|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  490 491 [492] 493 494   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.4.2011 9:19:19   
mama2009
IZVORNA PORUKA: Lady26

Morgeennnn ja poranila na posao user posted image user posted image user posted image user posted image muz me istjerao iz kuce user posted image , evo pijem kaficu user posted image
On ode u firmu, potpisati ugovor i valjda ce ga pravo poslati na posao....

A kafica, jel dogovorena? Ja cu mislim moci aBd....bambi jos nista nije javila user posted image , moze li oko 2, BBI centar ili BonBon - valjda se tako zove u K.Tomislava

sad sam se cula sa Jelenom, mi cemo oko 13 se naci na pofalicima...dok dodjemo do BBI 13:15 jel tebi draga odgovara, imal jos neko da je za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12276
14.4.2011 9:27:57   
N_N

IZVORNA PORUKA: emi7908

E...  ,i je juros bio tako raspoložen a danas im uvrtić dolazi Kike u posjetu..user posted image  eh da mi je negdje viriti kroz neku rupicu samo da vidim njegovo ponašanje. Donijeće gitaru pa će  pjevati  strašno voli da mu se pjeva ...

Jutro!
B rekao nani "Kike peja Bedi some" user posted image user posted image
dadada, bravo, super ti to usmjeravaš user posted image a ovaj naš ganja samo mione (kamione), bagek (bager), kombi, tobus (autobus) i sl. Mehaničar 100% user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 12277
14.4.2011 9:28:09   
Anoniman
Dobro jutro,

chuci...zubi, garant

vi ostale...lijepo se provedite na kafiuser posted image

ja sam jedva ustala...jos skiljimuser posted image

(odgovor članu mama2009)
  Neposredna veza do poruke: 12278
14.4.2011 9:31:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

E...  ,i je juros bio tako raspoložen a danas im uvrtić dolazi Kike u posjetu..user posted image  eh da mi je negdje viriti kroz neku rupicu samo da vidim njegovo ponašanje. Donijeće gitaru pa će  pjevati  strašno voli da mu se pjeva ...

Jutro!
B rekao nani "Kike peja Bedi some" user posted image user posted image
dadada, bravo, super ti to usmjeravaš user posted image a ovaj naš ganja samo mione (kamione), bagek (bager), kombi, tobus (autobus) i sl. Mehaničar 100% user posted image user posted image
davno sam ja rekla da ce on meni biti dr.Andrejevicuser posted image user posted image user posted image user posted image

a ovaj moj...nista njemu jos nije toliko interesantno...osim da sve proba rastaviti i razvaliti...destruktivac praviuser posted image ...a i tu je na tatuuser posted image ...muzika mu je glavna...gitare, bubnjevi...ples...to je jedino za cim sizi cim vidi ili cuje...a ni to mi se ne dopada...mojne da bude muzicaruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 12279
14.4.2011 9:35:51   
N_N

IZVORNA PORUKA: dadada

davno sam ja rekla da ce on meni biti dr.Andrejevicuser posted image user posted image [image]

Jesi, jesi, što jes-jes user posted image
S je pravi umjetnik. Sa 1,5 god. je uzela kist u ruke i više ga nije ispustila user posted image Kažem joj ja da tu i nema plaho para ali ona po svom user posted image Vidim odnio vrag šalu, ja kontala proći će, ali radovi joj već izloženi u holu škole user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12280
14.4.2011 9:37:34   
chuci
dadada šta fali da bude muzičar
vidi halida bešlića ima para više od svake od nas user posted image user posted image , a i radno vrijeme mu je kratko user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12281
14.4.2011 9:37:46   
Lady26
IZVORNA PORUKA: mama2009

IZVORNA PORUKA: Lady26

Morgeennnn ja poranila na posao user posted image user posted image user posted image user posted image muz me istjerao iz kuce user posted image , evo pijem kaficu user posted image
On ode u firmu, potpisati ugovor i valjda ce ga pravo poslati na posao....

A kafica, jel dogovorena? Ja cu mislim moci aBd....bambi jos nista nije javila user posted image , moze li oko 2, BBI centar ili BonBon - valjda se tako zove u K.Tomislava

sad sam se cula sa Jelenom, mi cemo oko 13 se naci na pofalicima...dok dodjemo do BBI 13:15 jel tebi draga odgovara

Evo cekam poruku od Bambi, pa cu vam se javiti, kafa je organizovana da je s njom popijemo...ne bih voljela da ona dodje a ja moram na posao...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 12282
14.4.2011 9:38:58   
Lady26
Gdje cemo se naci da joj mogu javiti?

< Poruku je uredio Lady26 -- 14.4.2011 9:39:22 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12283
14.4.2011 9:39:19   
chuci

davno sam ja rekla da ce on meni biti dr.Andrejevicuser posted image user posted image [image]

S je pravi umjetnik. Sa 1,5 god. je uzela kist u ruke i više ga nije ispustila user posted image Kažem joj ja da tu i nema plaho para ali ona po svom user posted image Vidim odnio vrag šalu, ja kontala proći će, ali radovi joj već izloženi u holu škole user posted image

čestitam user posted image user posted image

< Poruku je uredio chuci -- 14.4.2011 9:40:18 >

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 12284
14.4.2011 9:39:42   
N_N
Ja jutros vadila krv, mislim vadili mi user posted image Ej ruka mi odpada, imam osjećaj da će mi pomodriti sva, jedva je mičem user posted image Uh kako me nerviraju, pa nisu u stanju normalno iglu zabosti user posted image I onda mi se svi smiju što se psihički pripremam po 1 mj. na vađenje nalaza..... user posted image Gdje neću, zabode mi iglu kao da buši balon user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12285
14.4.2011 9:42:14   
Lady26

Ja jutros vadila krv, mislim vadili mi user posted image Ej ruka mi odpada, imam osjećaj da će mi pomodriti sva, jedva je mičem user posted image Uh kako me nerviraju, pa nisu u stanju normalno iglu zabosti user posted image I onda mi se svi smiju što se psihički pripremam po 1 mj. na vađenje nalaza..... user posted image Gdje neću, zabode mi iglu kao da buši balon user posted image

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image nek nisam jedina, meni niko ne vjeruje da me ruka boli poslije vadjenja krvi....
BTW mrzimmmmm vadjenje krvi..... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 12286
14.4.2011 9:43:31   
N_N
Ma fuj, onda danima imam onaj ružni osjećaj kao da mi igla stoji u veni user posted image user posted image
Vjerujem ti ja lady user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12287
14.4.2011 9:43:33   
Malenaoduvijek
dobro jutro,

naredjuem ovim oblacima da bjeze, evo prepali se sad ce zene sunce user posted image user posted image

chuci jesi sigurna da moze temp 38,7 biti od zubica.meni to nesto visoko.
meni je jedna dr rekla da temp preko 38,5 ne moze biti samo od zubica.

a ja koliko znam smijes je isto kupati, pa nije ti dobila ospice, a zar nije epidemija zausnjaka sada user posted image

mi idemo kasnije kod dr na pedijatriju.user posted image

nadam se da je bolesnim bebama noc bila mirna

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12288
14.4.2011 9:45:30   
N_N

IZVORNA PORUKA: chuci

Hvala cuci, ja sam oduševljena kako dobro crta s obzirom da je moj umjetnički vrhunac crtanje čiča gliše user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 12289
14.4.2011 9:47:23   
emi7908
eh niste same i mene boli user posted image user posted image  
N_N jučer sam vidjela druga u vrtiću, ma presladak je, samo mi je rekao pa pa... valjda ga nana odvela? user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 12290
14.4.2011 9:47:52   
chuci
IZVORNA PORUKA: MALA1994

dobro jutro,

naredjuem ovim oblacima da bjeze, evo prepali se sad ce zene sunce user posted image user posted image

a ja koliko znam smijes je isto kupati, pa nije ti dobila ospice, a zar nije epidemija zausnjaka sada user posted image

pa nisam sigurna, zato sam i pitala. jedino joj nos curi, ne kašlje, vesela je. a sigurno niču trojke jer sam vidjela. a čitala sam ovdje da su 3 najteže, pa zato kontam da je to od zuba.

Neposredna veza do poruke: 12291
14.4.2011 9:49:10   
teacher75
Ja se spremam na posao, ne ide mi se nikako. lana ne sto jutros nervozna, pokusala joj vidjeti ima li novih zubica, jedva, ne da mi da vidim donje. nema izgleda nista novo, i dalje ima pet komada... sreca, ove do sada je dobila bezbolno. jos nije dobila onu vakicinu sto slijedi nakon godine dana. kontamo prolongirati poslije prvog maja, jer bih voljela da odemo negdje malo, a reakcija na tu vakcinu moze biti nakon 2-3 sedmice

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 12292
14.4.2011 9:49:13   
N_N

eh niste same i mene boli user posted image user posted image  
N_N jučer sam vidjela druga u vrtiću, ma presladak je, samo mi je rekao pa pa... valjda ga nana odvela? user posted image

Da, da kod nane je do sutra user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 12293
14.4.2011 9:49:32   
Malenaoduvijek
lady nisi ni ti bila kod onog dr kod kojeg smo trebale obje ici???user posted image

Neposredna veza do poruke: 12294
14.4.2011 9:51:03   
chuci

Hvala cuci, ja sam oduševljena kako dobro crta s obzirom da je moj umjetnički vrhunac crtanje čiča gliše user posted image user posted image user posted image user posted image

tu sam negdje

jesam se ja obradovala kad smo radili apstrakciju u školi, pa nam rekao profesor da crtamo šta hoćemo. a ja neke linijice, vijugice ... cijeli papir iscrtala time user posted image

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 12295
14.4.2011 9:52:11   
Malenaoduvijek

dobro jutro,

pa nisam sigurna, zato sam i pitala. jedino joj nos curi, ne kašlje, vesela je. a sigurno niču trojke jer sam vidjela. a čitala sam ovdje da su 3 najteže, pa zato kontam da je to od zuba.

trojke jesu teske i dugo rastu, a mozda joj je malo i grlo upaljeno sto kod djecice nije ni cudno.

ja sam ona sto uvijek sumnja da nije sta drugo, a dr inace ne daju reci da je temp od zuba nego da mora nesto jos postojati.ne zamjeri

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 12296
14.4.2011 9:53:16   
N_N
Ma mogu ti reči da sam se ja dobro napatila u srednjoj s obzirom da sam baš antitalenat.... Jedino mi je dobro išla kaligrafija user posted image Ostalo mi je crtao dečko (sadašnji muž) user posted image sve dok me prof. nije provalila pa mi rekla "reci momku da mu je rad na izložbi" user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 12297
14.4.2011 9:53:16   
Lady26

lady nisi ni ti bila kod onog dr kod kojeg smo trebale obje ici???user posted image

Nooooooooo user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 12298
14.4.2011 9:53:29   
emi7908
dadada dobar je kad šizi na muziku  vidjela sam ja njegove plesove i oduševio me user posted image user posted image  a što se tiče jezika samo ga furaj na to ... ja sam poliglota i stvarno mi je  to u životu puno pomoglo i u nekim stvarima dalo prednost i ne namjeravam stati idem dalje...
N_N pa nemoj mi tako o drugu naljutiću se ... user posted image  biće oni nešto posebno vidjećeš user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 12299
14.4.2011 9:54:51   
emi7908
N_N jao super ste user posted image user posted image user posted image  pa eto pravi ste tim user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 12300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  490 491 [492] 493 494   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  490 491 [492] 493 494   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *