|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  489 490 [491] 492 493   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
13.4.2011 23:29:00   
Malenaoduvijek
Ima da vam posudim anu...tako jedan dan Lady, jedan Mala, jedan dadada, pa cemo da vidimo hoce li biti bravoo za nj

e ja imam jednog takvog, moze da mi je das, ali da uzmes moje starije dijete sa sobom, pa ubice ga njih dvoje.

ja bi to tako voljela vidjeti dali bi ijedna kafana htjela da nas primi kad bi se svi sastali, iako moj Igor kad negdje tek dodje bude pravo miran.

mi u subotu isli na ribnjak u Tilavu i on kad je dosao samo je stao i gleda, prvo nije htio iz narucja nikako dole nego da ga ja nosim i onda gleda, ali kada se oslobodio onda je bilo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12251
13.4.2011 23:31:06   
Anoniman
I mi smo bili na identicnom mjestu u nedjelju i moje dijete samo sto u vodi nije zavrsilo... nema kod nje mirna, ona od pocetka vristi...vidjela je Lady njene reakcije kad sam Lanu u ruke uzela user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 12252
13.4.2011 23:31:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ma kad ovo dijete se zafura ne treba mi ni padobran pravo doletimo do tebe user posted image ... dodjem ja aman svaku nedjelju u tvoju mahalu i svadjam se sa narodom po pijaci user posted image
Ima da vam posudim anu...tako jedan dan Lady, jedan Mala, jedan dadada, pa cemo da vidimo hoce li biti bravoo za nju user posted image

a ti si ta...prica se o tebi svaki ponuser posted image user posted image user posted image user posted image

sljedeci put zovi da fuka popijemo...ko hoce jos...nedeljom je jelena na cijap a i ja sam za min. za dvije ako me crveno na semaforu potrefiuser posted image user posted image user posted image ...ubacimo djecu u igraonu...moj se sad zaljepi za staklo i kukauser posted image ...vidjela je sahara...pa ga one pokusavaju odljepiti, a onda se legne na pod...ko da je godinama po prosvjedima hodao...tacno zna kako se ponasati kad ga zele prisilno maknutiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12253
13.4.2011 23:32:31   
iv@ncica
jelena---  user posted image user posted image  to  nisam  ni  nabrajala....bacanje  od  bijesa  pa  gdje  lupi...galamu,  vriusku..gađanje..trku...vani  kriza...ne da  ruku..oko  auta..na  zivotinje,  hoce  da  jase  svakog  cuku  i  lize..cim  vidi   nekog  starijeg  poludiuser posted image user posted image ..pa  vecinom  je  sa  mladimauser posted image user posted image   i  ja  jedino  se  muhe  boji...user posted image user posted image

daaaadaaa- dodji  na  instrukcije..svejedno su  isti sto se drugog  tice..a  stas  bona  tata  i  mama  mu  profe,  nes ti bruke  da   mali  ne  zna  ako barem  ovo....po  rijecima  mog  dragog  muza  on i  engleski  znauser posted image user posted image   sta  da  ti  kazem..onaj  nas  i  vas  mandarinskiuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12254
13.4.2011 23:37:14   
Anoniman
Nemoj molim te da ovo moje dijete bude na nas po profesijama user posted image ... ili ce mi kucu srusiti ili ce mi psihoanalizu raditi user posted image

Dadada ma jacapi mi dodje kao ispuhni ventil user posted image , ja sad u nedjelju kazem moze li 3kg paradaiza i ja pocela da kupim u kesu, a ona me napade kaze nemoj mi sa izloga uzimati, pa reko necu trulo kupovat, kaze ona nije truo ni jedan, pa reko onda daj da ja nakupim, kaze ne moze, pa reko onda necu ni ja paradaiz i predjem kod komsije joj i nakupim pet kila aman trulog samo da ga ja proberem rukom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 12255
13.4.2011 23:39:01   
Malenaoduvijek
hoce da jase svakog cuku i lize

e ovo mi je super, zamisljam kako beba jase cuku, o Boze.

jelena Igor je jak na svom teritoriju i kod svog brata, a kada dodje na nepoznato prvo malo gleda dok se ne oslobodi.

mora istraziti prvo.

dadada Andrej legenda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12256
13.4.2011 23:40:46   
iv@ncica
ja  neki  dan  nism  mogla  vjerovati  kad  sam  vidjela  i  bila  s jednim  pristojnim  djetetom..tj. mali  od  moje  sestre  mlađi  od  A.  2  mjeseca..ko  mali  covjek,  fino  prica sve  razumije,   seta  samnom  za rukicu, sjedili  u  kaficu  na  kavi, nije  mrdnuo,  setali  po  livadi,  malo  se  igrali,  slusa sve, ne  mice  od  mene,  ne  baca  se,  sve  fino  pita  bez  vriske  i galame...presvucem ga  bez  muke..dala  mu  bocu  i  ode  sam  spavati,  a  prije  toga  je  pojeo  fino, sam  sjeo  u stolicu  i  kaze pitaj  meuser posted image user posted image ....ostao  samnom bez  problema  i  vike,  ne baca  se,  ne  urla,  ne  divlja  po  ulici,ja  rekoh  pa  da  je  ovakav  moj  ma  samo    u neki  fazama  ja  bi  ih  jos  troje  imalauser posted image ..postoje  i dobra  djeca  ipak....a  meni  odmah  mamam,  pa  ja  samo  ti  puno  citaj  i  jega  pazi  za  svaku  pa  ce  ti  biti  huligan  od  tih  tvojih  foruma,  a  vi  skolovani  ko  fol...a  vidis  ovog  maloog, sve  slusa,  a  da  vode  o  njemu  racuna  ko  ti  sta  bi  od  njega  bilo...ali  ja  volim  djecu  koja  imaju  svoje  ja..iako  je  ovaj  djecak  bio  osvjezenje nakon  divljaka  ;))))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12257
13.4.2011 23:45:08   
Anoniman
ama meni je mama profa. doduse eng. pa nixuser posted image user posted image user posted image user posted image ...jest da kaze "why" umjesto "zasto"user posted image user posted image user posted image user posted image ja to pripisujem p&f tj disney-u... to samo gleda

a sto se crtanja i boja tice...drago bi mi bilo da je antitalenatuser posted image user posted image ...i sto se mene tice...ne mora nikad boje naucitiuser posted image user posted image user posted image

eto...da ne bude da sam totalna nemajka...primarne cu ga nauciti i dosta muuser posted image user posted image user posted image

ali jezike zelim da zna...sto vise to boljeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12258
13.4.2011 23:49:55   
iv@ncica
user posted image user posted image nama  su  zanimanja  slicna...a  i  aj  i  mm  u  tom  filmu...nego  mi  ga  nismo boje  ni  ucili..dora  i  vrtic..a on  kupi..a  slova  smo  mahinalno.....ja  bi  viljela  da  moj  andrej  ne  bude  nase  struke  defintiuvno....jer  mi  je  stvarno  dodijala  ova  borba  i  konstantno  objasnjavanje..a tek  narudžbe  koje  ljudi  imaju..i  ako  odbijes  da  radis...ma  ludilo..rat  izbijeuser posted image user posted image ..o  poslu  da  ne  pricam
ja  grafika,  m slikrastvouser posted image user posted image ...i sve  ostalo  radimo user posted image user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 13.4.2011 23:50:58 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12259
14.4.2011 0:00:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

user posted image user posted image nama  su  zanimanja  slicna...a  i  aj  i  mm  u  tom  filmu...nego  mi  ga  nismo boje  ni  ucili..dora  i  vrtic..a on  kupi..a  slova  smo  mahinalno.....ja  bi  viljela  da  moj  andrej  ne  bude  nase  struke  defintiuvno....jer  mi  je  stvarno  dodijala  ova  borba  i  konstantno  objasnjavanje..a tek  narudžbe  koje  ljudi  imaju..i  ako  odbijes  da  radis...ma  ludilo..rat  izbijeuser posted image user posted image ..o  poslu  da  ne  pricam
ja  grafika,  m slikrastvouser posted image user posted image ...i sve  ostalo  radimo user posted image user posted image
znam ja da ti znas o cemu ti ja pricamuser posted image user posted image user posted image
radje nek ide u automehanicare neg "umjetnike"user posted image user posted image user posted image

user posted image
ja ga vec polako usmjeravam na ispravan putuser posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 12260
14.4.2011 0:02:59   
iv@ncica
nego  da znamuser posted image uh
user posted image user posted image user posted image user posted image odlicno  ti  njega...a  gdje  ovog  ja  da  usmjerim...  bacanje  kamena  s ramena  ili  sverc - toga  nam  ne manjkauser posted image user posted image

jao  sto  je  mocanuser posted image user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 14.4.2011 0:04:18 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12261
14.4.2011 0:06:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

nego  da znamuser posted image uh
user posted image user posted image user posted image user posted image odlicno  ti  njega...a  gdje  ovog  ja  da  usmjerim...  bacanje  kamena  s ramena  ili  sverc - toga  nam  ne manjkauser posted image user posted image

jao  sto  je  mocanuser posted image user posted image
prvo nek nauci dijete sta je plava koverauser posted image user posted image user posted image

joj, kad ovo cita neko ko me ne poznaje...ko zna sta misliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 12262
14.4.2011 0:09:27   
iv@ncica
evo  435 aktivnih  citaca...vjerojatnoi  te  ne  poznajuuser posted image user posted image ..upravo s am  provjerila  goste  i aktivneuser posted image user posted image
znamo  mi  kako  nam jeuser posted image

ta  plava  kovrets  mi  je  tako  mrska...ne  prakticiramouser posted image user posted image user posted image a  morali  biuser posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 14.4.2011 0:22:11 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12263
14.4.2011 0:20:31   
Malenaoduvijek
bravo dadada, doktor da bude, pare da zaradi.
mito kprupcija i ostalo user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12264
14.4.2011 0:22:40   
iv@ncica
user posted image user posted image   i  to  ginekologuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 12265
14.4.2011 7:04:11   
Meri29
Jutro user posted image
Ja sam jutros tuzna, otisao nam dajdza, Majda ce tek da bude kada se probudi user posted image
Inace nista od spavanja nocas, ovi zubici ce mi doci glave, kao zombi sam

Nadam se da su nam bolesne bebice fino izgurale noc user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12266
14.4.2011 7:55:44   
chuci
jutro i od mene
joj jeste se jučer ispisale a ja nemam vremena od posla da sve čitam.
jelena i meni se slična stvar desila na pijaci samo sa grožđem, još sam trudna bila. kaže ne možeš birati, a meni stomak do zuba. mene bi bilo strah reći to trudnici user posted image user posted image
dadada user posted image za malog doktora
meri i nama rastu 3 pa je spavanje malo poremećeno. ustane u po noći sjede i pije vode, onda nam priča kako je pila vode. pa priča kako će ona spavati. jedva je ubijedimo da legne. ali hB nastavi spavati nakon par minuta. noćas je opet imala temp.

nešto me straše ove žene na poslu kažu da je epidemija ospica, i da je ne kupam za svaki slučaj. je li to tačno?
mi bili neki dan u gostima kod jednog djeteta koje ide u obdanište pa mi šuhva.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12267
14.4.2011 8:01:49   
Meri29
Eh ti zubici... Kod tebe je makar dobra, ponovo zaspi, pametnica mala. Majdu nema sanse nabrzinu prevariti, slomim se po noci, dojim je, ljuljam, pricam price... sad mi u toku noci ponestane inspiracije tj. mozak mi spavauser posted image pa joj citam basne... Njoj pravo lijepo, a ja user posted image

Mene je strah ovog vremena i virusa i temperature, gdje god odem ili pricam sa nekim svakome djeca bolesna... user posted image

< Poruku je uredio Meri29 -- 14.4.2011 8:02:50 >

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 12268
14.4.2011 8:09:15   
chuci
joj mi uhvatili trenutak da je i moja zdrava i od prijateljice oboje djece da odemo na babine, a sad mi ove žene svezaše šuhvu sa ospicama jer prijateljicin mali ide u obdanište.
uh meri tebe tvoja baš izdribla, ali šta ćeš. ja se sve tjeim proće to brzo, pa evo i tebe ću. proće to brzo ne brini user posted image

kod moje dosada kad krenu zubići odmah idu po 4. sve jedinice su joj se pojavila u 4 dana, tako i dvice kad su krenule i četvorke. sad sam uspjela vidjeti jedna trica da je krenula, a i to jedva jer ne da. valjda joj osjetljivo.
ali bitno je da jede hB, i sve se nadam da neće jutros imati temp.

imala je u ponedjeljak navečer 37,5 u utorak do popodne (max 38), poslije nije, jučer nije nikako, ni sinoć, a noćas opet (i to 38,7). kontam da joj nije druga 3 krenula pa sad opet temp. jel to moguće? mislim da je ovakva temp od zuba.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12269
14.4.2011 8:17:59   
mama2009
jutro,

da vam mahnem, na poslu frka, trka a kafica ja sam za narafski user posted image user posted image user posted image jelena saljem ti na PP broj samo posalji sms gdje da te pokupim i kad

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 12270
14.4.2011 8:18:25   
bebacha
chuci loji su obadvije imali ospice i kupali ih normalno,samo nisam prva dva dana kad se bas izbijale.slobodno to njoj kupaj jer nemas pojma ni hocel izbit.

joj ja se smrzo,izgleda da ce bit nalozit vatru.Alenu sam opet sinoc obukla zimsku vrecu za spavanjeuser posted image user posted image
kuca mi je fuj,fuj.nista nemogu stignut.kad on spava ja kuham hranu,kad je budan moram imat 4-ere oci,svugdje puze,ustaje

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 12271
14.4.2011 8:31:29   
Meri29
Uh Chuci vjerovatno je temperatura od zubica, koliko joj odjednom izbija. Mene je te temperature najvise strah, pogotovo po noci. A je li razdrazljiva? Majda nije, ali na spavanju osjetimo, njoj sad zajedno izbijaju gornja jedinica i dvojka, a o ostalim zubicima jos i ne razmisljamo user posted image

Bebacha, Mamauser posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 12272
14.4.2011 8:48:06   
chuci
bebacha hvala na savjetu. ma ja nisam o tome nigdje čitala, kontam to su žene koje su davno imale malu djecu možda se šta promijenilo oko kupanja. znači smijem je kupati. super

meri nisam sigurna. znam sigurno da joj je jedna krenula. a ostale mi ne da da vidim. dosada joj je uvijek prvo desni zub izbijao, nako dan dva lijevi, a onda i druga dva nakon 5-6 dana. zato kontam da joj nije krenula i druga trojka.

ma hajd bitno je da je vesela. samo na nosiću koji curi i temp osjetimo. dobro i malo na spavanju ali meni to ne smeta. nisam još potpuno odviknuta od režima ustani 5 i više puta - podoji - vrati je, iako je prestala prije 3 mjeseca da doji po noći. meni ovo malo se probudi pa nastavi nije ništa.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12273
14.4.2011 8:55:04   
emi7908
Jutro svima, kratko da uletim a vidim boga mi svašta se pisalo user posted image .... E...  ,i je juros bio tako raspoložen a danas im uvrtić dolazi Kike u posjetu..user posted image  eh da mi je negdje viriti kroz neku rupicu samo da vidim njegovo ponašanje. Donijeće gitaru pa će  pjevati  strašno voli da mu se pjeva ...

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12274
14.4.2011 8:58:36   
Lady26
Morgeennnn ja poranila na posao user posted image user posted image user posted image user posted image muz me istjerao iz kuce user posted image , evo pijem kaficu user posted image
On ode u firmu, potpisati ugovor i valjda ce ga pravo poslati na posao....

A kafica, jel dogovorena? Ja cu mislim moci aBd....bambi jos nista nije javila user posted image , moze li oko 2, BBI centar ili BonBon - valjda se tako zove u K.Tomislava

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  489 490 [491] 492 493   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  489 490 [491] 492 493   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *