Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
muzika ja sam svog Luku isto dugo ljuljala u kolicima i onda smo poceli polako samo da legne u krevetic i da se sam uspavljuje.mora malo i da place dok se ne navikne.. sretno
apotekarka uzivaj sa svojim djecakom puno
< Poruku je uredio MALA1994 -- 12.5.2011 11:34:10 >
Moja felix jest grlo sad me brine ova izrazena zlijezda ispod jednog krajnika koja me bas boli ,vazda nesto....kako tvoji krajnici,jajnici Mala Pantexol ili pantenol je dobra moze se koristiti i svakodnevno
Moja felix jest grlo sad me brine ova izrazena zlijezda ispod jednog krajnika koja me bas boli ,vazda nesto....kako tvoji krajnici,jajnici Mala Pantexol ili pantenol je dobra moze se koristiti i svakodnevno
krajnici sad zasad dobro slusaju jajnici kako kad Pa mozda ti je zlijezda iskocila od upale jesil ikad isla dok. za te zlijezde sta kazu za njih ??? Nedaj se
Dobar vam dan drage moje kako ste mi danas? Kako vas slusaju djecica? Mi se evo spremamo malo u setnju i usput da pokupino sestru iz skole. Apotekarko sta ovo vidim da si opet bolesna, a joj kod nas zena uvijek nesto fali. Nadam se da ces brzo ozdraviti
Nisam nikad i ozdravila uvijek isto grlo,zlijezde,krajnici i ukrug.... A felix hodala sam non stop jedan period imala i mononukleozu i svakakvih nalaza i bilo se smirilo i evo sad opet as antibiotik ispila sad m sve strah a na toj strani gdje krajnik upaljen....jojjjjjjjjjjjjjjj....kad me jedan dan ne bude nista bolilo castim cjelu rr...
Nisam nikad i ozdravila uvijek isto grlo,zlijezde,krajnici i ukrug.... A felix hodala sam non stop jedan period imala i mononukleozu i svakakvih nalaza i bilo se smirilo i evo sad opet as antibiotik ispila sad m sve strah a na toj strani gdje krajnik upaljen....jojjjjjjjjjjjjjjj....kad me jedan dan ne bude nista bolilo castim cjelu rr...
vazi a to ce biti uskoro abd sigurno Dobra je tvoja onda "hamsa" kako izdrzi tolike antibiotike da se ne odrazi dole gljivice Ja sam vec na lekove postala uzas jer kad god ih pijem dobijem proliv od njih i dole gljivice . Valjda mi organizam nemoze to podnijeti vise .... Al bit ce bolje abd .
super citiranje bitno je da se vidi odgovor, a vezano za isti nema veze sto je odbacio dudanu, mozes probati jednostavno da mu kazes da ide leci spavati ili mu das neku omiljenu igracku i kazes hajde uspavaj tu igracku pa mozda zaspi i on s njom
IZVORNA PORUKA: MALA1994
evo mi vec dosli nazad,
kaze dr knor da mu je ovo candida oko pise i da mu perem (ovo jos nisam cula) sa litar vode i jedna kasika sode bikarbone i da mazemo nistatinom.
a za ovo oko usta dala nam pantexol kremu od JGL pa cemo vidjeti kako ce djelovati.
eto, gdje mi je ona kona, Igor zaspao daj da pobjegnem sa ovim svojim velikim djetetom dok spava da smirom popijemo kaficu.
duso, ovo je recepat za trudnice koje imaju pojacano bijelo pranje, ovo se preporucuje da koriste za ispiranje i ima efekta, znaci da bi trebalo biti dobro i njemu da pomogne
Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali
Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
mala...super da znate sta je...valjda ce maza pomoci ...meni je inace taj nistatin bio zakon dok je A. bio beba...cim mu se ispod vrata od bljuckanja zacrveni ja sam to s nistatinom mazala...za dva dana...nista...koza tip-top
felix... zavrsili ste s bocama za sad......bravo za Anelka...bas fino prica ..masala ...sto nas svijet kaze
koko...S. king
dafri...ja ti kradem ovu sliku...da je nekad iskoristim za sos.ba
lady...pravim opet rucak ...ne smije mm nista kupovno
bambi...ti sve rezimiras...da ja vise ne znam sta da napisem
ja nemam pojma koliko je A. tezak ...al vise je nego dovoljno ...a visok je oko 96-97...ako mi pod nije kriv
..jeeeeeee...a kad je taj crtic ili vi to s dvd-ova...ja nikako da upratim crtice na nasim tv programima...mi vazda disney gledamo osim kad su crtici za malo vece
..jeeeeeee...a kad je taj crtic ili vi to s dvd-ova...ja nikako da upratim crtice na nasim tv programima...mi vazda disney gledamo osim kad su crtici za malo vece
Ima bumba na novoj tv i na hayatu (jedno je malo prije 8) a drugi malo kasnije...ne znam, ja na poslu A Bumbu imam i na dvd-u - citaj MORAM imati U ONE2PLAY 3KM dvd....il kod onih ulicnih 2 ili 3KM zavisi...
imas ujutro na hajatu oko 9. sati bude bumba crtic A. ga voli i gleda skoro svako jutro kad porani sa ustajanjem. Al vecinom gleda na lap. ukucam na yutube kao i pokoju opsjednut ta dva crtica .
e pa bum nabavila i bumbu...ja sam mu kupila pokoyo al mi nije nesto odusevljen...on najvise voli phineasa i ferba...i toga imamo nasnimljeno...sto mu tata skida s kompa...al sve na eng...pa kontam da je i to mozda razlog sto jos ne melje
A. voli samo i zna za pokoju bumbu i ponekad traktor tom(svidja mu se pjesma od traktor toma pocetak) . Ja kad trazim mu crtic na lap. ukucam gore na Bosanski jezik trazim i izbaci crtica i eto .
aze dr knor da mu je ovo candida oko pise i da mu perem (ovo jos nisam cula) sa litar vode i jedna kasika sode bikarbone i da mazemo nistatinom.
a za ovo oko usta dala nam pantexol kremu od JGL pa cemo vidjeti kako ce djelovati.
eto, gdje mi je ona kona, Igor zaspao daj da pobjegnem sa ovim svojim velikim djetetom dok spava da smirom popijemo kaficu.
duso, ovo je recepat za trudnice koje imaju pojacano bijelo pranje, ovo se preporucuje da koriste za ispiranje i ima efekta, znaci da bi trebalo biti dobro i njemu da pomogne user posted image
super nisam stvarno znala da se smije i djecici davati, ali bumo probali pa vam javimo rezultate.