Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Tajra red je jednog brata da im rodis, da imaju koga da terorisu A te ljubicaste joj se vise ne svidjaju. Bas sam joj maloprije pokazivala, reko zar neces ove, kaze nisu vise moderne A sada kostaju 55KM, pa eto, kupi za iducu godinu. Ove sandale su inace Pavle. Kupila bi ja njoj, svakako se to ne nosi nesto puno, ali se bojim da je ovo ne nazulja oko noge.
Hajde Tiki, vidim ja da tebi nije mrsko tamo da ides jos sada vama prosvjetarima daju cijelu platu dok ste na porodiljskom, ma ljepota... Taman iz pelena u pelene odmah, he he he
Daju nam sipak
Samo ona naknada od kantona kao i svima
Cuj to? Ja nesto slicno cula. Mozda to vazi za osnovne skole, a vi ste obje u srednjim, je li?
Hajde Tiki, vidim ja da tebi nije mrsko tamo da ides jos sada vama prosvjetarima daju cijelu platu dok ste na porodiljskom, ma ljepota... Taman iz pelena u pelene odmah, he he he
Daju nam sipak
Samo ona naknada od kantona kao i svima
Cuj to? Ja nesto slicno cula. Mozda to vazi za osnovne skole, a vi ste obje u srednjim, je li?
da, u osnovnim su potpisali drugaciji ugovor i oni dobivaju, sto je velika nepravda
E svasta! Ma hajde, da vas utjesim, ja nisam imala ni to od Kantona, pa evo, prezivjeli smo Tiki ti jos jednu curicu i eto imas sve od Lane, a ti Tajra ... za tebe cemo na BB valjda nesto naci, da ne hoda djecak u pinki bodijima
Tajra red je jednog brata da im rodis, da imaju koga da terorisu A te ljubicaste joj se vise ne svidjaju. Bas sam joj maloprije pokazivala, reko zar neces ove, kaze nisu vise moderne A sada kostaju 55KM, pa eto, kupi za iducu godinu. Ove sandale su inace Pavle. Kupila bi ja njoj, svakako se to ne nosi nesto puno, ali se bojim da je ovo ne nazulja oko noge.
Vidis ta mogucnost da bude musko me i odvraca od te ekspedicije... Da neki, da prostite, mudonja , bude vazniji od mojih djevojaka... Nikad u zivotu...
Ja sam u obje trudnoce molila Allaha da budu zive, zdrave i bez visuljka... I On mi molitve uslisao, hvala Mu
Nisi citirala najvazniji dio. Inace nisam mislila na ono: red je musko, nego onako rekoh. A iskreno, meni i mm je zelja 3 curice. Kad gledamo onu seriju "medij", pa oni skupa legnu, mi uvijek kazemo: e ovako cemo i mi. Ali eto, meni zbog zdravstvenih razloga ne preporucuju ponovo trudnocu Mada, nikad se ne zna, ove moderne tehnologije u medicini cuda cine
Teacherkakakav septembar, ja hocu da me u avgustu vas dvije ispratite na porod Tajra ako bude muskic proslijedim ti ja stvari od ovog mog pisonje u trbi ... joj samo da me mm ne cuje, ja bih i trece odmah cim ovo rodim, a non stop njemu ponavljam da nema sanse da jos i jedno rodim
tajra nemoj puno da se brines, 2009. prosla, nema vise cunami generacije. Ja se sve zezam s vama a i ja je zeljno iscekujem. Sve smo izgleda prosli mjesec bile malkice nestasne. Ma to je ona Lady kriva, ona samo o tome pricala. Nema je veceras, sigurno malena ima temp
Teacherkakakav septembar, ja hocu da me u avgustu vas dvije ispratite na porod Tajra ako bude muskic proslijedim ti ja stvari od ovog mog pisonje u trbi ... joj samo da me mm ne cuje, ja bih i trece odmah cim ovo rodim, a non stop njemu ponavljam da nema sanse da jos i jedno rodim
a ako i kod mene bude , onda cemo se opet nas dvije boriti na bazaru
tajra nemoj puno da se brines, 2009. prosla, nema vise cunami generacije. Ja se sve zezam s vama a i ja je zeljno iscekujem. Sve smo izgleda prosli mjesec bile malkice nestasne. Ma to je ona Lady kriva, ona samo o tome pricala. Nema je veceras, sigurno malena ima temp
ma moj bio prestao tersati, pa se ja opustila
Ako si zatrudnila, skocice mu na nos prestanak tersanja Onda ti pocinjes tersati.
Cula sam se sa Lady maloprije, malena nema trenutno temperaturu spala je i zaspala pa ode i ona u krevet pa ce naviti sat za posle da je probudi da joj opet izmjeri... nadam se da se tura nece vracati . Ljubimo vas nas troje
Mama nemoj vise to SVE SMO BILE MALO NESTASNE... pomisli i na nas sto ne mozemo i sto nismo ... Teacherka ja to Tajri mimo bazara poklanjam ako bude decko
Tajra da ti posaljem jedan test imam negdje jedan neotpakovan ... Za tm
OT Imam divne pantalone za L. crvene, uske farmerke, broj 2-3 nove, s etiketom...
Moja "debeloguza" nema sanse da ih navuce
Sad ce nas dadada banovati... pocela BB groznica
Ako si zatrudnila, skocice mu na nos prestanak tersanja Onda ti pocinjes tersati.
on bi jedva docekao jer hoce , a ja nisam uopce bila teska iako sam povracala non stop i bila grozna, njega nisam opterecavala. gori je on bio od mene. u mom 9.mjesecu se bio malo prehladio, i ko da umire, ja ga morala njegovati i praviti limunade a stomak do zuba. uh, razmazila sam ga pravo, jadna ja trebala sam malo vise teersati, onda se ne bi opustao tako lako
OT Imam divne pantalone za L. crvene, uske farmerke, broj 2-3 nove, s etiketom...
Moja "debeloguza" nema sanse da ih navuce
Sad ce nas dadada banovati... pocela BB groznica
moze, moze, da odmah rezervisemo
teacher ne opiri se toliko, hajde tajra ima dva komada djece a ti taman drustvo ya Lanicu, nista ti ne bi falilo.
a tajra, moj Luka se tako lijepo igra, uzme lista slikovnice, moje bebi novine, igra se sa auticima, tockicima, slaze nesto a i on je cunami generacija za nepovjerovati , a onda dodje igo zvani stampedo i sve mu to pokvari da ne kazem sta drugo.
De tajra izvuci i za nas neke male, 80-86 broj, roze... Ne mogu nigdje da joj nadjem nesto fino, a da nije pretanko, ovako za ovog sada vremena mi treba. jelena oprosti, necu vise nikada biti nestasna Pozdrav za lady i da malena sto prije ozdravi. Nadam se da su zubici kao i kod nas sto je bilo.