Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
dadada potpisujem za pionirsku, stvarno mi je žao onih životinja, tako tužno i jadno izgledaju, još ih djeca hrane smokijem, mogu misliti kakve probaveb tegobe poslije imaju, majmuna mi je najviše žao, isto ljudi jadničci, sakirvaju s epo ćoškovima od gomile ispred stakla
treba ostaviit par domaćih životinja, koke, koze, a ostale ne trbaju ni držati kada nemaju uslova
Poslije iskustva sa kamilom ne jasem vise nista na cetiri noge
sta je kamila uradila...ovo ja placem jer te zamisljam na kamili a kamila pici
Hahahaha, ukratko one su bile vezane uzetom jedna za drugu, i meni zapala jedna kamila beba, naizgled najbezopasnija, ali ona sve vrijeme jurila za mamom ili tatom, ko ce znati i ja stalno lupala nogom od tu drugu, aaaaaaa, rekoh skidaj me odavde, citav haos sam napravila, cijela grupa kasnila dok mi nisu nasli rjesenje, a to je bila kocija sa konjem u po pustinje , ali to je valjda planirano z abake ili nekoga ko ne moze jahati
dadada potpisujem za pionirsku, stvarno mi je žao onih životinja, tako tužno i jadno izgledaju, još ih djeca hrane smokijem, mogu misliti kakve probaveb tegobe poslije imaju, majmuna mi je najviše žao, isto ljudi jadničci, sakirvaju s epo ćoškovima od gomile ispred stakla
treba ostaviit par domaćih životinja, koke, koze, a ostale ne trbaju ni držati kada nemaju uslova
slazem se 100%...bolje da naprave "mini selo"...neki fazon...sto kazes...konj, koke, koze, ovce...da ih drze cistim...da se recimo mogu jahati...da mozes probati pomusti kravu itd....nego sto drze one jadne majmune u "akvarijumu" njih 20 na 20m2...ja sam skoro fasovala proslegodine ...kad su papci zaskocili majmunarnik...poceli se penjati da im kroz resetke daju smoki...neki se proderao...vidi majmuna! a meni samo izleti u toj masi...ne znam ja ko je ovdje majmun...muz me samo pokupi za ruku
Poslije iskustva sa kamilom ne jasem vise nista na cetiri noge
sta je kamila uradila...ovo ja placem jer te zamisljam na kamili a kamila pici
Hahahaha, ukratko one su bile vezane uzetom jedna za drugu, i meni zapala jedna kamila beba, naizgled najbezopasnija, ali ona sve vrijeme jurila za mamom ili tatom, ko ce znati i ja stalno lupala nogom od tu drugu, aaaaaaa, rekoh skidaj me odavde, citav haos sam napravila, cijela grupa kasnila dok mi nisu nasli rjesenje, a to je bila kocija sa konjem u po pustinje , ali to je valjda planirano z abake ili nekoga ko ne moze jahati
i moj se u zadnje vijeme voli voziti u kolicima , nekoliko puta je setao sam,(on dadne ruku i polako hoda tako da na nije problem ni bez kolica ,osim sto mene živcira jer nikad stic kad negdje podjem,) e sad je skužio da ga zabole noge kad puno hoda pa sam traži kolica, možes vjerovati
bas je danas eto morao puhat vjetar pa moramo biti u kuci jer stvarno odnese kako puse i led ledeni ....a covjek bi ovak rekao kroz prozor suncano ma fino vani.Inace izadjemo bas sad uvjek posle vecere , al sad moramo sjediti kuci . Jer smo danas bili oko podne i dosta . Ocekujem prijateljicu na kafu, ....
Efo i meneeeeeeee, mada niko nije pitao ali dobroooooooo.... Mi smo cijeli dan bile u setnji, isle na vrelo bosne, malo odspavale, nana dosla po Lanu oko 6 i jos je nije vratila, mm i ja pospremili krs od kuce i sad uzivam ....neka je jos bar satak pa cemo po nju... Jaooo sta je radila, k'o pusetna s lanca, dosla je sva praljava, mrgava, kao cigance , nije izlazila iz pijeska i trave, skupljala kamencice i cvjetice....Prosetali smo nove tene, bas su super Dadada jel za ovo bilo kakve skracenice
Svima saljem veeeeliki Tajra, curica izasla u bez sandalama maloprije vidjet cemo kako je proslo, po meni su super i udobne....
evo da se pohvalimo i na ovoj temi da smo konacno prohodali (ono prije- 2-3 koraka ne racunam ). ima tacno 18 mjeseci i 2 dana, mislim da smo i u tome rekorderi na rr kao i u prvom zubicu jutros sam je izvela na terasu sa onim kajsevima za prohodavanje, inace ih nismo ni koristili, i vodeci je skontala da moze fino hodati par metara i ako popustim kajs (ona je imala osjecaj da je drzim ali je nisam ustvari drzala). poslije smo isli svo troje na kafu i mm je malo vodao jer na smjene pijemo kafu i drzao je za kapuljacu od jakne, pa je pustio i ona fino pocela hodati misleci da je on i dalje drzi nakon toga smo isle u importane i dole ima puno prostora pa sam je pustila da hoda i hodala je fino od jednog kraja do drugog, mada je jos preplasena i jedva ceka da se uhvati za nesto. ovo mi je stvarno popravilo dan. da dodam jos da je prvi put obukla pollino nove cipelice- mozda su joj one donijele srecu
Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
Dobro veče teacher, čestitamo!! Baš mi je drago da je Lanica napravila samostalne korake, bravo Lana Mi smo bili čitav dan vani, opet kao prošlu nedjelju. Joj jest vjetar puhao meni bilo hladno, djeca se nisu žalila.... B se baš iztrčao, čitav dan se igrao sa pjeskom , kad sam ga skinula pjeska je bilo i u peleni Okupala ga i eno zaspao je za 3 min. BTW, sinoć grozna noć 7 buđenja
Mi smo se bas odmorili,bili u Dubrovniku pa Mostaru....pa jucer u pionirskoj bilo nam je bas bas a dole je imao apetit malo je rec ...tajo nas gotivio ma ljepota.Dok sve pofatam sta ste pisale trebace mi uh nadam se da nema bolesnih
ps: svaki dan kaze novu rijec,danas citav dan doziva dajđu