|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  455 456 [457] 458 459   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
10.4.2011 21:28:50   
Anoniman
moj mali indijanac jos nije zaspao, sad sam ulazila u sobu kad on izbacio jastuk,ogradicu i deku ma sve na podu ,eno ga pjeva nesto na svom jeziku user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 11401
10.4.2011 21:33:17   
teacher75
hvala vam svima, ja jos ne mogu da vjerujem tako mi je drago, pao mi je veliki kamen sa srcauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11402
10.4.2011 21:34:02   
Honey3
marijana draga kod nas spavanja jos ni na mapiuser posted image ustala u pola osam,nemogu nikako da je naviknem da jednom spava preko dana,ovako svaku noc kasno ide na spavanje a mozda i kad bi jednom spavala ostala joj navika da kasno lijezeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11403
10.4.2011 21:34:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marijanna

moj mali indijanac jos nije zaspao, sad sam ulazila u sobu kad on izbacio jastuk,ogradicu i deku ma sve na podu ,eno ga pjeva nesto na svom jeziku user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image nije ni moj jos uvjek lunja po sobama al sad ce jos malo dok sirup popije iza 22. sata .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11404
10.4.2011 21:37:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zaha

marijana draga kod nas spavanja jos ni na mapiuser posted image ustala u pola osam,nemogu nikako da je naviknem da jednom spava preko dana,ovako svaku noc kasno ide na spavanje a mozda i kad bi jednom spavala ostala joj navika da kasno lijezeuser posted image
cudno sto nece anel nebi izdrazo nema sanseuser posted image da ne odspava jednom preko dana al rani mi nesto svako jutros pola 8 on je budan 

< Poruku je uredio felix -- 10.4.2011 21:39:01 >

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 11405
10.4.2011 21:40:56   
marinčii
Čestitamo Lani prve korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11406
10.4.2011 21:40:56   
teacher75

zaha, probaj joj izbaciti to drugo spavanje, citala sam da je sad u njihovom uzrastu dovoljno jedno spavanje tokom dana. lana nekad odspava jedno a nekad dva puta, zavisno od toga koliko je odspavala onu prvu turu. evo danas je zaspala u 11 i spavala do pola 2- pravo dugo, inace spava maximalno 2 sata. popodne vise nije spavala tako daje umor poceo hvatati u pola 8 i u 8 je vec spavala. ustace sutra vjerovatno izmedju pola 8 i 8 ujutro

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 11407
10.4.2011 21:41:51   
Anoniman
Nikola obicno zaspe do 9 pa mi nije jasno sta je veceras, kad kasnije legne onda ga budim po 15 minuta ujutro kad treba u vrtic.. a planirala sam mu malo pomjeriti vrijeme lijeganja ,barem da do 10 bude budan jer ide ljeto, popodnevne setnje i tako to,da ne moram trcati kuci ranouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11408
10.4.2011 21:44:02   
Honey3
ma ona meni felix dva puta spava i to po 2-3h,ako preskoci jedno spavanje nemoze se snositi,bude nervozna a zato navece kasno ide na spavanje

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11409
10.4.2011 21:45:29   
teacher75

ma ona meni felix dva puta spava i to po 2-3h,ako preskoci jedno spavanje nemoze se snositi,bude nervozna a zato navece kasno ide na spavanje

ja bih istrpila tu nervozu 2-3 dana, vjerovatno ce se poslije naviknuti i bice joj lakse. probaj je zaokupiti necim kad je vrijeme tog drugog spavanja, mislim na setnju ili igru s drugom djecom, mozda nece misliti na spavanje. onda ce umorna zapsati oko 8 i nece ti se buditi do jutra- kao ova mojauser posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 11410
10.4.2011 21:48:43   
dafri
Čestitke Laniuser posted image user posted image user posted image

zaha tvoja cura baš puno spava preko dana pa je i normalno da naveče neće rano,mi smo davno izbacili drugo  spavanje jer ujutro ustaje rano,vodimo je teti  i što reče marijanna ako naveče malo zakasni ujutro je problem

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 11411
10.4.2011 21:49:02   
Anoniman

kad ja svome djecaku uvodim nesto novo,treba mu oko 7 dana da to prihvati i onda sve bude ok, pokusaj ako ti smeta to sto kasno liježe.. moj jedva odspava sat pa ti zavidimuser posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 11412
10.4.2011 21:53:05   
salmy

ista stvar,naviknut je da spava  2 puta u toku dana.Ako slucajno preskoci jedva "dobaci" do 8 navecer,ali zato u 11-12 oci ko filđaniuser posted image user posted image  

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 11413
10.4.2011 21:56:49   
Lady26
Lana spava preko dana 2-3h bilo to jednom ili iz 2 puta....I max u 9 je u krevetu navece....
Obicno izadjemo poslije podne pa ako nije fino spavala preko dana da bar ne tersa u kuci user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 11414
10.4.2011 21:59:14   
Apotekarka
Pa je li se itko pitao sem nase felix kako smo i sta je s nama....nije....no dobro grozni smo...Antonio se nije puno zalio na pupu u petak je ustao bolji ali navecer opet imao temp 37,7 da bi u subotu ustao sa zrelim kasljem koji ne zna izbaciti i curi mu nosic....NAzovem pedijatricu naravno privatno kad obje jedine na seinaru...Subotu smo cjelu proveli bez temp naravno uz paracetamol,uvela sam mu bisolex kapi i kapi za nos i danas kasljuca i nos jos vise curi i evo sad opet ima temp 37.7user posted image ...Dala sam mu parac.i odvela u krevet....vjerovatno neka upala dok se temp.javi nocu...ono sto me iznenadilo je da dobro jede i ima dobar apetit....VJerovatno ce sutra pedijatru...
teacher cestitamoooooooooo...bravoooooooo
Felix kako ANelko
Ivancice torta i sve je mrak a za svoje bajke uzmi neo penotran forte po 1x1 jesu skuplje ali su dobre oko 21 km

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11415
10.4.2011 22:00:05   
R&T@
user posted image  za Lanu hodacicuuser posted image user posted image

Moje spavaju...

Znala sam ja da je nisam trebala hvaliti...

Veceras prva faza dvogodisnjakauser posted image user posted image user posted image :Nece damica da se kupa...

Jos joj sestra prva usla u kabinu i do veceras to je znacilo da se i ona odmah skine, a ona pobjegla iz kupatilauser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 11416
10.4.2011 22:00:10   
Apotekarka
Moj ustaje ujutro od 8-9 h spava u 1 obavezno od 2-3 h i navecer legne oko 22 h

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11417
10.4.2011 22:02:44   
Honey3
meni cak odgovara sto ona kasnije ustaje jer  ja ne radim i fino ujutro odspavamouser posted image ali mi smeta navece,nekako mi bas kasno da ide u 11 pa i kasnije na spavanje,morat cu sta poporaditi na tome,malo cu je kasnije stavljati na prvo spavanje,dok drugo ne izbacimo skroz

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11418
10.4.2011 22:04:21   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Lana spava preko dana 2-3h bilo to jednom ili iz 2 puta....I max u 9 je u krevetu navece....
Obicno izadjemo poslije podne pa ako nije fino spavala preko dana da bar ne tersa u kuci user posted image

user posted image user posted image i kod nas je isto ovako

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11419
10.4.2011 22:05:08   
Anoniman
apotekarka draga ,ja sam mislila da ste ozdravili,a misa muuser posted image

< Poruku je uredio marijanna -- 10.4.2011 22:06:24 >

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 11420
10.4.2011 22:05:45   
teacher75

meni cak odgovara sto ona kasnije ustaje jer  ja ne radim i fino ujutro odspavamouser posted image ali mi smeta navece,nekako mi bas kasno da ide u 11 pa i kasnije na spavanje,morat cu sta poporaditi na tome,malo cu je kasnije stavljati na prvo spavanje,dok drugo ne izbacimo skroz

pa ne mogu i jare i pareuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 11421
10.4.2011 22:05:58   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

evo da se pohvalimo i na ovoj temi da smo konacno prohodali (ono prije- 2-3 koraka ne racunamuser posted image ). ima tacno 18 mjeseci i 2 dana, mislim da smo i u tome rekorderi na rr kao i u prvom zubicuuser posted image jutros sam je izvela na terasu sa onim kajsevima za prohodavanje, inace ih nismo ni koristili, i vodeci je skontala da moze fino hodati par metara i ako popustim kajs (ona je imala osjecaj da je drzim ali je nisam ustvari drzala). poslije smo isli svo troje na kafu i mm je malo vodao jer na smjene pijemo kafu i drzao je za kapuljacu od jakne, pa je pustio i ona fino pocela hodati misleci da je on i dalje drziuser posted image nakon toga smo isle u importane i dole ima puno prostora pa sam je pustila da hoda i hodala je fino od jednog kraja do drugog, mada je jos preplasena i jedva ceka da se uhvati za nesto. ovo mi je stvarno popravilo dan. da dodam jos da je prvi put obukla pollino nove cipelice- mozda su joj one donijele srecuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitamoooooooooooooooooouser posted image

samo polino cipele ...nebi mi vjerovala ali naći ću fotku...moja hanadi je porhodala u polino copelama...plave sa rozim cvjetićima...isti kroj kao one veš....bilo tada u vili onoj na č.vili da se kupe....user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 11422
10.4.2011 22:07:45   
klemzi
mada je jos preplasena i jedva ceka da se uhvati za nesto.

Duša draga prohodalauser posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 11423
10.4.2011 22:10:16   
mala86
vece svima user posted image

e mi smo bas proveli lijep dan u prirodi kraj rijeke,cak je i mama uspjela uzivat user posted image user posted image user posted image !malac bio odlican,svi se igrali pomalo s njim,ja mu ponjela kanticu rovio zemlju user posted image ,kad smo dosli prvo smo ga dobro nakiselili user posted image user posted image user posted image pa okupali evo ga spava ma ko beba user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 11424
10.4.2011 22:11:45   
Honey3
IZVORNA PORUKA: teacher75

pa ne mogu i jare i pareuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma eto i ja skontah

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 11425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  455 456 [457] 458 459   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  455 456 [457] 458 459   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *