Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ima da vam posudim anu...tako jedan dan Lady, jedan Mala, jedan dadada, pa cemo da vidimo hoce li biti bravoo za nj
e ja imam jednog takvog, moze da mi je das, ali da uzmes moje starije dijete sa sobom, pa ubice ga njih dvoje.
ja bi to tako voljela vidjeti dali bi ijedna kafana htjela da nas primi kad bi se svi sastali, iako moj Igor kad negdje tek dodje bude pravo miran.
mi u subotu isli na ribnjak u Tilavu i on kad je dosao samo je stao i gleda, prvo nije htio iz narucja nikako dole nego da ga ja nosim i onda gleda, ali kada se oslobodio onda je bilo
I mi smo bili na identicnom mjestu u nedjelju i moje dijete samo sto u vodi nije zavrsilo... nema kod nje mirna, ona od pocetka vristi...vidjela je Lady njene reakcije kad sam Lanu u ruke uzela
Ma kad ovo dijete se zafura ne treba mi ni padobran pravo doletimo do tebe ... dodjem ja aman svaku nedjelju u tvoju mahalu i svadjam se sa narodom po pijaci Ima da vam posudim anu...tako jedan dan Lady, jedan Mala, jedan dadada, pa cemo da vidimo hoce li biti bravoo za nju
a ti si ta...prica se o tebi svaki pon
sljedeci put zovi da fuka popijemo...ko hoce jos...nedeljom je jelena na cijap a i ja sam za min. za dvije ako me crveno na semaforu potrefi ...ubacimo djecu u igraonu...moj se sad zaljepi za staklo i kuka ...vidjela je sahara...pa ga one pokusavaju odljepiti, a onda se legne na pod...ko da je godinama po prosvjedima hodao...tacno zna kako se ponasati kad ga zele prisilno maknuti
jelena--- to nisam ni nabrajala....bacanje od bijesa pa gdje lupi...galamu, vriusku..gađanje..trku...vani kriza...ne da ruku..oko auta..na zivotinje, hoce da jase svakog cuku i lize..cim vidi nekog starijeg poludi ..pa vecinom je sa mladima i ja jedino se muhe boji...
daaaadaaa- dodji na instrukcije..svejedno su isti sto se drugog tice..a stas bona tata i mama mu profe, nes ti bruke da mali ne zna ako barem ovo....po rijecima mog dragog muza on i engleski zna sta da ti kazem..onaj nas i vas mandarinski
Dadada ma jacapi mi dodje kao ispuhni ventil , ja sad u nedjelju kazem moze li 3kg paradaiza i ja pocela da kupim u kesu, a ona me napade kaze nemoj mi sa izloga uzimati, pa reko necu trulo kupovat, kaze ona nije truo ni jedan, pa reko onda daj da ja nakupim, kaze ne moze, pa reko onda necu ni ja paradaiz i predjem kod komsije joj i nakupim pet kila aman trulog samo da ga ja proberem rukom
ja neki dan nism mogla vjerovati kad sam vidjela i bila s jednim pristojnim djetetom..tj. mali od moje sestre mlađi od A. 2 mjeseca..ko mali covjek, fino prica sve razumije, seta samnom za rukicu, sjedili u kaficu na kavi, nije mrdnuo, setali po livadi, malo se igrali, slusa sve, ne mice od mene, ne baca se, sve fino pita bez vriske i galame...presvucem ga bez muke..dala mu bocu i ode sam spavati, a prije toga je pojeo fino, sam sjeo u stolicu i kaze pitaj me ....ostao samnom bez problema i vike, ne baca se, ne urla, ne divlja po ulici,ja rekoh pa da je ovakav moj ma samo u neki fazama ja bi ih jos troje imala ..postoje i dobra djeca ipak....a meni odmah mamam, pa ja samo ti puno citaj i jega pazi za svaku pa ce ti biti huligan od tih tvojih foruma, a vi skolovani ko fol...a vidis ovog maloog, sve slusa, a da vode o njemu racuna ko ti sta bi od njega bilo...ali ja volim djecu koja imaju svoje ja..iako je ovaj djecak bio osvjezenje nakon divljaka ;))))
nama su zanimanja slicna...a i aj i mm u tom filmu...nego mi ga nismo boje ni ucili..dora i vrtic..a on kupi..a slova smo mahinalno.....ja bi viljela da moj andrej ne bude nase struke defintiuvno....jer mi je stvarno dodijala ova borba i konstantno objasnjavanje..a tek narudžbe koje ljudi imaju..i ako odbijes da radis...ma ludilo..rat izbije ..o poslu da ne pricam ja grafika, m slikrastvo ...i sve ostalo radimo
< Poruku je uredio iv@ncica -- 13.4.2011 23:50:58 >
nama su zanimanja slicna...a i aj i mm u tom filmu...nego mi ga nismo boje ni ucili..dora i vrtic..a on kupi..a slova smo mahinalno.....ja bi viljela da moj andrej ne bude nase struke defintiuvno....jer mi je stvarno dodijala ova borba i konstantno objasnjavanje..a tek narudžbe koje ljudi imaju..i ako odbijes da radis...ma ludilo..rat izbije ..o poslu da ne pricam ja grafika, m slikrastvo ...i sve ostalo radimo
znam ja da ti znas o cemu ti ja pricam radje nek ide u automehanicare neg "umjetnike"
Jutro Ja sam jutros tuzna, otisao nam dajdza, Majda ce tek da bude kada se probudi Inace nista od spavanja nocas, ovi zubici ce mi doci glave, kao zombi sam
Nadam se da su nam bolesne bebice fino izgurale noc
jutro i od mene joj jeste se jučer ispisale a ja nemam vremena od posla da sve čitam. jelena i meni se slična stvar desila na pijaci samo sa grožđem, još sam trudna bila. kaže ne možeš birati, a meni stomak do zuba. mene bi bilo strah reći to trudnici dadada za malog doktora meri i nama rastu 3 pa je spavanje malo poremećeno. ustane u po noći sjede i pije vode, onda nam priča kako je pila vode. pa priča kako će ona spavati. jedva je ubijedimo da legne. ali hB nastavi spavati nakon par minuta. noćas je opet imala temp.
nešto me straše ove žene na poslu kažu da je epidemija ospica, i da je ne kupam za svaki slučaj. je li to tačno? mi bili neki dan u gostima kod jednog djeteta koje ide u obdanište pa mi šuhva.
Eh ti zubici... Kod tebe je makar dobra, ponovo zaspi, pametnica mala. Majdu nema sanse nabrzinu prevariti, slomim se po noci, dojim je, ljuljam, pricam price... sad mi u toku noci ponestane inspiracije tj. mozak mi spava pa joj citam basne... Njoj pravo lijepo, a ja
Mene je strah ovog vremena i virusa i temperature, gdje god odem ili pricam sa nekim svakome djeca bolesna...
< Poruku je uredio Meri29 -- 14.4.2011 8:02:50 >
joj mi uhvatili trenutak da je i moja zdrava i od prijateljice oboje djece da odemo na babine, a sad mi ove žene svezaše šuhvu sa ospicama jer prijateljicin mali ide u obdanište. uh meri tebe tvoja baš izdribla, ali šta ćeš. ja se sve tjeim proće to brzo, pa evo i tebe ću. proće to brzo ne brini
kod moje dosada kad krenu zubići odmah idu po 4. sve jedinice su joj se pojavila u 4 dana, tako i dvice kad su krenule i četvorke. sad sam uspjela vidjeti jedna trica da je krenula, a i to jedva jer ne da. valjda joj osjetljivo. ali bitno je da jede hB, i sve se nadam da neće jutros imati temp.
imala je u ponedjeljak navečer 37,5 u utorak do popodne (max 38), poslije nije, jučer nije nikako, ni sinoć, a noćas opet (i to 38,7). kontam da joj nije druga 3 krenula pa sad opet temp. jel to moguće? mislim da je ovakva temp od zuba.
chuci loji su obadvije imali ospice i kupali ih normalno,samo nisam prva dva dana kad se bas izbijale.slobodno to njoj kupaj jer nemas pojma ni hocel izbit.
joj ja se smrzo,izgleda da ce bit nalozit vatru.Alenu sam opet sinoc obukla zimsku vrecu za spavanje kuca mi je fuj,fuj.nista nemogu stignut.kad on spava ja kuham hranu,kad je budan moram imat 4-ere oci,svugdje puze,ustaje
Uh Chuci vjerovatno je temperatura od zubica, koliko joj odjednom izbija. Mene je te temperature najvise strah, pogotovo po noci. A je li razdrazljiva? Majda nije, ali na spavanju osjetimo, njoj sad zajedno izbijaju gornja jedinica i dvojka, a o ostalim zubicima jos i ne razmisljamo
Bebacha, Mama
meri nisam sigurna. znam sigurno da joj je jedna krenula. a ostale mi ne da da vidim. dosada joj je uvijek prvo desni zub izbijao, nako dan dva lijevi, a onda i druga dva nakon 5-6 dana. zato kontam da joj nije krenula i druga trojka.
ma hajd bitno je da je vesela. samo na nosiću koji curi i temp osjetimo. dobro i malo na spavanju ali meni to ne smeta. nisam još potpuno odviknuta od režima ustani 5 i više puta - podoji - vrati je, iako je prestala prije 3 mjeseca da doji po noći. meni ovo malo se probudi pa nastavi nije ništa.
Jutro svima, kratko da uletim a vidim boga mi svašta se pisalo .... E... ,i je juros bio tako raspoložen a danas im uvrtić dolazi Kike u posjetu.. eh da mi je negdje viriti kroz neku rupicu samo da vidim njegovo ponašanje. Donijeće gitaru pa će pjevati strašno voli da mu se pjeva ...
Morgeennnn ja poranila na posao muz me istjerao iz kuce , evo pijem kaficu On ode u firmu, potpisati ugovor i valjda ce ga pravo poslati na posao....
A kafica, jel dogovorena? Ja cu mislim moci aBd....bambi jos nista nije javila , moze li oko 2, BBI centar ili BonBon - valjda se tako zove u K.Tomislava