|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  451 452 [453] 454 455   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
9.4.2011 18:53:13   
Anoniman
ma nie da mi se nije nakanit...nego sam ga prvo vodila kod logopeda...pa sam htjela ipak i malo pauze napraviti da me ne zamrziuser posted image ...a nije nam hvala bogu nista hitno..zdrav je, veseo, jak, crven u obrazima i usima...ako to ista znaciuser posted image

vidjecu da ga vodim u ovoj sedmici...to vadjenje krvi ce biti jako user posted image ...posto se on otima...prosli put na vakcinacij je skoro iglu slomiouser posted image

A sto se cukice tice...znam draga felix...znam koliko faleuser posted image user posted image user posted image ..bas sto kazes...ko clan porodice kad umre...ti barem imas bastu pa opet lako mozes uzeti nekog psa...ja u stanu za sad ne mogu...barem dok A. neodraste toliko da moogu i psa odgajati...jer i oko njih ima barem 4 mjeseca rada...a da ne govorim o tom da mi niti jedan ne moze leni zamijeniti

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11301
9.4.2011 18:54:33   
koka i po
IZVORNA PORUKA: dadada

ma nie da mi se nije nakanit...nego sam ga prvo vodila kod logopeda...pa sam htjela ipak i malo pauze napraviti da me ne zamrziuser posted image ...a nije nam hvala bogu nista hitno..zdrav je, veseo, jak, crven u obrazima i usima...ako to ista znaciuser posted image

vidjecu da ga vodim u ovoj sedmici...to vadjenje krvi ce biti jako user posted image ...posto se on otima...prosli put na vakcinacij je skoro iglu slomiouser posted image

A sto se cukice tice...znam draga felix...znam koliko faleuser posted image user posted image user posted image ..bas sto kazes...ko clan porodice kad umre...ti barem imas bastu pa opet lako mozes uzeti nekog psa...ja u stanu za sad ne mogu...barem dok A. neodraste toliko da moogu i psa odgajati...jer i oko njih ima barem 4 mjeseca rada...a da ne govorim o tom da mi niti jedan ne moze leni zamijeniti

pa sto onda pretjerujes....haj bjez tamo.....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11302
9.4.2011 19:07:07   
Anoniman
ma on i dalje nece da jede...mislim, ono sto mu ja serviram...nije pitanje u njegovom izgledu...neg sto nece da jede povrce i meso...a malo me strah da zivi od pom. voca i mlijeka...drugo je sve ok...i vise nego ok...jah...sem sto jos nepricauser posted image

Necu vise o njegovom NEjelu...meni je vec vrat modar...mogu misliti kako je vamauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 11303
9.4.2011 19:20:26   
koka i po
hajjjjj  juce bila godina dana od kad sam sa vama

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11304
9.4.2011 19:46:38   
Anoniman
Draga Koko nije mi bila namjera da te zabrinem...ali bitno je ako terapija ne pomogne da ima rijesenje za tvoje uho, da nije genetika i da ces da nas sve cujes user posted image

Ljubimo vas sve user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 11305
9.4.2011 19:57:29   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mala86

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

nacine..nema  sansma moj nikad nije htio piti mlijeko...samo je dojio 13.m i od tada ni kapi..pšrobala na sve e...neki dan  moju  kavu  s mlijekom  probao  i  prvi  put  nije  pljunuo..jedino  sto  nekad  pojede  je  cokolino  ili  keks..ali  s  jako  malo  mliojeka..ako  je  imalo  vodnije  nema  sanse....zato  forsiram  pavlaku..pire  s mlijekom...jogurte..sireve..d a barem  nesto  jede  mlijecno..ali  sve  je  to  pomalo..sto  je  veci  sve  manje  jede...a  za  tutu  cu  i n ja  kad  bas  ugrije,  pa  bude  golugoz  hodaouser posted image user posted image

joj ni L.nece mlijeko nikako user posted image ,vocni pojede bez problema,al mlijeko u bilo kakvom obliku nema sanse

nece ni moja lanauser posted image a voli jogurt, mladi sir, abc, pavlaku, pravim puru i griz na mlijeku, udrobim hljeba, cokolino gusto napravljen hoce, al mlijeko da pije nema sanse

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 11306
9.4.2011 20:01:41   
Anoniman
Moja mlijeko nece samo nema sanse...neke mlijecne kase, griz ili tako nesto pojede, ali i to nevoljno, ali zato jogurt obozava.

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 11307
9.4.2011 20:05:27   
nikita
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

Ja  ovom  svom skuham  krompiric  i  malo  blitve ili  spanaca  i  na  maslacu samo  pustim  d a malo  pozuti, razbijem  jaje  na  oko  i  sve  zgnjecim  vilicom  i  ponekad  ubacim  malo  pavlake  ili  mrvicu  prelijem  maslacom  otopljenim..

hvala na ideji, ovo je moj danas smazao za 3 min, bas mu se svidjelo

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11308
9.4.2011 20:45:58   
dafri
veče,
Una zaspala u pola 8 i to sama tražila da ide spavati,premorila se , danas bili kraj vode,izletala se ,igrala se sa pijeskom i vodom,to jest blatomuser posted image user posted image a ja zaboravila aparat
felix U zna baš pričati,zna par pjesmica ,brojati do deset ,sastavlja rečenice ali da zna reći šta je boli ne zna,ako mene čuje da kažem boli me glava i ona poslije izvjesnog vremena kaže Unu boli glavauser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 11309
9.4.2011 21:33:17   
Anoniman
darfy, user posted image user posted image user posted image una je legenda malauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 11310
9.4.2011 21:34:14   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: felix

darfy, user posted image user posted image user posted image una je legenda malauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

kako je dijete..jel išta bolje...
jeli mu lakše...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11311
9.4.2011 21:36:57   
Anoniman
dobro je .....i ( da nije nebi pisala, ).... hvala na pitanju user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 11312
9.4.2011 21:40:16   
Hanady RR

dobro je .....i ( da nije nebi pisala, ).... hvala na pitanju user posted image

e jesi mi reklauser posted image

naravno da ćeš pisati...svaki je savjet dobro došao...

al malo odmora tebi nebi škodilo, aono jest teško sve iskombinovat da se s mirom žena odmori...al ko hoće hoće...kao npr. jauser posted image
evo ja svoje ''sprcala'' kod zaoveuser posted image
ja sama...tišina, gemišt, kafa, sevdalinke...ma hjde šta će mi bolji punjač baterijauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11313
9.4.2011 22:08:52   
Anoniman
vise nego sam dovoljno rekla necu vise Bogami pisat mogu rec dobro je i slabo je i to je to. da idem u detalje necu ako trebadnem neki savjet pitat cu preko pp. user posted image ...
Tako trebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al tebi je lako imas gdje djecu ostaviti a dje cu ja sa A. kud ja tu i on al nije on meni tezak kad je zdravuser posted image naprotiv bas djete slusa .
Odo ispusiti dok je kod sveki user posted image user posted image user posted image sad ce ona mene da zove moram brzinskiuser posted image user posted image user posted image
pusa najveca vam leti za sarajevooo

Neposredna veza do poruke: 11314
9.4.2011 22:10:28   
Hanady RR
ma nisma ja njih ostavila...ja sma njih otjerala od kuće sve trojeuser posted image user posted image user posted image

reko ja ne mogu i poslala muža sa djecom,...ja znam njemu je sad najteže...jer neće mu zaspata tamo, a pospane...a on u dumanu bi sjedio a bi išao al ne smije...rekla sam ako dođe prije 12 mrzim gauser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11315
9.4.2011 22:17:36   
Anoniman
ja sam neki dan kad je anel ko fol bio dobar otjerala mm sa A. kod brata kao ajd s nama svaki put ja snjim ide rece dje si ti reko kazi im odmara mozakuser posted image user posted image user posted image user posted image i nemoj reko da mi dolazite za sat nisam vas ni zaboravila etoo  vasuser posted image user posted image user posted image .....i tako je bilo poradilo i opet imala 1 sat na raspolaganju da odmirm al opet je nekako ruzno kad ih nema sta ja znam navike cojkuser posted image user posted image user posted image .....
Fino kad su tu, a jos ljepse kad ih nemauser posted image user posted image user posted image .....

Neposredna veza do poruke: 11316
9.4.2011 22:21:48   
Hanady RR

ja sam neki dan kad je anel ko fol bio dobar otjerala mm sa A. kod brata kao ajd s nama svaki put ja snjim ide rece dje si ti reko kazi im odmara mozakuser posted image user posted image user posted image user posted image i nemoj reko da mi dolazite za sat nisam vas ni zaboravila etoo  vasuser posted image user posted image user posted image .....i tako je bilo poradilo i opet imala 1 sat na raspolaganju da odmirm al opet je nekako ruzno kad ih nema sta ja znam navike cojkuser posted image user posted image user posted image .....
Fino kad su tu, a jos ljepse kad ih nemauser posted image user posted image user posted image .....

ja maloprije mamu zovem pjevala joj na telefon reko ne mogu čekat do sutra a sutra idemo na vikendicu s anjom...
kaže ona kako ti je...reko savršeno al nešto mi tiho pa ja muziku pojčala...kaže ona a jel ideš u sobu da vidiš kako spavaju reko ne idem ženo nisu tu...e kaže onda si dobro...naviknu se ti brzouser posted image
kaže ona uh ja sam tako znala vas biva mene i seku uspavati pa mi drago...pa sve idem u sobu ljubim vas koliko vas volim jer spavate...
ko najbolje smo kad spavamo bileuser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11317
9.4.2011 22:24:31   
Anoniman
ja nesto sad kontam...sto djecu uce od malena pogresno da mis jede sir, macka- ribu, pas- kost itd.user posted image kad misevi hoce meso suho, mackama daj sve sem ribe...a pas kost samo kad morauser posted image

Neposredna veza do poruke: 11318
9.4.2011 22:29:31   
Hanady RR

ja nesto sad kontam...sto djecu uce od malena pogresno da mis jede sir, macka- ribu, pas- kost itd.user posted image kad misevi hoce meso suho, mackama daj sve sem ribe...a pas kost samo kad morauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
uče ih što je najbolje za za tu životnju al svakako će pojesti i nešto drugo...recimo moja lea voli zeljeniacu nenormalnouser posted image

a to ti je kao sa djecom...ti ga učiš da jede neslane kašice i svi kažu neslane se jedu i on jede...al može proć i pomfrituser posted image paška punjen sa mesom ko bamjauser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11319
9.4.2011 22:30:10   
N_N
Dobro veče user posted image
Ja danas čitav dan kao da nosim tuđu glavu na ramenima user posted image  Lijepo odspavala sa B 3h, ustala, spremila se i sa prijateljicom na kafu 2h user posted image  Kad sam se vratila kuća user posted image user posted image  nemaš kuada proći, sve što su mogli izvaditi bilo je na podu user posted image  B spava, S otišla kod roditelja mm-a, čoek eno vozi nekakve kamione user posted image user posted image  (čitaj:  najstarije dijete mi se igra user posted image ), ja pijem kaficu i baš uživam.
felix, srećo, kad god možeš šalji ih bilo gdje user posted image  ja se uopšte ne bunim ko god da se ponudi user posted image  Tako večeras mi sveki kaže da će B opt kod njih od utorka na dan, dva user posted image  Ma ljepota, još vrtić blizu, ulaz do njihovog ulaza user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

Neposredna veza do poruke: 11320
9.4.2011 22:35:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

uče ih što je najbolje za za tu životnju al svakako će pojesti i nešto drugo...recimo moja lea voli zeljeniacu nenormalnouser posted image

a to ti je kao sa djecom...ti ga učiš da jede neslane kašice i svi kažu neslane se jedu i on jede...al može proć i pomfrituser posted image paška punjen sa mesom ko bamjauser posted image user posted image user posted image
jah...gledam ove slikovnice pa se nerviramuser posted image user posted image user posted image
i zamisli sad kad bih ja djetetu pocela tumaciti da to nije istina...pa raja bi ga razapela sutrauser posted image user posted image user posted image

vala i ja rado TURNEM A. kad god moguuser posted image user posted image ..doduse samo je jednom prespavao van kuce bez mene...a to jednom je trajalo 7 danauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 11321
9.4.2011 22:36:18   
Anoniman
Hanady to najbolje za njih nije tacno...sta vise macka ne smije ribu jesti, a pas ne bi smjeo kosti...ali ih voli naravno... 

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 11322
9.4.2011 22:40:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Hanady to najbolje za njih nije tacno...sta vise macka ne smije ribu jesti, a pas ne bi smjeo kosti...ali ih voli naravno... 
moja Leni nikad u zivotu nije pojela kost...uzme je...znala se malo igrati...glockati...al da je pojede...ma nema sanse...a pogotovo one nacrtane bez imalo mesauser posted image user posted image

didine mace jedu iskljucivo kit ket...iako su divlje macke...tj. ne borave u kuci...ne bi one ribu pojele...nema teorije

a znam kad jadnim isevima misolovke postavlja da m vazda spek stavlja jer kaze da sir ni ne pogledajuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11323
9.4.2011 22:41:03   
N_N

a to jednom je trajalo 7 danauser posted image user posted image

Ih pa ti "na veliko", nemoj, razgodi tih 7 dana na 2,3x user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11324
9.4.2011 22:42:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

a to jednom je trajalo 7 danauser posted image user posted image

Ih pa ti "na veliko", nemoj, razgodi tih 7 dana na 2,3x user posted image user posted image
ma to je bilo zimus...otisao sa nanom na savnike...snijeg ih zatrpao...pa su ga mama i tata spasavali kad je sav krompir pojeouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 11325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  451 452 [453] 454 455   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  451 452 [453] 454 455   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *