Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
eh, dok sam se sjetila . Da pitam...... kad sam sa A. isla juce kod ped. on place ne usucuje znaci od nervoze nespavanja ma jadnicak sve mu se sastalo . I sad cekam ped. da dodje a bila tu i komsinica sa djetom iz mog rodnog kraja .Ona ce . sta mu je sta place , ja nervozna umorna ne da mi se objasnjavat reko neznam, nervozan kao pa sta ga boli , Reko neznam grlo (kazem mrsko mi objasnjavt pa reknem onak bezz) Ona ce , pa zar On nezna reci sta ga boli Ja gledam reko Nezna sto ? Pa koliko mu ima . 21 mjesec pa cuj nezna rec sta ga boli (ono zeni upitnik povis glave ko kuća) mA Jok reko nezna zna dosta rijeci , zna neke rijeci i sastvaljat a da zna rec sta ga mori nezna! Ona osta zblehnuta... A ja se posle pitam , pa zar ima djece od 21.mjes. da znaju reci kad ih nesto boli, i muci ?
ivancice drago mi je da si bolje Ja jos ne namjeravam A. na tutu uciti sta ja znam eto necu jos ..... Mozda ljeti pokusam vani sa tutom al znam da ce biti dosta muke.Prijet.mi rece ona ima djete skro 3god kao ona je pocela malog na tutu kad je djete znalo rec mama daj tutu .I upoce nije imala problema , jednom mu objasnila i donijela tutu rekla kad oces piskiti ili kakiti zovi mamu da ides na tutu . I tako je i bilo kaze . Pa se ja tjesim da ce A. brzo progovoriti,(SASTAVLJAT pravo recenice) prvo sta cu ga uciti je mama daj tutu ..
dadaa- hoce li tvoj A. blitve i jaja ikako. Ja ovom svom skuham krompiric i malo blitve ili spanaca i na maslacu samo pustim d a malo pozuti, razbijem jaje na oko i sve zgnjecim vilicom i ponekad ubacim malo pavlake ili mrvicu prelijem maslacom otopljenim..obozava to...inacxe i on sad zeza oko hrane..ali barem se toga napuca..voce nece..mlijeko nece..bocu ne pije islll..pa moram smisljati ove kombinejsn
ma moj nikad nije htio piti mlijeko...samo je dojio 13.m i od tada ni kapi..pšrobala na sve nacine..nema sanse...neki dan moju kavu s mlijekom probao i prvi put nije pljunuo..jedino sto nekad pojede je cokolino ili keks..ali s jako malo mliojeka..ako je imalo vodnije nema sanse....zato forsiram pavlaku..pire s mlijekom...jogurte..sireve..d a barem nesto jede mlijecno..ali sve je to pomalo..sto je veci sve manje jede...a za tutu cu i n ja kad bas ugrije, pa bude golugoz hodao
e bas tako , cemo i mi heheheh znam da nema nista od toga al moram probati . Samo neznam , kako da ja njemu objasnim kako da ide na tutu sta trebam rec kad oces piskiti evo tuta , ili da ga ganjam i da ga stavljam na tutu stalno , stavrano trebam malo citat o tome jer neznam ...dali ce on skontat da je tuta za piskenje a ne sjedenje(igranje ) vidjecemo
dadaa- hoce li tvoj A. blitve i jaja ikako. Ja ovom svom skuham krompiric i malo blitve ili spanaca i na maslacu samo pustim d a malo pozuti, razbijem jaje na oko i sve zgnjecim vilicom i ponekad ubacim malo pavlake ili mrvicu prelijem maslacom otopljenim..obozava to...inacxe i on sad zeza oko hrane..ali barem se toga napuca..voce nece..mlijeko nece..bocu ne pije islll..pa moram smisljati ove kombinejsn
ma jok...on cim vidi bilo sta drugo na tanjuru sem ONOG pocne histericno plakati...pa tako i kad svi skupa sjednemo da jedemo a on sa "svojom" hranom...jel neko sebi pocne vaditi normalnu hranu u tanjur on place ...pa eto...kontajte...ko je ovdje lud i sta je njemu ...ja fakat ne mogu da skontam u cemu je problem...je li njega mirisi odbijaju...ili sta...pojma nemam
nacine..nema sansma moj nikad nije htio piti mlijeko...samo je dojio 13.m i od tada ni kapi..pšrobala na sve e...neki dan moju kavu s mlijekom probao i prvi put nije pljunuo..jedino sto nekad pojede je cokolino ili keks..ali s jako malo mliojeka..ako je imalo vodnije nema sanse....zato forsiram pavlaku..pire s mlijekom...jogurte..sireve..d a barem nesto jede mlijecno..ali sve je to pomalo..sto je veci sve manje jede...a za tutu cu i n ja kad bas ugrije, pa bude golugoz hodao
joj ni L.nece mlijeko nikako ,vocni pojede bez problema,al mlijeko u bilo kakvom obliku nema sanse
Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali
Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
moj S.jede sve....ama bas sve.....spinat mu je omiljen. sve vrste corbica,supica,pita,mesa,voca,povrca itd.samo soikove nikakve ne pije,ne voli. ja bas s njim nemam problema hdB
Da vam se potuzimo, neki mali istukao Majdu na igralistu, cak tri puta je udario U igri, ali zacas... ona se ne zna ni odbraniti... a po kuci tuce sve kada se na gdje udari i laminat i krevete i mace...
Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali
Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
...ja bih Andrejevica ugojila za sedmicu dana .. kaze mm.....koja majka ima problema sa djetetom oko ishrane samo neka ga dovede tebi .. P.S imam bar deset slika u albumu kako hranim tudju djecu ..
ma ne treba njega ugojit...ima on i previse ...on samo treba da pocne jesti meso i povrce...doduse...jede sirovo povrce...nece kuhano...jede on meni mrkvu sirovu, kelj kad ugrabi na pijaci sa stola ...i tako to...al nece kuhano
...ja bih Andrejevica ugojila za sedmicu dana .. kaze mm.....koja majka ima problema sa djetetom oko ishrane samo neka ga dovede tebi .. P.S imam bar deset slika u albumu kako hranim tudju djecu ..
koko nadam se da se za ovo salis...nisam dadadain advokat, ali mislim da A. ne treba da se ugoji, nego da prosiri meni i izbaci pomfrit...hajd otkrij mamama neki cool fazon kako ti to hranis djecu (mislim da si samo sretnica sto imas izjelicu )
koko nadam se da se za ovo salis...nisam dadadain advokat, ali mislim da A. ne treba da se ugoji, nego da prosiri meni i izbaci pomfrit...hajd otkrij mamama neki cool fazon kako ti to hranis djecu (mislim da si samo sretnica sto imas izjelicu )
...ostro i na prvu...po vojnicki .. kod mene je uvjek sve tajmirano...dorucak,uzina rucak ,spavanje,uzina pa vecera... nije to nikakav cool fazon .. mislim da se vise radi o navici i dobrom razmaku izmedju obroka.. .... tako sam starijeg hranila pa sad i mladjeg.
evo sad je smazao kad sve skontam pola kile voca...to mu je kao medjuobrok...i jos ce vecerati...nesto cemo skontati s jajetom...palacinke...ili tako nesto...to je jedini nacin da unese bjelancevine u sebe
i ja imam neku naviku i gledam isto na sat kad je jeo kad je vrijeme drugom jelu tako od malena sta ja znam ,.... Joj meni tako fali nas cuko nebi da vam se jadam ili da skontate da kukam al stvarno fali, nismo jos navikli da ga nema ....anel svaki put kad vani izadje prvo sta uradi ode do boxsa pa zaviruje konta negdje je skrio pa vice A,A,A,A, ono ko nema ga pa vice bobo, bobo .... Ja neznam sta da kazem sem, nema bobe oso boba ....on opet A,A,A,A, ono nejasno mu.... Stvarno covjek se veze za zivotinju kao za covjeka i tako se osjeti , da bas fali.. Al eto stas .... Dadada odkad se ti, kanis da A. odvedes da vidis kr.sl al nikad se nakaniti Ma bitno da jede i voce eto da moj to bar hoce jer mu treba Zdrav ti je sto je Najbitnije....