Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
e mi smo bas proveli lijep dan u prirodi kraj rijeke,cak je i mama uspjela uzivat !malac bio odlican,svi se igrali pomalo s njim,ja mu ponjela kanticu rovio zemlju ,kad smo dosli prvo smo ga dobro nakiselili pa okupali evo ga spava ma ko beba
I ja sam uživala i baš danas pričam sa mm, eto to je to, ono najgor je prošlo hoda, igra se, priča, zna tražiti šta mu treba, sad se može i kafa normalno popiti Još samo spavanje..... ali više nije ni bitno, navikla sam
apotekarka baš mi je žao da je A još bolestan nadam se da će brzo proći ,ljubi ga puno od nas iv@nčice eto i apotekarka ti preporučila iste vaginalete ko doktor meni al kod nas ih ja platila 24,50km
evo da se pohvalimo i na ovoj temi da smo konacno prohodali (ono prije- 2-3 koraka ne racunam ). ima tacno 18 mjeseci i 2 dana, mislim da smo i u tome rekorderi na rr kao i u prvom zubicu jutros sam je izvela na terasu sa onim kajsevima za prohodavanje, inace ih nismo ni koristili, i vodeci je skontala da moze fino hodati par metara i ako popustim kajs (ona je imala osjecaj da je drzim ali je nisam ustvari drzala). poslije smo isli svo troje na kafu i mm je malo vodao jer na smjene pijemo kafu i drzao je za kapuljacu od jakne, pa je pustio i ona fino pocela hodati misleci da je on i dalje drzi nakon toga smo isle u importane i dole ima puno prostora pa sam je pustila da hoda i hodala je fino od jednog kraja do drugog, mada je jos preplasena i jedva ceka da se uhvati za nesto. ovo mi je stvarno popravilo dan. da dodam jos da je prvi put obukla pollino nove cipelice- mozda su joj one donijele srecu
čestitamoooooooooooooooooo
samo polino cipele ...nebi mi vjerovala ali naći ću fotku...moja hanadi je porhodala u polino copelama...plave sa rozim cvjetićima...isti kroj kao one veš....bilo tada u vili onoj na č.vili da se kupe....
hvala citavu zimu je nosala pollino cizme i nista, al su cipele
A. je promijenio vrijeme spavanja...prije bi oko 12 odspavao pa negdje do 2...sad mi zaspe tek u 2 pa odvali do 4.30-5...tako mi skoro citav dan propadne ...a automatski navece nema sanse da zaspe prije 22 ...pokusala sam ga vratiti na staro...no medjutim...nema sanse...posto sad vec uveliko sam isfura iz kreveta
dadada to ti je super vrijeme za spavanje,sad kad dodju topliji dani taman ce spavati kad je najvruce i onda odmoran fino u setnju
ovo si u potpunosti u pravu....
moja farah spava do 12 do 2 i onda ide rano u prnje oko 19.30...tako da od ljeta s anjom takvom nema ništa....
na moru su bile jedina djeca koja uredno spavaju dok mama i babo tulumare...šta ja mogu...taman dok izađemo u šetnju one za spavanja...mi sjedemo na kafu mala zaspe u kolicima a velika na stolici...samo ih malo pokrijem i sjedimo...grozni smo al i mi imamo dušu
Pošto smo bili u Igalu...jedno veče na rivi gostovala Snježana savić...a moja mama nju plaho gotivi...i mi doemo sa djecom da se suprug fotografiše i pokloni punici fotku...pjeva žena pjeva...kad u neko doba dođe do našeg stola...nama djeca spavaju tačno rječi pjedme pomela od šoka...tu se fotkasmo i skontam nema smisla...pa poslako nazad u apartmana
ja se nadam da cu uspjeti pomjeriti lani spavanje kao prosle godine. sve do ljeta je spavala vec u 7 pa i ranije, onda sam pocela setati s njom do kasno, spavala bi u kolicima pa je malo po malo pomjerila i na moru smo mogli ostati do 10 sad ce biti problem jer u ovim kisobran kolicima sigurno nece moci zaspati
Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
cestitamo drugarici lani prve korake i zelimo joj sto manje padova
ja imama video klip...moja Farah sa 6 mjeseci na jednoj svadbi kod rođoka...on navalio da idemo us vatove svi i ja mu želju ispunim...hej trešti roke-koke muzika nečuječ čovjeka kraj sebe a moja Faraha spava ko top....al bukvalno ko top ja i sad kad pustim taj video klim padam od šege
e mi smo bas proveli lijep dan u prirodi kraj rijeke,cak je i mama uspjela uzivat !malac bio odlican,svi se igrali pomalo s njim,ja mu ponjela kanticu rovio zemlju ,kad smo dosli prvo smo ga dobro nakiselili pa okupali evo ga spava ma ko beba
I ja sam uživala i baš danas pričam sa mm, eto to je to, ono najgor je prošlo hoda, igra se, priča, zna tražiti šta mu treba, sad se može i kafa normalno popiti Još samo spavanje..... ali više nije ni bitno, navikla sam
mi smo jos na kafici svakakvi ali u prirodi uziva i on i ja danas sam mu pustila da se igra u pijesku,bolje rec prasini i zemlji,a njemu to nije bilo mrsko nimalo (bas se cudim ),kad je htio spavat provozali ga u kolicima,on zakunjo ma bas super
bilo vjetra ali je nas dragi tajo ponio sinu zimsku kapicu,pa smo i sa te strane bilo obezbjedjeni
a ja ga lani nisam osjetila na moru bila la familia grande...od pradide, dide do nas...tako da bi ga fino uspavali...a oni bi svakako cumurali na balkonu svaku noc...A. u sobi spava...a ja i mm u votazi ..ja sam zadnji put ljetovala sama s mm dok smo hodali...moj dida se naljuti ako odemo negdje ...njemu to nikako pod kozu ne moze...cuj ja da sam dole...a da nisam kod njega...ne moze
Pa je li se itko pitao sem nase felix kako smo i sta je s nama....nije....no dobro grozni smo...Antonio se nije puno zalio na pupu u petak je ustao bolji ali navecer opet imao temp 37,7 da bi u subotu ustao sa zrelim kasljem koji ne zna izbaciti i curi mu nosic....NAzovem pedijatricu naravno privatno kad obje jedine na seinaru...Subotu smo cjelu proveli bez temp naravno uz paracetamol,uvela sam mu bisolex kapi i kapi za nos i danas kasljuca i nos jos vise curi i evo sad opet ima temp 37.7[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/
image]...Dala sam mu parac.i odvela u krevet....vjerovatno neka upala dok se temp.javi nocu...ono sto me iznenadilo je da dobro jede i ima dobar apetit....VJerovatno ce sutra pedijatru...
nadam se da ce drug biti bolje odvedi ga da vidis sta mu se dogadja u organizmu,kad mu se tura vraca pomalo ali se vraca jer ovo je vec 3-4 dan
ne mogu upratit,bas ste se raspisale
felix kako je anelko?
zato ja vodim mamu na more ove godine aBd rekla sam joj da nju stavrno ne mora da im priđe...sve ću ja deverat za sve...al navečer samo da sjedi na tarasi i njih pazi da ja i suprug malo udice zabacimo...nismo odavno
a ja ga lani nisam osjetila na moru bila la familia grande...od pradide, dide do nas...tako da bi ga fino uspavali...a oni bi svakako cumurali na balkonu svaku noc...A. u sobi spava...a ja i mm u votazi ..ja sam zadnji put ljetovala sama s mm dok smo hodali...moj dida se naljuti ako odemo negdje ...njemu to nikako pod kozu ne moze...cuj ja da sam dole...a da nisam kod njega...ne moze
nadam se da cemo i mi ovo ljeto u vela luku kod tvoje familije mozda se i sretnemo
ma ne brini ni za padove to je sve normalno mi hodamo vec podugo pa neki dan pade ispred zgrade loveci kolica i malo razbio usnicu,nikad ne mozes biti siguran i uvijek mi je bilo cudno,al vani je bolje hodo nego u kuci
Ma ja, i kod nas samo u prirodi dolazi u obzir ali i to je pomak, i to je nešto dadada, fkt čudna generacija I B odavno spava od 13, 13:30 pa do 16, 16:30 što kažeš ništa od dana.... ali regularno zaspe u 21h.
Fidis...o tome nisam ni razmisljala ...jeste vi zene u mene mi moje pametne
nadam se da cemo i mi ovo ljeto u vela luku kod tvoje familije mozda se i sretnemo
ama ako te ne potrefim tamo...e onda...ono...bas...smo pehovi ja pretpostavljam da cu i ovo ljeto oko 30 dana...ako neki posao ne uleti
Pa je li se itko pitao sem nase felix kako smo i sta je s nama....nije....no dobro grozni smo...Antonio se nije puno zalio na pupu u petak je ustao bolji ali navecer opet imao temp 37,7 da bi u subotu ustao sa zrelim kasljem koji ne zna izbaciti i curi mu nosic....NAzovem pedijatricu naravno privatno kad obje jedine na seinaru...Subotu smo cjelu proveli bez temp naravno uz paracetamol,uvela sam mu bisolex kapi i kapi za nos i danas kasljuca i nos jos vise curi i evo sad opet ima temp 37.7
Joj ni ja ne mogu sve da pofatam na ovoj temi
Apotekarka, nadam se da će drug brzo ozdraviti, joj više i ove prehlade, kašalj, nosići...
Danas sjedim u prirodi To je zemlja koju su kupili roditelji mm-a. Ogromna ravna površina, nejse i kontam da tu slavimo B rođendan Eh sad, finta je u tome što je to udaljeno od Sa nekih 30, 40 min. (prije Kobiljače, prema Kiseljaku). Šta mislite je li bezveze zbog gostiju da se peglaju sa vožnjom do tamo Al bi baš super bilo , odmah sam osmislila sliku u glavi
Danas sjedim u prirodi To je zemlja koju su kupili roditelji mm-a. Ogromna ravna površina, nejse i kontam da tu slavimo B rođendan Eh sad, finta je u tome što je to udaljeno od Sa nekih 30, 40 min. (prije Kobiljače, prema Kiseljaku). Šta mislite je li bezveze zbog gostiju da se peglaju sa vožnjom do tamo Al bi baš super bilo , odmah sam osmislila sliku u glavi
a što bi bilo bezveze... najprije napravi sebi spisak gostiju i prebroj im auta...pa utvrdi ko će sa kim i kako prevoz.... to je super ideja...
I ja sam danas išla u mamin zavičaj...do kuće rahmetli dede...i naše vikendice...donijeli smo odluku da ćemo dedinu kuću renovirati ima mnogo livade i rijeka...i da tu provodimo vrijeme često... i da da zovemo goste
slusaj...mislim da bi svi jedva docekali ...a imam ti jednu odlicnu ideju...sto sam nekad vidjela na tv-u...i tako bih voljela da A. tako napravim nekad proslavu al nista od tog...za njegov rodjendan nikad nece biti tako toplo da mozemo vani slaviti...e sad...ne znam da li su baloni napunjeni helijumom ili havom ...livada...a na koncima baloni...stoje tako u zraku...po jedan..pretpostavljam da su ekserima ili nekim kukicama zabodeni u zemlju...i tako livada puna sarenih balona....ma znas kako je to izgledalo