Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
svi su ti vec napisali sta trebas uraditi...i ja se slazem...nepotrebo trosis snagu...i na koncu, dovodis sebe do ludila...kazes da ga ne zelis bespotrebno opet voditi da ga bodu i da mu rade nalaze...pa draga moja, nije bespotrebo ako ce se jednom za uvijek utvrditi ispravna terapija...mozda je diagnoza i tacna...ali mu ocigledno terapija ne odgovara...i njemu treba specijalista...mozda je tvoja pedijatrica jako dobra...ali njemu treba spec. otorinac i plumolog...on je ipak prijevremeno rodjen...i to treba uzeti u obzir...ti si isto u trudnoci kuburila sa bakterijama..i primala si inekcije....i to treba uzeti uobzir...ja nisam lijecnik, ali vjerujem da su to sve informacije koje su i te kako od znacaja...a mozda i nisu...kako god...jedino ispravno, po mom misljenju, jeste spakovati se i potraziti najboljeg moguceg specijalistu...iate tog prijatelja dr. iskoristi ga da vam pomogne kod koga da odete...nek se on raspita...sigurno ce brze i lakse doci do info. nego da vi naslijepo tragate...pa uradite i alergo testove...sve moguce...samo da znas o cemu se radi i da dobijes ispravnu terapiju...a onda...cim mognete...trc na more...idi izvan sezone...kad nije prevruce...i kad nije prevelika frka..i nemoj da te cujem kako neces, jer je Anelko nemoguc...ima da idete i da svo troje uzivate
hej..... feliks...ja sam svog starijeg sina dugo lijecila od navodnog bronhitisa dok nisam naisla na pravu pedijatricu...dijagnoza je bila alergija...poslije dugog tretmana sa lijekovima moje dijete je ozdravilo. ne znam dali si radila alergotest a ako nisi mozda bi dobro bilo da ga uradis. dalje..vjerovatno si radila briseve na bakterije koji dokazuju prisustvo ili odsustvo istih. medjutim ako su upale u pitanju ,koje se cesto javljaju mogu ih prouzrociti i gljivice. ja licno sam trazila briseve na oboje jer vise ne vjertujem nijednom doktoru a dovoljno sam informisana i imam pravo da trazim isto. pa eto nebi bilo zgorega da pokusas.... vozdra zene....dan lijep a ja ko g..... bez nekog velikog razloga....moji brisevi jos nisu stigli...a receno mi je ako budu u redu da stizu danas....eto.....
jeeeeeeeee B samo tako nastavi N_N u koji on vrtić ide ili se radi o igraonici, kako mi sviđa ono što rade, gledala sam slike na fb-faciniralo me što imaju toliko interakcije, jer to inače ne rade u vrtićima... dadada znam da si spominjala da bi Andreja upisala u vrtić, mislim da je za A ovo pravi izbor, ženo oni "sami" prave da jedu i to pojedu ... Da sam bliže ja bi to obavezno posjetila
koji je to vrtic aj em not u toku ...gdje imaju slike...idemo odmah
...legende .. a kucu ja vako gluha .. neki dan saljem dijete po junetinu s kostima...a on jadan ponovi sta treba kupiti a ja cu njemu....bolan kakva crna piletina s kostima .. sinoc mi se kone smiju...ja udarila salu od muke pa im kazem...zene ili se primaknite kad pricate ili polako pricajte da uspijem procitati s usana ...bes budalu .. uh....kako tisina zna biti grozna
DAn evo ja na poslu imam bas dosta posla pa samo da vas brzinski izvjestim... Antonio je nerovozan i ko spisane mu okice pojeo je juhicu,dva put mlijeko nije vise povracao i ostao bez temp.ako pod noc ne podivlja,imao je normalnu stolicu i sad sam zvala tetu kaze nece da spava,pojeo jos jabuku i narancu a kud mu dade ona naranca teska za stomak ebemu kad covjek mora na posao i kod kolegice dijete bolesno i tetka o kojoj se brine a i ja bas nisam nesto ove zlijezde mi natecene i grlo...i nenaspavana....Joj samo da Antonio bude dobro i bez ture pa kontam da je virus jos bi povratio ili proljev da nije nahladio pupu....Bas sam u brigama Felix draga priberi se malo,ja bi dijete odvela privatno kao sto su ti savjetovale ostal forumasice,mozda je kod njega to kronicni bronhitis vodi ga na vrijeme dok u astmu ne do Bog nije preslo,mozda mu ne odgovaraju ni pojedini antibiotici.... KOko osjecam se isto kao ti usrtano danas da izvines.a mozda ti nadju kakvu bakteriju koko dat ce ti terapiju vjetrovatno Funzol jesi mozda stavljala acidi borici u uho znm da to doktori pisu kad su bajke u pitanju....No sikiriki ti si hrabra Jelena t bravo za korake... Lady 26 vidis da Lanci rucki....
Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali
Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
ma ni doktori ne kontaju...jedno uho je u pitanju.. njihova dijagnoza je hronicna upala srednjeg uha...koje curi s vremena na vrijeme a kad ne curi stvara se nekakav gusti sekret koji se razvlaci i duboko je .tako da ga samo aspirator moze izvuci.kad sastavim 15 dana bez antibiotika ja sam ko Tito do sada sam dva puta sedmicno isla u Ze. na ciscenje...a sve slabije cujem.. i bas sam smorena ..... osusena sam ko bakalar i to traje vec 5 mj.
jelena......sve objasnjenjo do u detalje
< Poruku je uredio koka i po -- 8.4.2011 13:55:09 >
Koko jesu ti spominjali ista cirkulaciju jer to cesto moze biti povezano s uhom,ne bi blo laze da snimis vratni dio poznajem zenu koja nije cula na uho radi toga,kljukali je svim i svacim od antibiotika,kapi,cerustop ulja pila je bilobil pa joj je bolje bilo
ma ni doktori ne kontaju...jedno uho je u pitanju.. njihova dijagnoza je hronicna upala srednjeg uha...koje curi s vremena na vrijeme a kad ne curi stvara se nekakav gusti sekret koji se razvlaci i duboko je .tako da ga samo aspirator moze izvuci.kad sastavim 15 dana bez antibiotika ja sam ko Tito do sada sam dva puta sedmicno isla u Ze. na ciscenje...a sve slabije cujem.. i bas sam smorena ..... osusena sam ko bakalar i to traje vec 5 mj.
svasta...kao to ne mogu izlijeciti idi i ti po drugo misljenje ja ovim nasim nis ne vjerujem...da ti ne zivi neki nametnik u uhu kako se uopste moze napraviti snimak citave "usne" supljine...magnetnom rezonancom, mozda
Koko jesi se cula sa onim dr sto sam ti slala podatke, ako nisi i ako hoces posalji mi malo detaljnije na pp sta te ustvari muci mi danas idemo kod njega pa ga mogu pitati za savjet.
svasta...kao to ne mogu izlijeciti idi i ti po drugo misljenje ja ovim nasim nis ne vjerujem...da ti ne zivi neki nametnik u uhu kako se uopste moze napraviti snimak citave "usne" supljine...magnetnom rezonancom, mozda
moguce da se stagod naselilo ..poveliko mi je uho .. cekam...cekam ...dok ne docekam.... i da moj stari nosi salusni aparat.amidža ne cuje,djed mi bio gluh. haman da sam pokupila genetski sve sto ne valja
jelena......sve objasnjenjo do u detalje
Koko nemoj da se brines, dok god boljkih ima znaci da nije genetika, da je genetika samo bi postepeno sluh gubila. Ja sam se sa Anom bojala da nije genetika jer je moj svekar aman gluh, ali hvala Bogu nije, jer dok god upala, baja, gljivica uzrokuje da ne cujes nije genetika.
Koko jesi se cula sa onim dr sto sam ti slala podatke, ako nisi i ako hoces posalji mi malo detaljnije na pp sta te ustvari muci mi danas idemo kod njega pa ga mogu pitati za savjet.
Hvala vam drage moje, hajte na slatku
ne mozes proci bez kolaca, nicemo mi samo na kafu
apotekarko ma kako kazu da sam kamen pukla bi, cuvaj se i izdrzi
koko kod koga si isla u Ze, najbolji su Bakir i Nikolic
dadada gajde ste vi kako A
mi se danas spremamo na vikendicu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Mama ja sam rekla na slatku, nisam rekla na kafu , kod mene uvijek kolaca ima, a sad ima da bude i vise vrsta cim je deMbelguza odlucila svju guzu podici
Mama ja sam rekla na slatku, nisam rekla na kafu , kod mene uvijek kolaca ima, a sad ima da bude i vise vrsta cim je deMbelguza odlucila svju guzu podici
eFo nas...zaspao maloprije...hvala bogu ...ja se sad kanim da sjednem i tati napisem pismo ...sramota...nisam mu napisala ima 100 godina...otkako su uveli ovaj emaJl ...a on voli pisma ...stas...stare generacije
jelenaT, ja tebe vooooooooooolim Moze li sta cokoladno za mene? Ipak te sada vidim na monitoru