|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  447 448 [449] 450 451   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
8.4.2011 19:23:16   
Amani12
IZVORNA PORUKA: megi

Amani jeste vidjele smo se, ti sa Lady bila, a ja sa djevojciom sa crvenom trakom, sto je zvala Lanu da set_aju user posted image user posted image

moze kafa, set_nja, ja sam poslije 17 sati slobodna
A se taman tad budi tako da se mozemo dogovoriti za zajednicko trcanje za djecicom user posted image  a kafa za ponijeti
ja sam u onim malim zgradama preko puta mercatora

Ona mala,slatka pricalica user posted image user posted image user posted image

E pa super.
Kad vam odgovara,koji dan?
Ja sam uglavnom slobodna,tako da cu se rado odazvati zajednickom druzenju i trcanju za djecicom. user posted image

Mala proset_aj nam i ti u mahalu sa svojim djecacima user posted image

< Poruku je uredio Amani12 -- 8.4.2011 19:24:30 >

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 11201
8.4.2011 19:23:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

..nego u nasem dm nema ona el. cetkica za djecu..jeste negdje skoro kupovale

dadada je kupovala negdje mozda na otoci a i meni rece logoped da ih nesto nema prije jedno 3 sedmice, a mozda su dosla.
a ja juce bila u dm-u i nisam obracala paznjuuser posted image

ja kupila na otoci u dm-u...njihova je marka...mislim, cetkicauser posted image ...15 i nesto KM

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 11202
8.4.2011 19:26:06   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: dadada

dadada je kupovala negdje mozda na otoci a i meni rece logoped da ih nesto nema prije jedno 3 sedmice, a mozda su dosla.

ja kupila na otoci u dm-u...njihova je marka...mislim, cetkicauser posted image ...15 i nesto KM

to je ona sa ofcicom, a nije ih nesto bilo, znam da je meni Irma govorila

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11203
8.4.2011 19:29:43   
Anoniman
imam ja gegice al bit ce mu vruce u njima da se nebi budio , al pokusat cu veceras njih obuci posto je ionak otkriven pa toga se bojim da nenazebe , sad kad ozdravi abd.
Hvala vam.

Neposredna veza do poruke: 11204
8.4.2011 19:30:42   
Malenaoduvijek
Mala proset_aj nam i ti u mahalu sa svojim djecacima

bi ja rado ali sam vam malo dalje,( u gradu) a ja jako volim dobrinju.fine me uspomene vezu za njuuser posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 11205
8.4.2011 19:32:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: chuci

dadada nisam se puno susretala s tobom na temama. mene je uvrijedilo što si rekla da ja pokušavam da svađu započnem. nisam. samo sam pokušavala da razjasnim situaciju

izvini, nije bila namjera da te uvrijedim...al mi je izgledalo kao da provociras...svi mi imamo dana kad smo umorni, osjetljivi ili pak razdrazljivi...ali stvarno mi nije bila namjera da te uvrijedim...navikal sam da je ova tema mirna...istina da se i ovdje znaju bodlje izvuci...al se brzo sve zaboravi zato sto se manje vise svi poznajemo haman pa 2 god.user posted image

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 11206
8.4.2011 19:33:51   
Anoniman

to je ona sa ofcicom, a nije ih nesto bilo, znam da je meni Irma govorila

ja iz prve naslauser posted image iako je i meni rekla...valjda ovaj dm na otoci nije toliko prohodan

hocem rec...prometanuser posted image user posted image

< Poruku je uredio dadada -- 8.4.2011 19:36:33 >

Neposredna veza do poruke: 11207
8.4.2011 19:42:36   
Anoniman
Mi maloprije od dr... nama opet slusna amplituda u opadanju, vise na lijevom, nego na desnom uhu ali ne puno...ali utjesi me nas dragi dr da je to od one poslednje upale krajnika, sad nista nije ukljucivao od terapije sem operila i flonidana, za 14dana kontrola ako stanje bude isto cekamo da se sam organizam izbori sa tim koliko toliko, ako ne onda opet terapija... a cura je opet iznogetala doktora, opet su mu prepone zaplatile, jadan covjek pocece stitnike kakve nositi kad mi udjemo u ordinaciju, jedna sestra, jedan mladi dr i ja je drzali dok je pregledao i opet je nismo uspjeli udrzati.

Ljubimo vas...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11208
8.4.2011 19:44:15   
megi
e moze kafa naredne sedmice dogovoricemo se
vikend nismo u sa
ali smo radnu sedmicu tu, radimo user posted image user posted image

super druzimo seeuser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11209
8.4.2011 20:46:31   
Ella_H
Poz zenice i bebare.
Dadada u pravu si al da te ispravim
ja vas znas i vise od 2 god user posted image .
Mom ovom djetetu nikli svi zubi ima ihaaaa i sveki se cudi
jer su starijem kasnije dosta sjecam se dobro, iako mi je mozgic
oslabio od A. Vjerujte ova tema svakom nekad dodje ko ispusni
ventil ipak smo majke i razumijemo se iako mozda nekad izgleda
negativno krecem od sebe ali svi mi volimo nase pilice puno
a nije ih lako odgojiti nimalo.
Felix moji svi muskiNje u kuci ne nose carape niti se pokrivaju.
Ljubimo sve curice i djecake maleuser posted image .

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 11210
8.4.2011 20:52:23   
Anoniman
dadada, vrijeme ti je da ides na temu gdje su djeca od 2 godine, ja cu preci negdje drugo, ali ne zbog toga sto nekoga ne volim nego cisto da se druzimo sa vrsnjacimauser posted image , iako cu barem malo virnuti i ovdjeuser posted image

Pussssaaaa svima, i cekamo vas u vecoj grupiuser posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 11211
8.4.2011 20:58:15   
teacher75
lana danas rekla sesiruser posted image user posted image user posted image i to fino: sesi (bez r) igrale se sa sesirom i rekla je to nekoliko puta, a ja presretna, nova rijecuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11212
8.4.2011 21:00:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

dadada, vrijeme ti je da ides na temu gdje su djeca od 2 godine, ja cu preci negdje drugo, ali ne zbog toga sto nekoga ne volim nego cisto da se druzimo sa vrsnjacimauser posted image , iako cu barem malo virnuti i ovdjeuser posted image

jest kad bi imali temuuser posted image user posted image user posted image ...a ja se prepala da nam je ajna PREHLADJENA...a ono joj mama ne citauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11213
8.4.2011 21:02:34   
Anoniman
Ups, ja otisla na prehladu djece od 2 godine i mislila da je to tema,uzasssssssssuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11214
8.4.2011 21:04:29   
Anoniman

jest kad bi imali temuuser posted image user posted image user posted image ...a ja se prepala da nam je ajna PREHLADJENA...a ono joj mama ne citauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo sta se desi kad zena upane svako 3 mjesecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ona bi nas negdje preselilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a gdje cemo saharauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11215
8.4.2011 21:16:33   
Anoniman
imamo jedino faze 2 godisnjaka...samo ne znam da li ima smisla tamo puniti temu ovolikim ot-omuser posted image user posted image user posted image ...posto smo ipak mi maheri za zacetavanje...tj. NOA je maher za zachatavanjeuser posted image user posted image user posted image ...a mi je ko ovcice slijedimouser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11216
8.4.2011 21:18:52   
Hanady RR
felix
jesi razmišljala da nabavite inhalator...ima sad u sarajevu naći se za 100 Km...vjeruj saps je...ja sam farah znala samo fiziološkom inhalirati i njoj bi pomoglo da ne dođe do opstrukcije i upala.

i da samo da ti napomenem da inhalacije sa ventolinom izazivaju razdražljivost kod djece, meni je čak doktorica znala reći da po sat i pol nakon jedne ihalacije budme spremna na histeriju plača i napada na mene i okolne predmete od bebe mojeuser posted image

Mislim nervozan je on i od tog šlajma i od zuba...al vjeruj i od inhalacije ventolinom.user posted image

Eh samo da vam kažem da su mojoj starijoj 5 narasle sa 18 mjeseci...a mlađoj samo još jedna desna gornja fali, baš sam brojala sinoć zube joj...i čak s ei ona nazire a njoj narvno nosić procurio pa mi je sve planove pobrkala i sad ja naoružana čajem od luka, sirupom od lovora, sirupom od luka, tahanom i medom, inhalatorom i fiziloškom sjedim i čekam da kahne pa da se zadam u akciju ''spašavanja'' šta se spasiti može prije brohitisauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11217
8.4.2011 21:22:03   
Anoniman
Ja nisam znala da se smije Ventolin davati tako maloj djeci, dok sam ja radila u DZ prije nekih 5-6 odina znam da nisu davali, vec berodual ili becotide, eventualno aloprol kapi. Bas zbog te razdrazljivosti kod djece i zbog jos nekih nuspojava.

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 11218
8.4.2011 21:26:02   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja nisam znala da se smije Ventolin davati tako maloj djeci, dok sam ja radila u DZ prije nekih 5-6 odina znam da nisu davali, vec berodual ili becotide, eventualno aloprol kapi. Bas zbog te razdrazljivosti kod djece i zbog jos nekih nuspojava.

Draga vjeruj sada bebama od 4 mjesac kao mojoj farah stave u startu 2 kapi vetolina na 2 ml fiziološke...
a kako su stariji ima nas i kojima su propisivali 7 kapi...a tu sam ja rekla a neeeeeeeee stop...i kupila inhalator...meni suprug iznese fiziološku onu bočicu od 250 ml ja ti time sa šrpice i nos ispiram ne kupujem više one kapljice sunce moje malo...sunce govno 7 dana i u smeđe a ja fino fiziološkom inhaliram i nos isperem i na baby vac i vjeruj nismo ventolin odavno uzele.
A zaovina beba ima 11 mjeseci, prije nove godine bila je u bolnici, njima je propisat dexsatmetazon ko vode se napiti...
i sad je dijete a ventolinu i inekcijama a l oaj put izvan bolnice...ma mislim užas.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11219
8.4.2011 21:26:30   
Anoniman

imamo jedino faze 2 godisnjaka...samo ne znam da li ima smisla tamo puniti temu ovolikim ot-omuser posted image user posted image user posted image ...posto smo ipak mi maheri za zacetavanje...tj. NOA je maher za zachatavanjeuser posted image user posted image user posted image ...a mi je ko ovcice slijedimouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sad noa krivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11220
8.4.2011 21:30:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo sta se desi kad zena upane svako 3 mjesecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ona bi nas negdje preselilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a gdje cemo saharauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neka si se ti meni nagovorila, ali upravu si nazalostuser posted image
Ali ipak si ti kriva, sta god da se desiuser posted image user posted image
Idem ovu malu uspavati, ili ona meneuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11221
8.4.2011 21:30:22   
Anoniman
To je stvarno strasno sa kortikosteroidima...Boze nedaj... Kad sam ostala sa Anom trudna isla sam kod pulmologa da se konsultujem u slucaju napada sta smijem uzeti, jer prije toga sam koristila ventolin pumpicu... zena mi je ovim rijecima rekla...bolje da se nakljukas svim mogucim lijekovima postojecim nego ventolin u trudnoci da uzmes toliko je stetan, a oni djeci tako malima ukljucuju. Ne znam Hanady jesi li ikad kupovali kapi japanske mente i stavljala u fiziolosku i time inhalirala...to posle par sekundi inhalacije sve procisti, a nije stetno.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11222
8.4.2011 21:34:54   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Draga vjeruj sada bebama od 4 mjesac kao mojoj farah stave u startu 2 kapi vetolina na 2 ml fiziološke...
a kako su stariji ima nas i kojima su propisivali 7 kapi...a tu sam ja rekla a neeeeeeeee stop...i kupila inhalator...meni suprug iznese fiziološku onu bočicu od 250 ml ja ti time sa šrpice i nos ispiram ne kupujem više one kapljice sunce moje malo...sunce govno 7 dana i u smeđe a ja fino fiziološkom inhaliram i nos isperem i na baby vac i vjeruj nismo ventolin odavno uzele.
A zaovina beba ima 11 mjeseci, prije nove godine bila je u bolnici, njima je propisat dexsatmetazon ko vode se napiti...
i sad je dijete a ventolinu i inekcijama a l oaj put izvan bolnice...ma mislim užas.user posted image

joj izvini, ali ja umirem od smijeha ovome gore boldiranom user posted image
užas....user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 11223
8.4.2011 21:38:34   
Hanady RR

To je stvarno strasno sa kortikosteroidima...Boze nedaj... Kad sam ostala sa Anom trudna isla sam kod pulmologa da se konsultujem u slucaju napada sta smijem uzeti, jer prije toga sam koristila ventolin pumpicu... zena mi je ovim rijecima rekla...bolje da se nakljukas svim mogucim lijekovima postojecim nego ventolin u trudnoci da uzmes toliko je stetan, a oni djeci tako malima ukljucuju. Ne znam Hanady jesi li ikad kupovali kapi japanske mente i stavljala u fiziolosku i time inhalirala...to posle par sekundi inhalacije sve procisti, a nije stetno.

njoj menta nikako ne godi...
niti jedno etirno ulje čak a kamli inahalicija sve smo mi probali na sve načine živeuser posted image

pocy u pravu si smješno jeuser posted image al iskreno...samo bezvezna otopina koja ima rok trajanja i 2-3 kapi i ne pomognu kako treba a platim para bruku još pogotovo ako uzmeme aqua maris, mislim stavrno 11 Km 7 dana a meni dijete brohitis imalo po 2 mjesecauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11224
8.4.2011 22:30:58   
chuci
teacher bravo za novu riječ user posted image user posted image

joj jelena ja nisam znala to za ventolin, sreća pa mi nije zatrebao u trudnoći. sad stala i kontam i skontah nisam koristila. ali da znam za ubuduće.

hanady bilo je neobično bez tebe i tvog crvenog avatara user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 11225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  447 448 [449] 450 451   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  447 448 [449] 450 451   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *