|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  459 460 [461] 462 463   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
11.4.2011 10:40:35   
emi7908
jutro svima, da se i ja javim.... nisam u toku zbivanja nikako pa sam k'o padobranac uletila čisto da se malo oraspoložim jer nekako se ovdje nekad malo i utješim... jutros smo išli raditi nalaze, i super je prošlo kako sam mislila da će biti jer Eman ima traume od ljekara ali hvala Bogu dobro je prošlo.. i jos se nadam da će nam nalazi svi biti u redu jer me počelo izluđivati više...
kratki histirijat priče; već duži period se žali na bolove u stomaku, ali kad krene da se žali kasnije nakon nekoliko minuta usljedi takav plač i vrištanje da je meni postalo strašno a on se jadničak sav grči... ne znam kako da vam to opišem jer baš je čudno i traje po nekoliko min.u intervalima od 5-10 min. prvo sam mislila da ima tvrdu stolicu pa da ga to muči ali isto se dešava i kad ima normalnu stolicu... vodila sam ga ljekau i prije pa mi savjetovala da smanjimo unos mlijeka, i da ga krenemo stavljati na tutu; što sam i uradila ali ništa se nije promjenilo a na njegovu ishranu baš patimo i vodim računa šta jede... u prošli petak ponovo sam ga vodila ljekaru i zamolila ih da mu urade ultrazvuk abdomena jer je u četvrtak imao strašne napade, ali me pedijatrica savjetovala da prvo uradimo sve nalaze pa ako nešto ne bude uredu onda uz. iskreno se nadam da nije ništa strašno jer i pedijatrica mi kaže da je moguće da i zrak u crijevima i želudcu može praviti takve bolove kod djece.. da zapravo možda ima samo grčeve pa smo malo uključili probijotik.. aBd očekujem dobre nalaze....user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11501
11.4.2011 10:40:43   
Lady26
Sorry nisam upratila, znam da ste trebali ici dr ali nisam procitala "izvjestaj"....
Ja sam u petak bila pod dojmom hitne, cum-a, Laninog ne jela pa mi ne zamjeri....
Valjda ce to pomoci, bez terapije user posted image user posted image user posted image user posted image

Tajra...ja ne....nek mi niko ne zamjeri ali ne bih se osjecala fino na toj kafici, ipak se tu druzi "standardna" ekipa....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11502
11.4.2011 10:41:51   
Malenaoduvijek
olazi li ijedna zenica s ove teme danas na kaficu u Importanne?

ja nijesam u mogucnosti da dodjem, ne znam za ostale user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11503
11.4.2011 10:42:50   
emi7908
Lady nemoj zezati .. kako to tako pa nisam ni ja dio "standarne" ekipe pa ću nastojati da odem ako mi muž dođe na vrijeme kući user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11504
11.4.2011 10:43:25   
Lady26
Emi, moze li biti slijepo crijevo, ne bih da te prepadam i lupa gluposti ali evo to mi je palo na pamet?!
A mogu biti i gasovi, da mu se od neke vrste hrane napuse stomacic, to isto zna boliti, i mene kao odraslu osobu a ne njega....mrvicu....
Nadam se da ce nalazi biti ok user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11505
11.4.2011 10:45:59   
Anoniman
Lady vidim polako skidas te roletne, pa sad obrati paznju na moje pitanje o kafici user posted image ...stvarno vise red je.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 11506
11.4.2011 10:47:25   
Lady26
Za kaficu sam uvijek i zauvijek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo neka je iza 6 sahata user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11507
11.4.2011 10:47:49   
Anoniman
emi , ja sam mislila kao i ped da anel ne boli stomak tj slijepo crijevo.Odvela ga hirurgu na pregled kaze sve o.k djete je uredu nije nista stomacno a rijedak je slucaj da beba ima upalu slijepog crijeva djeca tek od 7me god , mogu imati problema al za toliko godina koliko radi nikad se nije susreo da beba ima takvi problema.
To je kaze samo 10 % posto da moze al opet kaze nemoguce ...
Prati djete rekao ovako , kad se igra smiren polako pipkaj podnu stomaka od pupka nasprem dole, vidi jel tvrd stomak . Djete ako ima cvrstu stolicu moze ga stomacic muciti i od toga ili proliv.
Nebrini sigunro nije nista strasnouser posted image
Mi smo sve moguce nal.povadili i uzv sve uredu  hb.
user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 11.4.2011 10:49:22 >

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 11508
11.4.2011 10:48:22   
Malenaoduvijek
a ako mislis da su gasovi jesi mu davala espumisan, on se moze davati i starijoj djeci i odraslima da izbacuje gasove koji se skupljaju.

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 11509
11.4.2011 10:48:31   
R&T@
Uh, Emi, bas mi zaouser posted image
Nadam se da nije nista, a da cete pronaci rjesenjeuser posted image

Lady26, ne user posted image
Kakva standardna ekipa...
Pa ja ne znam ni ko ce dociuser posted image

To ti je uvijek sastanak "nacoravo"user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11510
11.4.2011 10:50:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

a ako mislis da su gasovi jesi mu davala espumisan, on se moze davati i starijoj djeci i odraslima da izbacuje gasove koji se skupljaju.

eh da i ja ovo htjedo pitat jel prducka i mene je to pitao jer dobro je kad djete ispusta gasove .user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 11511
11.4.2011 10:53:15   
Amani12
Jutroooooo user posted image
Lani cestitamo prohodavanje user posted image user posted image user posted image
Jelena nadam se da ce zubici cim prije niknuti,da ne muce curicu user posted image
Mala sretno s krecenjem.Ja i danas imam posla po kuci tonu,a bas mi je mrskooooo...Ljubi djecake user posted image
Felix nadam se da je sve oki,ljubi drugara user posted image
Lady user posted image user posted image user posted image  

Moj deckic spava.Inace spava dva puta dnevno po dva,dva i po sata,a navecer zaspe izmedju 20h i 22h,zavisi jesmo li doma ili u skitnji.user posted image
Dermatitis nam se prilicno smirio.Kotikosteroide sam mu iskljucila.Nadam se da ce ovako ostati i biti jos i bolje...
Mi smo imali bas super vikend.
Mama u Subotu uzivala sa prijateljicama u Coloseumuuser posted image
Jucer bili na Bjelasnici,predivno provedeno vrijeme.
Najvise volimo Nedjelje kad smo svi zajedno.user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11512
11.4.2011 10:53:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Dolazi li ijedna zenica s ove teme danas na kaficu u Importanne?
vjerovatno cu ja...ako sve bude islo po planu...posto planiram A. ostaviti kuciuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 11513
11.4.2011 10:57:56   
Anoniman
je li iko od vas vodio svoje dijete zubaru?

meni se cini da su mu pokvarene gornje 4..i to objeuser posted image nije mi nista jasno...a sad mu gledam i jedinicu...ima nesto pri vrhu...pokusala sam mu cetkicom skinuti...ne ideuser posted image ali mi ovo na jedinici izgleda vise kao kamenacuser posted image ...gdje da ga vodim? u Dom zdravlja, ili privatno? i kako oni njma saniraju kvarove...ako ih imauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11514
11.4.2011 11:02:18   
emi7908
felix i ja sam posumnjala na slijepo crijevo ali kontam da ono ima neke popratne simptome npr. povraćanje, nesvjestica itd. i pipala sam mu stomak i nije bio tvrd to me je i zbunjivalo.... i sve sam to rekla pedijatrici i dirala sam mu stomačić i  da vidim da li je tvrd ali nije bio niti je  imao tvrdu stolicu.... srećom nije ni slijepo crijevo jer ona kaže kad je ono u pitanju baš je poprtano povraćanje  itd.pregledala ga je i pedijatrica i kaže da je slezena na svom mjestu,jetra isto dobro, stomačić mekan hvala Bogu tako da i ja mislim da su možda samo grčevi u pitanju ali eto vidjećemo poslije nalaza..... i dobro što mi reče za ovo slijepo crijevo da nemože prije sedme god. da se više ne mislim o tome...
a našoj Lanici čestitamo prve korake user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 11515
11.4.2011 11:04:03   
Anoniman
Bogami ja anela vodila bolan hirurgu covjek mi sve lijepo objasniouser posted image drago mi je da sam te rasteretilauser posted image vjeruj nista nemoze prije 7me godine .
Ja sam danas trebala ici nal.podic al nesto mi se nije dalo al sutra abd sigurno idemo na kontr. i podic krv. nala. kakav li je samo .....
Pusa

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 11516
11.4.2011 11:07:17   
Anoniman
Emi ne vjerujem da je slijepo crijevo, jer postoji mucnina i povracanje i cesto povisena temperatura, a to da ne moze prije sedme godine ne znam...moja je setra ga izvadila sa cetiri godine, sad da li je ona poseban slucaj ne znam user posted image

Tajra, Dadada lijep provod danas user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11517
11.4.2011 11:09:24   
R&T@
Dadada, juuuuuuuuuuuuupi za planuser posted image
I ja planiram, dalje od toga ne smijemuser posted image user posted image user posted image

Za zubara...
Ja sam proslo ljeto vodila T. na stomatologiju...
Moras otici ranije, otvoriti karton i naruciti se...
pristup je bio divan, neka doktorica Erika...

Mozda ce neko reci da je rano, ali ne vodis ga na vadjenje zuba, vec na obicni pregled...ako si nesto primjetila, obavezno otidji...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11518
11.4.2011 11:09:50   
emi7908
nisam davala espumisan ali tek u subotu je počeo da ispušta gasove i da budem iskrena to je baš bilo ono momački user posted image ja sam se šokirala ....user posted image   nikad ga nisam čula da tako jako" prducka" ali ovoje bilo strašno mm i ja smo se samo gledali a on se jadničak sakrio u ćošak kuhinje jer ga bilo stid..
rekla mi je pedijatriaca da sad ovih sedam dana pije prolife (suspenzija) pa da će mu to regulisati malo crijevnu floru..

dadada rado bih te savjetovala ali i mene interesuje isto... do duše Emanu su zubići k'o biserčići ali ja bi voljela polako da ga krenem navikavati na zubara i sad ne znam kako to funkcionoše u domovima zdravlja i da li oni uopšteimaju strpljena sa ovako malom djecom??user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 11519
11.4.2011 11:10:40   
Anoniman
haman kod vas nema hladnog vjetra od juceuser posted image user posted image vidim niko ne odg. kod nas ima pa se premisljam dal da ipak izadjemo posle van ili ne.

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 11520
11.4.2011 11:13:50   
emi7908
hvala felix ali nikad se ne zna šta se može desiti... ?? sigurna sam da će nalazi pokazati da je sve ok aBd.

tajra izvini možeš li mi malo pojasniti gdje na stomatologiju? jer ja pripadam   d.z. kumrovec, mada uvijek idem privatniku user posted image   a maleni na ilidži...user posted image da li ga mogu negdje drugo odvesti bez obzira na sve ove ceremonije ????????

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 11521
11.4.2011 11:15:37   
Anoniman
Felix i kod nas bas duva, a moja Anuska je vec sa tajom u skitnji, otisli na sisanje pa do firme njegove, a ja ostala da spakujem mm. Samo sam joj stavila deblju kapicu koja je obavezno preko usiju, a ja planiram popodne ako ostane suncano s anjom malo u skitnju.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11522
11.4.2011 11:18:28   
Anoniman
Ne znam je li ja dobro vidim ali sad gledam vremensku prognozu i za srijedu najavljuju kisu i jutarnju temperaturu -1, a dnevnu 5 stepeni user posted image , a sutra dnevna 21... Boze nedaj.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11523
11.4.2011 11:22:04   
Malenaoduvijek
Za zubara...
Ja sam proslo ljeto vodila T. na stomatologiju...
Moras otici ranije, otvoriti karton i naruciti se...
pristup je bio divan, neka doktorica Erika..

a imali dr Enite na stomatologiji,
ja sam cula isto da su oni gore superuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11524
11.4.2011 11:25:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ne znam je li ja dobro vidim ali sad gledam vremensku prognozu i za srijedu najavljuju kisu i jutarnju temperaturu -1, a dnevnu 5 stepeni user posted image , a sutra dnevna 21... Boze nedaj.
i ja sam gledala da od srijede hladnije sve ide....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  459 460 [461] 462 463   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  459 460 [461] 462 463   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *