|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  476 477 [478] 479 480   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
12.4.2011 22:49:25   
teacher75

IZVORNA PORUKA: dadada

je li vama noga nakon poroda naraslauser posted image
ja prije nosila 39 sad 40user posted image user posted image user posted image

mozda za pola broja, nosim stare cipele ali me neke malo stezu, nisu komotne kao prije

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11926
12.4.2011 22:50:33   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mama75

Lady radnja nova u BBI ja Planika, tako da tu vjerovatno imas na rate. A izbor je odlican stvarno. Ja neki dan 2 para uzela. Tamiris imaju i iste su cijene kao u Sarazu (ovo za Hanady info), a imaju svih brojeva. Bila sam u prodavnicipreko sat vremena, i to sa djecom. Zene su ljubazne, zabavljale djecu, probala ja mislim 100 pari i na kraju se odlucima za Tamaris - jedne baletanke i jedne sa manjom petom. Cijena sitnica user posted image

nisam znala da je planika, iznad vrata pise neki nepoznat naziv

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 11927
12.4.2011 22:52:02   
Hanady RR

Lady radnja nova u BBI ja Planika, tako da tu vjerovatno imas na rate. A izbor je odlican stvarno. Ja neki dan 2 para uzela. Tamiris imaju i iste su cijene kao u Sarazu (ovo za Hanady info), a imaju svih brojeva. Bila sam u prodavnicipreko sat vremena, i to sa djecom. Zene su ljubazne, zabavljale djecu, probala ja mislim 100 pari i na kraju se odlucima za Tamaris - jedne baletanke i jedne sa manjom petom. Cijena sitnica user posted image

joj Planika...
našla sam u planici u štosmajerovoj baletanke la enma broja tamarisove...bile crvene, crne i bijele...ali su kao sporstek urađene ma pefrektne i samo oko 50 Km su bile...nema toga tamo sigurnouser posted image

de kakve su baletnka tamarisove daj sliku tamo na temi naših cipela i dja cijenu d avidim jel s eisplati ić u BBi sutra user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 11928
12.4.2011 22:52:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

je li vama noga nakon poroda naraslauser posted image
ja prije nosila 39 sad 40user posted image user posted image user posted image

meni nije ali mojoj sestri jeste user posted image user posted image

meni naraslauser posted image user posted image ...doduse...sto rece ticerka...mozda je i za pola broja...o tom nisam ni razmisljala...samo znam da mi sve stare cipele malo udaraju u prsteuser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 11929
12.4.2011 22:54:56   
Lady26

Hej bila juce ali nisam skontala da je planika user posted image user posted image user posted image user posted image e svasta....
A vidim ima dosta poznatih modela user posted image user posted image user posted image
E svasta...hvala ti na info.... prosetat cu sutra na pauzi....user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 11930
12.4.2011 22:55:21   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

joj Planika...
našla sam u planici u štosmajerovoj baletanke la enma broja tamarisove...bile crvene, crne i bijele...ali su kao sporstek urađene ma pefrektne i samo oko 50 Km su bile...nema toga tamo sigurnouser posted image

de kakve su baletnka tamarisove daj sliku tamo na temi naših cipela i dja cijenu d avidim jel s eisplati ić u BBi sutra user posted image

a ima planika i u titovoj i u mercatoru na socijalnom

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 11931
12.4.2011 22:57:03   
Malenaoduvijek
nasa kona nije rekla kakve su nam nove cipe, smrccccuser posted image user posted image user posted image

za male pufnaste noge, ona se uhvatila velikih i Bog.

e a imas dobru alpinu u kranjcevicevoj, zavucena a ja sam tamo uvijek najbolje cipele kupovala, a i cijene su im dobre

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11932
12.4.2011 22:58:49   
mama75
Ima ali u ovoj u BBI je najbolji izbor. Pa u Strossi. Provjereno! user posted image Hanady bice slika za par minutica

Neposredna veza do poruke: 11933
12.4.2011 23:00:18   
Lady26
Ma zaboravila kna, evo dogovaram se sa mm da idemo u krevet, na jednu partiju user posted image user posted image user posted image user posted image ljubavi hahahahaaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dobre su skroz, stvarno, meni se svidjaju ovi modeli cipelice-sandalice....neka su mu sretne a gdje su mi za oke moje pipele?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 11934
12.4.2011 23:02:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ma zaboravila kna, evo dogovaram se sa mm da idemo u krevet, na jednu partiju user posted image user posted image user posted image user posted image ljubavi hahahahaaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dobre su skroz, stvarno, meni se svidjaju ovi modeli cipelice-sandalice....neka su mu sretne a gdje su mi za oke moje pipele?
ajde pusti sad cipele idi muzeku da ne ceka da ga zelja ne prodje user posted image user posted image user posted image user posted image
Odoh i ja moj hairlija zaspo user posted image
Laku noc zene ,.....

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 11935
12.4.2011 23:03:35   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

e on je poseban teta lady, on ce dobiti do kraja sedmice posebne.ne, zezam se, ovaj mali nije vise imao u cemu da hoda, a oke tvoje imaju dva para cicibanki.
a dobice i on, on ide sa mamom u petak pa cemo da nadjemo neke posebne.user posted image user posted image

a hajde ti da cojk ne ceka, nije sala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11936
12.4.2011 23:05:40   
Hanady RR
lady briši u krevet kad ste se satali u istom raspoloženju...
ako još jedna post baciš...bum te banovaliuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 11937
12.4.2011 23:06:21   
Lady26
Idem, pa pa....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 11938
12.4.2011 23:08:45   
Anoniman
Lady poduplaj tu ljubav i za ove sto su u postu user posted image
Mala cipelice su prelijepeeee, joj ja poludih trazeci nama, da su prohodalice ali bijele ili bez... jer roze i ljubicaste imamo, a i muka mi je od tih boja.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 11939
12.4.2011 23:12:15   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lady poduplaj tu ljubav i za ove sto su u postu user posted image
Mala cipelice su prelijepeeee, joj ja poludih trazeci nama, da su prohodalice ali bijele ili bez... jer roze i ljubicaste imamo, a i muka mi je od tih boja.

eh jelena u chicu kod hotela evrope bijele porhodalice za bumbaste nogice na sniženju 50 Km...pravo su fine...
al mogu na bumbastu nonu mi kupili jednoj bumbastoj noni broj 20 a još joj velikeuser posted image al neće s ebaciti nek ih bar za rođendan obujeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11940
12.4.2011 23:14:30   
Anoniman
Ne mogu nam chichovi modeli ni naviriti na prste ni najsiri...jedino pavle od sve obuce ali one sa dva cicka i regulacijom.

Neposredna veza do poruke: 11941
12.4.2011 23:16:42   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ne mogu nam chichovi modeli ni naviriti na prste ni najsiri...jedino pavle od sve obuce ali one sa dva cicka i regulacijom.

iihuser posted image
a ja reko obradovah teuser posted image

e onda se strpite nać će već neko...kokad smao hodamo...vidiš da se ne smirujemouser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 12.4.2011 23:17:03 >

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11942
12.4.2011 23:18:09   
Anoniman
pocelo je puhatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

odoh vam spavatiiiiiiiiiiiiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 11943
12.4.2011 23:18:38   
mama75
Hanady ne mogu da nadjem kabl od fotoaparata. Slike cipela ces sacekati do sutra. 

Neposredna veza do poruke: 11944
12.4.2011 23:18:58   
teacher75

pocelo je puhatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

odoh vam spavatiiiiiiiiiiiiuser posted image

odoh i ja, umorna pravo, laku noc!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11945
12.4.2011 23:20:29   
Anoniman
dadada rekla sam ti aj da preselis kod mene, em dvoriste, em cuko, em ne duva user posted image ... bila sam ti u nedjelju u komsiluku...tj na pijaci i kako cujem da ko kupuje krompir ja se okrenem i gledam da nije dadada i ako nemam pojma kako izgledas user posted image

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 11946
12.4.2011 23:21:24   
Hanady RR
hajte žene laku noć....

mama75 možei sutrauser posted image

ja što se ja izradih bogovski...ja poslala sušilicu na zaslužan odmor...a prostrala veš...haman će imati prekid godišnjeg zbog iznendanog povećanog obima poslauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 11947
12.4.2011 23:26:38   
R&T@
Hanady, i mojauser posted image

Ako nadjem ves ujutro na konopcu...
jer ja sad ne izlazim...
sta znam kakve su komsijeuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 11948
12.4.2011 23:29:24   
mama75
 Uh stvarno puse pravo user posted image Odoh i ja u krevet. Laku noc!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11949
12.4.2011 23:30:43   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Hanady, i mojauser posted image

Ako nadjem ves ujutro na konopcu...
jer ja sad ne izlazim...
sta znam kakve su komsijeuser posted image user posted image user posted image

ni ja sad ne izlazimuser posted image
ja imama okolo 3 dunuma zemlje..nadam se ostat će veš u mom posjedu...ako ne ostane ja ću s epravit d anije mojeuser posted image
ima i osjetljivog veša na žiciuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 11950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  476 477 [478] 479 480   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  476 477 [478] 479 480   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *