Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dodje mm s posla ide i nosi plavu kovertu Opet iz DZ da A. dovedem na VAKCINU PODVUCENO OBAVEZNO 12 estog maja a ja jos nisam za to spremna kontala sam ima jos fore al oni samo zovu, zovu.......
Kod nas niko nista.... Nama bila zakazana 20.12.2010. i nikad nismo otisli...
kod nas je drugacije .Cak i ped. zna pitat jel primao redovne vak. i ako nije zasto nije ne ODOBRAVAJU da se Djeci NE daju vakcine . Mislim da bi bio opci haus. Kod nas NEM da nema ima da ima . Jednostavno MORAS .Je primiti ili te niko nece pregledati primiti .Mos komotno se nositi privatniku nemoj dzaba ici u bol. ni kojim slucajem.
Ja ispeglah tri masine vesa, pa napravih pauzu dok vas iscitah i kad sam sve iscitala skontah da koliko ste ispisale mogla sam jos dvije ispeglati
Koko kako tebi uho? sta nam je sa drugom?
bebacha kod mene Ana kad joj treba zubic izaci slabije jede povrce, tj slane obroke, a jede voce i jogurte, valjda joj drugacija koezinstencija i hladi desni, a povrce mlako dajemo.
< Poruku je uredio Hanady RR -- 9.5.2011 23:27:57 >
mene bi mogli zatvoriti sto se tice vakcina jer moj Luka nece ni jednu nikada vise primiti jedino ako bi mi njegov neuropedijatar rekao da 100 posto nema nikakvih opasnosti tek onda ali posto to nikada niko nece reci moje starije dijete nece dobiti ni jednu vakcinu dok sam ja pri ovoj pameti. a Igor polako i njegova pedijatrica je oprezna tako da nam se ne zuri nigdje.
uho mirno...jos danas dok ne prestanem kapati kapi...nazalost znam iz iskustva .. mali S.slinav ,opet a taman je istrosio terapiju .. kako je anuska?
Pa zar nema neko trajno rjesenje?! Hocu reci, ono popijes ili metnes terapiju i prodje, a ne dok traje terapija sve ok, kad prestanes sve jovo nanovo....
Bas sam pisala Koko, Anuska prava dobrica, antibiotik valjda djelovao pa dijete se i projelo i prospavalo da ne ureknem. Danas u sest idemo na kontrolu pa cemo vidjeti kakvo je stanje, i da se konsultujemo smijemo li vakcinu primiti pa bih je sutra na mmr vodila.
Lady zao mi je sto nisma bila na bb, ali nismo bili uopste u sarajevu, a ko ce iscekati naredni zvala sam sad mamu kaze da je cura bolje, 37 sa nesto temp, nije visoka, nadam se da su zubici vidjela sma po slikama da je na bb bilo svega
sto se tice hrane i grickalica, moja cura jede sve ali nista previse, cokolada i sta slatko jedino nakon slanog obroka inace nista, pa me gledaju kao babarogu al bas me briga
Ma samo cool....ne treba ni u cemu pretjerivati.... HB pa nema ture...Bilo svega, nije se znalo ni ko pije ni ko placa guzva...ali je bilo lijepo, ja sam isla bez Lane pa sam uspjela i popiti kafu i ispricati se... Kako curetak sad jede?! Mislim na hranu opcenito? Nama je konacno probila 1 trica, sljedeca je vec nabubrila...krenule su hB...
jede kako koji dan ja se vise ne nerviram ranije sam ludila, sad joj stavim tanjir kad i mi rucamo ako hoce jede, ako nece jesce kasnije jeste da pocesto padam u iskusenja da navaljujem, pa samu sebe opominjem da je pustim valjda cemo se nekad uobrociti kako treba mislim imamo i sad obroke samo sto nisu bas ispunjeni jelom