|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  465 466 [467] 468 469   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
12.4.2011 10:13:36   
Lady26
Nama 3 idu ima mjesec i vise....bijele se ali nikako da izbiju vise....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 11651
12.4.2011 10:14:13   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja sam prije, ja sam prije user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

e hvala vama objema, ma kontam ja da je to puuunnnooo jeftinije, ali kad bi ove kontaktirao i trazio rekli bi zao nam je imate predstavnistvo tu i tu njima se obratite jer oni moraju stititi jedno druge.

a ja i dalje patim za ovim kolicima smrcuser posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11652
12.4.2011 10:16:27   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: megi

Lady
ma rastu joj zubici, dvije trojke izasle ostale dvije se guraju user posted image
ona je stvarno dobra, ali je guza boli uzas jedan
i sad ovaj nosic, garant joj od mene preslo jer sam i ja prehladjena
nista onda danas idemo sa sljezom i aquamarisom ili nisitom popodne babyvac pa ce valjda biti bolje

a vidim pricamo o drustvenosti moja bi isla bilo gdje samo da ima djece da se ima s kim igrati, cim joj neko pruzi rukicu ona ode nema necu user posted image

megi a sta joj stavljas na guzu ?

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 11653
12.4.2011 10:16:42   
Lady26
Dok ne pitas, neces ni znati a kad saznas javi i nama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 11654
12.4.2011 10:16:54   
salmy
Pozdrav generacijiuser posted image user posted image user posted image
Ljubimo bolesne drugare one male" ne jelice"user posted image user posted image user posted image

Mi smo superisaka,cekamo  da sunce ugrije i idemo vankauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 11655
12.4.2011 10:18:15   
DM
Ja svom malom(u periodu kad rastu zubići i kad je guza jako crvena) mažem jecodermo kremom ili ljiljanovim uljem, a jednom nam je pomoglo i kantarionovo ulje!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

Neposredna veza do poruke: 11656
12.4.2011 10:19:38   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

a kad smo vec kod hrane, opetuser posted image , lady...nemoj samo uraditi moju gresku...ja te molimuser posted image ...nemoj je siliti...stvorices joj averziju prema hrani...to je ascare neka faza...i moj je bio u tom uzrastu kad je sve pocelo...otidji kod pedijatrice, mozes i sama, da vidis najispravniji nacin

Imam osjecaj kao da mi hoces reci da vas prestanem daviti sa Laninim jelom/ne jelom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj dadada, ja poravnim, pa polako, pa joj pricam pa dam igracke a onda nakon pola sata poludim user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ne ti...nego, jauser posted image ...ja vec vise od pola god. kukamuser posted image user posted image ...ti si tek pocelauser posted image ...nije nego vidim da se sve isto ponavlja...ako sam i ja radila...prvo kroz igru...pa mu je i to dosadilo...pa bih mu onda cim zine ugurala kasiku...pa bi on pojeo...pa je onda skontao pljuvanje...i sve tako...dok nije dslo do histerije i dok se ja nisam "opametila"...jer vidim da nicemu ne vodi...i sad cim vidi pa iako ga ne tjeram, drugu hranu tj. ono sto mi ostali rucamo svaki dan...on place...tako da...otidji i posavjetuj se s nekim...meni sve ono sto sam nasla ovdje nije pomoglo...a sve sam probala...i nije vise stvar da on mora pod svaku cijenu pojesti komad mesa...nego da zavoli razne ukuse...a to se ne moze desiti ako ga budem silila

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 11657
12.4.2011 10:22:49   
Malenaoduvijek

Dok ne pitas, neces ni znati a kad saznas javi i nama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to ti mene la pilare haaaaaaaaaaaaaaaaa e nemoj da ti posaljem nekoga da ti kaze koju pametnu hihihi user posted image user posted image

a ja trenutno imam problema sa L. guzom. oko cne mu je crveno kao ekcem onako hrapavo.ja budala koristila kremu sa dosta cinka i isusila mu dodatno.
e sada sam uzela pavlovicevu i pomijesala sa bivacinom pa mu to stavljam, a pomalo i jekoderma.

ali on to copa stalno pa bude jos gore crveno user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 12.4.2011 10:36:19 >

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11658
12.4.2011 10:50:42   
megi
Mala
isti problem sa guzom smo imali i kad su joj cetvorke rasle
probala sve od ulja, preko raznih krema i kremica
dok nisam po preporuci hanady uzela kremu koju prave apoteke sarajevo bas krema protiv ojeda i jedino joj ona smirila crvenilo
naravno operem je i sa hipermanganom dobro prosusim, ostavim guzu na zraku pa onda namazem s ovom kremom
nista jekoderm, bepanthen i ostale kreme nama stvarno nisu pomogle
a bas je boli, ako se ne smiri do sutra odvest cu je  dr

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 11659
12.4.2011 11:03:11   
Lady26
Jesmo li vam pepe user posted image user posted image

user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 11660
12.4.2011 11:08:02   
Hanady RR
totalno pepeuser posted image

e kupile smo iste vaše cipele jučeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11661
12.4.2011 11:13:19   
Lady26
Hvala user posted image user posted image

Citala sam, jesi vidjela kako su lijepe, ljepse su uzivo, i mekane, savitljive, ja prvo to gledam...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 11662
12.4.2011 11:16:44   
Hanady RR

Citala sam, jesi vidjela kako su lijepe, ljepse su uzivo, i mekane, savitljive, ja prvo to gledam...

vjeruj začudila sma se kako su mekane i udobne i imaju poluanatomski uložak kao primine cipele...a oko člnaka fino duboke a opet ko sandalice -cipele...
al hajde štio su s emeni dopale nego što su njoj...jedva je ubjedih da ih izuje da ne ide pravo u njima iz radnjeuser posted image

a kupila sma joj frodo roze lakirane predprošlesedmivce..al one su smao baš za ono haljinice ne idu mi fino na hlačice sportske koje ona nosi...al ona te nešto neće na noge...nisu male ...al biće onaj je lak stežeuser posted image jer ima bembelu nonu.

jer kupila sma joj i geoxove tene njih hoće i nosa ih a ove su je cipe oduševile...odmah je jutros obula kod naneuser posted image

a našla sma i starijoj tene primo bijelo-srebrene u koje joj može njen uložak za pune 33 KM...da mi nije žao kad ih po bašti rasturiuser posted image

ma radnja je moje otkiriće majkemi super...obe ih obuh za 66 KMuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11663
12.4.2011 11:17:03   
tekja

Jesmo li vam pepe user posted image user posted image

user posted image

Lana med...ti nista ne valjasuser posted image user posted image user posted image
uzivo si jos ljepsa, na slici ti se ne vide okeuser posted image

...ja se ovih dana zabavila o sebi, bila sam bolesna, uh naumpala mi je koka, uho mi se zacepilo, pa sam  bila izgubila ravnotezu, k'o pijana pridrzavala sam se stvari dok hodamuser posted image , a V. od jucer curi nos, drugih simptoma nema...nadam se da je od ove zadnje 3. sto mu izbija i da mi se nece i on razboljeti...

odoh sad da vas malo iscitam...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11664
12.4.2011 11:17:13   
Lady26
Mala kupila sam REDAPIN sirup, kaze mi ciko u apateci da ne bi dao bebi ispod 2godine SANOSTOL i kaze radije ovaj...i jos rece da ne ocekujem da se ona sad projede od ovoga, kao ne postoje klinicki dokazi za to...ma eto bar nek vitamine unosi ako nista...Sirup je od cvekle, meda, propolisa, maticne mlijeci i vitamina A,C,E...pa vidjet cemo....

< Poruku je uredio Lady26 -- 12.4.2011 11:21:04 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11665
12.4.2011 11:17:47   
*pcelica*
Dobro jutro. Mi se upravo vratile sa klinike Jezero Alergo test nam je ovaj put bio uredan user posted image user posted image . Pao mi je kamen sa srca, sad pijem kaficu pa onda setnja da maksimalno iskoristimo ovako lijep dan jer nam najavljuju zahladnjenje sto znaci nema vani do daljnjeg user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11666
12.4.2011 11:19:50   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

vjeruj začudila sma se kako su mekane i udobne i imaju poluanatomski uložak kao primine cipele...a oko člnaka fino duboke a opet ko sandalice -cipele...
al hajde štio su s emeni dopale nego što su njoj...jedva je ubjedih da ih izuje da ne ide pravo u njima iz radnjeuser posted image

a kupila sma joj frodo roze lakirane predprošlesedmivce..al one su smao baš za ono haljinice ne idu mi fino na hlačice sportske koje ona nosi...al ona te nešto neće na noge...nisu male ...al biće onaj je lak stežeuser posted image jer ima bembelu nonu.

jer kupila sma joj i geoxove tene njih hoće i nosa ih a ove su je cipe oduševile...odmah je jutros obula kod naneuser posted image

a našla sma i starijoj tene primo bijelo-srebrene u koje joj može njen uložak za pune 33 KM...da mi nije žao kad ih po bašti rasturiuser posted image

ma radnja je moje otkiriće majkemi super...obe ih obuh za 66 KMuser posted image

Vjeruj da mi nije zao da ih podere za 15 dana....
Ja sam oboje platila 56KM....imamo froddo za haljinice i kupih joj ovo dvoje za helanke, pantole, tene za trenerkice....Na ovoj gore slici su joj tene na nogama nove...vise nisu bijele nakon samo 1 nosenja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 11667
12.4.2011 11:20:39   
Lady26
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Dobro jutro. Mi se upravo vratile sa klinike Jezero Alergo test nam je ovaj put bio uredan user posted image user posted image . Pao mi je kamen sa srca, sad pijem kaficu pa onda setnja da maksimalno iskoristimo ovako lijep dan jer nam najavljuju zahladnjenje sto znaci nema vani do daljnjeg user posted image

Dannnnn, zasto ste radili alergo test, nisam u toku a sve me zanima user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 11668
12.4.2011 11:22:05   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tekja

Lana med...ti nista ne valjasuser posted image user posted image user posted image
uzivo si jos ljepsa, na slici ti se ne vide okeuser posted image

...ja se ovih dana zabavila o sebi, bila sam bolesna, uh naumpala mi je koka, uho mi se zacepilo, pa sam  bila izgubila ravnotezu, k'o pijana pridrzavala sam se stvari dok hodamuser posted image , a V. od jucer curi nos, drugih simptoma nema...nadam se da je od ove zadnje 3. sto mu izbija i da mi se nece i on razboljeti...

odoh sad da vas malo iscitam...

Hvala, hvala, ja sam se postavila pa morate me gledati user posted image user posted image user posted image
Cuvajte se, i nemoj se zezati sa uhom, zahebano je to....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 11669
12.4.2011 11:25:08   
*pcelica*
Zbog bronhiticnog napada od prije nekih mjeseci i po pa da vide da li je alergijski ili virusno. Posle sedmice nam je pokazao jaku reakciju na duhan pa smo morali ponovo raditi i hvala Bogu sve je u redu, danas nije bilo nikakve reakcije

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11670
12.4.2011 11:28:43   
Lady26
Pa super kad je sve ok hB user posted image
Moja jetrva je malcu radila alergotest i pokazao da je na sve i svasta alergican, uhvatili se za glavu bukvalno, kad su ga ponovili nakon nekog vremena, sve bilo u redu....Oni su iz Makarske, testove rade u Splitu....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 11671
12.4.2011 11:34:37   
*pcelica*
I njoj je prosli put test pokazao jaku alergiju na duhan, kad sam rekla da u kuci niko ne pusi da je ona u minimalnom dodiru sa duhanskim dimom oni se izgubili a oni ponavljaju nalaze zato sto mala djeca mogu razmazati kontrole pa onda dodje do reakcije kao sto je bio slucaj kod nas

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11672
12.4.2011 11:59:13   
Malenaoduvijek
megi
i ja sam kupovala tu remu od galasa i stvarno je dobra

a za jos bolju je meni dr dala recept sa raznim sastojcima, skoro ista galasovasamo je jos bivacin u njoj i uljani rastvor ad kapi i vjeruj djeca se preporodila.
ali ne mogu da nadjem sada recept da mi je opet naprave jer stvarno mi je Igi pomogla u roku od dva dana.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 11673
12.4.2011 12:04:56   
Malenaoduvijek
pcelice,
meni hanabanana rece neki dan da kod djece spod 3 godine alergo testovi mogu biti lazno pozitivni.
samo mi reci jeste radili krvne ili one sa ubodima.
user posted image

razmisljam jos dali da Igora vodim ili ne.

lady, ja sam tebi rekla mene su tvoje oci kupile. ja sam tako sretna sto mi Luka ima lave oci ali tvoje user posted image , a nemoj se sada ufurati user posted image .

A Lanicu necu ni komentarisati.

a za sirup jesi to u zvijezdu isla i koliko je marcona oko 20 ili???
moram ga i ja uzeti.

feljix, gdje si ti, jesi podigla te nalaze vise ''???????????????????

< Poruku je uredio MALA1994 -- 12.4.2011 12:10:40 >

Neposredna veza do poruke: 11674
12.4.2011 12:11:20   
Lady26
Necu, necuuuuuuu user posted image   user posted image

Ja kupujem samo u Sarajevo apotekama, Galas... 14,50KM, vidjet cemo pa ako nista bar ce vitamine unositi u organizam....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 11675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  465 466 [467] 468 469   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  465 466 [467] 468 469   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *