|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  454 455 [456] 457 458   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
10.4.2011 15:13:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Poslije iskustva sa kamilom ne jasem vise nista na cetiri nogeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11376
10.4.2011 15:14:15   
škorpija
dadada potpisujem za pionirsku, stvarno mi je žao onih životinja, tako tužno i jadno izgledaju, još ih djeca hrane smokijem, mogu misliti kakve probaveb tegobe poslije imaju, majmuna mi je najviše žao, isto ljudi jadničci, sakirvaju s epo ćoškovima od gomile ispred staklauser posted image

treba ostaviit par domaćih životinja, koke, koze, a ostale ne trbaju ni držati kada nemaju uslova

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11377
10.4.2011 15:20:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

Poslije iskustva sa kamilom ne jasem vise nista na cetiri nogeuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image sta je kamila uradila...ovo ja placem jer te zamisljam na kamili a kamila piciuser posted image user posted image user posted image

Hahahaha, ukratko one su bile vezane uzetom jedna za drugu, i meni zapala jedna kamila beba, naizgled najbezopasnija, ali ona sve vrijeme jurila za mamom ili tatom, ko ce znati i ja stalno lupala nogom od tu drugu, aaaaaaa, rekoh skidaj me odavde, citav haos sam napravila, cijela grupa kasnila dok mi nisu nasli rjesenje, a to je bila kocija sa konjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image u po pustinjeuser posted image , ali to je valjda planirano z abake ili nekoga ko ne moze jahati user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11378
10.4.2011 15:21:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

dadada potpisujem za pionirsku, stvarno mi je žao onih životinja, tako tužno i jadno izgledaju, još ih djeca hrane smokijem, mogu misliti kakve probaveb tegobe poslije imaju, majmuna mi je najviše žao, isto ljudi jadničci, sakirvaju s epo ćoškovima od gomile ispred staklauser posted image

treba ostaviit par domaćih životinja, koke, koze, a ostale ne trbaju ni držati kada nemaju uslova
slazem se 100%...bolje da naprave "mini selo"...neki fazon...sto kazes...konj, koke, koze, ovce...da ih drze cistim...da se recimo mogu jahati...da mozes probati pomusti kravu itd....nego sto drze one jadne majmune u "akvarijumu" njih 20 na 20m2...ja sam skoro fasovala proslegodineuser posted image ...kad su papci zaskocili majmunarnik...poceli se penjati da im kroz resetke daju smoki...neki se proderao...vidi majmuna! a meni samo izleti u toj masi...ne znam ja ko je ovdje majmun...muz me samo pokupi za rukuuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 11379
10.4.2011 15:22:58   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image sta je kamila uradila...ovo ja placem jer te zamisljam na kamili a kamila piciuser posted image user posted image user posted image

Hahahaha, ukratko one su bile vezane uzetom jedna za drugu, i meni zapala jedna kamila beba, naizgled najbezopasnija, ali ona sve vrijeme jurila za mamom ili tatom, ko ce znati i ja stalno lupala nogom od tu drugu, aaaaaaa, rekoh skidaj me odavde, citav haos sam napravila, cijela grupa kasnila dok mi nisu nasli rjesenje, a to je bila kocija sa konjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image u po pustinjeuser posted image , ali to je valjda planirano z abake ili nekoga ko ne moze jahati user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...hoce to ako kad sahara dodje u saharuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11380
10.4.2011 15:32:13   
Anoniman
.

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 11381
10.4.2011 15:47:41   
R&T@
Evo i nas...

U setnji se pretvorile u pingvine, pa sad pun kamin kao u januaru...

Brrrrrrrrrrrrr...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11382
10.4.2011 16:24:03   
Anoniman
i kod nas puse pa smo samo kratko izasli vani.. mm otisao na utakmicu , a nas dvoje gledamo zvonku,znam ga napamet viseuser posted image   

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 11383
10.4.2011 16:29:29   
R&T@
Marijanna, i kod nas isto...
mm na utakmici ili poslu, kako zelisuser posted image , a ja utvrdjujem crtani gradivo...
nije zvonko, ali je fifi...user posted image user posted image user posted image

I da pohvalim R.
to bas rijetko radimuser posted image user posted image user posted image
Svidja joj se voznja u kolicima...user posted image user posted image user posted image
Nakon 2 godineuser posted image user posted image user posted image ...bolje ikad nego nikaduser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11384
10.4.2011 16:39:23   
Anoniman
i moj se u zadnje vijeme voli voziti u kolicima , nekoliko puta je setao sam,(on dadne ruku i polako hoda tako da na nije problem ni bez kolica ,osim sto mene živcira jer nikad stic kad negdje podjem,) e sad je skužio da ga zabole noge kad puno hoda pa sam traži kolica, možes vjerovatiuser posted image  

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 11385
10.4.2011 16:47:53   
Anoniman
bas je danas eto morao puhat vjetar user posted image user posted image pa moramo biti u kuci jer stvarno odnese kako puse i led ledeni ....a covjek bi ovak rekao kroz prozor suncano ma fino vani.Inace izadjemo bas sad uvjek posle vecere , al sad moramo sjediti kuci .
Jer smo danas bili oko podne i dosta .
Ocekujem prijateljicu na kafu, user posted image ....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11386
10.4.2011 16:52:18   
R&T@
Lijepa kolica...obisle smo pijacu zajedno i nista nije bilo srusenouser posted image user posted image user posted image

Nije danas uzela bananu, vec je vikala: babuku, hocu babuku (jabukuuser posted image ),
ja nudila bananu, ali nije popustala, pa je dobila jabuku samo obrisanu...

I onda u automobilu izjava: Zaboravile smo bananuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11387
10.4.2011 19:27:18   
Lady26
Efo i meneeeeeeee, mada niko nije pitao ali dobroooooooo....
Mi smo cijeli dan bile u setnji, isle na vrelo bosne, malo odspavale, nana dosla po Lanu oko 6 i jos je nije vratila, mm i ja pospremili krs od kuce i sad uzivam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....neka je jos bar satak pa cemo po nju...
Jaooo sta je radila, k'o pusetna s lanca, dosla je sva praljava, mrgava, kao cigance user posted image , nije izlazila iz pijeska i trave, skupljala kamencice i cvjetice....Prosetali smo nove tene, bas su super user posted image
Dadada jel za ovo bilo kakve skracenice user posted image user posted image user posted image

Svima saljem veeeeliki user posted image user posted image user posted image
Tajra, curica izasla u bez sandalama maloprije vidjet cemo kako je proslo, po meni su super i udobne....user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11388
10.4.2011 20:18:28   
teacher75
evo da se pohvalimo i na ovoj temi da smo konacno prohodali (ono prije- 2-3 koraka ne racunamuser posted image ). ima tacno 18 mjeseci i 2 dana, mislim da smo i u tome rekorderi na rr kao i u prvom zubicuuser posted image jutros sam je izvela na terasu sa onim kajsevima za prohodavanje, inace ih nismo ni koristili, i vodeci je skontala da moze fino hodati par metara i ako popustim kajs (ona je imala osjecaj da je drzim ali je nisam ustvari drzala). poslije smo isli svo troje na kafu i mm je malo vodao jer na smjene pijemo kafu i drzao je za kapuljacu od jakne, pa je pustio i ona fino pocela hodati misleci da je on i dalje drziuser posted image nakon toga smo isle u importane i dole ima puno prostora pa sam je pustila da hoda i hodala je fino od jednog kraja do drugog, mada je jos preplasena i jedva ceka da se uhvati za nesto. ovo mi je stvarno popravilo dan. da dodam jos da je prvi put obukla pollino nove cipelice- mozda su joj one donijele srecuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11389
10.4.2011 20:53:44   
Anoniman
bravo za L. user posted image user posted image user posted image user posted image bas mi je drago ma vidis da je nju samo bilo strah se pustiti same nije bila sigurnauser posted image sve je bilo uredu ...

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 11390
10.4.2011 20:54:32   
Anoniman
Jeeeeeeeeeeeeeee Lanaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ova druga (lady) stas...dijete na svoju mamuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11391
10.4.2011 21:03:59   
Honey3
pozdravuser posted image mi smo danas samo malo setali i bilo nam je pravo hladno ali nam nije bilo dosadno imali smo goste i puno djece,evo sad djeca hoce ruckiti spageteuser posted image
bravooooo za Lanuuser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11392
10.4.2011 21:12:00   
Lady26

ova druga (lady) stas...dijete na svoju mamuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sta je pisac htio da kaze?! user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11393
10.4.2011 21:13:15   
Lady26
Teacher cestitam korake user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo Lana..... user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11394
10.4.2011 21:16:42   
Anoniman
teacher cestitamo sad prve prave korakeuser posted image bravo Lanauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 11395
10.4.2011 21:18:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

ova druga (lady) stas...dijete na svoju mamuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sta je pisac htio da kaze?! user posted image
ma nistaaaaaaa...dobra ko hljebuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 11396
10.4.2011 21:20:15   
Visnja RR
cestitke za malu LL (lijenguzu Lanu) user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11397
10.4.2011 21:21:00   
Lady26
Aha mogu misliti user posted image user posted image user posted image da je to htio reci ali dobro, nek ti bude...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11398
10.4.2011 21:22:19   
N_N
Dobro veče user posted image
teacher, čestitamo!! user posted image user posted image  Baš mi je drago da je Lanica napravila samostalne korake, bravo Lana user posted image
Mi smo bili čitav dan vani, opet kao prošlu nedjelju. Joj jest vjetar puhao meni bilo hladno, djeca se nisu žalila.... B se baš iztrčao, čitav dan se igrao sa pjeskom user posted image , kad sam ga skinula pjeska je bilo i u peleni user posted image  Okupala ga i eno zaspao je za 3 min. BTW, sinoć grozna noć user posted image user posted image  7 buđenja user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11399
10.4.2011 21:25:04   
salmy
Pozdrav generacijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo se bas odmorili,bili u Dubrovniku pa Mostaru....pa jucer u pionirskoj user posted image user posted image bilo nam je bas bas a dole je imao apetit malo je recuser posted image user posted image ...tajo nas gotivio ma ljepota.Dok sve pofatam sta ste pisale trebace mi uhuser posted image user posted image
nadam se da nema bolesnihuser posted image user posted image

ps:  user posted image svaki dan kaze novu rijec,danas citav dan doziva dajđuuser posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 11400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  454 455 [456] 457 458   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  454 455 [456] 457 458   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *