Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Joj meni bi trebala tema : provale tete cuvalice dosla ja sa posla, pitam kako je jela kaze : Ne znam jel sirup mogao odmah djelovati, ne vjerujem ali eto, super mi je jela masala, sve pojela, i jos trazila keks itd itd... Ja prvo , pa kazem nije od sirupa, nemoguce a i rekla sam vam jutros sta su mi u apoteci rekli, kaze ona : ma ja....
joj vremena.ja sam fuj,nervozna.veceras moram drugarici nazalost,prekuce joj se svekrva objesila onako iz cista mira.i nimalo mi se neide,neznam se ponasat u takvim situacija al et mora se otic. samo da se zna Felix nas je napustila,dali samo privremeno il trajno neznam
kako mislis napustila?zasto?nisam opet u toku a bas se danas pitam sta je sa njom i kako je Anel
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
joj vremena.ja sam fuj,nervozna.veceras moram drugarici nazalost,prekuce joj se svekrva objesila onako iz cista mira.i nimalo mi se neide,neznam se ponasat u takvim situacija al et mora se otic. samo da se zna Felix nas je napustila,dali samo privremeno il trajno neznam
kako mislis napustila?zasto?nisam opet u toku a bas se danas pitam sta je sa njom i kako je Anel
Ok su, hB sve je dobro...zena hoce da malo odmori mozak....
Ok su, hB sve je dobro...zena hoce da malo odmori mozak....
Ok,hvala Lady,kontam,svima nam dodje ponekad
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
Kako bona, dolazi nam mozda Bambi, zakuhala zena za kafu, javile se mama2009, mama75, jelena, narafski ja, salmy....da poijemo, onda Bambi kaze ne zna hoce li doci, a Jelena navalila da popije kafu bRez Ancike dosla bambi ili ne, bar jednom u ovih godinu dana, vidis da nas maltretira
I dadada meni Ana zaprijetila prstom i dva puta ponovila da ce me istući
Ja sam ti blizu dadada, ali sinoc kad ste se zalile da kod vas ima vjetra kod mene balkon bio otvoren i vjetar jos nije poceo puhati, tek kasnije... na Pofalicima smo, ali gore visocije u kucama... malo vise visocije
zenice jeli neko primjetio da u postu iznad njegovog pise neki ludi datum. eno na temi zdravlje trebam informaciju iznad mene pisala apotekarke i pise joj datum 22.3.2011, jesam li ja pukla ili kod nekih ne valja datum.
ivanasa- tako mi je zao...i budi nam dobro...ljubi filipa...a bit ce akcije i svega, vec te vidim.. jelena- premocna je cura....a ne ginu nam batine od njih
jeli glupo da sad hvalim svoga A. da pored svih , boja i oblika...zna i slova ..ne zezam, vec kroz igru s onim magnetima-slovima sto se lčkjepe za frizider, mi s njim stalno ono kako se igramo ponavljamo svako slovo...a on od jucer sam prepoznaje svako slovo...brka R i K i za Q kaze O, za X kaze ksiiii, a ostalo cisto i jasno ...i dora je zasluzna..i ja sam se malo sokirala..rehoh pametna djeteta..do s ad nije ni pricao..a sad pici abecedu
< Poruku je uredio iv@ncica -- 13.4.2011 23:01:07 >
za felix- koliko sam upratila ona se naljutila sto su joj davali savjete, a nije zelila savjete..vec je zelila da se iskuka tu...pa joj nisu sjeli neki komentari..stavrno nista nisam vidjela lose nigdje, vec dobronamjerne komentare na forumu koji i nsluzi savjetima i izmjeni iskustava..pa ne znam zasto je ljuta...nego pustite je da se ohladi i da sam odluci sto ce..eto toliko znam...i nekad ne valja ni savjetovati previse
iv@ncice svaka cast za pametnog djecaka ... i moja svasta zna...da se tuce, da se dere, da se ruga, cupa, udara nogama, razbija sve po kuci, gadja se stvarima
iv@ncice svaka cast za pametnog djecaka ... i moja svasta zna...da se tuce, da se dere, da se ruga, cupa, udara nogama, razbija sve po kuci, gadja se stvarima
I dadada meni Ana zaprijetila prstom i dva puta ponovila da ce me istući
Ja sam ti blizu dadada, ali sinoc kad ste se zalile da kod vas ima vjetra kod mene balkon bio otvoren i vjetar jos nije poceo puhati, tek kasnije... na Pofalicima smo, ali gore visocije u kucama... malo vise visocije
aaaaaaaaaaa...pa ti se padobranom spustas u moju mahalu...jel? .-..vala mora se i ta kafa popiti...s mirom...bez mira...kako god
ja jako volim svu djecu koja imaju svoj "ON" citaj...BRAVO Ana
ivancice...bjaaaaaaaz ... Andrej ...nek nauci i ovog imenjaka stagod
a nisam napisala da su vam medovi pravi bebace...mala i jelena
Ma kad ovo dijete se zafura ne treba mi ni padobran pravo doletimo do tebe ... dodjem ja aman svaku nedjelju u tvoju mahalu i svadjam se sa narodom po pijaci Ima da vam posudim anu...tako jedan dan Lady, jedan Mala, jedan dadada, pa cemo da vidimo hoce li biti bravoo za nju