|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  665 666 [667] 668 669   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
12.5.2011 14:38:44   
Lady26
Radi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dolazila sveki da vidi sta sam kupila, svog ga je ispritiskala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zovem mm da mu kazem sta sam "ucinila", kaze neka si ja htio da ti danas kazem da kupis - aha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako je namazan...a sinoc mu govorim on nista....cccc....

< Poruku je uredio Lady26 -- 12.5.2011 14:40:26 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 16651
12.5.2011 14:39:15   
Lady26
IZVORNA PORUKA: bebacha

koji smo po redu veceras na Eurosongu

No1 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dino otvara veceras polufinale

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 16652
12.5.2011 14:42:04   
bebacha
hvala  
ja tu Bumbu kupim na pijaci.nemojte me sad lincovat al stvarno mi se nedaje 8KM za original crtani.al meni se od bumbe placeuser posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16653
12.5.2011 14:46:35   
Lady26

hvala  
ja tu Bumbu kupim na pijaci.nemojte me sad lincovat al stvarno mi se nedaje 8KM za original crtani.al meni se od bumbe placeuser posted image user posted image user posted image

Pisala sam One2play - 3KM dvd....po 7 epizoda....
Kupujem i ja, no sikiriki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da kupim svaki orignal, plata bi mi trebala
user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 16654
12.5.2011 14:48:57   
Anoniman
aaaaaaaaaaa dok vas iscitah sve opet zaboravih user posted image

Mi isli briseve vaditi i skitati po gradu malo, dosli kuci kad dosla nam baka da nas iznenadi i rucak nam spremila...joj kako sam se prezderala, a zena pet vrsta jela napravila. Rekli smo joj da nam cesce tako dodje user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 16655
12.5.2011 14:49:41   
bebacha
uuuuuuuu jest to povoljno.koliko kostaju kod vas na pijaciuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16656
12.5.2011 14:49:52   
Lady26
Sad mi pade nesto na pamet, imaju li vasi muzevi obicaj kupovati user posted image , bilo odjecu, igracku, neki slatkis - nebitno...
Znaci krene s posla kuci, kupi nesto, ode na kafu - kupi nesto, ode u trzni centar nesto uzme i sl...ovo lupam user posted image primjere?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16657
12.5.2011 14:50:25   
Lady26

uuuuuuuu jest to povoljno.koliko kostaju kod vas na pijaciuser posted image user posted image

Pa tako 2 ili 3KM....kako kod koga....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 16658
12.5.2011 14:51:35   
Malenaoduvijek
hajde super,

a bas mi je drago sto sam neplanski upoznala i mamu75 i njene ljepotice drage, veliku i malu :-)

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16659
12.5.2011 14:52:57   
salmy
IZVORNA PORUKA: Lady26

Bumba - glup do bola "crtani" user posted image user posted image user posted image  

user posted image Noni noni glupuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16660
12.5.2011 14:53:05   
Malenaoduvijek

Sad mi pade nesto na pamet, imaju li vasi muzevi obicaj kupovati user posted image , bilo odjecu, igracku, neki slatkis - nebitno...
Znaci krene s posla kuci, kupi nesto, ode na kafu - kupi nesto, ode u trzni centar nesto uzme i sl...ovo lupam user posted image primjere?

samo kada dodje s puta a sam zna kupiti sokice i one gluposti, danonino i sl.a igracke on to prepusta glavnom trosacu para tj.meni user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16661
12.5.2011 14:54:11   
dafri
drage moje hvala vam,Una i drug su uživali
dadada Klempo je počastvovanuser posted image

Lady jel to igračka Bumba ,ja kontala kupiti Uni dok je na sniženju
bebacha kupujem i ja,brzo oni to išćejfe

mm kupuje više od mene,juče joj kupio čarape sa pipcima

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16662
12.5.2011 14:55:35   
bebacha
kad ode u kupovinu,a on cesto ide,ono kad krene s posla,kupi mi in nesto.to su obicno slatkise,sokic.e sad ga ja i Ajla nagovaram da svaki put kad ode u Konzum kupi neko prevozno sredstvouser posted image user posted image user posted image neznam jestel vidjele mame djecaka al dobili su odlicnu liniju kvalitetni autica,bagera i tako,mekana plastika.ma super su

Neposredna veza do poruke: 16663
12.5.2011 14:56:41   
Lady26
Lani 99% kupujem ja....on kaze e super neka si, ili bas super kupi i sl...Uziva pregledati kad joj neku robicu donesem (kao npr sa BB user posted image ) ili u soping centru pregleda sve sto ima za nju....
E u posljednje vrijeme je poceo, kad ode u granap kupi joj puding ili cokoladicu inace nema naviku....
Nekad mi to zasmeta ali nije da on to ne zeli ili ne voli, naprotiv kad smo zajedno dosta puta on igracku stavi u korpu ali ovako kad je sam nema obicaj....user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 16664
12.5.2011 14:57:41   
Lady26
IZVORNA PORUKA: dafri

drage moje hvala vam,Una i drug su uživali
dadada Klempo je počastvovanuser posted image

Lady jel to igračka Bumba ,ja kontala kupiti Uni dok je na sniženju
bebacha kupujem i ja,brzo oni to išćejfe

Jeste user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 16665
12.5.2011 14:57:45   
salmy

MM obavezno kad dolazi s posla kupi mu cokoladicu! kad ulazi na vrata,user posted image omiljeni ritual gleda u đepoveuser posted image user posted image  
A na kafi smo skupauser posted image u trznom isto skupauser posted image  a gardarobu kupujemo skupa
Kad ja izlazim bez user posted image (a to rijetkouser posted image  ) isto kupim neki slatkis ,i obradujem ga na vratima

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16666
12.5.2011 14:58:16   
bebacha
ja kad svog napadnem sto nista im ne kupuje on kaze pa sta cu im kupit,kad im kupis i sto treba i netrebauser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16667
12.5.2011 14:58:57   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mi isli briseve vaditi i skitati po gradu malo, dosli kuci kad dosla nam baka da nas iznenadi i rucak nam spremila...joj kako sam se prezderala, a zena pet vrsta jela napravila. Rekli smo joj da nam cesce tako dodje user posted image

Jelooooooooo Jelenaaaaaaa kad ce biti nalazi ?
Bravo za baku, de nek dodje i kod mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16668
12.5.2011 15:05:24   
Anoniman
Nalazi u utorak, ako bude sve ok u srijedu na vakcinu pa sacekati par dana zbog imuniteta i vrtic onda. Znaci nadam se do pocetka juna da ce u vrtic krenuti.
Ma baka nas bas iznenadila, jos mi htjeli u gradu rucati, bila zaova sa nama pa srece ne nadjosmo parking user posted image , bili smo i mi u bbi oko 12-1 ne vidjesmo vas user posted image
A sto se tice Lanine visine, lady ona je visocija od 84cm, moja Ana je 84 bila prije dva mjeseca, a Lana je veca od nje.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 16669
12.5.2011 15:10:16   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

jelo kad ce vam biti nalazi gotovi?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16670
12.5.2011 15:10:49   
Lady26
Mala i ja smo sjedile vani u basti ispred BBI centra...
E hebi ga user posted image user posted image user posted image ....
Ja se zabavljala sa Lukom, koja mazaaaaaaaaaaaaaa majko moja user posted image user posted image
Ja je mjerila neki dan ali prema stolu pa onda mjerila visinu stola, kaze mm nemoj kao mjerit u kuci sa onim metrom kao ne valja....pa sam otprilike, i dobila cifru 84 user posted image user posted image user posted image user posted image
A onda skontam poslije pa istim metrom je mjere u DZ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16671
12.5.2011 15:20:20   
Anoniman
Da sam znala pridruzile bi vam se, jeste da nas je tri bilo, ali znam da vam ne bi smetale user posted image
Mala nalazi u utorak. Meni jos 100dana ostalo do poroda, joj zene jedva cekam user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 16672
12.5.2011 15:21:36   
Lady26
Ja idem kuci, pa paaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lijepog dana danas, da ne ureknem user posted image user posted image user posted image user posted image
Na poslu bila sat-dva, ako mi se ne obije o glavu user posted image user posted image user posted image user posted image , valjda nece aBd...
Ljubim vassssssss user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16673
12.5.2011 16:09:13   
Malenaoduvijek
e pa sto ne gledas ima li koga poznatog, a ja nego ne gledas user posted image user posted image

a za nalaze znaci mogu poceti kod njih raditi znam kad ce biti nalazi hihi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16674
12.5.2011 16:20:39   
Mya_81 RR

hvala  

Gdje ću dati 8 KM kad (ok, mojoj greskom, tj. Minjinom user posted image ) svaki CD bude vrlo brzo izgreban toliko da se više ne može ni gledati. Doduše, možda da ga platim toliko ne bih joj ni dala da se igra s njima... I svaki put kažem neću više, ali džaba... Nemam duše da je prekidam kad je vidim onako mirnu i zaigranu user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 16675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  665 666 [667] 668 669   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  665 666 [667] 668 669   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *