|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  448 449 [450] 451 452   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
8.4.2011 23:11:10   
Anoniman
N_N, evo gledam slike djeciceuser posted image ...valjda su to te iz vrtica...e sad...nije mi jasno...spominjala si 460 KMuser posted image meni to malo puno za ovo sto vidim...a gdje si ti pisala o vrticu da te nepeglam da mi opet ponavljas...da sve fino iscitam...natenaneuser posted image

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 11226
8.4.2011 23:14:05   
chuci
dadada ja skonah da je toliko dođe s prevozom, jer ga oni vozaju na stup i nazad u grad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11227
8.4.2011 23:14:24   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: dadada

N_N, evo gledam slike djeciceuser posted image ...valjda su to te iz vrtica...e sad...nije mi jasno...spominjala si 460 KMuser posted image meni to malo puno za ovo sto vidim...a gdje si ti pisala o vrticu da te nepeglam da mi opet ponavljas...da sve fino iscitam...natenaneuser posted image

imaš sve fino na temi vrtići...
a 460 je dođe sa prevozom tako je rekla ženouser posted image
ipak goriva da ga odvuku i dovuku jer nije im usput do posla taj prava niti jednomuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11228
8.4.2011 23:21:22   
Anoniman
ah sooooo...al meni opet punouser posted image ...doduse ja nisam obilazila vrtice...pa ni ne znam sta me sve cekauser posted image ...jedino ono sto sam po internetu gledala cisto iz neke znatizelje a to su od miss.tanovicke i jos neki.."internacionalni"...mnogi hvale ksc vrticuser posted image valjda imaju i prevoz obezbjedjen...a cijena je oko 260...ja se fakat sad moram zadati...zao mi je sto je ovaj moj u naselju u ovakovom srauser posted image ...a meni iza zgrade...da ga hoce neko kupiti i renovirati u 4 mjesecauser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 11229
8.4.2011 23:28:10   
N_N
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

imaš sve fino na temi vrtići...
a 460 je dođe sa prevozom tako je rekla ženouser posted image
ipak goriva da ga odvuku i dovuku jer nije im usput do posla taj prava niti jednomuser posted image

Da, tako je sa prevozom, baš smo prošli mjesec upratili....
Sam vrtić košta 280 KM.

I nogom u guzicu je korak naprijed!

Neposredna veza do poruke: 11230
8.4.2011 23:29:34   
N_N

a gdje si ti pisala o vrticu da te nepeglam da mi opet ponavljas...

Dodaj vrtić u prijatlje na FB-u i po slikama će ti se sve samo kazati user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11231
8.4.2011 23:56:14   
iv@ncica

ooo  sto  ste se  raspisale....nas  nije  bilo  od  rodjendana,  zato  sto sam  se  ja  nakon  svega sto  sam  obavila  razbolila..cak  dans  ni  na  posao  nisam  mogla....imam  nizak  tlak, glavaobolju,  grlobolju,  upalu  sinusa..na  antibioticima  sam...ali su  rodjendani  i  sve  ostalo  prosli...djecak je  bio  super..sve  obavljeno  u jednom  danu..bili  nam  i  niko  i marijana...sve  super  proslo,  jos  ce  mo  nou  vodit  na kavu,  ali  me  ovi  sinusi  zeznuse  za  veceras...  sa zakasnjenjem  vam  zahvaljujem  na prekrasnim  CESTITKAMAuser posted image

FElix ,Jelena t  -da  nam  sto  prije  ozdravite i cestitamo  prve  korake
Sonja -Cestitam ti i ugodnu i laganu trudnocu zelim
Tajra -  slikice  fantasticne
hanady-falisuser posted image
cuci-  ne  se  sekiratiuser posted image
koko- odcepit  ce  mo  mi  to  uho  viseuser posted image

a  gdje ce  mo  mi  sad  iz  ove  grupe user posted image ...evo  slikica  torte  sto  je  mama  dekorirala i  ekipe  maleuser posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 8.4.2011 23:58:52 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11232
9.4.2011 0:01:31   
iv@ncica
ja  razmisljam  da  svog  andreja  ne  upisujem  sad kad  budu upisi 1.6  u  ivaj  vrtic..vec  da gledwsm  druga  mjesta..nisam  zadovoljna,  a nemam izbora..liste cekanja,  a  nemamo  nego3-4  vrtica sa  jaslickim  uzrastomuser posted image ..a  sve ostalo  je  kriza,  nered..bezezzeze...uzas

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 11233
9.4.2011 0:47:22   
N_N
ivančice, divno user posted image  Super izgledate a i drugarica marijana user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 11234
9.4.2011 0:56:03   
iv@ncica
user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 11235
9.4.2011 1:34:43   
Ella_H
Iv@ncice preslatki ste a i tortica je primamljiva
ovako izdalekauser posted image .
Hanady ja cu isto morati nabaviti inhalator, imamo
nesto slicno kao baby vac graco marka al skroz slabo
fercera. Malecki je imao upalu uha dosad jedno 13 puta
antibiotika smo popili more, bili smo kod specijaliste
i jedino kao rjesenje bez dodatnih pretraga su te cjevcice
i kao ni to nemora znaciti da ce upale prestati.
Da li neko ima iskustva s cestim upalama uha kod djece od vas
imaju li neke prirodne cake koje pomazu itd Pliz Helpuser posted image .
Saharo ti bi nas preselila je li e PA probajuser posted image .

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 11236
9.4.2011 8:31:53   
Meri29
Jutro generacijo, jeste nas zaboraviliuser posted image
Ponekad pokusam da virnem sta ima ovdje, ali Majda je sada u fazi kada trci za komjuter ako je neko sjeo za sto tako da je nemoguce bilo sta raditi
Nadam se da su sva djecica dobro i da nema puno bolesnih bebica... Anelu zelimo brzo da ozdravi i da uziva sa svojom mamom user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 11237
9.4.2011 9:44:04   
Anoniman
ivanciceuser posted image user posted image user posted image user posted image ...sve za 10user posted image user posted image user posted image user posted image

a Andrej nam je pravi djecakuser posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 11238
9.4.2011 9:56:35   
*pcelica*
Dobro jutro svima. Na ovoj temi sam prvi put i nadam se da cemo se lijepo druziti. Moja djevojcica je davno proslavila prvi rodjendan ali sam ja malo neaktivna jer nemam vremena pa se zato ovdje prvi put javljam ali vas redovno citam. Danas nam je lijep dan pa se polahkoi spremamo kod nane u posjetui usput da malo promahalam na rr.Pozdrav za sve djecake i djevojcice kao i njihove mameuser posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11239
9.4.2011 10:02:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

felix
jesi razmišljala da nabavite inhalator...ima sad u sarajevu naći se za 100 Km...vjeruj saps je...ja sam farah znala samo fiziološkom inhalirati i njoj bi pomoglo da ne dođe do opstrukcije i upala.

i da samo da ti napomenem da inhalacije sa ventolinom izazivaju razdražljivost kod djece, meni je čak doktorica znala reći da po sat i pol nakon jedne ihalacije budme spremna na histeriju plača i napada na mene i okolne predmete od bebe mojeuser posted image

Mislim nervozan je on i od tog šlajma i od zuba...al vjeruj i od inhalacije ventolinom.user posted image

nisam ovo znala user posted image zato je sinoc plakao bio nervozan nosao se ko mala beba samo s ruke na ruku malo ja malo mm dok nije zaspo majko moja nema te pojma koliko smo se sinoc svo troje ispatili place a ti neznas koji mu je djavouser posted image al moguce od ovog sto hanady pise jer stvarno prvi put cujem .
A. je prespavao noc hb u 6 ustala dala sirup nahranila ga , .I do 8 spavali mogli smo jos al me anel udario glavom kako se vrtiouser posted image user posted image i probudio nas.
Od jutros je dobro, al i dalje samo skida carape ja znam po bezbroj puta obuc on skine i sve tako .
Sinoc je bila tura dobro nije to tura 73, 4 nije se dizala vjerovatno od zubi .
Zubna tura...
Pusa svima

Neposredna veza do poruke: 11240
9.4.2011 10:13:07   
Anoniman
to s carapama je faza...morate je proci...cek da ti pocne i trenerku skidatiuser posted image ..a fino mu stramplice obuci, pa nek pokusa skinuti ako mozeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11241
9.4.2011 10:18:56   
iv@ncica
dadaa- tnxuser posted image  ja  gazala user posted image ..inace  decko  mi  narastao..nema  vise  bebe...jeko  mi  je  maloprije  misuser posted image ...e kupi  ko  spuzvauser posted image ..ali  samo  nek  toroka..torta  je  unuttra  cokoladni  mus  i  jedan  biskvit..premocna..mljac...

felix-  sve  su  to  faze....

ja  na  bolovanju  ...sinusi  napokon  malo  popustili  i  procurili,  pa  mogu  da gledam..a  inace  izgledam  podbuhla  i  otekla, s a ogromnim  podocnjacima  i  crvenim  nosom  ko  dugogodisnji  pijanoooouser posted image user posted image
noa- evo   idemo  na  pijanku  cim  mi se  izgled  proljepsa  i  zavrsim  s  antibiotikomuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11242
9.4.2011 10:43:31   
N_N
Jutro, 3 buđenja. Dobro je i ovo, nije strašno samo nek nema onih 6,7,8.....
felix, i B skisa čarape, pisala sam ti, ali ja njemu obučem štrample i mirna sam.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 11243
9.4.2011 10:48:29   
škorpija
i da samo da ti napomenem da inhalacije sa ventolinom izazivaju razdražljivost kod djece, meni je čak doktorica znala reći da po sat i pol nakon jedne ihalacije budme spremna na histeriju plača i napada na mene i okolne predmete od bebe moje

hej ni sam ni ja ovo znala, doduše nisam primjetil neku razliku jer kad je bolestan kenjaka non-stop

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 11244
9.4.2011 10:48:34   
Anoniman
user posted image B.

da hoce i ovaj poceti jestiuser posted image user posted image ....u vrtic ce on meni...u vrtic...mm sinoc crkao od smijeha kad je vidio da pitu praveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 11245
9.4.2011 10:56:25   
N_N

user posted image B.

da hoce i ovaj poceti jestiuser posted image user posted image ....u vrtic ce on meni...u vrtic...mm sinoc crkao od smijeha kad je vidio da pitu praveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  Da, još da A počne fino jesti i superiška! Jesi vidjela, kuhaju djeca, kuhaju user posted image  a ona slika sa pitom je najbolja user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11246
9.4.2011 10:57:52   
Anoniman
Mogu li i ja da vidim te slike negdje user posted image , primaju li jaslicku grupu?

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 11247
9.4.2011 11:01:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mogu li i ja da vidim te slike negdje user posted image , primaju li jaslicku grupu?
nadji na fb "igraonica Čarolija"

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11248
9.4.2011 11:04:39   
Anoniman

to s carapama je faza...morate je proci...cek da ti pocne i trenerku skidatiuser posted image ..a fino mu stramplice obuci, pa nek pokusa skinuti ako mozeuser posted image
Stramplice su sklizavu lete po parketu slomice vrat user posted image user posted image user posted image probala sam obucem na to carape on njih skida carape i onda vuce nogavice stopala strampli ,.
E bas me utjesi za trenirkeuser posted image user posted image user posted image user posted image nadam se da ce ta faza brzo proc sinoc oce da ide kod sveki  a kupala ga i da ponese svoj autic da bos se voza a dole svjezije nego ovdje toliko je histeriso plakao, bacao se po podu valjaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo da ga vise ta faza prodje .....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11249
9.4.2011 11:05:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

Stramplice su sklizavu lete po parketu slomice vrat user posted image user posted image user posted image probala sam obucem na to carape on njih skida carape i onda vuce nogavice stopala strampli ,.
E bas me utjesi za trenirkeuser posted image user posted image user posted image user posted image nadam se da ce ta faza brzo proc sinoc oce da ide kod sveki  a kupala ga i da ponese svoj autic da bos se voza a dole svjezije nego ovdje toliko je histeriso plakao, bacao se po podu valjaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo da ga vise ta faza prodje .....

da te utjesim...sad ce ljetouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  448 449 [450] 451 452   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  448 449 [450] 451 452   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *