|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  458 459 [460] 461 462   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
11.4.2011 9:46:41   
Anoniman
Mala jesam izbacila sam user posted image ...
Sad je samo na Ontrilu

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 11476
11.4.2011 9:50:26   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

Sad je samo na Ontrilu

pa jeli ti bolje dise, ima li jos puno slajma.
do kada ti je dr rekla da mu dajes ontril, nemoj ni njega duze od 10 dana.user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11477
11.4.2011 9:51:12   
marinčii
Hej da vas pitam Matej odavno prestao baliti,ali i sad kad ima cucu u ustima bali user posted image to mi čudno ,šta vi mislite?
mala ljubi dječicuuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11478
11.4.2011 9:52:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

Sad je samo na Ontrilu

do kada ti je dr rekla da mu dajes ontril, nemoj ni njega duze od 10 dana.user posted image

pa neznam naleti mu cas dobro cas onak , dajem dokle pije antib .
Sutra na kontr.pa videcemo sta ce reci nam.
Marinci i A. bali pod cucom

Neposredna veza do poruke: 11479
11.4.2011 9:53:30   
Anoniman
Jutro...dan drage moje user posted image

Bolesne bebice nadam se da su bolje...apotekarko, felix user posted image

Lani cestitamo korake od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostali nadam se da ste ok user posted image

nama tajo juce dosao pa smo malo skitali, koliko sam ja bila u mogucnosti user posted image , jer preko noci mi bukvalno stomak nakvasao, kao loptica sam user posted image , ali nam danas opet ode pa smo malo user posted image . Ja sam hvala Bogu bolje, Anu muce zubici, nocas je od pola deset do jedan, do kad smo mi bili budni budila se sedam puta, a plus nocas cijelu noc, nisam uspjela ni prebrojati, svi nabubrili, a ni jedan da proviri.
Mala, Lady ... dogovorite tu kaficu pa samo javiteuser posted image
Ljubimo vasuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11480
11.4.2011 9:59:24   
marinčii
felix hvala  na odgovoru,znači to je okuser posted image
jelena ljubi Ančicu

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11481
11.4.2011 10:02:43   
Malenaoduvijek
Mala, Lady ... dogovorite tu kaficu pa samo javite

svakako,

a sada mislim na tebe.
ostalo mi u malom mozgu sta si pisala za anu za sluh.
nadam se da cete proci bez terapije i da ce aBd biti sve ok user posted image user posted image user posted image

a meni je tako stomak preko noci samo nabubrio kao sto ti kazes sa Igorom.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11482
11.4.2011 10:02:46   
Lady26
Jutro.... user posted image user posted image user posted image user posted image
Nisam se spavala, ono za promjenu user posted image user posted image user posted image
Sta da vam pisem, juce sam sve rekla user posted image ....
Jeste li svi dobro, zdravo, citat cu poslije, sad jedva vidim na oci... user posted image

Procitah samo da neko zove na kafu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11483
11.4.2011 10:05:20   
Malenaoduvijek
Procitah samo da neko zove na kafu

dusa draga, kad treba hodati to vidis, a inace roletne na ocima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11484
11.4.2011 10:09:27   
R&T@
Lady, kakav ti je ovo potpisuser posted image

Zar se neka frizerka upetljalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kod mene bi bio: Tata je nas, mama-ti si visakuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 11485
11.4.2011 10:09:31   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sta cu, takva sam ti....

Sinoc lezimo i gledamo tv, meni samo u glavi, sta ono ja imam sutra u obavezi...ne mogu da skontam i gotovo..... i onda me lupi po glavi - ujutro na posao user posted image (nakon super vikenda, onako kao prosle godine dok nisam radila, zaboravih da radim user posted image )

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 11486
11.4.2011 10:10:49   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

Lady, kakav ti je ovo potpisuser posted image

Zar se neka frizerka upetljalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kod mene bi bio: Tata je nas, mama-ti si visakuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jasta, one su najgore, nisi znala?! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zar mi nije neki, bas sam to lijepo srocila user posted image user posted image user posted image user posted image , trudila sam se majke mi user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11487
11.4.2011 10:11:47   
Malenaoduvijek
nisam ni vidjela da je promjenila potpis, auuuu
i meni izgleda roletne na ocima user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11488
11.4.2011 10:13:20   
Lady26
Ma vidjela da je Tajra promijenila pa hajd rekoh i ja malo da osvjezim svoj user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 11489
11.4.2011 10:13:27   
Malenaoduvijek

Sad je samo na Ontrilu

obavezno ti nju pitaj.jer terapija se moze davati najvise 10 dana nesto i krace, a sve preko je user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11490
11.4.2011 10:15:31   
Anoniman
kod nas je lady ja volim tatu tata voli mene a mamu ko sisauser posted image user posted image user posted image
A. se naucio otvarat frizider mi , pa stalno to radi sinoc otvorio a bio sa mm ja cu mm pa vidi sta si mu dopustio nedaj , kaze on: pa reci mu ti, pa reko sta si mu ti da ja moram rec stobom je kazi da nesmije.
Necu kaze de ti, tebe poslusauser posted image user posted image user posted image user posted image ili kad skida carape a sa mm vidi reko gledas ga bos hoda nedaj covjece dosta mi bolesti vise , kao de ti opet meni vice tebe poslusa ...
Eto nece da mu nista uskrati i naravno da tatu mora vise volitiuser posted image user posted image
Al nije mi krivo hajd ....

Neposredna veza do poruke: 11491
11.4.2011 10:17:31   
Anoniman

Sad je samo na Ontrilu

obavezno ti nju pitaj.jer terapija se moze davati najvise 10 dana nesto i krace, a sve preko je user posted image user posted image

hocu mila naravno, kako nam je dala kapi aqaumaris kapam 3 puta dnevno, puno mu je bolje vise ne hroti u nosu  i nedajem vise fenestil jer rekla ako u nosu ne hropti prestani davat fenestil kapi.
Jel kod vas puse, kod nas opet puse led vjetar ....

Neposredna veza do poruke: 11492
11.4.2011 10:20:57   
Lady26

kod nas je lady ja volim tatu tata voli mene a mamu ko sisauser posted image user posted image user posted image
A. se naucio otvarat frizider mi , pa stalno to radi sinoc otvorio a bio sa mm ja cu mm pa vidi sta si mu dopustio nedaj , kaze on: pa reci mu ti, pa reko sta si mu ti da ja moram rec stobom je kazi da nesmije.
Necu kaze de ti, tebe poslusauser posted image user posted image user posted image user posted image ili kad skida carape a sa mm vidi reko gledas ga bos hoda nedaj covjece dosta mi bolesti vise , kao de ti opet meni vice tebe poslusa ...
Eto nece da mu nista uskrati i naravno da tatu mora vise volitiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kod nas mama, mama, mamaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi se dogovorimo, kad nesto ne dam Lani obavezno i mm mora reagovati (ja mu kazem user posted image ) ili kad on kazem i ja i sl....
Nema onoga ja zabranim i viknem a ona da pobjegne tati itd...no no...mada tata neeeekad popusti i onda dobije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11493
11.4.2011 10:26:28   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Kod nas mama, mama, mamaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi se dogovorimo, kad nesto ne dam Lani obavezno i mm mora reagovati (ja mu kazem user posted image ) ili kad on kazem i ja i sl....
Nema onoga ja zabranim i viknem a ona da pobjegne tati itd...no no...mada tata neeeekad popusti i onda dobije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sva plava oko vrata od toga samo mama, a mm ako nije gori od mene sto se nedopustanja tice nije bolji sigurno.
kod njega kratak fitilj, pa se brzo iznervira, a ako zna da ja nesto ne dam nece ni on dati nema sanse.

to mi je spas i kada su tu baka i dede, za vikend je rekao svojoj mami, posto oni svi vise vole Luku ako hoces moze ti Igor dolaziti a Luka ce biti sa mamom. a ona kao pa mene Igor ne ferma ni tri posto, a kaze on njoj pa bas zbog toga da te bolje upozna.ako Luku budem vama dovodio jos cete ga vise razmaziti a to ne dolazi u obzir.
ja ostala zapanjena bravo za mmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11494
11.4.2011 10:29:11   
Anoniman
Mala user posted image , ma nadam se i ja da ce biti dobro, jer nije veliki pad, a trenutno smo u fazi rasta zubica i ona velika temperatura i upala je iza nas pa i od toga. Ma kad je rekao da je amplituda u padu sto kazu bila sam i prosla, znoj me svu oblio, ali tako me taj dr smiri i utjesi da je to cudo, a vjerujem mu, jer dok god sam slusala njega i radila po njegovom dobro je bilo hvala Bogu...jer mi se desavalo na pocetku da se pedijatri ne slazu sa njegovom terapijom, a ja prekinem pa onda sve na gore krene, dok mi nije pukao film i sto se tice usiju pedijatre na ignore stavila. Cak kad idemo kod njih samo kazem da za usi vodimo je ORL da nema potrebe uopste da je gledaju, jer su gledali i gledali i nikad nisu nista vidjeli dok nismo dosli u takvo stanje kakvo je bilo...ali samo kazem ne ponovilo se. Ti i Lady se dogovorite pa samo javite, a ako ona ne skine ove roletne idemo mi same i ne treba nam user posted image (user posted image ).
Marinci kako Matej? user posted image
Tajraaaaa user posted image , ljubi cure a posebno R, ona me samo tako podsjeca na moju A user posted image (nazalost user posted image )

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11495
11.4.2011 10:33:26   
Lady26
Bum ja njih skinula do kafe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A nisam upratila, te amplitude u padu, sta pada, ko pada, nesto Anciki za usi jel? Jel sve ok?
Roletne.... user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11496
11.4.2011 10:33:57   
megi
dannnnnn

uh sto ste bile vrijedne
mi smo za vikend bili u hercegovini, odmarali na vikendici, subota je bila odlicna, jucer vjetar kao i svugdje, pa smao malo u kucu malo oko kuce, uglavnom nas napuhao samo tako
al bas smo se odmorili
jeste da sam ja prehladjena, adni guza bila bolje, jucer opet se upalilo, zubici zubici ali je dobra, vesela, sto se tice jela onako, jucer je super doruckovala, a sve ostalo onako, zato je popila cajaaaa koliko hoces

Teacher user posted image user posted image  za Lanu i hodanje, sad je neces stici
moja sad cim udejmo u kakav trzni centar ili prodavnici  trci i hoce da je ganjam  oko polica, njoj to super za igranje user posted image

nadam se da ostale bebare dobro, felix valjda je anel boji danas
vidim pisale ste o spavannu mi imamo jedno spavanej kao i dadada oko 2 pa dokad odspava nekad je to sat nekad 2 a nekad i 3 sata
i nikad nevece ne zaspimo prije pola 11 - 11
a ujutro budenje oko 8 nekad i ranije, nismo bas neke spavalice nikad bile

pozzz

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11497
11.4.2011 10:35:06   
Malenaoduvijek
ma pametno, slusas onoga za koga smatras da je kompetentniji.

a meni je on stvarno ok cova, ja sam isla kod njega sa teskim upala sinusa i cistama i nakon njego9ve terapije sve se povuklo, a i L. sam vodila njemu da mu uradi Frenulum lingue i super je proslo.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11498
11.4.2011 10:36:21   
R&T@
jelenaT, ljubim je u 14:30user posted image

A ako te A. podsjeca na nju, suosjecam s tobomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dolazi li ijedna zenica s ove teme danas na kaficu u Importanne?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11499
11.4.2011 10:36:24   
Anoniman
Vidim ja Lady koliko ti nas volis user posted image , ja o tome pisala jos u petak...ccc...sram te bilouser posted image ...ma salim se ja user posted image
Ma opet malo slusne amplitude u opadanju, ali nije strasno, trenutno smo samo na flonidanu i operilu, pa za 14 dana kontrola, ako ne bude bolje onda terapija opet, ali i dr, a i ja sve to pripisujemo nedavnoj upali grla i jakoj temperaturi i sadasnjem rastu zubica. Samo sto sam ja vise istravljena jer ona meni iste simptome ima i kad rastu zubi i kad je bole usi, niza temperaturica, vriska nocu, odbijanje hrane...pa onda kao kakva budala samo u vilicu zavirujem... Ali bice to ok optimista sam user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 11500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  458 459 [460] 461 462   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  458 459 [460] 461 462   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *