|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  662 663 [664] 665 666   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
12.5.2011 10:09:16   
Lady26
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Bile u igraoni user posted image user posted image user posted image user posted image

a nas niste zvaliuser posted image user posted image

Bio dogovor ovdje preko teme user posted image user posted image znaci javno....Bujrum drugi put....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 16576
12.5.2011 10:09:54   
salmy
Bambi daj slike user posted image user posted image mi ovaj mjesec trabamo kreciti i postavljati parket.Vec mi muka od majstorauser posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 16577
12.5.2011 10:11:16   
Malenaoduvijek

Bambiiiiiiii nisi upratila da nam je Mala bila vrijedna sinoc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kono ja te upitah sinoc da popijemo gdje kaficu danas,jedan satak, nisi me upratila ili si me na ignore stavila user posted image user posted image user posted image user posted image

sorry nisam upratila Bgm, a mislis tokom radnog vremena ili poslije.moze

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16578
12.5.2011 10:12:07   
Lady26
Pa u toku radnog vrimena....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 16579
12.5.2011 10:13:26   
Malenaoduvijek
Bambiiiiiiii nisi upratila da nam je Mala bila vrijedna sinoc
ž

vidi sramote, ma nisam ja tooooo mislila user posted image user posted image

a evo cekam tatu, nema ga jos zaglavio da idem sa ovim djeticem vise

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16580
12.5.2011 10:14:37   
Malenaoduvijek
moRe komforno, evo da odemo do dermatologa a nigjde mi tatka mog, jei ti kasno cekati, ja se nadam da cemo brzo zavrsiti...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16581
12.5.2011 10:15:31   
Anoniman
jutro.
Mi isli skoro dosli sa boce A. je plakao kad ga pregledala strah ga ....Pitala sam ga dal smijem nastaviti davat Pikovit jer je ispio bocicu a dobro mi masallah jede kaze DA smijes " evo dat cu ti PIKOVIT PROBIOTIK"(TAKO PISE NA NJEMU ) SKROZ DRUGA BOCICA i jest skuplji od onog prvog sirupa.
Osli dobili bocu anel plakao i vicem ja njemu evo duso gotovo nema vise, a on place vice gotojo mema user posted image tjesi se dusa moja.I nosio svog cuko nece nigdje bez njega i vice njemu sestra nece tebe niko evo dat cemo cuki bocu a on place zagrlio cuku vice ,nete nete kuko bobi(dobi) bocu nedijaj (nediraj)user posted image
Eto rijesili smo se kaze da nece imat ture samo da obloge stavljam i da dam parac. za bolove prvi dan tj danas .

Neposredna veza do poruke: 16582
12.5.2011 10:15:38   
Lady26
Nikad nije kasnoooooooooo, da se ljubi strasnoooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
(By Zika Pavlovic user posted image )

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 16583
12.5.2011 10:19:09   
salmy
IZVORNA PORUKA: felix

jutro.
Mi isli skoro dosli sa boce A. je plakao kad ga pregledala strah ga ....Pitala sam ga dal smijem nastaviti davat Pikovit jer je ispio bocicu a dobro mi masallah jede kaze DA smijes " evo dat cu ti PIKOVIT PROBIOTIK"(TAKO PISE NA NJEMU ) SKROZ DRUGA BOCICA i jest skuplji od onog prvog sirupa.
Osli dobili bocu anel plakao i vicem ja njemu evo duso gotovo nema vise, a on place vice gotojo mema user posted image tjesi se dusa moja.I nosio svog cuko nece nigdje bez njega i vice njemu sestra nece tebe niko evo dat cemo cuki bocu a on place zagrlio cuku vice ,nete nete kuko bobi(dobi) bocu nedijaj (nediraj)user posted image
Eto rijesili smo se kaze da nece imat ture samo da obloge stavljam i da dam parac. za bolove prvi dan tj danas .

Bravo za hrabricuuser posted image user posted image mi idemo sutra ako Bog da,da se rijesimo boca

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16584
12.5.2011 10:20:49   
Anoniman
sretno salmy, boca se dobiva u rukicu bilo koju lijevu-desnu koju hos....
user posted image kaze da nece imat ture jer je tu bocu dobio sa 6mjes. kao ovo je revakcinacija samo .

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 16585
12.5.2011 10:21:26   
Lady26
Lana jos nikad nije primila onu sa 1god... user posted image user posted image user posted image
Malo prehlade, ovo ono, malo hladno vrijeme, tajo nam je stalno u kontaktu sa ljudima pa sam cekala lijepo vrijeme a onda smo odlucili da je necemo voditi zbog svih desavanja oko boca....
Sad kontam da li grijesim....ali mm stoji pri tome da necemo.... nisam vise pametna majke mi....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 16586
12.5.2011 10:22:28   
salmy

sretno salmy, boca se dobiva u rukicu bilo koju lijevu-desnu koju hos....
user posted image kaze da nece imat ture jer je tu bocu dobio sa 6mjes. kao ovo je revakcinacija samo .

Hvala Bogu,nadam se da ce ga izvagati(konacno),vazda ga svušereuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16587
12.5.2011 10:22:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

aaaaaaaaa...sta vam je svimauser posted image user posted image user posted image user posted image ...zar mi tako postovi djelujuuser posted image user posted image user posted image ja sebe medju vama dozivljavam pravo blentavouser posted image user posted image user posted image
poljubi nam druga

ti si opasna teta, starija, ozbiljnija nemoj molim te, user posted image

e juce mi kod t.Irme kad ona u bijelom mantilu, ja se prepadoh.kaze ona mora dolazila joj neka kontrola i rekli da ona mora nositi bijeli mantil, zamisli...ali kaze samo par dana da ne naidju opet u kontrolu jer djeca se boje i pocnu da pjacu.

svastauser posted image ...nek mora bijeli mantil nositi...to je kao bitno...e jesmo drzava i pouser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16588
12.5.2011 10:22:54   
Lady26
Bravo za Anela user posted image user posted image user posted image
Jesu li ga vagali i mjerili user posted image ?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16589
12.5.2011 10:23:05   
Anoniman
neznam lady, ja sam isla redovno samo sam sa ovom kasnila zbog bolesti.
Pa zavisi od djeta do djeta kako podnosi vakcine neka te ne plasi , ....nije svako djete isto.
Opet na tebi kako hos user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 16590
12.5.2011 10:23:19   
Anoniman
odoh ja sopingovat rucak...nemojte precerat s postovimauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16591
12.5.2011 10:24:05   
Anoniman

da
Ima skoro 13kila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i dug je 77 cm

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 16592
12.5.2011 10:24:05   
Lady26
IZVORNA PORUKA: dadada

odoh ja sopingovat rucak...nemojte precerat s postovimauser posted image

Rucak ili sastojke za rucak, za ne bude zabune kao juce user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16593
12.5.2011 10:25:35   
Lady26

da
Ima skoro 13kila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i dug je 77 cm

masallah user posted image user posted image user posted image za kile, pa on uopste nije mrsav user posted image user posted image user posted image
A dug 77? Meni to nesto malo? Po slikama izgleda duzi...
Lana sa 9mj bila duga 78cm....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16594
12.5.2011 10:25:53   
salmy

Lana jos nikad nije primila onu sa 1god... user posted image user posted image user posted image
Malo prehlade, ovo ono, malo hladno vrijeme, tajo nam je stalno u kontaktu sa ljudima pa sam cekala lijepo vrijeme a onda smo odlucili da je necemo voditi zbog svih desavanja oko boca....
Sad kontam da li grijesim....ali mm stoji pri tome da necemo.... nisam vise pametna majke mi....

Nemoj se zamarati oko nje toliko.Ako Lana nije imala nikad reakciju od svih do sad primljenih sigurno nece ni od nje.Skontaj jos i razmisli,a moj ti je predlog nemoj je odugovlaciti.Znas da mojuser posted image nije imao nikad reakciju  na ni jednu do sad,pa ni na nju
Ja sinoc zvala MM rodicu (direktoricu Kumrovca) i kaze da je sve ok da ga dovedemo obavezno,vakcine uredne totalno 

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16595
12.5.2011 10:27:12   
Lady26
Pa ja se dvoumim....
A bila sam rekla da je necu voditi....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 16596
12.5.2011 10:27:41   
Apotekarka
Jutro...Sunce...jupiiiii...
Ja nsa poslu neko svijeta ima al svi traze zute i bijele tablete(CAFETINE I PARACETAMOLE)user posted image user posted image user posted image
Bili smo no kontroli kaze doktorica suoer grlo ospen vec djeluje pravo,misli da je streptokokna infekcija pa da nastavimo ospen punih 10 dana,hb pa mi je Antonio dobro...Mene citavo tijelo boli od odbojke a zlijezda ispod krjnika boli i natecenauser posted image ,afte se smiruju samo sad me ovo slomi....
Danas cu da uzivam s Antoniom..
ON nece sir ni jaja ni pod razno,sad smo na imunoglukanu kaze doktorica da j dobro sto sa mu to uzela...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16597
12.5.2011 10:28:02   
Anoniman

da

masallah user posted image user posted image user posted image za kile, pa on uopste nije mrsav user posted image user posted image user posted image
A dug 77? Meni to nesto malo? Po slikama izgleda duzi...
Lana sa 9mj bila duga 78cm....

neznam valjda metar ne lazeuser posted image njemu sve moze 80br .odjece
cipe nosi 22 br .
Hlace 80br
sve preko 80 je klosavo na njemuuser posted image
Pa nije mrsav a nije ni debeo onak taman je sad user posted image bas je projeo dusa moja .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 16598
12.5.2011 10:28:40   
Apotekarka
Mi imamo 16 kg i 93 visoki tatin sin gradjom a dobrota na mamu he he

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16599
12.5.2011 10:29:04   
chuci
felix jel to vakcina sa 18 mjeseci
i ajša mora na tu vakcinu, a ja nikako da je odevedem. trebal aje još početkom aprila ići, ali sve joj nešto nos curi, niču zubi, temperaturu imala par puta i tako pa je ne vodim bezze kad znam da joj neće dati.

znači rekli su da neće biti temperature. mogla bi je sutra odvesti onda hmm.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  662 663 [664] 665 666   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  662 663 [664] 665 666   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *