Malenaoduvijek
|
jel me neko trazio ???? oooooo dok sam sve procitala, vi ste sampioni u pisanju, kod nas nema nista novo, mi zakazujemo termine za razne pretrage, ne mogu vise ni zapamtiti gdje kada trebamo. a L.ratu petice, jako je kenkav zbog toga samo prstice trpa u usta nazad, bas mi ga je zao ovaj moj I. se navukao na plazmu, odakle god ide hoce dijete plazmu mi smo za vikend malo setali, malo raspremali, pripremamo se za krecenje ali prvo moram da pobacam svega pa tek onda mogu bila sta da radim. isto da imam krtice u kuci pa samo neke skule, ali juce mi je dosla moja zuta minuta pa sam samo bacala, a sada ce da slijedi trazenje. sve smo posklanjali sa donjih polica, jer od ove dvojice nista ne moze opstati, sad mi je bas cistina. vidim spominjete ventolin, moj I.cak poslije inhalacije ne da bude miran nego zaspe, ali redovno tako da je ovo moje dijete izgleda vanserijsko skroz. teacher bravo za lanicu samo polako, a ne brini ona je oprezna kao moj L. cuvace se ona od padova.ona ni do sada nije htjela da hoda jer nije bila sigurna 100 posto u sebe. lady gdje ste vi meni, vidim setali ste fino, felix sve pod kontrolom, jeli anelko izbacio slajm? (jesi mu iskljucila onaj sirup) tajra, marijanna, mya, ivoncica, marinchi i dobrinjska raja (puno vas je da vas ne nabrajam) imate mahanje od nas apotekarka nadam se da je decko bolje a i ti sa svojim zlijezdama i aftama