Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dolazila sveki da vidi sta sam kupila, svog ga je ispritiskala Zovem mm da mu kazem sta sam "ucinila", kaze neka si ja htio da ti danas kazem da kupis - aha kako je namazan...a sinoc mu govorim on nista....cccc....
Mi isli briseve vaditi i skitati po gradu malo, dosli kuci kad dosla nam baka da nas iznenadi i rucak nam spremila...joj kako sam se prezderala, a zena pet vrsta jela napravila. Rekli smo joj da nam cesce tako dodje
Sad mi pade nesto na pamet, imaju li vasi muzevi obicaj kupovati , bilo odjecu, igracku, neki slatkis - nebitno... Znaci krene s posla kuci, kupi nesto, ode na kafu - kupi nesto, ode u trzni centar nesto uzme i sl...ovo lupam primjere?
Sad mi pade nesto na pamet, imaju li vasi muzevi obicaj kupovati , bilo odjecu, igracku, neki slatkis - nebitno... Znaci krene s posla kuci, kupi nesto, ode na kafu - kupi nesto, ode u trzni centar nesto uzme i sl...ovo lupam primjere?
samo kada dodje s puta a sam zna kupiti sokice i one gluposti, danonino i sl.a igracke on to prepusta glavnom trosacu para tj.meni
kad ode u kupovinu,a on cesto ide,ono kad krene s posla,kupi mi in nesto.to su obicno slatkise,sokic.e sad ga ja i Ajla nagovaram da svaki put kad ode u Konzum kupi neko prevozno sredstvo neznam jestel vidjele mame djecaka al dobili su odlicnu liniju kvalitetni autica,bagera i tako,mekana plastika.ma super su
Lani 99% kupujem ja....on kaze e super neka si, ili bas super kupi i sl...Uziva pregledati kad joj neku robicu donesem (kao npr sa BB ) ili u soping centru pregleda sve sto ima za nju.... E u posljednje vrijeme je poceo, kad ode u granap kupi joj puding ili cokoladicu inace nema naviku.... Nekad mi to zasmeta ali nije da on to ne zeli ili ne voli, naprotiv kad smo zajedno dosta puta on igracku stavi u korpu ali ovako kad je sam nema obicaj....
MM obavezno kad dolazi s posla kupi mu cokoladicu! kad ulazi na vrata, omiljeni ritual gleda u đepove A na kafi smo skupa u trznom isto skupa a gardarobu kupujemo skupa Kad ja izlazim bez (a to rijetko ) isto kupim neki slatkis ,i obradujem ga na vratima
Mi isli briseve vaditi i skitati po gradu malo, dosli kuci kad dosla nam baka da nas iznenadi i rucak nam spremila...joj kako sam se prezderala, a zena pet vrsta jela napravila. Rekli smo joj da nam cesce tako dodje
Jelooooooooo Jelenaaaaaaa kad ce biti nalazi ? Bravo za baku, de nek dodje i kod mene
Nalazi u utorak, ako bude sve ok u srijedu na vakcinu pa sacekati par dana zbog imuniteta i vrtic onda. Znaci nadam se do pocetka juna da ce u vrtic krenuti. Ma baka nas bas iznenadila, jos mi htjeli u gradu rucati, bila zaova sa nama pa srece ne nadjosmo parking , bili smo i mi u bbi oko 12-1 ne vidjesmo vas A sto se tice Lanine visine, lady ona je visocija od 84cm, moja Ana je 84 bila prije dva mjeseca, a Lana je veca od nje.
Mala i ja smo sjedile vani u basti ispred BBI centra... E hebi ga .... Ja se zabavljala sa Lukom, koja mazaaaaaaaaaaaaaa majko moja Ja je mjerila neki dan ali prema stolu pa onda mjerila visinu stola, kaze mm nemoj kao mjerit u kuci sa onim metrom kao ne valja....pa sam otprilike, i dobila cifru 84 A onda skontam poslije pa istim metrom je mjere u DZ
Da sam znala pridruzile bi vam se, jeste da nas je tri bilo, ali znam da vam ne bi smetale Mala nalazi u utorak. Meni jos 100dana ostalo do poroda, joj zene jedva cekam
Ja idem kuci, pa paaaaaaaaaaa Lijepog dana danas, da ne ureknem Na poslu bila sat-dva, ako mi se ne obije o glavu , valjda nece aBd... Ljubim vassssssss
hvala ja tu Bumbu kupim na pijaci.nemojte me sad lincovat al stvarno mi se nedaje 8KM za original crtani.al meni se od bumbe place
Gdje ću dati 8 KM kad (ok, mojoj greskom, tj. Minjinom ) svaki CD bude vrlo brzo izgreban toliko da se više ne može ni gledati. Doduše, možda da ga platim toliko ne bih joj ni dala da se igra s njima... I svaki put kažem neću više, ali džaba... Nemam duše da je prekidam kad je vidim onako mirnu i zaigranu