Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
N_N, evo gledam slike djecice ...valjda su to te iz vrtica...e sad...nije mi jasno...spominjala si 460 KM meni to malo puno za ovo sto vidim...a gdje si ti pisala o vrticu da te nepeglam da mi opet ponavljas...da sve fino iscitam...natenane
N_N, evo gledam slike djecice ...valjda su to te iz vrtica...e sad...nije mi jasno...spominjala si 460 KM meni to malo puno za ovo sto vidim...a gdje si ti pisala o vrticu da te nepeglam da mi opet ponavljas...da sve fino iscitam...natenane
imaš sve fino na temi vrtići... a 460 je dođe sa prevozom tako je rekla ženo ipak goriva da ga odvuku i dovuku jer nije im usput do posla taj prava niti jednom
ah sooooo...al meni opet puno ...doduse ja nisam obilazila vrtice...pa ni ne znam sta me sve ceka ...jedino ono sto sam po internetu gledala cisto iz neke znatizelje a to su od miss.tanovicke i jos neki.."internacionalni"...mnogi hvale ksc vrtic valjda imaju i prevoz obezbjedjen...a cijena je oko 260...ja se fakat sad moram zadati...zao mi je sto je ovaj moj u naselju u ovakovom sra ...a meni iza zgrade...da ga hoce neko kupiti i renovirati u 4 mjeseca
imaš sve fino na temi vrtići... a 460 je dođe sa prevozom tako je rekla ženo ipak goriva da ga odvuku i dovuku jer nije im usput do posla taj prava niti jednom
Da, tako je sa prevozom, baš smo prošli mjesec upratili.... Sam vrtić košta 280 KM.
ooo sto ste se raspisale....nas nije bilo od rodjendana, zato sto sam se ja nakon svega sto sam obavila razbolila..cak dans ni na posao nisam mogla....imam nizak tlak, glavaobolju, grlobolju, upalu sinusa..na antibioticima sam...ali su rodjendani i sve ostalo prosli...djecak je bio super..sve obavljeno u jednom danu..bili nam i niko i marijana...sve super proslo, jos ce mo nou vodit na kavu, ali me ovi sinusi zeznuse za veceras... sa zakasnjenjem vam zahvaljujem na prekrasnim CESTITKAMA
FElix ,Jelena t -da nam sto prije ozdravite i cestitamo prve korake Sonja -Cestitam ti i ugodnu i laganu trudnocu zelim Tajra - slikice fantasticne hanady-falis cuci- ne se sekirati koko- odcepit ce mo mi to uho vise
a gdje ce mo mi sad iz ove grupe ...evo slikica torte sto je mama dekorirala i ekipe male
< Poruku je uredio iv@ncica -- 8.4.2011 23:58:52 >
ja razmisljam da svog andreja ne upisujem sad kad budu upisi 1.6 u ivaj vrtic..vec da gledwsm druga mjesta..nisam zadovoljna, a nemam izbora..liste cekanja, a nemamo nego3-4 vrtica sa jaslickim uzrastom ..a sve ostalo je kriza, nered..bezezzeze...uzas
Iv@ncice preslatki ste a i tortica je primamljiva ovako izdaleka . Hanady ja cu isto morati nabaviti inhalator, imamo nesto slicno kao baby vac graco marka al skroz slabo fercera. Malecki je imao upalu uha dosad jedno 13 puta antibiotika smo popili more, bili smo kod specijaliste i jedino kao rjesenje bez dodatnih pretraga su te cjevcice i kao ni to nemora znaciti da ce upale prestati. Da li neko ima iskustva s cestim upalama uha kod djece od vas imaju li neke prirodne cake koje pomazu itd Pliz Help . Saharo ti bi nas preselila je li e PA probaj .
Jutro generacijo, jeste nas zaboravili Ponekad pokusam da virnem sta ima ovdje, ali Majda je sada u fazi kada trci za komjuter ako je neko sjeo za sto tako da je nemoguce bilo sta raditi Nadam se da su sva djecica dobro i da nema puno bolesnih bebica... Anelu zelimo brzo da ozdravi i da uziva sa svojom mamom
Dobro jutro svima. Na ovoj temi sam prvi put i nadam se da cemo se lijepo druziti. Moja djevojcica je davno proslavila prvi rodjendan ali sam ja malo neaktivna jer nemam vremena pa se zato ovdje prvi put javljam ali vas redovno citam. Danas nam je lijep dan pa se polahkoi spremamo kod nane u posjetui usput da malo promahalam na rr.Pozdrav za sve djecake i djevojcice kao i njihove mame
felix jesi razmišljala da nabavite inhalator...ima sad u sarajevu naći se za 100 Km...vjeruj saps je...ja sam farah znala samo fiziološkom inhalirati i njoj bi pomoglo da ne dođe do opstrukcije i upala.
i da samo da ti napomenem da inhalacije sa ventolinom izazivaju razdražljivost kod djece, meni je čak doktorica znala reći da po sat i pol nakon jedne ihalacije budme spremna na histeriju plača i napada na mene i okolne predmete od bebe moje
Mislim nervozan je on i od tog šlajma i od zuba...al vjeruj i od inhalacije ventolinom.
nisam ovo znala zato je sinoc plakao bio nervozan nosao se ko mala beba samo s ruke na ruku malo ja malo mm dok nije zaspo majko moja nema te pojma koliko smo se sinoc svo troje ispatili place a ti neznas koji mu je djavo al moguce od ovog sto hanady pise jer stvarno prvi put cujem . A. je prespavao noc hb u 6 ustala dala sirup nahranila ga , .I do 8 spavali mogli smo jos al me anel udario glavom kako se vrtio i probudio nas. Od jutros je dobro, al i dalje samo skida carape ja znam po bezbroj puta obuc on skine i sve tako . Sinoc je bila tura dobro nije to tura 73, 4 nije se dizala vjerovatno od zubi . Zubna tura... Pusa svima
dadaa- tnx ja gazala ..inace decko mi narastao..nema vise bebe...jeko mi je maloprije mis ...e kupi ko spuzva ..ali samo nek toroka..torta je unuttra cokoladni mus i jedan biskvit..premocna..mljac...
felix- sve su to faze....
ja na bolovanju ...sinusi napokon malo popustili i procurili, pa mogu da gledam..a inace izgledam podbuhla i otekla, s a ogromnim podocnjacima i crvenim nosom ko dugogodisnji pijanoooo noa- evo idemo na pijanku cim mi se izgled proljepsa i zavrsim s antibiotikom
i da samo da ti napomenem da inhalacije sa ventolinom izazivaju razdražljivost kod djece, meni je čak doktorica znala reći da po sat i pol nakon jedne ihalacije budme spremna na histeriju plača i napada na mene i okolne predmete od bebe moje
hej ni sam ni ja ovo znala, doduše nisam primjetil neku razliku jer kad je bolestan kenjaka non-stop
to s carapama je faza...morate je proci...cek da ti pocne i trenerku skidati ..a fino mu stramplice obuci, pa nek pokusa skinuti ako moze
Stramplice su sklizavu lete po parketu slomice vrat probala sam obucem na to carape on njih skida carape i onda vuce nogavice stopala strampli ,. E bas me utjesi za trenirke nadam se da ce ta faza brzo proc sinoc oce da ide kod sveki a kupala ga i da ponese svoj autic da bos se voza a dole svjezije nego ovdje toliko je histeriso plakao, bacao se po podu valjao samo da ga vise ta faza prodje .....
to s carapama je faza...morate je proci...cek da ti pocne i trenerku skidati ..a fino mu stramplice obuci, pa nek pokusa skinuti ako moze
Stramplice su sklizavu lete po parketu slomice vrat probala sam obucem na to carape on njih skida carape i onda vuce nogavice stopala strampli ,. E bas me utjesi za trenirke nadam se da ce ta faza brzo proc sinoc oce da ide kod sveki a kupala ga i da ponese svoj autic da bos se voza a dole svjezije nego ovdje toliko je histeriso plakao, bacao se po podu valjao samo da ga vise ta faza prodje .....