Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Je li me tko pozelio da malo kukam....Ovih dana nesto nisam psihicki bila nagodna da pisem i uz sve to opet se mucim s jakom upalom grla i afticma po sluznici da mi antibiotici ne pomazu pa sam bljakic....i brinem se sad ,kadulja,sljez propolis i sve u krug....i pocela sam oligovit piti Iscrpi me ovo....Antonio je dobro nakon 5 kasika sumamed forte jos kasljuca Kako ste mi vi Felix kako je Anel Tajra curica je na slici presladka Lady je li to malena jede.... Amani djecak je bolje hb Koko sta je s usima Bambi vratila si se,kako si ti i djecica
Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
Koko grah bolji kad prenoci Mala prosle su afte bile da bi se opet s upalom grla vratile a grlo nije skroz bilo proslo ma pojma nemam vjerovatno je to vise kronicno u djetinjstvu sam se mucila s grlom i eto sad opet navalilo....
Koko grah bolji kad prenoci Mala prosle su afte bile da bi se opet s upalom grla vratile a grlo nije skroz bilo proslo ma pojma nemam vjerovatno je to vise kronicno u djetinjstvu sam se mucila s grlom i eto sad opet navalilo....
Je li me tko pozelio da malo kukam....Ovih dana nesto nisam psihicki bila nagodna da pisem i uz sve to opet se mucim s jakom upalom grla i afticma po sluznici da mi antibiotici ne pomazu pa sam bljakic....i brinem se sad ,kadulja,sljez propolis i sve u krug....i pocela sam oligovit piti Iscrpi me ovo....Antonio je dobro nakon 5 kasika sumamed forte jos kasljuca Kako ste mi vi
Lady je li to malena jede....
Nek si se vratila...kukamo svi pa sta.... Ja se ovdje bas ispusem
A za Lanu ne znam sta bih ti rekla....zavisi kako kad i sa je na meniju...juce jela pravo, ali nista kasikom nego pitu i filete sa kiflom ali ja prezadovoljna jer je bas pojela pofino.... Antonio bolje hB....a tebi da i ti ozdravis
Moje dijete se prbudilo spavalo cijelih 24 minutaaaa.... lady daj mi onog smailija sto puca sebi u glavu...hahah
super je to, evo moj sjedi u kredecnu ispod sudopera, smijesan je.a L. i dalje spava, pametan i ja bih. a ja evo jela bas grah, sinoc kuhala. i sto kaze dadada sto stariji to bolji.
ja sam isto dugo muku mucila sa aftama (od djetinjstva) i od kako sam onu tinkturu stavljala nikada mi se vise nisu u tom broju pojavile, po jedna dvije bude ali to nije nista. evo sada imam jednu i nije strasno, malo bolucka .
polen, perje, prasina...bla, bla Nisam trenutno i prosl godine sam zbog grla pila flonidan koji mi nije nista pomogao pa je doktior rekao jedino da se posvetim biljnim preparatima jer antinbiotici slabo mi pomazu a i kako ce to je garant kronicno jedem bijeli luk smrdim mm na kilometar ako se rastanemo zbog toga je Dadoo jede li Andrejko moj Antonio kako se rjesio uple grla jede puno bolje a men jedna stvar muci na ovakvu upalu apetit mi ostao
Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
Lady curica je bolje, guza se primirila, jos zna biti rijetka stolica, ali se nadam da prolazi, jos nam malo nosic curi i primjenjujem ove zahtave kao i tajra, pritisni i skoristi brzinu da uspricas kapi inace nastupa haos
a kad je u pitanju hrana kako kad, juce npr nije htjela pitu koju bas bas voli i trazila makarone i skuham joj i pojede tako da eto ko jela je nesto
Koko naravno da moze grah, i moja adna bas voli grah i ja kao sutradan njoj nesto dugo skuham ali ona kad vidi grah nece nista drugo
kazu da odrasli bas tesko podnesu op, ali neko rece da se radi u lokalnoj (jeli dadada) ne sjecam se vise.
a imas li ti krajnike MAla imam 3 to mi je probleme stvaralo ko djetetu non stop veli mm izvadit ces ti njih meni ov godine mucis se a mene strah stara sam ja koka za to
gledaj da uradis alergo testove svakako, a op krajnika ne znam sta bih ti rekla. ja sam ih operisala sa 6 godina jer su bili grozni i mislili da imam sum na srcu zbog povecanih.
kazu da odrasli bas tesko podnesu op, ali neko rece da se radi u lokalnoj (jeli dadada) ne sjecam se vise.
jes...jes...laserski...kod privatnika...ides kuci odmah