|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  488 489 [490] 491 492   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
13.4.2011 22:23:55   
Malenaoduvijek
lady kupila sam i ja sirup maloprije user posted image

sad jos samo da pocne djelovati.
za rucak su me obojica opet izludili, a vecera ok

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12226
13.4.2011 22:27:23   
Lady26
Joj meni bi trebala tema : provale tete cuvalice user posted image user posted image
dosla ja sa posla, pitam kako je jela kaze : Ne znam jel sirup mogao odmah djelovati, ne vjerujem ali eto, super mi je jela masala, sve pojela, i jos trazila keks itd itd... Ja prvo user posted image , pa kazem nije od sirupa, nemoguce a i rekla sam vam jutros sta su mi u apoteci rekli, kaze ona : ma ja.... user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 12227
13.4.2011 22:28:36   
samedi
IZVORNA PORUKA: bebacha

joj vremena.ja sam fuj,nervozna.veceras moram drugarici nazalost,prekuce joj se svekrva objesilauser posted image user posted image user posted image onako iz cista mira.i nimalo mi se neide,neznam se ponasat u takvim situacija al et mora se otic.
samo da se zna Felix nas je napustila,dali samo privremeno il trajno neznam

kako mislis napustila?zasto?nisam opet u toku user posted image a bas se danas pitam sta je sa njom i kako je Anel user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 12228
13.4.2011 22:28:54   
Lady26

IZVORNA PORUKA: MALA1994

Lana se napucala salame i hljeba user posted image , kaze mm suti ni rijeci ne reci, samo neka jede user posted image , istraumirani smo, vidi se iz prilozenog user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 12229
13.4.2011 22:29:54   
Lady26

IZVORNA PORUKA: samedi

joj vremena.ja sam fuj,nervozna.veceras moram drugarici nazalost,prekuce joj se svekrva objesilauser posted image user posted image user posted image onako iz cista mira.i nimalo mi se neide,neznam se ponasat u takvim situacija al et mora se otic.

kako mislis napustila?zasto?nisam opet u toku user posted image a bas se danas pitam sta je sa njom i kako je Anel user posted image

Ok su, hB sve je dobro...zena hoce da malo odmori mozak.... user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 12230
13.4.2011 22:31:41   
Anoniman
I tako vidim ucutaste se za kafu...tako cu je ja sutra da pijem sama ili sa vama user posted image ...i ako je nikad ne pijem user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 12231
13.4.2011 22:34:59   
Anoniman
zao mi je ivana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12232
13.4.2011 22:35:08   
Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

I tako vidim ucutaste se za kafu...tako cu je ja sutra da pijem sama ili sa vama user posted image ...i ako je nikad ne pijem user posted image

A jest zena navalila user posted image user posted image user posted image , da popije, pa da popije....Pa popit cemo je aBd user posted image user posted image user posted image ....Hoce zena bRez djeteta popiti kafu i gotovo

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12233
13.4.2011 22:35:35   
Anoniman
a ja vas ne mogu pohvatati...ma nema sanseuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12234
13.4.2011 22:36:46   
Anoniman
Ma bona ovo mi idealna prilika user posted image ...prava sam nemajka user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 12235
13.4.2011 22:37:50   
samedi
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: samedi

Ok su, hB sve je dobro...zena hoce da malo odmori mozak.... user posted image user posted image

Ok,hvala Lady,kontam,svima nam dodje ponekad user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12236
13.4.2011 22:38:52   
Lady26
IZVORNA PORUKA: dadada

a ja vas ne mogu pohvatati...ma nema sanseuser posted image user posted image

Kako bona, dolazi nam mozda Bambi, zakuhala zena za kafu, javile se mama2009, mama75, jelena, narafski ja, salmy....da poijemo, onda Bambi kaze ne zna hoce li doci, a Jelena navalila da popije kafu bRez Ancike dosla bambi ili ne, bar jednom u ovih godinu dana, vidis da nas maltretira user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 13.4.2011 22:39:32 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12237
13.4.2011 22:42:06   
Lady26

Scena: Mama voli Anu user posted image user posted image
i Ana voli mamu user posted image
Mama ruzi Anu user posted image
Ana uzvraca user posted image
Mama user posted image user posted image user posted image .... i nije mogla vise podnijeti user posted image

Cica mica gotova prica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A Dadada, evo ti ukratko odnos Jelena-Ana i zasto zena zeli piti kafu na miru

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12238
13.4.2011 22:42:56   
Anoniman
I dadada meni Ana zaprijetila prstom i dva puta ponovila da ce me istući user posted image

Ja sam ti blizu dadada, ali sinoc kad ste se zalile da kod vas ima vjetra kod mene balkon bio otvoren i vjetar jos nije poceo puhati, tek kasnije... na Pofalicima smo, ali gore visocije u kucama... malo vise visocije user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 12239
13.4.2011 22:44:26   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: MALA1994

Lana se napucala salame i hljeba user posted image , kaze mm suti ni rijeci ne reci, samo neka jede user posted image , istraumirani smo, vidi se iz prilozenog user posted image user posted image user posted image

teta je legenda, tako i moja sveki kad ja sta kazem ne slusa i onda kaze "ma ja" isto teta user posted image user posted image user posted image user posted image

jelena hoce kafu, pa makar se smrzla u basti u vatri ali hoce jednu kaficu da popije i tacka.user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12240
13.4.2011 22:53:57   
Malenaoduvijek
zenice
jeli neko primjetio da u postu iznad njegovog pise neki ludi datum.
eno na temi zdravlje trebam informaciju iznad mene pisala apotekarke i pise joj datum 22.3.2011, jesam li ja pukla ili kod nekih ne valja datum.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12241
13.4.2011 23:00:34   
iv@ncica
ivanasa- tako mi  je  zao...i  budi  nam  dobro...ljubi  filipa...a  bit  ce  akcije  i  svega,  vec te  vidim..user posted image user posted image user posted image  
jelena-  premocna  je  cura....a ne  ginu  nam batine  od  njihuser posted image user posted image

jeli  glupo  da  sad  hvalim  svoga  A.  da  pored  svih  ,  boja  i  oblika...zna  i  slovauser posted image ..ne  zezam,  vec  kroz  igru  s onim  magnetima-slovima  sto  se  lčkjepe  za  frizider,  mi  s njim stalno  ono  kako  se  igramo  ponavljamo  svako  slovo...a  on  od  jucer  sam  prepoznaje  svako  slovo...brka R i K  i  za Q  kaze  O,  za  X kaze  ksiiii, a  ostalo  cisto  i jasno ...i  dora  je  zasluzna..i  ja  sam  se  malo  sokirala..rehoh  pametna  djeteta..do s ad  nije  ni  pricao..a  sad  pici  abeceduuser posted image user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 13.4.2011 23:01:07 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 12242
13.4.2011 23:01:25   
iv@ncica
za  felix-  koliko sam  upratila  ona  se  naljutila  sto su  joj  davali savjete, a nije  zelila  savjete..vec  je  zelila  da  se  iskuka  tu...pa joj  nisu  sjeli  neki  komentari..stavrno  nista  nisam  vidjela  lose  nigdje,  vec  dobronamjerne  komentare  na forumu  koji  i nsluzi  savjetima  i  izmjeni  iskustava..pa  ne  znam  zasto  je  ljuta...nego  pustite  je  da  se  ohladi i  da  sam  odluci  sto ce..eto toliko znam...i  nekad  ne  valja  ni  savjetovati  previse

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12243
13.4.2011 23:04:13   
Malenaoduvijek
ivoncice bravo za pametnog djecacica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12244
13.4.2011 23:06:04   
Anoniman
iv@ncice svaka cast za pametnog djecaka user posted image ... i moja svasta zna...da se tuce, da se dere, da se ruga, cupa, udara nogama, razbija sve po kuci, gadja se stvarima user posted image

Neposredna veza do poruke: 12245
13.4.2011 23:07:40   
Lady26
Bravoooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 12246
13.4.2011 23:08:42   
Lady26

iv@ncice svaka cast za pametnog djecaka user posted image ... i moja svasta zna...da se tuce, da se dere, da se ruga, cupa, udara nogama, razbija sve po kuci, gadja se stvarima user posted image

Ma bravo i za Anicuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12247
13.4.2011 23:12:54   
Malenaoduvijek

ne zna ni to svako, bravo Anuska user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12248
13.4.2011 23:16:52   
Anoniman

I dadada meni Ana zaprijetila prstom i dva puta ponovila da ce me istući user posted image

Ja sam ti blizu dadada, ali sinoc kad ste se zalile da kod vas ima vjetra kod mene balkon bio otvoren i vjetar jos nije poceo puhati, tek kasnije... na Pofalicima smo, ali gore visocije u kucama... malo vise visocije user posted image

aaaaaaaaaaa...pa ti se padobranom spustas u moju mahalu...jel?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .-..vala mora se i ta kafa popiti...s mirom...bez mira...kako god

ja jako volim svu djecu koja imaju svoj "ON"user posted image user posted image user posted image
citaj...BRAVO Anauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ivancice...bjaaaaaaazuser posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Andrejuser posted image user posted image user posted image ...nek nauci i ovog imenjaka stagoduser posted image user posted image user posted image

a nisam napisala da su vam medovi pravi bebace...mala i jelenauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12249
13.4.2011 23:19:47   
Anoniman
Ma kad ovo dijete se zafura ne treba mi ni padobran pravo doletimo do tebe user posted image ... dodjem ja aman svaku nedjelju u tvoju mahalu i svadjam se sa narodom po pijaci user posted image
Ima da vam posudim anu...tako jedan dan Lady, jedan Mala, jedan dadada, pa cemo da vidimo hoce li biti bravoo za nju user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  488 489 [490] 491 492   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  488 489 [490] 491 492   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *