Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ma nie da mi se nije nakanit...nego sam ga prvo vodila kod logopeda...pa sam htjela ipak i malo pauze napraviti da me ne zamrzi ...a nije nam hvala bogu nista hitno..zdrav je, veseo, jak, crven u obrazima i usima...ako to ista znaci
vidjecu da ga vodim u ovoj sedmici...to vadjenje krvi ce biti jako ...posto se on otima...prosli put na vakcinacij je skoro iglu slomio
A sto se cukice tice...znam draga felix...znam koliko fale ..bas sto kazes...ko clan porodice kad umre...ti barem imas bastu pa opet lako mozes uzeti nekog psa...ja u stanu za sad ne mogu...barem dok A. neodraste toliko da moogu i psa odgajati...jer i oko njih ima barem 4 mjeseca rada...a da ne govorim o tom da mi niti jedan ne moze leni zamijeniti
ma nie da mi se nije nakanit...nego sam ga prvo vodila kod logopeda...pa sam htjela ipak i malo pauze napraviti da me ne zamrzi ...a nije nam hvala bogu nista hitno..zdrav je, veseo, jak, crven u obrazima i usima...ako to ista znaci
vidjecu da ga vodim u ovoj sedmici...to vadjenje krvi ce biti jako ...posto se on otima...prosli put na vakcinacij je skoro iglu slomio
A sto se cukice tice...znam draga felix...znam koliko fale ..bas sto kazes...ko clan porodice kad umre...ti barem imas bastu pa opet lako mozes uzeti nekog psa...ja u stanu za sad ne mogu...barem dok A. neodraste toliko da moogu i psa odgajati...jer i oko njih ima barem 4 mjeseca rada...a da ne govorim o tom da mi niti jedan ne moze leni zamijeniti
pa sto onda pretjerujes....haj bjez tamo.....
ma on i dalje nece da jede...mislim, ono sto mu ja serviram...nije pitanje u njegovom izgledu...neg sto nece da jede povrce i meso...a malo me strah da zivi od pom. voca i mlijeka...drugo je sve ok...i vise nego ok...jah...sem sto jos neprica
Necu vise o njegovom NEjelu...meni je vec vrat modar...mogu misliti kako je vama
Draga Koko nije mi bila namjera da te zabrinem...ali bitno je ako terapija ne pomogne da ima rijesenje za tvoje uho, da nije genetika i da ces da nas sve cujes
nacine..nema sansma moj nikad nije htio piti mlijeko...samo je dojio 13.m i od tada ni kapi..pšrobala na sve e...neki dan moju kavu s mlijekom probao i prvi put nije pljunuo..jedino sto nekad pojede je cokolino ili keks..ali s jako malo mliojeka..ako je imalo vodnije nema sanse....zato forsiram pavlaku..pire s mlijekom...jogurte..sireve..d a barem nesto jede mlijecno..ali sve je to pomalo..sto je veci sve manje jede...a za tutu cu i n ja kad bas ugrije, pa bude golugoz hodao
joj ni L.nece mlijeko nikako ,vocni pojede bez problema,al mlijeko u bilo kakvom obliku nema sanse
nece ni moja lana a voli jogurt, mladi sir, abc, pavlaku, pravim puru i griz na mlijeku, udrobim hljeba, cokolino gusto napravljen hoce, al mlijeko da pije nema sanse
Ja ovom svom skuham krompiric i malo blitve ili spanaca i na maslacu samo pustim d a malo pozuti, razbijem jaje na oko i sve zgnjecim vilicom i ponekad ubacim malo pavlake ili mrvicu prelijem maslacom otopljenim..
hvala na ideji, ovo je moj danas smazao za 3 min, bas mu se svidjelo
veče, Una zaspala u pola 8 i to sama tražila da ide spavati,premorila se , danas bili kraj vode,izletala se ,igrala se sa pijeskom i vodom,to jest blatom a ja zaboravila aparat felix U zna baš pričati,zna par pjesmica ,brojati do deset ,sastavlja rečenice ali da zna reći šta je boli ne zna,ako mene čuje da kažem boli me glava i ona poslije izvjesnog vremena kaže Unu boli glava
kako je dijete..jel išta bolje... jeli mu lakše...
naravno da ćeš pisati...svaki je savjet dobro došao...
al malo odmora tebi nebi škodilo, aono jest teško sve iskombinovat da se s mirom žena odmori...al ko hoće hoće...kao npr. ja evo ja svoje ''sprcala'' kod zaove ja sama...tišina, gemišt, kafa, sevdalinke...ma hjde šta će mi bolji punjač baterija
vise nego sam dovoljno rekla necu vise Bogami pisat mogu rec dobro je i slabo je i to je to. da idem u detalje necu ako trebadnem neki savjet pitat cu preko pp. ... Tako treba al tebi je lako imas gdje djecu ostaviti a dje cu ja sa A. kud ja tu i on al nije on meni tezak kad je zdrav naprotiv bas djete slusa . Odo ispusiti dok je kod sveki sad ce ona mene da zove moram brzinski pusa najveca vam leti za sarajevooo
ma nisma ja njih ostavila...ja sma njih otjerala od kuće sve troje
reko ja ne mogu i poslala muža sa djecom,...ja znam njemu je sad najteže...jer neće mu zaspata tamo, a pospane...a on u dumanu bi sjedio a bi išao al ne smije...rekla sam ako dođe prije 12 mrzim ga
ja sam neki dan kad je anel ko fol bio dobar otjerala mm sa A. kod brata kao ajd s nama svaki put ja snjim ide rece dje si ti reko kazi im odmara mozak i nemoj reko da mi dolazite za sat nisam vas ni zaboravila etoo vas .....i tako je bilo poradilo i opet imala 1 sat na raspolaganju da odmirm al opet je nekako ruzno kad ih nema sta ja znam navike cojk ..... Fino kad su tu, a jos ljepse kad ih nema .....
ja sam neki dan kad je anel ko fol bio dobar otjerala mm sa A. kod brata kao ajd s nama svaki put ja snjim ide rece dje si ti reko kazi im odmara mozak i nemoj reko da mi dolazite za sat nisam vas ni zaboravila etoo vas .....i tako je bilo poradilo i opet imala 1 sat na raspolaganju da odmirm al opet je nekako ruzno kad ih nema sta ja znam navike cojk ..... Fino kad su tu, a jos ljepse kad ih nema .....
ja maloprije mamu zovem pjevala joj na telefon reko ne mogu čekat do sutra a sutra idemo na vikendicu s anjom... kaže ona kako ti je...reko savršeno al nešto mi tiho pa ja muziku pojčala...kaže ona a jel ideš u sobu da vidiš kako spavaju reko ne idem ženo nisu tu...e kaže onda si dobro...naviknu se ti brzo kaže ona uh ja sam tako znala vas biva mene i seku uspavati pa mi drago...pa sve idem u sobu ljubim vas koliko vas volim jer spavate... ko najbolje smo kad spavamo bile
uče ih što je najbolje za za tu životnju al svakako će pojesti i nešto drugo...recimo moja lea voli zeljeniacu nenormalno
a to ti je kao sa djecom...ti ga učiš da jede neslane kašice i svi kažu neslane se jedu i on jede...al može proć i pomfrit paška punjen sa mesom ko bamja
Dobro veče Ja danas čitav dan kao da nosim tuđu glavu na ramenima Lijepo odspavala sa B 3h, ustala, spremila se i sa prijateljicom na kafu 2h Kad sam se vratila kuća nemaš kuada proći, sve što su mogli izvaditi bilo je na podu B spava, S otišla kod roditelja mm-a, čoek eno vozi nekakve kamione (čitaj: najstarije dijete mi se igra ), ja pijem kaficu i baš uživam. felix, srećo, kad god možeš šalji ih bilo gdje ja se uopšte ne bunim ko god da se ponudi Tako večeras mi sveki kaže da će B opt kod njih od utorka na dan, dva Ma ljepota, još vrtić blizu, ulaz do njihovog ulaza
ja nesto sad kontam...sto djecu uce od malena pogresno da mis jede sir, macka- ribu, pas- kost itd. kad misevi hoce meso suho, mackama daj sve sem ribe...a pas kost samo kad mora
uče ih što je najbolje za za tu životnju al svakako će pojesti i nešto drugo...recimo moja lea voli zeljeniacu nenormalno
a to ti je kao sa djecom...ti ga učiš da jede neslane kašice i svi kažu neslane se jedu i on jede...al može proć i pomfrit paška punjen sa mesom ko bamja
jah...gledam ove slikovnice pa se nerviram i zamisli sad kad bih ja djetetu pocela tumaciti da to nije istina...pa raja bi ga razapela sutra
vala i ja rado TURNEM A. kad god mogu ..doduse samo je jednom prespavao van kuce bez mene...a to jednom je trajalo 7 dana
Hanady to najbolje za njih nije tacno...sta vise macka ne smije ribu jesti, a pas ne bi smjeo kosti...ali ih voli naravno...
moja Leni nikad u zivotu nije pojela kost...uzme je...znala se malo igrati...glockati...al da je pojede...ma nema sanse...a pogotovo one nacrtane bez imalo mesa
didine mace jedu iskljucivo kit ket...iako su divlje macke...tj. ne borave u kuci...ne bi one ribu pojele...nema teorije
a znam kad jadnim isevima misolovke postavlja da m vazda spek stavlja jer kaze da sir ni ne pogledaju