Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Amani jeste vidjele smo se, ti sa Lady bila, a ja sa djevojciom sa crvenom trakom, sto je zvala Lanu da set_aju
moze kafa, set_nja, ja sam poslije 17 sati slobodna A se taman tad budi tako da se mozemo dogovoriti za zajednicko trcanje za djecicom a kafa za ponijeti ja sam u onim malim zgradama preko puta mercatora
Ona mala,slatka pricalica
E pa super. Kad vam odgovara,koji dan? Ja sam uglavnom slobodna,tako da cu se rado odazvati zajednickom druzenju i trcanju za djecicom.
Mala proset_aj nam i ti u mahalu sa svojim djecacima
< Poruku je uredio Amani12 -- 8.4.2011 19:24:30 >
ja kupila na otoci u dm-u...njihova je marka...mislim, cetkica ...15 i nesto KM
..nego u nasem dm nema ona el. cetkica za djecu..jeste negdje skoro kupovale
dadada je kupovala negdje mozda na otoci a i meni rece logoped da ih nesto nema prije jedno 3 sedmice, a mozda su dosla. a ja juce bila u dm-u i nisam obracala paznju
to je ona sa ofcicom, a nije ih nesto bilo, znam da je meni Irma govorila
imam ja gegice al bit ce mu vruce u njima da se nebi budio , al pokusat cu veceras njih obuci posto je ionak otkriven pa toga se bojim da nenazebe , sad kad ozdravi abd. Hvala vam.
dadada nisam se puno susretala s tobom na temama. mene je uvrijedilo što si rekla da ja pokušavam da svađu započnem. nisam. samo sam pokušavala da razjasnim situaciju
izvini, nije bila namjera da te uvrijedim...al mi je izgledalo kao da provociras...svi mi imamo dana kad smo umorni, osjetljivi ili pak razdrazljivi...ali stvarno mi nije bila namjera da te uvrijedim...navikal sam da je ova tema mirna...istina da se i ovdje znaju bodlje izvuci...al se brzo sve zaboravi zato sto se manje vise svi poznajemo haman pa 2 god.
..nego u nasem dm nema ona el. cetkica za djecu..jeste negdje skoro kupovale
dadada je kupovala negdje mozda na otoci a i meni rece logoped da ih nesto nema prije jedno 3 sedmice, a mozda su dosla. a ja juce bila u dm-u i nisam obracala paznju
to je ona sa ofcicom, a nije ih nesto bilo, znam da je meni Irma govorila
ja iz prve nasla iako je i meni rekla...valjda ovaj dm na otoci nije toliko prohodan
Mi maloprije od dr... nama opet slusna amplituda u opadanju, vise na lijevom, nego na desnom uhu ali ne puno...ali utjesi me nas dragi dr da je to od one poslednje upale krajnika, sad nista nije ukljucivao od terapije sem operila i flonidana, za 14dana kontrola ako stanje bude isto cekamo da se sam organizam izbori sa tim koliko toliko, ako ne onda opet terapija... a cura je opet iznogetala doktora, opet su mu prepone zaplatile, jadan covjek pocece stitnike kakve nositi kad mi udjemo u ordinaciju, jedna sestra, jedan mladi dr i ja je drzali dok je pregledao i opet je nismo uspjeli udrzati.
Poz zenice i bebare. Dadada u pravu si al da te ispravim ja vas znas i vise od 2 god . Mom ovom djetetu nikli svi zubi ima ihaaaa i sveki se cudi jer su starijem kasnije dosta sjecam se dobro, iako mi je mozgic oslabio od A. Vjerujte ova tema svakom nekad dodje ko ispusni ventil ipak smo majke i razumijemo se iako mozda nekad izgleda negativno krecem od sebe ali svi mi volimo nase pilice puno a nije ih lako odgojiti nimalo. Felix moji svi muskiNje u kuci ne nose carape niti se pokrivaju. Ljubimo sve curice i djecake male .
dadada, vrijeme ti je da ides na temu gdje su djeca od 2 godine, ja cu preci negdje drugo, ali ne zbog toga sto nekoga ne volim nego cisto da se druzimo sa vrsnjacima , iako cu barem malo virnuti i ovdje
dadada, vrijeme ti je da ides na temu gdje su djeca od 2 godine, ja cu preci negdje drugo, ali ne zbog toga sto nekoga ne volim nego cisto da se druzimo sa vrsnjacima , iako cu barem malo virnuti i ovdje
Pussssaaaa svima, i cekamo vas u vecoj grupi
jest kad bi imali temu ...a ja se prepala da nam je ajna PREHLADJENA...a ono joj mama ne cita
jest kad bi imali temu ...a ja se prepala da nam je ajna PREHLADJENA...a ono joj mama ne cita
evo sta se desi kad zena upane svako 3 mjeseca ona bi nas negdje preselila a gdje cemo sahara
imamo jedino faze 2 godisnjaka...samo ne znam da li ima smisla tamo puniti temu ovolikim ot-om ...posto smo ipak mi maheri za zacetavanje...tj. NOA je maher za zachatavanje ...a mi je ko ovcice slijedimo
felix jesi razmišljala da nabavite inhalator...ima sad u sarajevu naći se za 100 Km...vjeruj saps je...ja sam farah znala samo fiziološkom inhalirati i njoj bi pomoglo da ne dođe do opstrukcije i upala.
i da samo da ti napomenem da inhalacije sa ventolinom izazivaju razdražljivost kod djece, meni je čak doktorica znala reći da po sat i pol nakon jedne ihalacije budme spremna na histeriju plača i napada na mene i okolne predmete od bebe moje
Mislim nervozan je on i od tog šlajma i od zuba...al vjeruj i od inhalacije ventolinom.
Eh samo da vam kažem da su mojoj starijoj 5 narasle sa 18 mjeseci...a mlađoj samo još jedna desna gornja fali, baš sam brojala sinoć zube joj...i čak s ei ona nazire a njoj narvno nosić procurio pa mi je sve planove pobrkala i sad ja naoružana čajem od luka, sirupom od lovora, sirupom od luka, tahanom i medom, inhalatorom i fiziloškom sjedim i čekam da kahne pa da se zadam u akciju ''spašavanja'' šta se spasiti može prije brohitisa
Ja nisam znala da se smije Ventolin davati tako maloj djeci, dok sam ja radila u DZ prije nekih 5-6 odina znam da nisu davali, vec berodual ili becotide, eventualno aloprol kapi. Bas zbog te razdrazljivosti kod djece i zbog jos nekih nuspojava.
Ja nisam znala da se smije Ventolin davati tako maloj djeci, dok sam ja radila u DZ prije nekih 5-6 odina znam da nisu davali, vec berodual ili becotide, eventualno aloprol kapi. Bas zbog te razdrazljivosti kod djece i zbog jos nekih nuspojava.
Draga vjeruj sada bebama od 4 mjesac kao mojoj farah stave u startu 2 kapi vetolina na 2 ml fiziološke... a kako su stariji ima nas i kojima su propisivali 7 kapi...a tu sam ja rekla a neeeeeeeee stop...i kupila inhalator...meni suprug iznese fiziološku onu bočicu od 250 ml ja ti time sa šrpice i nos ispiram ne kupujem više one kapljice sunce moje malo...sunce govno 7 dana i u smeđe a ja fino fiziološkom inhaliram i nos isperem i na baby vac i vjeruj nismo ventolin odavno uzele. A zaovina beba ima 11 mjeseci, prije nove godine bila je u bolnici, njima je propisat dexsatmetazon ko vode se napiti... i sad je dijete a ventolinu i inekcijama a l oaj put izvan bolnice...ma mislim užas.
imamo jedino faze 2 godisnjaka...samo ne znam da li ima smisla tamo puniti temu ovolikim ot-om ...posto smo ipak mi maheri za zacetavanje...tj. NOA je maher za zachatavanje ...a mi je ko ovcice slijedimo
evo sta se desi kad zena upane svako 3 mjeseca ona bi nas negdje preselila a gdje cemo sahara
Neka si se ti meni nagovorila, ali upravu si nazalost Ali ipak si ti kriva, sta god da se desi Idem ovu malu uspavati, ili ona mene
To je stvarno strasno sa kortikosteroidima...Boze nedaj... Kad sam ostala sa Anom trudna isla sam kod pulmologa da se konsultujem u slucaju napada sta smijem uzeti, jer prije toga sam koristila ventolin pumpicu... zena mi je ovim rijecima rekla...bolje da se nakljukas svim mogucim lijekovima postojecim nego ventolin u trudnoci da uzmes toliko je stetan, a oni djeci tako malima ukljucuju. Ne znam Hanady jesi li ikad kupovali kapi japanske mente i stavljala u fiziolosku i time inhalirala...to posle par sekundi inhalacije sve procisti, a nije stetno.
Draga vjeruj sada bebama od 4 mjesac kao mojoj farah stave u startu 2 kapi vetolina na 2 ml fiziološke... a kako su stariji ima nas i kojima su propisivali 7 kapi...a tu sam ja rekla a neeeeeeeee stop...i kupila inhalator...meni suprug iznese fiziološku onu bočicu od 250 ml ja ti time sa šrpice i nos ispiram ne kupujem više one kapljice sunce moje malo...sunce govno 7 dana i u smeđe a ja fino fiziološkom inhaliram i nos isperem i na baby vac i vjeruj nismo ventolin odavno uzele. A zaovina beba ima 11 mjeseci, prije nove godine bila je u bolnici, njima je propisat dexsatmetazon ko vode se napiti... i sad je dijete a ventolinu i inekcijama a l oaj put izvan bolnice...ma mislim užas.
joj izvini, ali ja umirem od smijeha ovome gore boldiranom užas....
To je stvarno strasno sa kortikosteroidima...Boze nedaj... Kad sam ostala sa Anom trudna isla sam kod pulmologa da se konsultujem u slucaju napada sta smijem uzeti, jer prije toga sam koristila ventolin pumpicu... zena mi je ovim rijecima rekla...bolje da se nakljukas svim mogucim lijekovima postojecim nego ventolin u trudnoci da uzmes toliko je stetan, a oni djeci tako malima ukljucuju. Ne znam Hanady jesi li ikad kupovali kapi japanske mente i stavljala u fiziolosku i time inhalirala...to posle par sekundi inhalacije sve procisti, a nije stetno.
njoj menta nikako ne godi... niti jedno etirno ulje čak a kamli inahalicija sve smo mi probali na sve načine žive
pocy u pravu si smješno je al iskreno...samo bezvezna otopina koja ima rok trajanja i 2-3 kapi i ne pomognu kako treba a platim para bruku još pogotovo ako uzmeme aqua maris, mislim stavrno 11 Km 7 dana a meni dijete brohitis imalo po 2 mjeseca