Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ti MALA ranije odes na spavanje a koliko puta sam ja svog u neka doba probudila cerekanjem koda je podne zna nekad na RR biti ludo šega i OT na svakoj temi
lana ne pije mlijeko nikako, pa gledam da joj dorucak bude uglavnom nesto na mlijeku ili s mlijecnim proizvodima
joj ni Leon bas nikako a ja polako ludim
sinoc je za veceru pojeo vocni jogurt sa keksom,s vocnim jogurtom nemamo problema ali sa mlijekom-uzas,nece ga nikako,ni obicno,ni cokoladno,ni sa slamcicom
mi smo inace dobro spavali, da kucnem nisu se nesto puno budili momcici.
e mi cemo malo kasnije dermatologu da vidimo sta ce reci....a voljela bih da mu urade i bris ali hajd ga znaj sta ce smisliti, nismo jutros uspjeli pisu uhvtiti treba nam danas knjizica.
a moji teacher isto jedu skoro isto za dorucak, mislim vrtimo u krug par jela, ja njima jos jedino dodam poparu i u griz i palentu stavljamm razlicito voce da promijene malo. a Luka nece hljeb kao krisku svakako tako da ga jede ovako u popari .
e dobra je Lana, moj Igo da je zaspao tako rano u 4 bi vec bio za akcije spreman kao mala Ana sto zna.
a ti Bambi, kratka ti ova ovojutarnja kolumna, sta je ovo nista za citati,cccc
mi smo inace dobro spavali, da kucnem nisu se nesto puno budili momcici.
e mi cemo malo kasnije dermatologu da vidimo sta ce reci....a voljela bih da mu urade i bris ali hajd ga znaj sta ce smisliti, nismo jutros uspjeli pisu uhvtiti treba nam danas knjizica.
a moji teacher isto jedu skoro isto za dorucak, mislim vrtimo u krug par jela, ja njima jos jedino dodam poparu i u griz i palentu stavljamm razlicito voce da promijene malo. a Luka nece hljeb kao krisku svakako tako da ga jede ovako u popari .
a kako pravis poparu? zar popara nije ono sto sam ja gore navela kao hljeb udrobljen u mlijeko s puterom i s mladim sirom?
izvini nisam skontala da to pravis kao poparu, samo sto je ova koju ja pravim sa vodom u kojoj se rastopi puter ali dobro posto moji piju mlijeko ja pravim ovako a ti pravis sa mlijekom jer lana ne pije.
a kako pravis poparu? zar popara nije ono sto sam ja gore navela kao hljeb udrobljen u mlijeko s puterom i s mladim sirom?
izvini nisam skontala da to pravis kao poparu, samo sto je ova koju ja pravim sa vodom u kojoj se rastopi puter ali dobro posto moji piju mlijeko ja pravim ovako a ti pravis sa mlijekom jer lana ne pije.
jeste, i ja rastopim puter ali u mlijeku, kao sto i puru i griz pravim na mlijeku, samo da popije sto vise mlijeka
ja nekad napravim ajši i moću to je istopljena pavlaka sa malo putera i onda na to sitno izrendan žuti sir. može se na kraju zadrobiti hljeb ili umakati. mi to pravo volimo. mi griz pravimo najčešće sa vanilin šećerom i cimetom. nekada joj dodam umjesto toga kašiku mermelade od šipka ili od marelice. ona često pojede i namazanu krišku pavlakom, ili uštipak. pošto mi često ostavimo ujutro pekač da peče hljeb, bude vruć kad ona doručkuje pa ga jede namazanog puterom, to pravo voli. eto ne znam šta još ima osim jajeta i pure, ali to svi prave
kupila ja jučer sebi majicu. i kad sam došla kući pokazujem je ajši, reko vidi što je mama sebi kupila majicu. ona stala gleda i kaže, a gdje je ajši ma'ca (majica) poslije toga ja otišla da se presvučem i klanjam i mm sjedi s njom u dnevnoj i pita je šta si ti danas radila, kaže mu ona pupila mami ma'cu (kupila meni majicu)
treba napraviti fotokuhanje za bebe ja ne kontam kako napravite tu poparu.jel prvo ugrijete mlijeko i u to dodateputer i sir pa topite i na kraju hljeb, ili i sir ide na kraju.
ja prvo u kljucaloj vodi rastopim puter i dodam hljeb i onda sir pavlaku i sta jos zelis.
Jutro za raju Joj sinoc dosli kuci u 10,dok sam ga kupala dok je jeo i spavanac.Jedva je izdrzo do tih doba! U dm napravio cirkus Super nam je bilo Lana je prava manekenka,lafica Andrej frajercina/brzi gonzalez curica od Sahare je med Zveki javni se ponekad mislim stvarnoooo A dadada je pravi curetak ja kontala to neka zeznuta teta prijatno me iznenadila Ostale ženice
a ti Bambi, kratka ti ova ovojutarnja kolumna, sta je ovo nista za citati,cccc
Srazmjerno aktivnostima ostalih "mahalusa"
IZVORNA PORUKA: chuci
jutro
treba napraviti fotokuhanje za bebe ja ne kontam kako napravite tu poparu.jel prvo ugrijete mlijeko i u to dodateputer i sir pa topite i na kraju hljeb, ili i sir ide na kraju.
joj od kad ja nisam pravila poparu... ja je ovako pravim: prvo prokljucam vodu, u koju nakon kljucanja dodam putera i malo posolim, zatim tu vodu prelijem preko sitno isjeckanog hljeba (najbolje onaj malo osahli, znaci stariji hljeb), a kada dobro upije tu vodu preko prelijem pavlakom ili rastopljenim kajmakom sa sirom, ili blago rastopljeni edamer
ja ugrijem mlijeko dodam puter, pa kad se rastopi nadrobim hljeb, dodam mladi sir a cesto i jaje, pa sve mijesam jos minutu da se sjedini
< Poruku je uredio teacher75 -- 12.5.2011 9:57:31 >
Dobro vam jutrooooo.... Ja danas sama u kanc, pa pila kafu sa sveki i jos jednom kolegicom, ismijala se na sabahu, a jesu blesave... onako nista posebno - takve su.... Malo im pricala Lanine folove i fazone pa smo se i tu smijale.... I tako....nist posebno neJmam za napisati, sve je receno
ja prvo u kljucaloj vodi rastopim puter i dodam hljeb i onda sir pavlaku i sta jos zelis.
ja ugrijem mlijeko dodam puter, pa kad se rastopi nadrobim hljeb, dodam mladi sir a cesto i jaje, pa sve mijesam jos minutu da se sjedini
Al to nije popara, to je neko jelo by Teacher Prava popara je ovo sto je Bambi napisala....
Al to nije popara, to je neko jelo by Teacher Prava popara je ovo sto je Bambi napisala....
ovo ti je moja popara, hihihih, kalorijska bomba, ko hoce da udeblja dijete i da bude sito narednih nekoliko sati
Jutro za raju Joj sinoc dosli kuci u 10,dok sam ga kupala dok je jeo i spavanac.Jedva je izdrzo do tih doba! U dm napravio cirkus Super nam je bilo Lana je prava manekenka,lafica Andrej frajercina/brzi gonzalez curica od Sahare je med Zveki javni se ponekad mislim stvarnoooo A dadada je pravi curetak ja kontala to neka zeznuta teta prijatno me iznenadila Ostale ženice
aaaaaaaaa...sta vam je svima ...zar mi tako postovi djeluju ja sebe medju vama dozivljavam pravo blentavo poljubi nam druga
ovo ti je moja popara, hihihih, kalorijska bomba, ko hoce da udeblja dijete i da bude sito narednih nekoliko sati
aaaaaaaaa...sta vam je svima ...zar mi tako postovi djeluju ja sebe medju vama dozivljavam pravo blentavo poljubi nam druga
a gdje ste to bile,. nisam upratila, ne stigoh procitati zadnjih nekoliko stranica?
IZVORNA PORUKA: chuci
jutro
joj od kad ja nisam pravila poparu... ja je ovako pravim: prvo prokljucam vodu, u koju nakon kljucanja dodam putera i malo posolim, zatim tu vodu prelijem preko sitno isjeckanog hljeba (najbolje onaj malo osahli, znaci stariji hljeb), a kada dobro upije tu vodu preko prelijem pavlakom ili rastopljenim kajmakom sa sirom, ili blago rastopljeni edamer
´vako i ja pravim isto :-))
a nisi ti to dobro upratila ima tu jos materijala za komentarisati
aaaaaaaaa...sta vam je svimauser posted image user posted image user posted image user posted image ...zar mi tako postovi djelujuuser posted image user posted image user posted image ja sebe medju vama dozivljavam pravo blentavouser posted image user posted image user posted image poljubi nam druga
ti si opasna teta, starija, ozbiljnija nemoj molim te,
e juce mi kod t.Irme kad ona u bijelom mantilu, ja se prepadoh.kaze ona mora dolazila joj neka kontrola i rekli da ona mora nositi bijeli mantil, zamisli...ali kaze samo par dana da ne naidju opet u kontrolu jer djeca se boje i pocnu da pjacu.
A moj nece mlijeko pa sam bas Jutros jeo puru.Nemam vise ideja sta za dorucak sto je najgore on nece djeciju hranu( rizolino,voce i keks,mlijeko....) samo gleda u frizeder da jede salamu Al hipp slane kasice pomahnita za njima,sinoc mu kupila 5teglica.Sve kontam jesu li zdrave da ih jede cesto nekad nemam izbora ps.ova moja tuta kao da ima tockove,dok kucam pogledam on u hodniku sa njom,a bio u sobi klizavo sta li,pa mu merak