|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  664 665 [666] 667 668   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
12.5.2011 11:32:37   
Malenaoduvijek
felix drago mi je za Anelka, bice to super aBg..

muzika ja sam svog Luku isto dugo ljuljala u kolicima i onda smo poceli polako samo da legne u krevetic i da se sam uspavljuje.mora malo i da place dok se ne navikne..
sretno

apotekarka uzivaj sa svojim djecakom puno user posted image user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 12.5.2011 11:34:10 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 16626
12.5.2011 11:38:47   
Lady26
Tu, taman doruckovala
A ko ostaje sa Igijem?
Hajde brzo, kada gdje user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 12.5.2011 11:39:37 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 16627
12.5.2011 11:44:08   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Tu, taman doruckovala
A ko ostaje sa Igijem?
Hajde brzo, kada gdje user posted image user posted image user posted image

tata moj, hajde dodji ispred bbi pa mozemo dole u basti popoti kaficu, moze.
mi cemo odmah krenuti

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16628
12.5.2011 11:45:26   
Lady26
Ev' krecem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 16629
12.5.2011 11:48:53   
Apotekarka
Moja felix jest grlo sad me brine ova izrazena zlijezda ispod jednog krajnika koja me bas boliuser posted image user posted image user posted image ,vazda nesto....kako tvoji krajnici,jajnici
Mala Pantexol ili pantenol je dobra moze se koristiti i svakodnevno

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 16630
12.5.2011 11:52:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Moja felix jest grlo sad me brine ova izrazena zlijezda ispod jednog krajnika koja me bas boliuser posted image user posted image user posted image ,vazda nesto....kako tvoji krajnici,jajnici
Mala Pantexol ili pantenol je dobra moze se koristiti i svakodnevno

krajnici sad zasad dobro slusaju jajnici kako kad user posted image user posted image user posted image
Pa mozda ti je zlijezda iskocila od upale jesil ikad isla dok. za te zlijezde sta kazu za njih ???
Nedaj se user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16631
12.5.2011 11:57:18   
*pcelica*
Dobar vam dan drage moje kako ste mi danas? Kako vas slusaju djecica? Mi se evo spremamo malo u setnju i usput da pokupino sestru iz skole.
Apotekarko sta ovo vidim da si opet bolesna, a joj kod nas zena uvijek nesto fali. Nadam se da ces brzo ozdraviti

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 16632
12.5.2011 11:59:20   
Apotekarka
Nisam nikad i ozdravila uvijek isto grlo,zlijezde,krajnici i ukrug....
A felix hodala sam non stop jedan period imala i mononukleozu i svakakvih nalaza i bilo se smirilo i evo sad opet as antibiotik ispila sad m sve strah a na toj strani gdje krajnik upaljen....jojjjjjjjjjjjjjjj....kad me jedan dan ne bude nista bolilo castim cjelu rr...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 16633
12.5.2011 12:24:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Nisam nikad i ozdravila uvijek isto grlo,zlijezde,krajnici i ukrug....
A felix hodala sam non stop jedan period imala i mononukleozu i svakakvih nalaza i bilo se smirilo i evo sad opet as antibiotik ispila sad m sve strah a na toj strani gdje krajnik upaljen....jojjjjjjjjjjjjjjj....kad me jedan dan ne bude nista bolilo castim cjelu rr...

vazi a to ce biti uskoro abd sigurno user posted image
Dobra je tvoja onda "hamsa" kako izdrzi tolike antibiotike user posted image da se  ne odrazi dole gljivice Ja sam vec na lekove postala uzas jer kad god ih pijem dobijem proliv od njih i dole gljivice .
Valjda mi organizam nemoze to podnijeti vise ....
Al bit ce bolje abd . user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16634
12.5.2011 12:30:48   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: muzika28

Sta ja ovo uradih? Kakvo je ovo citiranje?user posted image

super citiranje user posted image user posted image user posted image  bitno je da se vidi odgovor, a vezano za isti nema veze sto je odbacio dudanu, mozes probati jednostavno da mu kazes da ide leci spavati ili mu das neku omiljenu igracku i kazes hajde uspavaj tu igracku pa mozda zaspi i on s njom user posted image

IZVORNA PORUKA: MALA1994

evo mi vec dosli nazad,

kaze dr knor da mu je ovo candida oko pise i da mu perem (ovo jos nisam cula) sa litar vode i jedna kasika sode bikarbone i da mazemo nistatinom.

a za ovo oko usta dala nam pantexol kremu od JGL pa cemo vidjeti kako ce djelovati.

eto, gdje mi je ona kona, Igor zaspao daj da pobjegnem sa ovim svojim velikim djetetom dok spava da smirom popijemo kaficu.

duso, ovo je recepat za trudnice koje imaju pojacano bijelo pranje, ovo se preporucuje da koriste za ispiranje i ima efekta, znaci da bi trebalo biti dobro i njemu da pomogne user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu muzika28)
Neposredna veza do poruke: 16635
12.5.2011 13:10:57   
koka i po
dobar dan user posted image ..
moje dijete ko pravi mali-veliki covjek user posted image ..jutros izasli vani i on pravo po svoju drugaricu na vrata..user posted image ..
ih sto vrijeme leti ...
zelim vam ugodan ostatak dana user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 16636
12.5.2011 13:48:40   
Lady26
Ja kupila Lani Bumbu user posted image user posted image user posted image jupiiiiiiiiiiii jeeeeeee user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 16637
12.5.2011 13:50:48   
Anoniman
ajiiiiii...jesam ja vama rekla da nepreCerateuser posted image

mala...super da znate sta je...valjda ce maza pomociuser posted image ...meni je inace taj nistatin bio zakon dok je A. bio beba...cim mu se ispod vrata od bljuckanja zacrveni ja sam to s nistatinom mazala...za dva dana...nista...koza tip-top

felix...user posted image user posted image user posted image zavrsili ste s bocama za sad......bravo za Anelka...bas fino pricauser posted image user posted image user posted image ..masala ...sto nas svijet kaze

koko...S. kinguser posted image user posted image user posted image

dafri...ja ti kradem ovu sliku...da je nekad iskoristim za sos.bauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lady...pravim opet rucakuser posted image ...ne smije mm nista kupovnouser posted image

bambi...ti sve rezimiras...da ja vise ne znam sta da napisemuser posted image user posted image user posted image

ja nemam pojma koliko je A. tezakuser posted image ...al vise je nego dovoljnouser posted image user posted image user posted image ...a visok je oko 96-97...ako mi pod nije krivuser posted image

pozz za svu rajuuser posted image

samo da znate...vani je paklenouser posted image

Neposredna veza do poruke: 16638
12.5.2011 13:52:42   
Anoniman

Ja kupila Lani Bumbu user posted image user posted image user posted image jupiiiiiiiiiiii jeeeeeee user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image ..jeeeeeee...a kad je taj crtic ili vi to s dvd-ova...ja nikako da upratim crtice na nasim tv programima...mi vazda disney gledamo osim kad su crtici za malo vece

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 16639
12.5.2011 13:54:38   
koka i po
idi uci.....user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16640
12.5.2011 13:56:21   
Lady26
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image user posted image user posted image ..jeeeeeee...a kad je taj crtic ili vi to s dvd-ova...ja nikako da upratim crtice na nasim tv programima...mi vazda disney gledamo osim kad su crtici za malo vece

Ima bumba na novoj tv i na hayatu (jedno je malo prije 8) a drugi malo kasnije...ne znam, ja na poslu user posted image
A Bumbu imam i na dvd-u - citaj MORAM imati user posted image user posted image user posted image user posted image
U ONE2PLAY 3KM dvd....il kod onih ulicnih 2 ili 3KM zavisi...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16641
12.5.2011 13:57:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

imas ujutro na hajatu oko 9. sati bude bumba crtic A. ga voli i gleda skoro svako jutro kad porani sa ustajanjem.
Al vecinom gleda na lap. ukucam na yutube user posted image kao i pokoju opsjednut ta dva crtica .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16642
12.5.2011 13:58:41   
Anoniman
LADY , ti njoj pustas na tv. na dvd da gledi jeli? 

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16643
12.5.2011 13:59:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

idi uci.....user posted image
user posted image user posted image user posted image
evo sacu teta kokouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16644
12.5.2011 14:00:21   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

LADY , ti njoj pustas na tv. na dvd da gledi jeli? 

Aha user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16645
12.5.2011 14:00:55   
Anoniman
e pa bum nabavila i bumbu...ja sam mu kupila pokoyo al mi nije nesto odusevljen...on najvise voli phineasa i ferba...i toga imamo nasnimljeno...sto mu tata skida s kompa...al sve na eng...pa kontam da je i to mozda razlog sto jos ne meljeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16646
12.5.2011 14:03:23   
Anoniman
A. voli samo i zna za pokoju bumbu i ponekad traktor tom(svidja mu se pjesma od traktor toma pocetak)user posted image .
Ja kad trazim mu crtic na lap. ukucam gore na Bosanski jezikuser posted image trazim i izbaci crtica i eto user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16647
12.5.2011 14:03:41   
Lady26
Bumba - glup do bola "crtani" user posted image user posted image user posted image  

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16648
12.5.2011 14:36:38   
Malenaoduvijek
aze dr knor da mu je ovo candida oko pise i da mu perem (ovo jos nisam cula) sa litar vode i jedna kasika sode bikarbone i da mazemo nistatinom.

a za ovo oko usta dala nam pantexol kremu od JGL pa cemo vidjeti kako ce djelovati.

eto, gdje mi je ona kona, Igor zaspao daj da pobjegnem sa ovim svojim velikim djetetom dok spava da smirom popijemo kaficu.

duso, ovo je recepat za trudnice koje imaju pojacano bijelo pranje, ovo se preporucuje da koriste za ispiranje i ima efekta, znaci da bi trebalo biti dobro i njemu da pomogne user posted image

super nisam stvarno znala da se smije i djecici davati, ali bumo probali pa vam javimo rezultate.

a radi li bumba molim te lady ili strajkuje ???

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 16649
12.5.2011 14:38:14   
bebacha
koji smo po redu veceras na Eurosongu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 16650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  664 665 [666] 667 668   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  664 665 [666] 667 668   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *