znam nesto ni ide li mi se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jesi...bas si debela i ruzna...haj mrs tamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 11067
8.4.2011 14:23:31   
koka i po
user posted image user posted image user posted image user posted image a Boze sacuvaj user posted image ...da ne kazem gluho bilo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11068
8.4.2011 14:24:59   
koka i po

Nego zene, ja veceras imam godisnjicu mature, 10 godina.... ne znam ni sta obuci, a nesto nemam ni izobra 'vako debela (stare stvari mi ne mogu) a ne znam nesto ni ide li mi se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jesi...bas si debela i ruzna...haj mrs tamouser posted image user posted image user posted image

stvarno si zaista user posted image user posted image user posted image ...jesi blentava user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11069
8.4.2011 14:25:46   
Lady26
IZVORNA PORUKA: mama2009

cem se javim user posted image , hej nego kad idemo kod A i Jelene na kolace

Samo vici....cemo joj se najavimo iduce hefte?! user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 11070
8.4.2011 14:26:32   
Pantera.
oooojjj ljudi mi jos bolesni... Dečko je dobar al ja užas jedan... bez tableta ne mobu nikako da funkcioniram danas... pucam se ovim Rhinostop al dzaba izgleda.... uzela sam i Benil kapi i to kratko traje...

dadada ista sam ti takva... totalno oldfashion girl... email ne volim nikako.. radije pišem user posted image user posted image
nekako volim miris papira pogotovo ako je malo stariji.... i ljepse mi je kad drzim u ruci nešto što je meni neko drag držao već user posted image user posted image .. mislim na pismo i sl user posted image user posted image

Kako zavidim svima koji danas izadju vani... user posted image user posted image

moj novi mobitel maloprije je nastradao jer se moj dragi sinčić igrao čekića i eksera.. možete naslutiti šta je bio mobitel... uhhh koja ogrebotina user posted image user posted image

Arhitekti svoje greške pokrivaju mramorom, liječnici zemljom, a žene dekolteom...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 11071
8.4.2011 14:26:55   
bebacha
hocemo i mi na kolaceuser posted image user posted image cestitamo korake,nek budu posuti ruzamauser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 11072
8.4.2011 14:26:56   
Hanady RR
uh čitam čitam a sve mi se manta...
felix dušo....
sve su ti savjetovale što bih i sama...plumologu djte i ja mislim da je vakat d avi alerko9testove iz krvu uradite jer meni se čini da se njemu brohitis stalno vraća iz nekog razloga koji je mnogo ozbiljniji od rasta zubića.
Vi idete na inhalacije al on tebi nije šlajm izbacio nikada...to nije dobro...sirupe koje vam daju ne djeluju na taj šlajm...to se mora izbaciti jer stalno dolazi do uplate šlajma koji stalno stoji u plućima.

Treba se tome ozbiljnije posvetiti...
moja mlađa je skolan bronhitisu...al nazdravlje stavrno nije ga dugo imala...i niti jednom nismo bile u bolnici iako su nas sa njena 4 i pol mjeseca slali...vodili da smo gore a ja bila kući i stalno išle na inhalaciju i inekcije. mislim ja sma ojačal njoj imunitete, svako kihanje ja sam već u panici eto ga bronhitis ali smo rejšile svašta adekvatnim medicinskim tretmanom.
To što ga bodu i uzimaju krv može biti traumatično ali draga moja CRP je samo kap krvi iz prsa i on će pokazati jeli ima uple tu uopšte...ako je nema možda brohitis i taj šlajm ''porbudi'' alergijska reakcija na nešto, polen, pelud, grinje, prašina kućna, plišana igračka obična.....
Mislim da je vrijeme da odete plumologu dječijem specijalisti i da se obratiš doktorici po pitanju savjeta pregleda za aleggijuuser posted image

Čuvaj se....
i ne sikiraj se...
sve mi to prolazimo...
neke do nas sa dvoje djece odjednom...kad ih imaš više samo u krug vrtiš jedno 2 mjeseca jedno se razboli a drugo ozdrai i sve tako....
al uspjevamo i živimo i draga ne plačemo nad živom djecom....
Molim te malo se priberi i ojačaj...meni s ečini tebi treb više snage nego djetetu...tako si mi krhka...
to jeste teško al ima i gore...zato budi sretna da nije gore od toga...i da ne bi bilo...trzni se i traži novog doktora...to što ti vjeruje svojoj pedijatrici ne znači d aje ona stručna...jer tolike antibiotike i inekcije ...pa mislim do sada bi te svaki ljekar poslao u bolnicu na -2-3 dana na ispitivanje ako ništa drugo. Skrši mu ta pedijatrica imunitet totalnouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 11073
8.4.2011 14:27:52   
Lady26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to mi je prvo mrs u zivotu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image direkt me u petu pogodilo, imam 100% onu Ahilovu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ev nije mi dobro....

Sad bez zezanja, nista mi staro ne moze pa eto vidi....sad gledam stvari XL a nekad bilo M ili max L....hlace 44, 46 broj....jok, nisam debela, bas sam slang....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11074
8.4.2011 14:29:10   
bebacha
Hanady oni su njih slali u bolnicu al ona nije htjelauser posted image user posted image
i ja savjetujem alergo test

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 11075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  441 442 [443] 444 445   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  441 442 [443] 444 445   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *