|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  457 458 [459] 460 461   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
10.4.2011 23:30:21   
N_N
Ma mogla bih ja to i ovdje, kući imamo prostora, dvorište ali nije tako lijepo kao dole user posted image  - sunčano, trava, okolo šumica, pravi prirodni ambijent user posted image  Kući mi se fkt ne da peglati a sve ostale opcije mi nisu privlačne.
Ma ja tako ću samo da vrijeme bude dobro a trebalo bi biti user posted image
Ja sam se pravo nafurala na ove vikendice user posted image  kupovinu zemljišta, pravljenje vikendice i tako tih stvari, samo da se pobjegne iz Sa i svakodnevnice user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 11451
10.4.2011 23:30:44   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: N_N

Danas sjedim u prirodi user posted image  To je zemlja koju su kupili roditelji mm-a. Ogromna ravna površina, nejse i kontam da tu slavimo B rođendan user posted image  Eh sad, finta je u tome što je to udaljeno od Sa nekih 30, 40 min. (prije Kobiljače, prema Kiseljaku). Šta mislite je li bezveze zbog gostiju da se peglaju sa vožnjom do tamo user posted image  Al bi baš super bilo user posted image , odmah sam osmislila sliku u glavi user posted image
slusaj...mislim da bi svi jedva docekaliuser posted image ...a imam ti jednu odlicnu ideju...sto sam nekad vidjela na tv-u...i tako bih voljela da A. tako napravim nekad proslavu al nista od tog...za njegov rodjendan nikad nece biti tako toplo da mozemo vani slaviti...e sad...ne znam da li su baloni napunjeni helijumom ili havom ...livada...a na koncima baloni...stoje tako u zraku...po jedan..pretpostavljam da su ekserima ili nekim kukicama zabodeni u zemlju...i tako livada puna sarenih balona....ma znas kako je to izgledalouser posted image user posted image user posted image

a taj štos sređivanja vani ja planiram za veliku zabavu ovdje u vrtu za Hanadi...ona je u sred ljeta rođena...grehota bi bilo djecu u igraonici mučiti....
imat će 3 dunuma zemlje i moćnu zabavu...to ću aBd ovoga ljeta njoj napravitiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11452
10.4.2011 23:34:14   
N_N

slusaj...mislim da bi svi jedva docekaliuser posted image ...a imam ti jednu odlicnu ideju...sto sam nekad vidjela na tv-u...i tako bih voljela da A. tako napravim nekad proslavu al nista od tog...za njegov rodjendan nikad nece biti tako toplo da mozemo vani slaviti...e sad...ne znam da li su baloni napunjeni helijumom ili havom ...livada...a na koncima baloni...stoje tako u zraku...po jedan..pretpostavljam da su ekserima ili nekim kukicama zabodeni u zemlju...i tako livada puna sarenih balona....ma znas kako je to izgledalouser posted image user posted image user posted image

Već sam ja to danas "vidjela" (zamislila) user posted image  još oko zemljišta je drveće pa i po drveću ukrasiti user posted image  napraviti "ulaz" sa natpisom.... ma ja sam već sve to vidjela danas user posted image  Kupimo mezu, pite, piće, tortu mama napravi user posted image , raspalimo roštilj i superiška.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11453
10.4.2011 23:34:56   
Anoniman
e evo vam...ovako otprilike...samo zamislite jos ove obicne sarene balone...meni puno ljepsi

user posted image

e jedino sto mislim da se moraju helijumom napuniti...ili da taman mali vjetris prika da ih drzi

Neposredna veza do poruke: 11454
10.4.2011 23:36:35   
N_N

e evo vam...ovako otprilike...samo zamislite jos ove obicne sarene balone...meni puno ljepsi

user posted image

e jedino sto mislim da se moraju helijumom napuniti...ili da taman mali vjetris prika da ih drzi

Odlično!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11455
10.4.2011 23:36:39   
Hanady RR

user posted image

ma helijumom sigurno...jer nebi ih vjetar držao tako ''pravo'' goreuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11456
10.4.2011 23:40:56   
Anoniman
ja ne znam je li se kod nas moze helij kupitiuser posted image ili vidjet s ovima sto organiziraju te stvari i prave one kerefeke od balona...oni ga sigurno imaju...valjdauser posted image mada ce to skupo naplatiti...mozda se moze kupiti u kemo...nesto...kod praonice slon

Neposredna veza do poruke: 11457
10.4.2011 23:42:01   
myb@by

Danas sjedim u prirodi user posted image  To je zemlja koju su kupili roditelji mm-a. Ogromna ravna površina, nejse i kontam da tu slavimo B rođendan user posted image  Eh sad, finta je u tome što je to udaljeno od Sa nekih 30, 40 min. (prije Kobiljače, prema Kiseljaku). Šta mislite je li bezveze zbog gostiju da se peglaju sa vožnjom do tamo user posted image  Al bi baš super bilo user posted image , odmah sam osmislila sliku u glavi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super ideja. Da je moja cura rođena ljeti obavezno bi joj slavila rođendane u prirodi.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 11458
10.4.2011 23:42:43   
N_N
Baš ću se raspitati ovih dana a ti hanady ako šta saznaš javi user posted image
dadada, hvala ti za ovu sliku, super prijedlog user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11459
10.4.2011 23:44:11   
teacher75
mi smo bili na rodjendanu kod lanine rodice u avgustu na vikendici i bilo je sve super osim sto je bilo prevruceuser posted image preznojavali smo se sve vrijeme na livadi, nije bilo dovoljno suncobrana a i nisu mogli pokriti cijelu zemlju suncobranima, bas je taj dan bio paklen. al sve ostalo je bilo bas lijepo

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 11460
10.4.2011 23:45:54   
N_N
Njemu je rođendan aBd 5.6. user posted image  Možda već tada bude grozno vruće ali svakako će do tad biti natkriveno user posted image a ima i dosta hlada, ima drveca i po zemljistu.

< Poruku je uredio N_N -- 10.4.2011 23:47:50 >

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 11461
10.4.2011 23:49:10   
teacher75

Njemu je rođendan aBd 5.6. user posted image  Možda već tada bude grozno vruće ali svakako će do tad biti natkriveno user posted image a ima i dosta hlada, ima drveca i po zemljistu.

juni je super, sumnjam da ce biti prevruce kao sto bude u avgustu, lijepo nek ima hladauser posted image sretno

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 11462
11.4.2011 0:04:44   
N_N
Hvala user posted image
Idem spavati, laku i ugodnu noć svim drugaricama i drugarima a posebno mamama user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 11463
11.4.2011 8:04:48   
R&T@
Dobro jutrouser posted image

Moj "Kasper" opet nocas u mom krevetu...
uvuce se kao user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 11464
11.4.2011 8:10:10   
chuci
jutro i od nas moja se nije tupavo pomakla cijelu noć. jučer je vjetar raspuhao, pa je spavala dobro.
iako je u po noći jednom opet spominjala macu i pipu.
koliko treba djeci da zaborave skroz pipu ili cucu?

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11465
11.4.2011 8:22:17   
R&T@
Moje nisu koristile cuclu, ali flasicu jesu...
R. je u januaru prestala sa koristenjem, ali je spominjala jedno vrijeme, mozda mjesec... tipa:kupi tata i sl.

Sada uopste ne spominje, za nju postoji samo ona casa sa kljunom...

Kad malo razmislim, ona je beba jos samo po peleni...
sve ostalo smo prerasliuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 11466
11.4.2011 8:51:46   
marinčii
jutrouser posted image
kod nas će izgleda biti lijep dan ,a mi danas idemo na rođendan kod malenog od jetrve ,
M atej je baš uzbuđen ne može dočekati da krenemo,uh ja čim otvorim vrata on s4e zaleti i jedbva ga zadržim u kući onda krene plakati pa ga jedva smirim ,bio bi po cijeli dan vani
Chuci mi još koristimo cucu ja samo ako spomenem da ćuje dati maci to je plač ma užas tako da mislim da će je još dugo koristiti a mene baš počinje živcirati

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11467
11.4.2011 8:54:34   
Anoniman
jutro,nama je noc bila grozna budio se bezbroj puta plakajuciuser posted image sjedi pa ga uzmem ninam ,pa ustane pa legne pa se komesa , kenka  usto u 6.place nekako zaspo i u 8 je vec budan stvarno neznam koji je razlog njegovog budjenja , po milion puta

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 11468
11.4.2011 8:56:17   
marinčii
felix kod nas su uvik dosad bili razlog zubi,neku noć se probudio u 2 sata u noći i do 5 nije htio spavati i dva dana posle ja mu nađem 2 donje 5-iceuser posted image user posted image ,eto nismo se ni pohvalili ,još dvije i riješili smo se zubića

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11469
11.4.2011 9:00:33   
R&T@
Mi jos nismo prebrodili te 5-ice...
ni traga od njih...
A kako su nas ostali zubici napatili, neka ih, ne trebaju nam josuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11470
11.4.2011 9:06:28   
Mya_81 RR
Uh, pohvatati sve noooooooooooooo way user posted image user posted image user posted image A, jeste se raspisale...ja u obavezama nekim ovih sedmica, pa nemam baš vremena puno pratiti, mada navratim svaki dan i onako malo nabrzaka prelistam...šta ću, ne mogu bez vas user posted image

Još uvijek se sjetim onih mjeseci na početku kad smo se baš aktivno družile ovdje....kako su to bila lijepa i bezbrižna vremena...i ne mogu vjerovati da sam tada mislila da mi je najgora moguća stvar ta što M jako slabo spava i što izgledam k'o zombi user posted image Eeeeeee, luda žena....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11471
11.4.2011 9:17:44   
marinčii
Mya  user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 11472
11.4.2011 9:24:43   
R&T@
Mya, no sikirikiuser posted image

Svako zlo za neko dobrouser posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11473
11.4.2011 9:40:54   
Anoniman
Marinci ma ova 4vorka nikad da probije dole desnu do kraja znas i sama koliko je ona to ga jos muci 3 nabubrila al jos nista ne vidim , al eto lakse mi je kad vidim da nisam sama koja ima problema sa nespavanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image ..
Mya user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 11474
11.4.2011 9:43:33   
Malenaoduvijek
jel me neko trazio ????
oooooo dok sam sve procitala, vi ste sampioni u pisanju,

kod nas nema nista novo,
mi zakazujemo termine za razne pretrage, ne mogu vise ni zapamtiti gdje kada trebamo.

a L.ratu petice, jako je kenkav zbog toga samo prstice trpa u usta nazad, bas mi ga je zao user posted image
ovaj moj I. se navukao na plazmu, odakle god ide hoce dijete plazmu user posted image user posted image

mi smo za vikend malo setali, malo raspremali, pripremamo se za krecenje user posted image ali prvo moram da pobacam svega pa tek onda mogu bila sta da radim.

isto da imam krtice u kuci pa samo neke skule, ali juce mi je dosla moja zuta minuta pa sam samo bacala, a sada ce da slijedi trazenje.
sve smo posklanjali sa donjih polica, jer od ove dvojice nista ne moze opstati, sad mi je bas cistina.

vidim spominjete ventolin, moj I.cak poslije inhalacije ne da bude miran nego zaspe, ali redovno tako da je ovo moje dijete izgleda vanserijsko skroz.

teacher bravo za lanicu samo polako, a ne brini ona je oprezna kao moj L. cuvace se ona od padova.ona ni do sada nije htjela da hoda jer  nije  bila sigurna 100 posto u sebe.

lady gdje ste vi meni, vidim setali ste fino,
felix sve pod kontrolom, jeli anelko izbacio slajm? (jesi mu iskljucila onaj sirup)

tajra, marijanna, mya, ivoncica, marinchi i dobrinjska raja (puno vas je da vas ne nabrajam) imate mahanje od nas user posted image user posted image

apotekarka nadam se da je decko bolje a i ti sa svojim zlijezdama i aftama

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  457 458 [459] 460 461   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  457 458 [459] 460 461   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *