|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  529 530 [531] 532 533   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
18.4.2011 23:03:29   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Sve vas puno voljem user posted image user posted image

I mi voljumo tebeuser posted image

Cipele su nam krive, pa nam se stislouser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13251
18.4.2011 23:03:50   
Nunny
heh ja se razocarala kako nikog nema na forumu, a vi ispisale dvije stranice ccc...user posted image
lady sta bi za M. cipele???

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13252
18.4.2011 23:07:25   
Anoniman
Mala viris user posted image velikiuser posted image user posted image user posted image user posted image za tebe i djecicu posebno.
Idem ja laku noc zene ....

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 13253
18.4.2011 23:07:30   
Lady26
Sutra cemo aBd ici do planike, vidjet cemo, on kaze druge mu se ne svidjaju a ove mozda nemaju broja bla bla bla...on najradije ne bi ni isao nego bi mene poslao, e hos malo sutra.... user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 13254
18.4.2011 23:08:23   
Anoniman
Moja nema sanse da bi zaspala igdje drugo nego u krevetcu i prije dok sam je ljuljala cim bih je stavila na krevet budila bi se jednostavno kao da je osjetila, tako mi gdje god idemo nosimo krevetac, a ni u kolicima nikad nije spavala. Nekad bih i voljela da legne pored mene bar p danu, da se mazimo i zaspi, ali nema sanse, samo krevetac.

(odgovor članu Nunny)
  Neposredna veza do poruke: 13255
18.4.2011 23:09:25   
mama75

Sutra cemo aBd ici do planike, vidjet cemo, on kaze druge mu se ne svidjaju a ove mozda nemaju broja bla bla bla...on najradije ne bi ni isao nego bi mene poslao, e hos malo sutra.... user posted image user posted image user posted image

Da ti nisi udata za mm??? I on isto ovako. Uvijek mene salje u borbu user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13256
18.4.2011 23:09:27   
Nunny
IZVORNA PORUKA: Meri29

Felix i ova lopuza spava pored mene, niste usamljeni user posted image Ona meni cak nosi jastuk kada je pospana da zajedno legnemo. Jos doji pa je ne stavljam u krevetac jer sam lijenstina po tom pitanju, ali cim dojenje prestane ide spavat na svoje mjesto. Takav mi je barem plan...
Ni Majda ne jede sama, samo zijan pravi.

meri imamo slican problem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moja mala dusa spava samnom bolje reci na meni ...
ja ga spustim u svoj krevetic malo odspava i cim ja legnem on ko alarm ustane i legne kod mene...
lijepo se nasteli meni na pluca sakrije glavu u moj vrat i spava ko andjeo ja ga malo pustim i vratim u krevetic a on se probudi i vice mama al ono zapovjedno
i skotrlja se nazad kod mene...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 13257
18.4.2011 23:10:55   
teacher75

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Moja nema sanse da bi zaspala igdje drugo nego u krevetcu i prije dok sam je ljuljala cim bih je stavila na krevet budila bi se jednostavno kao da je osjetila, tako mi gdje god idemo nosimo krevetac, a ni u kolicima nikad nije spavala. Nekad bih i voljela da legne pored mene bar p danu, da se mazimo i zaspi, ali nema sanse, samo krevetac.

i lana tesko zaspi negdje drugdje, pogotovo nikad ne bi mogla zaspati s nama. kad smo prosle godine isli na more, nismo imali krevetic i mislili smo da ce moci zaspati s nama na krevetu. medjutim, nema sanse, vrtila se i udarala nas nogama i plakala. nije se smirila ni zaspala sve dok nismo spuzvu s carsafom spustili na pod pored naseg kreveta i stavili je da tu spavauser posted image u kolicima je znala zaspati dok su bila ona velika kolica, a sad u kisobran sumnjam da ce htjeti

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13258
18.4.2011 23:11:39   
Lady26

IZVORNA PORUKA: mama75

Da ti nisi udata za mm??? I on isto ovako. Uvijek mene salje u borbu user posted image user posted image

Cek da provjerim....
Nisam Bogme, ovo je moj muzek user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 13259
18.4.2011 23:11:43   
mama75

Samo da potpisem. Ali da te utjesim, kada malo naraste (malo vise, sa neke 4 godine) jedva ce cekati da malo legnes kod nje, pa da se mazite, ceskite... Ali tada ce vec biti razumna, pa nece praviti dramu kada odes u svoj krevet user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13260
18.4.2011 23:12:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunny

IZVORNA PORUKA: Meri29

Felix i ova lopuza spava pored mene, niste usamljeni user posted image Ona meni cak nosi jastuk kada je pospana da zajedno legnemo. Jos doji pa je ne stavljam u krevetac jer sam lijenstina po tom pitanju, ali cim dojenje prestane ide spavat na svoje mjesto. Takav mi je barem plan...
Ni Majda ne jede sama, samo zijan pravi.

meri imamo slican problem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moja mala dusa spava samnom bolje reci na meni ...
ja ga spustim u svoj krevetic malo odspava i cim ja legnem on ko alarm ustane i legne kod mene...
lijepo se nasteli meni na pluca sakrije glavu u moj vrat i spava ko andjeo ja ga malo pustim i vratim u krevetic a on se probudi i vice mama al ono zapovjedno
i skotrlja se nazad kod mene...user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

od rijeci do rijeci potpuno ISTO .
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunny)
  Neposredna veza do poruke: 13261
18.4.2011 23:13:18   
mama75

Cek da provjerim....
Nisam Bogme, ovo je moj muzek user posted image user posted image user posted image

Onda samo obje dezurne "jezikare" u kuci user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13262
18.4.2011 23:13:36   
teacher75
ja sam tuzna sto nece nikad da me poljubiuser posted image ljubi lutke, malu djecu bez problema, cim kazem da poljubi ona cmokne. cak je i mm poljubila 2 puta (doduse jednom dok je spavao) a mene nece nikaduser posted image a ja nju non-stop gnjavim i ljubim

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 13263
18.4.2011 23:14:39   
teacher75

Cek da provjerim....
Nisam Bogme, ovo je moj muzek
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13264
18.4.2011 23:14:53   
Anoniman
Moj bi isto tako Lady reagovao, kad bi mi javio da su se odlijepile tad bi im svasta nagovorio, tj meni na njih, na planiku... to prica bi bila da ce im otici, da ce im svasta reci itd... a kad bi dosao kuci i izuo se poslao bi mene ili jednostavno zaboravio na te cipele...

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 13265
18.4.2011 23:15:40   
mama75
IZVORNA PORUKA: teacher75

ja sam tuzna sto nece nikad da me poljubiuser posted image ljubi lutke, malu djecu bez problema, cim kazem da poljubi ona cmokne. cak je i mm poljubila 2 puta (doduse jednom dok je spavao) a mene nece nikaduser posted image a ja nju non-stop gnjavim i ljubim

Pa ne moze od tebe doci na red user posted image Salim se malo. Polako, doci ce i to na red. Moja je doduse "teska" na poljupcu, moras ga bas zasluziti.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 13266
18.4.2011 23:16:02   
teacher75

Moj bi isto tako Lady reagovao, kad bi mi javio da su se odlijepile tad bi im svasta nagovorio, tj meni na njih, na planiku... to prica bi bila da ce im otici, da ce im svasta reci itd... a kad bi dosao kuci i izuo se poslao bi mene ili jednostavno zaboravio na te cipele...

moj bi me naljepio sto sam mu kupila tamo i rekao da vise nikad tamo nece nista kupiti, o borbi ne bi bilo ni govorauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13267
18.4.2011 23:17:07   
mama75

moj bi me naljepio sto sam mu kupila tamo i rekao da vise nikad tamo nece nista kupiti, o borbi ne bi bilo ni govorauser posted image

Svi su oni isti, kukavice u dusi user posted image Vidi se da smo mi zene jaci pol user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13268
18.4.2011 23:19:51   
Anoniman
Teacher a da prestanes malo da je ljubis i gnjavis mozda te onda poljubi, jednostavno mozda dijete misli ti je ljubis po cijeli dan sto bi i ona tebe.

Neposredna veza do poruke: 13269
18.4.2011 23:20:37   
teacher75

Teacher a da prestanes malo da je ljubis i gnjavis mozda te onda poljubi, jednostavno mozda dijete misli ti je ljubis po cijeli dan sto bi i ona tebe.

user posted image ma gdje cu prestati, to mi je najdraze, ne mogu joj odolitiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13270
18.4.2011 23:23:48   
Malenaoduvijek
auuuuuuuuuu
ja na pola sata zatvorim a vi romane napisaste.

moju lady uhvatilo ,moje proslonedjeljno raspolozenje

ljubim ja tebe user posted image user posted image user posted image user posted image

a jelena ne sekiraj se ti za Luku, tako njemu brat pridje i kaze "ga" i fol ga mislki i onda bude fljas.
a ja mu ne smijem vratiti jer kazu da ti ne valja user posted image

ali mi je drago sto Ana udari Igora (ja mame), nista mu nije bilo jasno jer njega inace niko ne lupa pa mu je bilo cudno.
a jelena on stvarno jeste jako radoznao sve bi da vidi, kao zvrk nema mira.

a za hlace bas mi je zao.ako hoces ostavi ih malo kod sebe mozda se udebljas, meni ne trebaju ( a ni kumi) user posted image user posted image user posted image

sto se spavanja tice moj I. ne bi nigdje osim u svom kreveticu zaspao, mi imamo putni krevetic i taj uvijek ide sa nama, prosle godine je L. spavao u nJemu a ove ce I.
a sta kazes felix sto nauce do 3. godine to je jeli, auuuuuuu

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 13271
18.4.2011 23:25:06   
Malenaoduvijek

Svi su oni isti, kukavice u dusi user posted image Vidi se da smo mi zene jaci pol user posted image user posted image

ni moj ne bi isao da mijenja cipele, mene bi poslao a on bi sacekao vani da se ne pegla.
do juce mu je sestra te stvari radila, a sad ima meneuser posted image user posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 13272
18.4.2011 23:26:02   
Malenaoduvijek

ti jelena kao da si u vojnickoj porodici rasla, svaka ti cast user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13273
18.4.2011 23:31:48   
Nunny

user posted image user posted image user posted image e bas mi je zao.... ma nas ti dvoje uzivamo u cmokicama...nista mi sladje nema nego kad se ujutru probudi i mene ljubi kako bi me razbudio...
doduse ljubi i macku,   zeca, žabu...ne znam zasto ljubi slicicu žabe...mozda sam jednom u sali rekla da je poljubi pretvorice se u princezu...hihihi ali premali je da bi razumio
mozda mu je njegova "zamba" jednostavno lijepauser posted image user posted image user posted image user posted image
mogu ti rentirat mog A. on bi te sigurno ljubio...

< Poruku je uredio Nunny -- 18.4.2011 23:34:58 >

Neposredna veza do poruke: 13274
18.4.2011 23:32:29   
Anoniman
Ma  nisam u vojnickoj porodici rasla, ali ja sam teski realista. Ja ista da me neko gnjavi ja ne bih njega pa gledam nekom tom logikom user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 13275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  529 530 [531] 532 533   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  529 530 [531] 532 533   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *