Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pa rekla sam otisli juce do marketa anel ugledao ovo i uzeo sam i voza ih krenemo kuci kazem ostavi to je cikino ne dirat on nista ne haje ne pusta anele ne ne on poce se DERATIIIIIIIIII oje oje moje i hajd mm . po obicaju popusta rec ce ajde kupi vidis da je bolestan uzecemo samo neka ne place i tako sam kupila a tko kaze da ce vidjeti ove slike A vala i da vidi sta me briga on je moja mala "maza" ...i gledam da max uzivam u njemu , da dok je mali da mu uzimam sta oce , Pa hajde ne zezaj znas da odrasli muski nose ROZE kosljulje
Ivančice prelijepa tortica, eto ostariste i vi -čestitam...Mame su N_N meni je super što to rade a B mi je presladak kao kuhar
dadada raspitaj se postoji li varijanta poludnevnog boravka, cijena bi ti bila niža a A će naučiti da kuha i jede
Mi smo počeli sad ozbiljno sa tutom... podigla sam sve tepihe u stanu, i stalno brišem parket , jučer je samo jednom piškio u tutu i to sam ga ja uhvatila... a 10 puta na parket ...koliko živaca za ovo treba-uffffffff Kupila sam bombonice i kad kao zatraži tutu-dam mu jednu, a on levat jedan kaže "mama hoće A tutu" te sjedi 5 min. pojede bombonicu i ustane grrrrr ne dam više dok ne vidim lokvu u tuti a ne na parketu.
Je li još neko pokušavao sa tutom i kako vama ide???
Da, ima vrtić i poludnevni boravak Pošto se meni kuha nešto oko posla kontam ako budem imala pauzu da nastavimo sa poludnevnim boravkom, neću ga ispisivati nipošto. A to za tutu..... ne znam šta bih ti rekla. Kažu tete da B ide često u vrtiću a kući neće nikako. Sjećam se da je i S to radila i dok sama nije odlučila da ide na tutu ništa nam nije palilo.
Ivančice prelijepa tortica, eto ostariste i vi -čestitam...Mame su N_N meni je super što to rade a B mi je presladak kao kuhar
dadada raspitaj se postoji li varijanta poludbevnog boravka, cijena bi ti bila niža a A će naučiti da kuha i jede
Mi smo počeli sad ozbiljno sa tutom... podigla sam sve tepihe u stanu, i stalno brišem parket , jučer je samo jednom piškio u tutu i to sam ga ja uhvatila... a 10 puta na parket ...koliko živaca za ovo treba-uffffffff Kupila sam bombonice i kad kao zatraži tutu-dam mu jednu, a on levat jedan kaže "mama hoće A tutu" te sjedi 5 min. pojede bombonicu i ustane grrrrr ne dam više dok ne vidim lokvu u tuti a ne na parketu.
Je li još neko pokušavao sa tutom i kako vama ide???
znam ga staviti samo sto se on po hiljadu puta ustane pa sjedne...pa mu na kraju jos pis isfura iz tute...tako da je moj sljedeci potez ona daska za wc...tuta, zdr'o...0 bodova...a ovo me sad s tepisima...dizanjem...prisjeti na stenad ...nisam znala da se i to sa djecom radi
pokušavala sam još davno sa pamučnom pelenom al on ništa njemu dobro, ne osjeti uopšte, al me nasmija ovo za štenad , pokušala sam ga staviti i na šolju al neće boji se... Pa sam sad odlučila sve podići a ako krevet strada zvaću one čike što čiste dubinski ...ma ima da nauči -zainatila sam se
ooo sto ste se raspisale....nas nije bilo od rodjendana, zato sto sam se ja nakon svega sto sam obavila razbolila..cak dans ni na posao nisam mogla....imam nizak tlak, glavaobolju, grlobolju, upalu sinusa..na antibioticima sam...ali su rodjendani i sve ostalo prosli...djecak je bio super..sve obavljeno u jednom danu..bili nam i niko i marijana...sve super proslo, jos ce mo nou vodit na kavu, ali me ovi sinusi zeznuse za veceras... sa zakasnjenjem vam zahvaljujem na prekrasnim CESTITKAMA
FElix ,Jelena t -da nam sto prije ozdravite i cestitamo prve korake Sonja -Cestitam ti i ugodnu i laganu trudnocu zelim Tajra - slikice fantasticne hanady-falis cuci- ne se sekirati koko- odcepit ce mo mi to uho vise
a gdje ce mo mi sad iz ove grupe ...evo slikica torte sto je mama dekorirala i ekipe male
dan .. iv@ncice ..taman sam te ovakvu i zamisljala...prelijepa si...a nas mali drugar jos ljepsi .. hej hanume moje sta mai .... popravila sam se danas nisam ko g.....sad sam malo homogenija ... imal gdje one dadade alias make my day .. mi bili malo napolju pa cemo na spavanac ...konacno .. jelena T za tebe veliko malo si me nasekirala al eto i to je dio zivota feliks...kako je anelko .. ostalima dok vas ne iscitam
mojoj izbila trojka donja,uskoro će i ostale pravo su nabubrile,hb pa nije bilo nervoze sad spava pa kad ustane odosmo kraj vode na roštilj,mmm jedva čekam
divan dan...osim sto sam bas bolesna, al' samo da mi na maleckog ne predje, mene neka boli, ja sam velika cura
ivancice, divni ste svi, torta tako izgleda njami
kupila sam sinoc V. cetkicu u dm-u, bila samo jedna, a vise od mjesec je trazim...odusevljeno ju je uzeo, malo vrtio po ustima, zagledao, al' kad sam ukljucila nastao je haos...sad cim je vidi mase glavom i vice ne ne ...valjda uspijemo nekad s njom oprati zubice...
uzivajte u danasnjem danu, ja odoh da odmaram
dan .. iv@ncice ..taman sam te ovakvu i zamisljala...prelijepa si...a nas mali drugar jos ljepsi .. hej hanume moje sta mai .... popravila sam se danas nisam ko g.....sad sam malo homogenija ... imal gdje one dadade alias make my day .. mi bili malo napolju pa cemo na spavanac ...konacno .. jelena T za tebe veliko malo si me nasekirala al eto i to je dio zivota feliks...kako je anelko .. ostalima dok vas ne iscitam
ima...ima ...pegla, cisti...pere...odmah mi N_N na um pade
odusevljeno ju je uzeo, malo vrtio po ustima, zagledao, al' kad sam ukljucila nastao je haos...sad cim je vidi mase glavom i vice ne ne ...valjda uspijemo nekad s njom oprati zubice...
uzivajte u danasnjem danu, ja odoh da odmaram
isto...ja mu je sad dam da je sam pali i gasi...pa je malo glodje...naravno neupaljenu...elem, trenutno nam sluzi ko igracka...a obicnom mu perem zube...svakako jos ne znam sta tacno s njom da radim...malena mi je napisala...i mislim da sam skontala...al cu ipak otici i do logopedice
dan .. iv@ncice ..taman sam te ovakvu i zamisljala...prelijepa si...a nas mali drugar jos ljepsi .. hej hanume moje sta mai .... popravila sam se danas nisam ko g.....sad sam malo homogenija ... imal gdje one dadade alias make my day .. mi bili malo napolju pa cemo na spavanac ...konacno .. jelena T za tebe veliko malo si me nasekirala al eto i to je dio zivota feliks...kako je anelko .. ostalima dok vas ne iscitam [/quote]ima...ima ...pegla, cisti...pere...odmah mi N_N na um pade
kisa ce kisa
dan .. iv@ncice ..taman sam te ovakvu i zamisljala...prelijepa si...a nas mali drugar jos ljepsi .. hej hanume moje sta mai .... popravila sam se danas nisam ko g.....sad sam malo homogenija ... imal gdje one dadade alias make my day .. mi bili malo napolju pa cemo na spavanac ...konacno .. jelena T za tebe veliko malo si me nasekirala al eto i to je dio zivota feliks...kako je anelko .. ostalima dok vas ne iscitam [/quote]ima...ima ...pegla, cisti...pere...odmah mi N_N na um pade
svi ili spavaju ili set_aju . Koko jesil ozdravila kako uho? Jesil i sad pod terapijama mila. N-N odmori odspavaj dok B. drinja Tekja nedaj se mila dosta cajeva vitamina proce cuvaj nam V . brzo ozdravljenje ti zelim. Gdje je Marinci nema te kako je M. pusa vam velika. Dadada , jel se kod vas sta popravilo sa pricom i jelom >? A. zaspo odo i ja malo lec iako mi se ne spava jer sam sinoc hb u komadu odspavala . Anel se nauci govoriti fino NEĆU i sad svaka druga mu rijec NEĆU Kad treba da jede , ajmo reko hapis kaze NECU al opet pojede, Vani kad smo A. ajmo u kucu NECU pa ga ganjam lazem, svasta da bezbolno ga uvedem Ovako mali on meni vec vice Necu
Apotekarko, kako je A. jel ozdravio bas se pitam ? Mya , tebe rijetko vidjam da se javljas nije zar te toliko poso okupirao ljubi M. medenu Mala1994. Lady,
hej cure jeste probale one gacice iz dm-a za odvikavanje od pelena..odavno ih zagledam..ay tutu andrej gonja po kuci..stavlja na glavu..sjeda na nju obucen..ali go ni pod razno..sve cekam d a jos otopli pa da krenemo u odviukavanje...uh uvijek neka faza..meni antiubiotici pomogli pravo..evo me ko nova od jucer ...
koko i cure- hvala na komplimentima...ma sva sam ti fina i mocna eh d a ni nja danas nista ne radim...zabusavam i odmaram .....muz pravi mexicku za rucak..onu sto sam ja trebala roendan pa odustala..evo fino mi sad ugaa ko kad sam bolesna...a andrej se napucao domacih donacija blitve, krompirica, maslaca i jaja i spava
< Poruku je uredio iv@ncica -- 9.4.2011 14:43:25 >