|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  440 441 [442] 443 444   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
8.4.2011 13:03:58   
Anoniman
Draga Felix,

svi su ti vec napisali sta trebas uraditi...i ja se slazem...nepotrebo trosis snagu...i na koncu, dovodis sebe do ludila...kazes da ga ne zelis bespotrebno opet voditi da ga bodu i da mu rade nalaze...pa draga moja, nije bespotrebo ako ce se jednom za uvijek utvrditi ispravna terapija...mozda je diagnoza i tacna...ali mu ocigledno terapija ne odgovara...i njemu treba specijalista...mozda je tvoja pedijatrica jako dobra...ali njemu treba spec. otorinac i plumolog...on je ipak prijevremeno rodjen...i to treba uzeti u obzir...ti si isto u trudnoci kuburila sa bakterijama..i primala si inekcije....i to treba uzeti uobzir...ja nisam lijecnik, ali vjerujem da su to sve informacije koje su i te kako od znacaja...a mozda i nisu...kako god...jedino ispravno, po mom misljenju, jeste spakovati se i potraziti najboljeg moguceg specijalistu...iate tog prijatelja dr. iskoristi ga da vam pomogne kod koga da odete...nek se on raspita...sigurno ce brze i lakse doci do info. nego da vi naslijepo tragate...pa uradite i alergo testove...sve moguce...samo da znas o cemu se radi i da dobijes ispravnu terapiju...a onda...cim mognete...trc na more...idi izvan sezone...kad nije prevruce...i kad nije prevelika frka..i nemoj da te cujem kako neces, jer je Anelko nemoguc...ima da idete i da svo troje uzivate

(odgovor članu mama2009)
  Neposredna veza do poruke: 11026
8.4.2011 13:07:32   
koka i po
hej.....
feliks...ja sam svog starijeg sina dugo lijecila od navodnog bronhitisa dok nisam naisla na pravu pedijatricu...dijagnoza je bila alergija...poslije dugog tretmana sa lijekovima moje dijete je ozdravilo.
ne znam dali si radila alergotest a ako nisi mozda bi dobro bilo da ga uradis.
dalje..vjerovatno si radila briseve na bakterije koji dokazuju prisustvo ili odsustvo istih.
medjutim ako su upale u pitanju ,koje se cesto javljaju mogu ih prouzrociti i gljivice.
ja licno sam trazila briseve na oboje jer vise ne vjertujem nijednom doktoru a dovoljno sam informisana i imam pravo da trazim isto.
pa eto nebi bilo zgorega da pokusas....
vozdra zene....dan lijep a ja ko g..... bez nekog velikog razloga....moji brisevi jos nisu stigli...a receno mi je ako budu u redu da stizu danas....eto.....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11027
8.4.2011 13:11:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

IZVORNA PORUKA: N_N

Hej raja B se sinoć budio samo 1x user posted image user posted image user posted image user posted image  Da, da, dobro ste pročitale, samo 1x user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeee B samo tako nastavi
N_N u koji on vrtić ide ili se radi o igraonici, kako mi sviđa ono što rade, gledala sam slike na fb-faciniralo me što imaju toliko interakcije, jer to inače ne rade u vrtićima...
dadada znam da si spominjala da bi Andreja upisala u vrtić, mislim da je za A ovo pravi izbor, ženo oni "sami" prave da jedu i to pojeduuser posted image ...
Da sam bliže ja bi to obavezno posjetila

koji je to vrticuser posted image aj em not u tokuuser posted image ...gdje imaju slike...idemo odmahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11028
8.4.2011 13:12:31   
Anoniman
kok sta je tebiuser posted image ...vidi dana...kaka fekalija je u pitanjeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11029
8.4.2011 13:17:27   
koka i po
e nek si me nasmijala user posted image ..
ma ...tako to i ono i ovo itd...
smori me ova moja boljka i neizvjesnost

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11030
8.4.2011 13:21:15   
R&T@
Ne daj se, zeno...
Neka uvce ide user posted image , samo nek si ti ziva i zdravauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 11031
8.4.2011 13:25:25   
koka i po
user posted image ...legende user posted image ..
a kucu ja vako gluha ..
neki dan saljem dijete po junetinu s kostima...a on jadan ponovi sta treba kupiti a ja cu njemu....bolan kakva crna piletina s kostima user posted image ..
sinoc mi se kone smiju...ja udarila salu od muke pa im kazem...zene ili se primaknite kad pricate ili polako pricajte da uspijem procitati s usana user posted image ...bes budalu user posted image ..
uh....kako tisina zna biti grozna user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11032
8.4.2011 13:32:31   
Apotekarka
DAn evo ja na poslu imam bas dosta posla pa samo da vas brzinski izvjestim...
Antonio je nerovozan i ko spisane mu okice pojeo je juhicu,dva put mlijeko nije vise povracao i ostao bez temp.ako pod noc ne podivlja,imao je normalnu stolicu i sad sam zvala tetu kaze nece da spava,pojeo jos jabuku i narancu a kud mu dade ona naranca teska za stomak ebemu kad covjek mora na posao i kod kolegice dijete bolesno i tetka o kojoj se brine a i ja bas nisam nesto ove zlijezde mi natecene i grlo...i nenaspavana....Joj samo da Antonio bude dobro i bez ture pa kontam da je virus jos bi povratio ili proljev da nije nahladio pupu....Bas sam u brigama
Felix draga priberi se malo,ja bi dijete odvela privatno kao sto su ti savjetovale ostal forumasice,mozda je kod njega to kronicni bronhitis vodi ga na vrijeme dok u astmu ne do Bog nije preslo,mozda mu ne odgovaraju ni pojedini antibiotici....
KOko osjecam se isto kao ti usrtano danas da izvines.a mozda ti nadju kakvu bakteriju koko dat ce ti terapiju vjetrovatno Funzol jesi mozda stavljala acidi borici u uho znm da to doktori pisu kad su bajke u pitanju....No sikiriki ti si hrabra
Jelena t bravo za korake...
Lady 26 vidis da Lanci rucki....

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 11033
8.4.2011 13:35:57   
koka i po
da oprostis nema sta mi do sada u uho nisu stavili...od hidrogena,acidi borici,kapi,cerustopa itd..
mozda me to i zeznulo....
s tim da su mi nasi doktori izaprali isto pod upalom bar pet puta user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 11034
8.4.2011 13:39:10   
Anoniman
ja jos nisam skontala sta je tebi sa usimauser posted image znam da imas probleme...to sam skontala...i to odavno, je li takouser posted image

Neposredna veza do poruke: 11035
8.4.2011 13:43:43   
koka i po
ma ni doktori ne kontaju...jedno uho je u pitanju..
njihova dijagnoza je hronicna upala srednjeg uha...koje curi s vremena na vrijeme a kad ne curi stvara se nekakav gusti sekret koji se razvlaci i duboko je .tako da ga samo aspirator moze izvuci.kad sastavim 15 dana bez antibiotika ja sam ko Tito user posted image
do sada sam dva puta sedmicno isla u Ze. na ciscenje...a sve slabije cujem..
i bas sam smorena .....
osusena sam ko bakalar user posted image
i to traje vec 5 mj.

jelena......sve objasnjenjo do u detalje user posted image

< Poruku je uredio koka i po -- 8.4.2011 13:55:09 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11036
8.4.2011 13:46:38   
Apotekarka
Koko jesu ti spominjali ista cirkulaciju jer to cesto moze biti povezano s uhom,ne bi blo laze da snimis vratni dio poznajem zenu koja nije cula na uho radi toga,kljukali je svim i svacim od antibiotika,kapi,cerustop ulja pila je bilobil pa joj je bolje bilo

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 11037
8.4.2011 13:48:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

njihova dijagnoza je hronicna upala srednjeg uha...koje curi s vremena na vrijeme a kad ne curi stvara se nekakav gusti sekret koji se razvlaci i duboko je .tako da ga samo aspirator moze izvuci.kad sastavim 15 dana bez antibiotika ja sam ko Tito user posted image
i bas sam smorena .....
i to traje vec 5 mj.
user posted image svasta...kao to ne mogu izlijecitiuser posted image idi i ti po drugo misljenjeuser posted image user posted image ja ovim nasim nis ne vjerujem...da ti ne zivi neki nametnik u uhuuser posted image kako se uopste moze napraviti snimak citave "usne" supljine...magnetnom rezonancom, mozdauser posted image

Neposredna veza do poruke: 11038
8.4.2011 13:48:32   
koka i po
nisu...jedino krvni pritisak koji mi je dobar...
ma sve je to drz vodu dok majstori odu..
cekam ove nalaze kojih nikad user posted image  pa da odem u Sa. kod Geze

Neposredna veza do poruke: 11039
8.4.2011 13:51:39   
Anoniman
Koko jesi se cula sa onim dr sto sam ti slala podatke, ako nisi i ako hoces posalji mi malo detaljnije na pp sta te ustvari muci mi danas idemo kod njega pa ga mogu pitati za savjet.

Hvala vam drage moje, hajte na slatku user posted image

Neposredna veza do poruke: 11040
8.4.2011 13:52:10   
koka i po
IZVORNA PORUKA: dadada

i bas sam smorena .....
i to traje vec 5 mj.
user posted image svasta...kao to ne mogu izlijecitiuser posted image idi i ti po drugo misljenjeuser posted image user posted image ja ovim nasim nis ne vjerujem...da ti ne zivi neki nametnik u uhuuser posted image kako se uopste moze napraviti snimak citave "usne" supljine...magnetnom rezonancom, mozdauser posted image

moguce da se stagod naselilo user posted image ..poveliko mi je uho user posted image ..
cekam...cekam ...dok ne docekam....
i da moj stari nosi salusni aparat.amidža ne cuje,djed mi bio gluh.
haman da sam pokupila genetski sve sto ne valjauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11041
8.4.2011 13:55:44   
koka i po

i bas sam smorena .....
i to traje vec 5 mj.

jelena......sve objasnjenjo do u detalje user posted image

Neposredna veza do poruke: 11042
8.4.2011 13:55:49   
Anoniman
Koko nemoj da se brines, dok god boljkih ima znaci da nije genetika, da je genetika samo bi postepeno sluh gubila. Ja sam se sa Anom bojala da nije genetika jer je moj svekar aman gluh, ali hvala Bogu nije, jer dok god upala, baja, gljivica uzrokuje da ne cujes nije genetika.

Neposredna veza do poruke: 11043
8.4.2011 13:56:03   
mama2009
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Koko jesi se cula sa onim dr sto sam ti slala podatke, ako nisi i ako hoces posalji mi malo detaljnije na pp sta te ustvari muci mi danas idemo kod njega pa ga mogu pitati za savjet.

Hvala vam drage moje, hajte na slatku user posted image

ne mozes proci bez kolaca, nicemo mi samo na kafu

apotekarko ma kako kazu da sam kamen pukla bi, cuvaj se i izdrzi

koko kod koga si isla u Ze, najbolji su Bakir i Nikolic

dadada gajde ste vi kako A

mi se danas spremamo na vikendicu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11044
8.4.2011 13:57:11   
Anoniman
Curi van uha i taj sekret se vidi u uhu, jesam li dobro skontala...pitam ga danas.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11045
8.4.2011 13:58:39   
Anoniman
Mama ja sam rekla na slatku, nisam rekla na kafu user posted image , kod mene uvijek kolaca ima, a sad ima da bude i vise vrsta cim je deMbelguza odlucila svju guzu podici user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11046
8.4.2011 14:00:06   
mama2009

Mama ja sam rekla na slatku, nisam rekla na kafu user posted image , kod mene uvijek kolaca ima, a sad ima da bude i vise vrsta cim je deMbelguza odlucila svju guzu podici user posted image

mmmmmm eto mene odmah, ja sam ti blizu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11047
8.4.2011 14:00:11   
Anoniman
eFo nas...zaspao maloprije...hvala boguuser posted image ...ja se sad kanim da sjednem i tati napisem pismouser posted image ...sramota...nisam mu napisala ima 100 godina...otkako su uveli ovaj emaJluser posted image ...a on voli pismauser posted image ...stas...stare generacijeuser posted image

(odgovor članu mama2009)
  Neposredna veza do poruke: 11048
8.4.2011 14:03:46   
R&T@
IZVORNA PORUKA: mama2009

mi se danas spremamo na vikendicu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

user posted image

A ja se spremam za radnu subotuuser posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 11049
8.4.2011 14:05:07   
R&T@

jelenaT, ja tebe vooooooooooolimuser posted image
Moze li sta cokoladno za mene?
Ipak te sada vidim na monitoruuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  440 441 [442] 443 444   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  440 441 [442] 443 444   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *