Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dadada, ja pravila pomfrit prije 2-3 dana, zasada ga Lana ne voli, ali je zato mama sve porucala Kontam ako ponudim jos koji put, zavolit ce pa ce moje otimati a ja ujedam kad mi pomfrit diraju
dančić ženice dadada jeste garant moj potiljak...došla sam sa habanom i jnenom sekom baš mi je žao što nisi ostalo slušala...ja i moj muž ispratili i posljednje goste iz Sloge
Eh...igraona u Škafi je fina...mi bile nedavno na rođkasu...stavrno je prostrana i ima divnih stavrčica za igru...a i čista je jako...to je jedna od rijetkih u kojima moja Faraha nije počela kihati mislim čudno mi je mjerilo za čistoću al ona je moj super 7000 sve mi javlja... ima dosta elektriciteta onoga, kosa se diže i sve pucka...al to vam je dokaz čistoće...tako reaguje pamuk u sudaru sa izosanom i alkosoli što zanči dobro je čiste
gdje je tajra
Jutro Ja tek ustala. Djecak jos pajki.Probudili se jutros samo na pola sata,presvukli i doruckovali i opet u krevet. Zato smo sinoc bili dezurni,proljev je imao ravno 6 puta u toku noci. Ne mogu sad biti pametna,valjda zubi,jer su svi krenuli ili... Mah,kad ce vise kraj ebemu
Lady ja krecem ovih dana na fitness,cim ugrabim vremena. Zapravo aerobik i par spravica ima. Kod Mercatora na Dobrinji,u dvorani. Hajde sa mnom... I ja bih rado s vama u igraonu,ali ne mozemo...
Mala ljubi djecake,Dadada i ti svog decka,Salmy takodjer... Babmbice ti na poslu? Zagrljaj djecici i tebi Apotekarka,mila moja,i vi ste bas bolesljivi,potpuno vas razumijem nazalost... Da sve brzo prodje... Hanady,Chuci,Megi,Felix i ostale zenice A gdje su Tekja,Marijanna,Ivancica??? Nisam upratila da su javljale ovih dana...
< Poruku je uredio Amani12 -- 11.5.2011 13:05:45 >
Seceru ma evo me na poslu nego sta, rintacim, ko fol Kako nam je druskan danas, sem sto spava? Dusa moja mogu misliti kako se ispatio nocas... Daj mu tecnosti da ne dehidrira i mozda ne bi bilo lose da mu das keksa ako to smije nisam upratila, da mu malo smiri stolicu
dan i od mene pospane .. noc nam je bila kriza...valjda promjena vremena a ako se S baci na mene haman da ce biti meteoropata. malo promjene vremena,malo...razmisljanja o zivotu i dragim osobama .. pih....grozna sam. dadada i moj S.oponasa cuke i stvarno ih voli (ko da si ga ti rodila,nije moj garant ) lady...dosadna si vise sa svojim kilama ...super izgledas .. apotekarko....neznam sta da ti reknem...bice bolje aBd... bambi...idi bona mao radi
Al ste se raspisaliiii... dok ja sve iscitah sve i zaboravih ... Mi isle po uputnice za briseve, stolica na parazite nije potrebna tako samo bris grla i nosa, a mi trazili i uha da iskontrolisemo i to. Nismo stigli danas do Ilidže isla tetka sa nama na previjanje pa kako su joj onu izgorelu kozu strugali cura se onesvjestila pa dok se dozvala kasno nam bilo, tako da cemo ujutru da i to uradimo. Nama izvirila donja desna cetvorka
Lady idemo li na taj fitness? Ili cu ipak alone...
Ja se vec cula sa rodicom, ona ide negdje kod Zetre, vec odavno se s njom dogovaram, gore ima i trener, a to bi mi pasalo...ali to tek od iduce sedmice, dok njoj prodje ...ako ne bude nist' od toga hocu rado...