|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  452 453 [454] 455 456   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
9.4.2011 22:43:45   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Hanady to najbolje za njih nije tacno...sta vise macka ne smije ribu jesti, a pas ne bi smjeo kosti...ali ih voli naravno... 
moja Leni nikad u zivotu nije pojela kost...uzme je...znala se malo igrati...glockati...al da je pojede...ma nema sanse...a pogotovo one nacrtane bez imalo mesauser posted image user posted image

didine mace jedu iskljucivo kit ket...iako su divlje macke...tj. ne borave u kuci...ne bi one ribu pojele...nema teorije

a znam kad jadnim isevima misolovke postavlja da m vazda spek stavlja jer kaze da sir ni ne pogledajuuser posted image user posted image

e bome naša lea voli kost...njoj je koljenice teleća poslastica...al ne bez mesa...ostavimo joj pomalo od nasuser posted image user posted image

a imali smo civka koji je bio divlji mačak mahalski kad sam se ja udala...taj je ribu volio al istina i njemu je draža teleteina bilauser posted image user posted image user posted image

a sad ako ćeš miša 3 dana fatata stavi mu sir a ako ćeš za 3 sata satvi mu dimljene slanineuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11326
9.4.2011 22:44:49   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: N_N

a to jednom je trajalo 7 danauser posted image user posted image

Ih pa ti "na veliko", nemoj, razgodi tih 7 dana na 2,3x user posted image user posted image
ma to je bilo zimus...otisao sa nanom na savnike...snijeg ih zatrpao...pa su ga mama i tata spasavali kad je sav krompir pojeouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
legenda...
njemu nema greške izabrat poklon...vreća krompira nek se imauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11327
9.4.2011 22:44:56   
Lady26
Evo da sarnem i ja sta..mi smo bili vani skoro cijeli dan, kupili cmo curici tene i sandalice zatvorene...svega 55KM user posted image i bas su nam lijepe, isli smo u pionirsku dolinu, gledali kapke (patke), pije (kokoske) i memu (medu) ali memo paja user posted image , e da vidjeli smo i ija ijaaa (konjo, djiha djiha :)....jelo tako tako...jedino je jaje pojela u 5 zalogaja bukvalno, bas ga voli....
Onda smo isli do interexa da bar malo stavimo sta u frizider, place jadan prazan user posted image user posted image ....
Mnogooooooo smo setali, evo je spava, ma ni pomjerila se nije...sutra aBd na vrelo bosne sa nasom kumom....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11328
9.4.2011 22:48:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ih pa ti "na veliko", nemoj, razgodi tih 7 dana na 2,3x user posted image user posted image
ma to je bilo zimus...otisao sa nanom na savnike...snijeg ih zatrpao...pa su ga mama i tata spasavali kad je sav krompir pojeouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
legenda...
njemu nema greške izabrat poklon...vreća krompira nek se imauser posted image
kazem ja da imam pravo ekonomicno dijeteuser posted image user posted image ...jos da prestane u pelene piskiti i da se rijesimo hipp-a (mada nam traje ihihiii)pa gdje bi nam granice bileuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 11329
9.4.2011 22:49:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Evo da sarnem i ja sta..mi smo bili vani skoro cijeli dan, kupili cmo curici tene i sandalice zatvorene...svega 55KM user posted image i bas su nam lijepe, isli smo u pionirsku dolinu, gledali kapke (patke), pije (kokoske) i memu (medu) ali memo paja user posted image , e da vidjeli smo i ija ijaaa (konjo, djiha djiha :)....jelo tako tako...jedino je jaje pojela u 5 zalogaja bukvalno, bas ga voli....
Onda smo isli do interexa da bar malo stavimo sta u frizider, place jadan prazan user posted image user posted image ....
Mnogooooooo smo setali, evo je spava, ma ni pomjerila se nije...sutra aBd na vrelo bosne sa nasom kumom....
mogla si samo napisati...legla plata! sve bi nam jasno bilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 11330
9.4.2011 22:50:27   
Hanady RR

mogla si samo napisati...legla plata! sve bi nam jasno bilouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11331
9.4.2011 22:53:38   
N_N

user posted image user posted image user posted image user posted image  jao A je kralj!! On i njegov krompir user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11332
9.4.2011 22:55:50   
Anoniman

e bome naša lea voli kost...njoj je koljenice teleća poslastica...al ne bez mesa...ostavimo joj pomalo od nasuser posted image user posted image

a imali smo civka koji je bio divlji mačak mahalski kad sam se ja udala...taj je ribu volio al istina i njemu je draža teleteina bilauser posted image user posted image user posted image

a sad ako ćeš miša 3 dana fatata stavi mu sir a ako ćeš za 3 sata satvi mu dimljene slanineuser posted image

Hanady jedno je sto voli, a drugo sto smije jesti i moj voli, ali primjeti stolicu posle pojedene kosti... takodje i macka jede ribu ali ne bi smjela... to sam htjela reci...ne ko sta jede vec sta smije da jede...
Evo i dadada-nin Andrej jede pomfrit a ne bi smjeo  user posted image (znam da se dadada nece naljutiti...ima od mene vrecu domace krtole neprskane user posted image )

Neposredna veza do poruke: 11333
9.4.2011 22:58:35   
Anoniman

Hanady jedno je sto voli, a drugo sto smije jesti i moj voli, ali primjeti stolicu posle pojedene kosti... takodje i macka jede ribu ali ne bi smjela... to sam htjela reci...ne ko sta jede vec sta smije da jede...
Evo i dadada-nin Andrej jede pomfrit a ne bi smjeo  user posted image (znam da se dadada nece naljutiti...ima od mene vrecu domace krtole neprskane user posted image )

prodanouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11334
9.4.2011 23:02:13   
Lady26

sta me brukas bona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11335
9.4.2011 23:02:33   
Hanady RR

e i ja sam joj htjela obećat krompira al nisma ga posadila dovoljnouser posted image user posted image user posted image

al biće dadad cvjekle da mu reženo ko pomfrituser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11336
9.4.2011 23:02:58   
Anoniman
Ma samo ti u Interexu trosi...bice vise para i meni user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 11337
9.4.2011 23:04:10   
Lady26

Kako to user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11338
9.4.2011 23:08:25   
Anoniman

Kako to user posted image user posted image user posted image user posted image

To cemo u cetiri oka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 11339
9.4.2011 23:08:31   
Anoniman

e i ja sam joj htjela obećat krompira al nisma ga posadila dovoljnouser posted image user posted image user posted image

al biće dadad cvjekle da mu reženo ko pomfrituser posted image
mere i cveklauser posted image user posted image
ja ko cigance ovdjeuser posted image user posted image user posted image
imal' ko bananauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 11340
9.4.2011 23:09:45   
Anoniman

sta me brukas bona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma reko brze ces napisatiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 11341
9.4.2011 23:12:43   
Anoniman
odoh ja moje djete zaspalo user posted image . Jao komsija nabavio nekog danas cuku malog pa auceee auuu , valjda cemo moc zaspatiuser posted image user posted image user posted image neznam zasto al imam osjecaj da cemo veceras biti u troje na krevetu mm ovdje u dnevnoj a pas ured pa pred prozoromuser posted image user posted image user posted image zavija a tom malo fali tako ujednu ruku mi dobro dodje ovaj cukouser posted image user posted image user posted image user posted image .....
Nas je bio pametan nikad nije aukoo bez sem kad je htjeo nuzdu ovaiti tad ga puste ode negdje daleko van kuce obavi nuzdu vrati se ...
al ovaj je neki zaheban hamanuser posted image user posted image ....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11342
9.4.2011 23:32:30   
Honey3
dobro vam veceuser posted image
evo jedan pozdravcic od nasuser posted image ovo moje malo evo tek zaspa i to se zavukla kod brata i zaspala,evo vec nekoliko noci zaspi uz bracuuser posted image user posted image
nas dvije smo danas bile pravo vrijedne,svasta smo uradile po kuci,sutra imamo goste a E me pravo slusala, ovi veliki imali takmicenje pa su bili odsutni citav dan i nisu nam smetaliuser posted image felix vidim imate raspjevanog komsijuuser posted image ma to on malo da zaboravite na vaseg cuku,on vas tjesi,nadam se da nece Anelu smetati na spavanju i da se on nece dozivati sa njim kao sto je moja Esma kad nam je doslo mace pred verata,koliko je mace mjaukalo toliko je i ona njemu uzvracala a mace dosadno ubi Boze,grlato nekakvo bilouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11343
10.4.2011 0:10:25   
iv@ncica
nikita-user posted image   stari  recept i  vecinom  sva djeca  pojedu..jos  ako  je  domace  maslouser posted image user posted image

dadaaa-  ma bitno  je  da  jede, pa  meni  pomfrit  nnije  stetan  i  ja  ga  hapam  reedovitouser posted image ..nego  nemoj  se  cuditi  mozda  i  bude  vege.  poslije.  Ja  imam  dosta  prijatelja  vegana  i  vegetarijanaca  koji  mi  govore  da  neke  proizvode, a  meso  pogotovo  nisu  od  rođenja  podnosili...ni  danas  im  nimalo  ne  fali  niti  ih  privlaci...
ja  npr.  ne  podnosim  niti  sam  u  zivotu  pila  ikakve  sokove  nekad  silom  svjezu  limunadu  samo....inace  sve  povratim...sodirano u  zivotu  nisam  popila...a  od  malena  me  silili  da  pijem,  a  ja  redovno  povracala..i  sad  na sam  pogled  na  neki  sok  pogotovo  na  miris  brusnice,  sumskog  voca,  borovnice   automatski  mi  bude  muka..a  tek  na  one  mucavce  bilo domace  ili  kupovne  uhhhh.... tako  da je  vazno  da jede  pa  ces smisliti  vec  navcine..i  porast  ce  i  mozda  pozeljeti  i  nesto  drugo...ali  krvnu sliku  mu  obavezno  pogledaj  jer  je  moj  A. u  onoj  fazi  totalnog  odbijanja  vristaio  na sve  vezano uz  hranu..kasike,  viljuske, tanjurte,  postavljen  stol za  rucak...hranu svu....user posted image znam  da  je uzasno , ali  vrijedi pogledatiuser posted image

ja  bolje... antibiotik  pomogao  sinusima..a  sad  gljivicu  opettt   lijecim...ludilouser posted image user posted image

apotekarko  de  kad  naletis  javi  mi koje  su  dobre  antigljivicne  vaginalete..umori  me  ovo  vidse,  a  probala  svastauser posted image ..nema  kopuser posted image rcanja  od  ovih  napasnika  odvano

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 11344
10.4.2011 0:26:55   
iv@ncica
 ovo  vam  je  nas  maltezer  lucky  kojeg  andrej  od  milja  zove  kakiuser posted image ..i jede  sve..posto ko  cojek  mali  sjedi  na  zadnjim  sapama  s djecom..prosi i  zica  hranu  od  svakoga   stojeci  po a 5 minuta  na zadnjim  nogama i  tapse  prednjim  sapama..a  jede  sve..samo  ima  zabranu  na neke  proizvode  zbog  osjetljive  koze...ne opada  mu  dlaka...dresiran  je  i  s  djecom  stalno...

user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 11345
10.4.2011 8:50:36   
koka i po
jutro...user posted image ...za one spavaju dobar dan kad se probude user posted image ...
ja odoh malo u svijet krompira mladog luka i salate user posted image ..
vikendico i am coming user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
jelena T. ja se nadam da ce sve biti u redu u Sa.i da nece biti potrebna ona zadnja solucija user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 11346
10.4.2011 9:06:56   
marinčii
jutro
Uh moje žene jeste se raspisale ja nikako sve povatatiuser posted image ,a nešto sam lijena u zadnje vrijeme i za pisati,
jelena nadam se da će sve biti okuser posted image user posted image
felixuser posted image user posted image
iv@nčice dječak je presladak ,i tortica isto gledala sam slike i na fb, user posted image ,uh i ja sam jučer bila na ginekološkom pregledu i imam gljiviceuser posted image ,drugi put u životu ,dao mi neo-pentoran vaginalete pa eto možda da njih probaš,s tim da je i meni i mm da popijemo neku funzol tabletu,
koko lijep provod na vikendici sa dječicom
svima ostalima puse

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 11347
10.4.2011 10:03:18   
Anoniman
Cao!
Samo da se tuspasimuser posted image
iv@ncice, Andrej je bas porastao, ne lici na onog malog bebaca, divan je a i mamica blista, tortica je izgleda njamiiiiiiuser posted image

Mi dugujemo nase slike sa rodjendana, ali otom potom.
Svima saljemo veliki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 11348
10.4.2011 10:40:27   
*pcelica*
Dobro jutro svima kakvo je kod vas raspolozenje kod mene za deset. Naspavala se jos i suncan dan odmah sam ko cigra. Juce sam sa curicama bila kod mame u gostima i kad smo trebale kuci nazovem mm i javim mu da ne dolazi po nas vec mi polahko sDobrinje sa autobusom, i Ajla i Atija su pale od umora. zaspale u osam sati a probudile se jutros u pola deset.Sad ih ne mogu nagovoriti nigdje da idemo user posted image
iv@ncice cuko je ko med. Kako bih i ja voljela da imam nekog ovako malog cuko. Ovaj nas ko tele a njezan ko traktor user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11349
10.4.2011 11:23:54   
Anoniman
jutro
Spavali smo dobro digo se u 8 vec mogla sam jos al etouser posted image komsijin cuko zavijao citavu noc jaoo boze juce ga nabavili , i to mali vucijak ja se boim tih cuki samo kad vidim one usi dignute mene strahuser posted image nije mi taj cuko bas pitomi kako oni si misle
Nas je bio , zuti retriver ma cuki tako umiljat dlakav veliki, volio djecu ma ko bara biouser posted image bogami sva ga djeca volila kad prodju u skolu ovdam putem vicu ga bobi bobi on za njima ma tako mi ga zao.
Tesko je tu pasminu nabaviti svekar ga platio 300eur.

Mozda si nabavimo sad macuuser posted image al anel bi je pocupao bojim seuser posted image user posted image user posted image taj se ne boji zivotinja nimalo

(odgovor članu *pcelica*)
  Neposredna veza do poruke: 11350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  452 453 [454] 455 456   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  452 453 [454] 455 456   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *