|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  449 450 [451] 452 453   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
9.4.2011 11:09:18   
N_N
Kako je divan dan user posted image  Ja djecu pustila u dvorište user posted image  pijem kafu na miru, ljepota!

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11251
9.4.2011 11:11:00   
Anoniman
ovo sam mu juce MORALA kupiti jer kad je ugledao nece da ispusti iz ruku place zakoceno seuser posted image user posted image user posted image user posted image po kuci  i vani voza user posted image user posted image user posted image user posted image toliko mu je zanimljivo
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11252
9.4.2011 11:14:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

ovo sam mu juce MORALA kupiti jer kad je ugledao nece da ispusti iz ruku place zakoceno seuser posted image user posted image user posted image user posted image po kuci  i vani voza user posted image user posted image user posted image user posted image toliko mu je zanimljivo
user posted image

i jos one sandaliceuser posted image user posted image user posted image ....jadan A.user posted image user posted image user posted image user posted image ...za 20-ak godina kada vidi ove slike...mrzice vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11253
9.4.2011 11:17:17   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image pa rekla sam otisli juce do marketa anel ugledao ovo i uzeo sam i voza ih krenemo kuci kazem ostavi to je cikino ne dirat on nista ne haje ne pusta anele ne ne on poce se DERATIIIIIIIIII oje oje mojeuser posted image user posted image user posted image i hajd mm . po obicaju popusta rec ce ajde kupi vidis da je bolestan uzecemo samo neka ne place i tako sam kupilauser posted image user posted image user posted image
user posted image
a tko kaze da ce vidjeti ove slikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A vala i da vidi sta me briga on je moja mala "maza" ...i gledam da max uzivam u njemu , da dok je mali da mu uzimam sta oce , user posted image
Pa hajde ne zezaj znas da odrasli muski nose ROZE kosljuljeuser posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 9.4.2011 11:19:00 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11254
9.4.2011 11:20:00   
Anoniman
ivancice slike suuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
anice cestitam tvoje prve korake user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11255
9.4.2011 11:21:19   
N_N
felix mi ćemo spasiti slike i pokazat mu user posted image user posted image user posted image user posted image
ma neka djeteta nek se igra, S se dugo igrala sa autićima user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11256
9.4.2011 11:21:37   
Anoniman
Jutro

Ivančice prelijepa tortica, eto ostariste i viuser posted image -čestitam...Mame su user posted image user posted image
N_N meni je super što to rade a B mi je presladak kao kuharuser posted image

dadada raspitaj se postoji li varijanta poludnevnog boravka, cijena bi ti bila niža a A će naučiti da kuhauser posted image i jedeuser posted image

Mi smo počeli sad ozbiljno sa tutom... podigla sam sve tepihe u stanu, i stalno brišem parketuser posted image user posted image , jučer je samo jednom piškio u tutu i to sam ga ja uhvatila... a 10 puta na parketuser posted image ...koliko živaca za ovo treba-uffffffff
Kupila sam bombonice i kad kao zatraži tutu-dam mu jednu, a on levat jedan kaže "mama hoće A tutu" te sjedi 5 min. pojede bombonicu i ustaneuser posted image grrrrr ne dam više dok ne vidim lokvu u tuti a ne na parketu.

Je li još neko pokušavao sa tutom i kako vama ide???

< Poruku je uredio Breskva -- 9.4.2011 11:23:10 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11257
9.4.2011 11:25:53   
N_N
Da, ima vrtić i poludnevni boravak user posted image  Pošto se meni kuha nešto oko posla user posted image  kontam ako budem imala pauzu da nastavimo sa poludnevnim boravkom, neću ga ispisivati nipošto.
A to za tutu..... ne znam šta bih ti rekla. Kažu tete da B ide često u vrtiću a kući neće nikako. Sjećam se da je i S to radila i dok sama nije odlučila da ide na tutu ništa nam nije palilo.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11258
9.4.2011 11:26:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

Jutro

Ivančice prelijepa tortica, eto ostariste i viuser posted image -čestitam...Mame su user posted image user posted image
N_N meni je super što to rade a B mi je presladak kao kuharuser posted image

dadada raspitaj se postoji li varijanta poludbevnog boravka, cijena bi ti bila niža a A će naučiti da kuhauser posted image i jedeuser posted image

Mi smo počeli sad ozbiljno sa tutom... podigla sam sve tepihe u stanu, i stalno brišem parketuser posted image user posted image , jučer je samo jednom piškio u tutu i to sam ga ja uhvatila... a 10 puta na parketuser posted image ...koliko živaca za ovo treba-uffffffff
Kupila sam bombonice i kad kao zatraži tutu-dam mu jednu, a on levat jedan kaže "mama hoće A tutu" te sjedi 5 min. pojede bombonicu i ustaneuser posted image grrrrr ne dam više dok ne vidim lokvu u tuti a ne na parketu.

Je li još neko pokušavao sa tutom i kako vama ide???

znam ga staviti samo sto se on po hiljadu puta ustane pa sjedne...pa mu na kraju jos pis isfura iz tute...tako da je moj sljedeci potez ona daska za wc...tuta, zdr'o...0 bodova...a ovo me sad s tepisima...dizanjem...prisjeti na stenaduser posted image user posted image ...nisam znala da se i to sa djecom radiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11259
9.4.2011 11:28:08   
Anoniman
a sta mislis da mu stavis onu obisnu, pamucnu pelenu...nek tebi ne ide na parket...a njemu ce bit neugodno i mokro...pa valjda ce skontati

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11260
9.4.2011 11:38:04   
Anoniman
pokušavala sam još davno sa pamučnom pelenom al on ništa njemu dobro, ne osjeti uopšte, al me nasmija ovo za štenaduser posted image user posted image user posted image , pokušala sam ga staviti i na šolju al neće boji se...
Pa sam sad odlučila sve podići a ako krevet strada zvaću one čike što čiste dubinskiuser posted image ...ma ima da nauči -zainatila sam se

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11261
9.4.2011 11:40:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

felix mi ćemo spasiti slike i pokazat mu user posted image user posted image user posted image user posted image
ma neka djeteta nek se igra, S se dugo igrala sa autićima user posted image
ma ima on sve i autica al mu dosadili znam da ce i ovo brzo ocefiti i bacaiti al hajd sad neka gauser posted image meni ne SMETA .

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 11262
9.4.2011 12:05:08   
koka i po
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

ooo  sto  ste se  raspisale....nas  nije  bilo  od  rodjendana,  zato  sto sam  se  ja  nakon  svega sto  sam  obavila  razbolila..cak  dans  ni  na  posao  nisam  mogla....imam  nizak  tlak, glavaobolju,  grlobolju,  upalu  sinusa..na  antibioticima  sam...ali su  rodjendani  i  sve  ostalo  prosli...djecak je  bio  super..sve  obavljeno  u jednom  danu..bili  nam  i  niko  i marijana...sve  super  proslo,  jos  ce  mo  nou  vodit  na kavu,  ali  me  ovi  sinusi  zeznuse  za  veceras...  sa zakasnjenjem  vam  zahvaljujem  na prekrasnim  CESTITKAMAuser posted image

FElix ,Jelena t  -da  nam  sto  prije  ozdravite i cestitamo  prve  korake
Sonja -Cestitam ti i ugodnu i laganu trudnocu zelim
Tajra -  slikice  fantasticne
hanady-falisuser posted image
cuci-  ne  se  sekiratiuser posted image
koko- odcepit  ce  mo  mi  to  uho  viseuser posted image

a  gdje ce  mo  mi  sad  iz  ove  grupe user posted image ...evo  slikica  torte  sto  je  mama  dekorirala i  ekipe  maleuser posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

dan ..
iv@ncice ..taman sam te ovakvu i zamisljala...prelijepa si...a nas mali drugar jos ljepsi user posted image ..
hej hanume moje sta mai user posted image ....
popravila sam se danas nisam ko g.....sad sam malo homogenija user posted image ...
imal gdje one dadade alias make my day user posted image user posted image ..
mi bili malo napolju pa cemo na spavanac user posted image  ...konacno ..
jelena T za tebe veliko user posted image  malo si me nasekirala al eto i to je dio zivota user posted image
feliks...kako je anelko user posted image ..
ostalima user posted image  dok vas ne iscitam user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 11263
9.4.2011 12:49:58   
dafri
dan,
Ani čestitamo prve korakeuser posted image user posted image user posted image ,
iv@nčice slike suuser posted image
felix Anel pravo uživa u vozanjuuser posted image user posted image

mojoj izbila trojka donja,uskoro će i ostale pravo su nabubrile,hb pa nije bilo nervoze
sad spava pa kad ustane odosmo kraj vode na roštilj,mmm jedva čekam

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 11264
9.4.2011 13:04:17   
tekja
divan dan...osim sto sam bas bolesna, al' samo da mi na maleckog ne predje, mene neka boli, ja sam velika curauser posted image user posted image user posted image

ivancice, divni ste svi, torta tako izgleda njami user posted image

kupila sam sinoc V. cetkicu u dm-u, bila samo jedna, a vise od mjesec je trazim...odusevljeno ju je uzeo, malo vrtio po ustima, zagledao, al' kad sam ukljucila nastao je haos...sad cim je vidi mase glavom i vice ne neuser posted image ...valjda uspijemo nekad s njom oprati zubice...

uzivajte u danasnjem danu, ja odoh da odmaramuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 11265
9.4.2011 13:25:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

dan ..
iv@ncice ..taman sam te ovakvu i zamisljala...prelijepa si...a nas mali drugar jos ljepsi user posted image ..
popravila sam se danas nisam ko g.....sad sam malo homogenija user posted image ...
jelena T za tebe veliko user posted image  malo si me nasekirala al eto i to je dio zivota user posted image
ima...imauser posted image user posted image user posted image ...pegla, cisti...pere...odmah mi N_N na um padeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 11266
9.4.2011 13:27:04   
N_N
IZVORNA PORUKA: dadada

ima...imauser posted image user posted image user posted image ...pegla, cisti...pere...odmah mi N_N na um padeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ja evo usisala i obrisala prašinu, nastavak poslije spavanja user posted image user posted image  Idem jednu turu sa B user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11267
9.4.2011 13:27:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tekja

odusevljeno ju je uzeo, malo vrtio po ustima, zagledao, al' kad sam ukljucila nastao je haos...sad cim je vidi mase glavom i vice ne neuser posted image ...valjda uspijemo nekad s njom oprati zubice...

uzivajte u danasnjem danu, ja odoh da odmaramuser posted image
isto...ja mu je sad dam da je sam pali i gasi...pa je malo glodje...naravno neupaljenu...elem, trenutno nam sluzi ko igracka...a obicnom mu perem zube...svakako jos ne znam sta tacno s njom da radim...malena mi je napisala...i mislim da sam skontala...al cu ipak otici i do logopedice

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 11268
9.4.2011 13:27:23   
koka i po

dan ..
[/quote]ima...imauser posted image user posted image user posted image ...pegla, cisti...pere...odmah mi N_N na um padeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  kisa ce kisa user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11269
9.4.2011 13:28:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

user posted image user posted image user posted image user posted image  ja evo usisala i obrisala prašinu, nastavak poslije spavanja user posted image user posted image  Idem jednu turu sa B user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image vidis da mi nisi dzaba na um palauser posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 11270
9.4.2011 13:29:03   
Anoniman

dan ..
[/quote]ima...imauser posted image user posted image user posted image ...pegla, cisti...pere...odmah mi N_N na um padeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  kisa ce kisa user posted image user posted image user posted image user posted image
ma sta kisa...snijeguser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 11271
9.4.2011 13:30:11   
N_N
Ma joj ne mogu ja nekako mirno da sjedim user posted image  I kad mi se ne da da nešto radim, opet radim user posted image ..... i onda se čudim na koga su mi djeca aktivna user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11272
9.4.2011 13:33:37   
koka i po
danas samo moja usta rade user posted image ...
danas sam lijena zena...
i sutra cu da budem garant....user posted image
uzela sam neplaceno dva dana user posted image

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 11273
9.4.2011 14:26:34   
Anoniman
svi ili spavaju ili set_ajuuser posted image . Koko jesil ozdravila kako uho? Jesil i sad pod terapijama mila.
N-N odmori odspavaj dok B. drinja user posted image
Tekja nedaj se mila dosta cajeva vitamina proce cuvaj nam V . user posted image user posted image user posted image brzo ozdravljenje ti  zelim.
Gdje je Marinci user posted image nema te kako je M. pusa vam velika.
Dadada , jel se kod vas sta popravilo sa pricom i jelom >?user posted image
A. zaspo odo i ja malo lec iako mi se ne spava jer sam sinoc hb u komadu odspavala .
Anel se nauci govoriti fino NEĆU i sad svaka druga mu rijec NEĆU user posted image user posted image user posted image
Kad treba da jede , ajmo reko hapis kaze NECU al opet pojede, Vani kad smo A. ajmo u kucu NECU pa ga ganjam lazem, svasta da bezbolno ga uvedemuser posted image user posted image user posted image
Ovako mali on meni vec vice Necuuser posted image user posted image user posted image

Apotekarko, kako je A. jel ozdravio bas se pitam ?
Mya , tebe rijetko vidjam user posted image da se javljas nije zar te toliko poso okupiraouser posted image ljubi M. medenu user posted image
Mala1994. Lady, user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 9.4.2011 14:28:51 >

Neposredna veza do poruke: 11274
9.4.2011 14:40:10   
iv@ncica
hej cure  jeste  probale  one  gacice  iz  dm-a  za  odvikavanje od  pelena..odavno  ih  zagledam..ay  tutu  andrej  gonja  po  kuci..stavlja  na  glavu..sjeda  na nju obucen..ali  go ni  pod  razno..sve  cekam  d a jos  otopli  pa  da krenemo u  odviukavanje...uh  uvijek  neka  faza..meni  antiubiotici  pomogli  pravo..evo  me  ko  nova  od  juceruser posted image user posted image ...

koko i cure-  hvala  na  komplimentima...ma  sva  sam  ti  fina  i  mocnauser posted image user posted image
eh  d a ni  nja  danas  nista  ne  radim...zabusavam  i  odmaram   .....muz  pravi  mexicku  za  rucak..onu  sto  sam  ja  trebala  roendan  pa  odustala..evo  fino  mi  sad ugaa  ko  kad  sam bolesna...a  andrej  se  napucao  domacih  donacija blitve,  krompirica,  maslaca  i  jaja i  spavauser posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 9.4.2011 14:43:25 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  449 450 [451] 452 453   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  449 450 [451] 452 453   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *