|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  450 451 [452] 453 454   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
9.4.2011 14:41:09   
Anoniman
eh, dok sam se sjetilauser posted image user posted image .
Da pitam...... kad sam sa A. isla juce kod ped. on place ne usucuje znaci od nervoze nespavanja ma jadnicak sve mu se sastalo . I sad cekam ped. da dodje a bila tu i komsinica sa djetom iz mog rodnog kraja .Ona ce . sta mu je sta place , ja nervozna umorna ne da mi se objasnjavat reko neznam, nervozan kao pa sta ga boli , Reko neznam grlo (kazem mrsko mi objasnjavt pa reknem onak bezz)
Ona ce , pa zar On nezna reci sta ga boli user posted image Ja gledam reko Nezna sto ?
Pa koliko mu ima . 21 mjesec pa cuj nezna rec sta ga boli (ono zeni upitnik povis glave ko kuća)user posted image user posted image user posted image mA Jok reko nezna zna dosta rijeci , zna neke rijeci i sastvaljat a da zna rec sta ga mori nezna!
Ona osta zblehnuta...
A ja se posle pitam , pa zar ima djece od 21.mjes. da znaju reci kad ih nesto boli, i muci ?user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11276
9.4.2011 14:45:35   
Anoniman
ivancice drago mi je da si boljeuser posted image Ja jos ne namjeravam A. na tutu uciti user posted image sta ja znam eto necu jos .....
Mozda ljeti pokusam vani sa tutom al znam da ce biti dosta muke.Prijet.mi rece ona ima djete skro 3god kao ona je pocela malog na tutu kad je djete znalo rec mama daj tutu  .I upoce nije imala problema , jednom mu objasnila i donijela tutu rekla kad oces piskiti ili kakiti zovi mamu da ides na tutu .
I tako je i bilo kaze user posted image .
Pa se ja tjesim da ce A. brzo progovoriti,(SASTAVLJAT pravo recenice) prvo sta cu ga uciti je mama daj tutuuser posted image user posted image user posted image ..

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 11277
9.4.2011 14:47:24   
iv@ncica
dadaa-  hoce  li tvoj  A.  blitve   i  jaja  ikako.  Ja  ovom  svom skuham  krompiric  i  malo  blitve ili  spanaca  i  na  maslacu samo  pustim  d a malo  pozuti, razbijem  jaje  na  oko  i  sve  zgnjecim  vilicom  i  ponekad  ubacim  malo  pavlake  ili  mrvicu  prelijem  maslacom  otopljenim..obozava  to...inacxe  i  on  sad  zeza  oko   hrane..ali  barem  se toga  napuca..voce  nece..mlijeko  nece..bocu  ne  pije  islll..pa  moram  smisljati  ove  kombinejsn

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 11278
9.4.2011 14:49:41   
Anoniman
ivancice bas A, nece mlijeka vise ,A. pije al slabije sad kako je bolestan 2 flase samo .
Po 150ml.
Ovo ostalo hb jede ne sad velike kolicine al bolje ista nego nista.

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 11279
9.4.2011 14:56:03   
iv@ncica
ma  moj  nikad  nije  htio  piti  mlijeko...samo  je  dojio  13.m  i od  tada  ni  kapi..pšrobala  na  sve  nacine..nema  sanse...neki dan  moju  kavu  s mlijekom  probao  i  prvi  put  nije  pljunuo..jedino  sto  nekad  pojede  je  cokolino  ili  keks..ali  s  jako  malo  mliojeka..ako  je  imalo  vodnije  nema  sanse....zato  forsiram  pavlaku..pire  s mlijekom...jogurte..sireve..d a barem  nesto  jede  mlijecno..ali  sve  je  to  pomalo..sto  je  veci  sve  manje  jede...a  za  tutu  cu  i n ja  kad  bas  ugrije,  pa  bude  golugoz  hodaouser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11280
9.4.2011 15:00:14   
Anoniman
a za tutu cu i n ja kad bas ugrije, pa bude golugoz hodaouser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image e bas tako , cemo i mi heheheh znam da nema nista od toga al moram probati .
Samo neznam , kako da ja njemu objasnim kako da ide na tutuuser posted image sta trebam rec kad oces piskiti evo tuta , ili da ga ganjam i da ga stavljam na tutu stalno ,user posted image stavrano trebam malo citat o tome jer neznam ...dali ce on skontat da je tuta za piskenje a ne sjedenje(igranje ) vidjecemo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 11281
9.4.2011 16:31:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

dadaa-  hoce  li tvoj  A.  blitve   i  jaja  ikako.  Ja  ovom  svom skuham  krompiric  i  malo  blitve ili  spanaca  i  na  maslacu samo  pustim  d a malo  pozuti, razbijem  jaje  na  oko  i  sve  zgnjecim  vilicom  i  ponekad  ubacim  malo  pavlake  ili  mrvicu  prelijem  maslacom  otopljenim..obozava  to...inacxe  i  on  sad  zeza  oko   hrane..ali  barem  se toga  napuca..voce  nece..mlijeko  nece..bocu  ne  pije  islll..pa  moram  smisljati  ove  kombinejsn
ma jok...on cim vidi bilo sta drugo na tanjuru sem ONOG pocne histericno plakati...pa tako i kad svi skupa sjednemo da jedemo a on sa "svojom" hranom...jel neko sebi pocne vaditi normalnu hranu u tanjur on placeuser posted image ...pa eto...kontajte...ko je ovdje lud i sta je njemuuser posted image ...ja fakat ne mogu da skontam u cemu je problem...je li njega mirisi odbijaju...ili sta...pojma nemam

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 11282
9.4.2011 16:46:02   
mala86

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

nacine..nema  sansma moj nikad nije htio piti mlijeko...samo je dojio 13.m i od tada ni kapi..pšrobala na sve e...neki dan  moju  kavu  s mlijekom  probao  i  prvi  put  nije  pljunuo..jedino  sto  nekad  pojede  je  cokolino  ili  keks..ali  s  jako  malo  mliojeka..ako  je  imalo  vodnije  nema  sanse....zato  forsiram  pavlaku..pire  s mlijekom...jogurte..sireve..d a barem  nesto  jede  mlijecno..ali  sve  je  to  pomalo..sto  je  veci  sve  manje  jede...a  za  tutu  cu  i n ja  kad  bas  ugrije,  pa  bude  golugoz  hodaouser posted image user posted image

joj ni L.nece mlijeko nikako user posted image ,vocni pojede bez problema,al mlijeko u bilo kakvom obliku nema sanse

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 11283
9.4.2011 17:54:13   
Anoniman
A. vvoli mlijeko s neskvikom...cisto mlijeko  sem hipp-a rijetko popije...

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 11284
9.4.2011 18:11:08   
amela2208
evo ı nas samo da vam mahnemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sara evo sada zaspala ja nesto prevodım, glava mı vıse puca od monıtora. ljubac za sve vas :****

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11285
9.4.2011 18:15:27   
koka i po
moj S.jede sve....ama bas sve.....spinat mu je omiljen.
sve vrste corbica,supica,pita,mesa,voca,povrca itd.samo soikove nikakve ne pije,ne voli.
ja bas s njim nemam problema hdB

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 11286
9.4.2011 18:18:05   
Anoniman
koko, masallah masallah za S . neureklo se kuc, kuc user posted image
Amela user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 11287
9.4.2011 18:24:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

moj S.jede sve....ama bas sve.....spinat mu je omiljen.
sve vrste corbica,supica,pita,mesa,voca,povrca itd.samo soikove nikakve ne pije,ne voli.
ja bas s njim nemam problema hdB
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za S.

buaaaaa za mamu...sto mi nabija na nosuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 11288
9.4.2011 18:26:33   
Meri29
Da vam se potuzimo, neki mali istukao Majdu na igralistu, cak tri puta je udario user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image U igri, ali zacas... ona se ne zna ni odbraniti... a po kuci tuce sve kada se na gdje udari i laminat i krevete i mace... user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11289
9.4.2011 18:26:43   
Anoniman
zato je moj vegi sad smazao jednu bananu, pola jabuke...a sad cemo to sve zaliti s dvije iscjedjene narandzeuser posted image

mozda mu zato ne rastu 3user posted image poste ne jede meso...pa mu ne trebajuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11290
9.4.2011 18:26:54   
koka i po
user posted image user posted image user posted image ...ja bih Andrejevica ugojila za sedmicu dana user posted image ..
kaze mm.....koja majka ima problema sa djetetom oko ishrane samo neka ga dovede tebi user posted image ..
P.S imam bar deset slika u albumu kako hranim tudju djecu user posted image ..

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11291
9.4.2011 18:28:43   
tekja
felix kako je A. danas?

dadada, izvini ako nisam u toku, ali jesi se ti konsultovala sa nekim specijalistom vezano za A. ishranu? Ako jesi, bas me zanima sta su ti rekli?

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11292
9.4.2011 18:31:17   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image ...ja bih Andrejevica ugojila za sedmicu dana user posted image ..
kaze mm.....koja majka ima problema sa djetetom oko ishrane samo neka ga dovede tebi user posted image ..

user posted image user posted image user posted image
ma ne treba njega ugojit...ima on i previseuser posted image user posted image user posted image ...on samo treba da pocne jesti meso i povrce...doduse...jede sirovo povrce...nece kuhano...jede on meni mrkvu sirovu, kelj kad ugrabi na pijaci sa stolauser posted image ...i tako to...al nece kuhano

ma 100% vegeterijanacuser posted image

Neposredna veza do poruke: 11293
9.4.2011 18:32:22   
tekja

koko nadam se da se za ovo salis...nisam dadadain advokat, ali mislim da A. ne treba da se ugoji, nego da prosiri meni i izbaci pomfrit...hajd otkrij mamama neki cool fazon kako ti to hranis djecuuser posted image  (mislim da si samo sretnica sto imas izjelicuuser posted image )

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 11294
9.4.2011 18:32:39   
koka i po
pa sirovo povrce je zdravije user posted image ,...ono koje se moze sirovo konzumirati user posted image ..
a jesi li pokusala da mu meso sitno isjeckas u hranu da ga ne primjeti user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11295
9.4.2011 18:33:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tekja

felix kako je A. danas?

dadada, izvini ako nisam u toku, ali jesi se ti konsultovala sa nekim specijalistom vezano za A. ishranu? Ako jesi, bas me zanima sta su ti rekli?
nisam jos...trebam ga sad voditi kod ped. al mu prvo zelim krv izvaditi...d.a vidim ks...pa onda da vidim sta ce mi ademovicka reci

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 11296
9.4.2011 18:34:57   
Anoniman

pa sirovo povrce je zdravije user posted image ,...ono koje se moze sirovo konzumirati user posted image ..
a jesi li pokusala da mu meso sitno isjeckas u hranu da ga ne primjeti user posted image
ja sam pom. "filovala" mesom...ko ona u lud, zbunjen,...kad bamju puniuser posted image user posted image user posted image pa je gospodin skontao i poceo pljuvatiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 11297
9.4.2011 18:36:39   
koka i po
IZVORNA PORUKA: tekja

koko nadam se da se za ovo salis...nisam dadadain advokat, ali mislim da A. ne treba da se ugoji, nego da prosiri meni i izbaci pomfrit...hajd otkrij mamama neki cool fazon kako ti to hranis djecuuser posted image  (mislim da si samo sretnica sto imas izjelicuuser posted image )

user posted image  ...ostro i na prvu...po vojnicki user posted image ..
kod mene je uvjek sve tajmirano...dorucak,uzina rucak ,spavanje,uzina pa vecera...
nije to nikakav cool fazon user posted image ..
mislim da se vise radi o navici i dobrom razmaku izmedju obroka..user posted image ....
tako sam starijeg hranila pa sad i mladjeg.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 11298
9.4.2011 18:40:33   
Anoniman
evo sad je smazao kad sve skontam pola kile voca...to mu je kao medjuobrok...i jos ce vecerati...nesto cemo skontati s jajetom...palacinke...ili tako nesto...to je jedini nacin da unese bjelancevine u sebe

Neposredna veza do poruke: 11299
9.4.2011 18:46:05   
Anoniman
i ja imam neku naviku i gledam isto na sat kad je jeo kad je vrijeme drugom jeluuser posted image tako od malena sta ja znam ,....
Joj meni tako fali nas cuko nebi da vam se jadam ili da skontate da kukamuser posted image al stvarno fali, nismo jos navikli da ga nema ....anel svaki put kad vani izadje prvo sta uradi ode do boxsa pa zaviruje konta negdje je skrio pa vice A,A,A,A, ono ko nema ga pa vice bobo, bobo ....
Ja neznam sta da kazem sem, nema bobe oso boba ....on opet A,A,A,A, ono nejasno mu....
Stvarno covjek se veze za zivotinju kao za covjeka i tako se osjeti , da bas fali..
Al eto stas ....
Dadada odkad se ti, kanis da A. odvedes da vidis kr.sl al nikad se nakanitiuser posted image user posted image
Ma bitno da jede i voce eto da moj to bar hoce jer mu treba
Zdrav ti je sto je Najbitnije....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  450 451 [452] 453 454   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  450 451 [452] 453 454   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *