|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  453 454 [455] 456 457   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
10.4.2011 11:31:39   
teacher75
golden retriver mi je jedna od najljepsih i najdrazih pasmina a volim i vucjake pravo, lana sad zaspala, nadigla me prije pola 8 a ja zaspala iza 1 pa jedva gledam. jedva sma cekala da zaspi. kad ustane izaci cemo u setnju..

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11351
10.4.2011 11:53:12   
Anoniman
teacherko, mene nesto strah ti vucijaka nesto se ne mogu opustiti kad sam pored njih od mm tetka ima takvog al velikog cuva joj vikend. jednom je ujeo i muza i jos neke al opet ga drze mene strah ovaj je mali 2mu mjes. al dzaba , kad ga vidim dovoljno mi user posted image .
I anel je poranio valjda naviko sebudi rano pa nece duze da spava mi smo bili vani sad jede i spavanac odo i ja nesto sam basuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 11352
10.4.2011 12:42:34   
dafri
Prelijep dan,još da nije nedeljauser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11353
10.4.2011 12:47:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dafri

ma lijepo je samo kroz prozor kad se gleda... evo malo prije mali uđe u kuću bio na polju sa mm- ruke mu ledene, baš je neki vjetar hladan...zeznuto ovo vrijeme

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 11354
10.4.2011 12:57:02   
teacher75
mi cemo u setnju jos malouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11355
10.4.2011 12:57:47   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Breskva

ma lijepo je samo kroz prozor kad se gleda... evo malo prije mali uđe u kuću bio na polju sa mm- ruke mu ledene, baš je neki vjetar hladan...zeznuto ovo vrijeme

da i kod nas puše vjetar neki ružniuser posted image ,mi izašli i za pola sata se vratili
p.s. dafri šta fali nedeljiuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11356
10.4.2011 13:02:26   
dafri
IZVORNA PORUKA: marinčii

da i kod nas puše vjetar neki ružniuser posted image ,mi izašli i za pola sata se vratili

kod nas na zapaduuser posted image user posted image mislim zapadu BiH je toplo,Tite mi user posted image
a nedelji, fali joj što je sutra ponedeljak,posaouser posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11357
10.4.2011 13:05:34   
marinčii

kod nas na zapaduuser posted image user posted image mislim zapadu BiH je toplo,Tite mi user posted image
a nedelji, fali joj što je sutra ponedeljak,posaouser posted image user posted image

a to,ma ja ko očajna kućanicauser posted image ne bi mi to palo napamet

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 11358
10.4.2011 13:07:41   
dafri

a to,ma ja ko očajna kućanicauser posted image ne bi mi to palo napamet

odlučila da se pravim da je danas petakuser posted image user posted image

< Poruku je uredio dafri -- 10.4.2011 13:09:42 >

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11359
10.4.2011 13:18:40   
koka i po
mi se vratili...vani puseeeeeuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 11360
10.4.2011 13:21:05   
Anoniman
kod nas je jutros isto vjetar puho neki studen ja anela van iznijela 10min na suncu . Posle opet izasli , bili pola sata . Jeo i zaspo,-Nesto se omisljam dal da idem na viked. ili neuser posted image gore je visina pa sigurno jos vise puse nego ovdjeuser posted image ...
Darfy, samo se ti pretvraaj da je danas petak user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 11361
10.4.2011 13:22:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

mi se vratili...vani puseeeeeuser posted image
i kod vas znaci puseuser posted image user posted image user posted image bome i kod nas sad se evo zabrinu kad ga izvedo van user posted image user posted image user posted image bas je puhao al neki hladan vjetar a sunce jako cudno vrijeme ,.. sto bi rekla cana pjevacica (cudni ljudi cudno vrijeme , zivimo u ludom svjetuuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 11362
10.4.2011 13:54:52   
marinčii
A joj ovog vjetra svima pokvarilo planoveuser posted image ,samo tamo na zapadu kod dafri lijepo a još joj petak ima da uživauser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11363
10.4.2011 14:45:46   
Anoniman
Nama vjetar nista ne mozeuser posted image user posted image user posted image ...mi smo isli u ergeluuser posted image ...ekstra izlet...predivno...toplo preporucujemuser posted image

user posted image
konjO puhnuo...Andrej crkao od smijehauser posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 11364
10.4.2011 14:50:19   
škorpija
nevjerovatno vrijem , nebo vedro, plavo prelijepo, a vjetar hladan puše ko da je januar, mi smo bili u šetnji dva sata pa kako bog da.

dadada ja bih voljela ajdina odvesti negdje gdje ima puno domaćih životinja i cuka obevezno, ima li oko sarajeva tako nešto

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11365
10.4.2011 14:54:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

nevjerovatno vrijem , nebo vedro, plavo prelijepo, a vjetar hladan puše ko da je januar, mi smo bili u šetnji dva sata pa kako bog da.

dadada ja bih voljela ajdina odvesti negdje gdje ima puno domaćih životinja i cuka obevezno, ima li oko sarajeva tako nešto
ovdje imas jednog zutog, starog psa...a taj raj na zemlji sa puno zivotinja...ja jos kod nas nisam naslauser posted image ...u svakom slucaju isplati se i vamo otici...jer je zaista predivno...tisina, nevjerovatna...cista priroda...konji...ima klupica da sjednes i buljis u nedogled...ma ja i mm se odmah htjeli preseliti goreuser posted image user posted image user posted image ...odmah smo gledali gdje je najbliza skolauser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 11366
10.4.2011 14:57:38   
škorpija
jel to ona ergela u rakovici, bila sma tamo poslovno jednom

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11367
10.4.2011 14:59:53   
Anoniman
ja ću maksuz doći u Sa zbog životinja, mi nemamo ni zoo vrta  (znam da će me dadada za ovo ružiti pa se moram opravdati -nemam para da idemo u Afriku pa da djetetu pokažem životinje u prirodi, moram bar ove u kavezuuser posted image , a dijete mi voli divlje životinjeuser posted image

Prelijep vam je konjo

< Poruku je uredio Breskva -- 10.4.2011 15:00:45 >

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 11368
10.4.2011 15:00:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

jel to ona ergela u rakovici, bila sma tamo poslovno jednom
jeste

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 11369
10.4.2011 15:05:01   
Anoniman

ja ću maksuz doći u Sa zbog životinja, mi nemamo ni zoo vrta  (znam da će me dadada za ovo ružiti pa se moram opravdati -nemam para da idemo u Afriku pa da djetetu pokažem životinje u prirodi, moram bar ove u kavezuuser posted image , a dijete mi voli divlje životinjeuser posted image

Prelijep vam je konjo

ma necu te ruzitiuser posted image user posted image i mi smo bili cak dva putuser posted image ...i svaki put kaze necu vise nikad...pa opet odemo...ma zao mi majmuna, kengura, one jadne lisice i medvjeda...ono ostalo...manje vise...a svakako pola onih sto tamo dodju ne gledaju zivotinje nego sjede po kafanama i puste djecu da se izive na igralistu...vise je ono vasar nego zoo...da uklone kafancuge imali bi gdje i kaveze napraviti...tuzno je sto je sef zoo-a dao pare za medu iz zagreba umjesto da nasem napravi pravi poligon..a nacrt postoji..mislim, sve je uradjeno...samo su pare otisle na krivu stranu

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11370
10.4.2011 15:06:28   
Anoniman
Joj konje, super, hocemo i miuser posted image sljedeci put zovite kad podjete da vas pratimo, ne znam ja ovo naciuser posted image

Mi smo jutros setali, i je vjetar ali kapu na glavu i sta faliuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11371
10.4.2011 15:07:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Joj konje, super, hocemo i miuser posted image sljedeci put zovite kad podjete da vas pratimo, ne znam ja ovo naciuser posted image

Mi smo jutros setali, i je vjetar ali kapu na glavu i sta faliuser posted image

vaziiiii...sljedeci put idemo jahatuser posted image user posted image ...ima i jedan magarac za meneuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11372
10.4.2011 15:11:31   
Anoniman
Poslije iskustva sa kamilom ne jasem vise nista na cetiri nogeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11373
10.4.2011 15:13:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

Prelijep vam je konjo

ma necu te ruzitiuser posted image user posted image i mi smo bili cak dva putuser posted image ...i svaki put kaze necu vise nikad...pa opet odemo...ma zao mi majmuna, kengura, one jadne lisice i medvjeda...ono ostalo...manje vise...a svakako pola onih sto tamo dodju ne gledaju zivotinje nego sjede po kafanama i puste djecu da se izive na igralistu...vise je ono vasar nego zoo...da uklone kafancuge imali bi gdje i kaveze napraviti...tuzno je sto je sef zoo-a dao pare za medu iz zagreba umjesto da nasem napravi pravi poligon..a nacrt postoji..mislim, sve je uradjeno...samo su pare otisle na krivu stranu

pa više kafana donosi zaradu nek medo, baš šefa briga što se medo tijesni sa drugim medom...žalosno, meni je u neku ruku drago što su sklonili životinje iz našeg zoo vrta jer su se baš patile, bile su stare... ali eto voljela bih sad da mogu djetetu pokazati prave životinje on bi bio presretan ali otićemo il u Zagreb il u Sa...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11374
10.4.2011 15:13:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Poslije iskustva sa kamilom ne jasem vise nista na cetiri nogeuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image sta je kamila uradila...ovo ja placem jer te zamisljam na kamili a kamila piciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  453 454 [455] 456 457   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  453 454 [455] 456 457   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *