Bambi09
|
Dobro jutro radni i neradni narode, al i vi mozete mahalati u kasne sate Ja kako sam pocela opet raditi ko kokos legnem u 10 i zahrcem dok rece sta bi IZVORNA PORUKA: zvecka Drage zenice mamice ,,samo da vas pozdravim,,,nekkako mi tako zao da nemam vremena za druzenje ,, Ponekad citam sta se desava sa djecicom a usput vi i sebe uvalite u temu pa sam dobro informisana ukoliko uspoijem pratiti Moram se pohvaliti sa mojoj curicom 15 mjeseca a jedan dan piskila u tutu(slucajnost)ali bila je sva sretna,,,a ja jos sretnija,,,vristali mi svi u kuci,,,ona se iznenadila otkus voda u tuti,,hoce dirat ,,,uglavnom uz seku uci svasta prje neg sto je vrijeme,,,nazalost i gluposti naucimo prije vremena hej zemska, pa nema te ko sunca jesam vas pozeljela... za djevojcicu, ma pametnica je ona na mater a Lekica je vjerujem prava mala dama ljubi ih obje, a onda neka one obje zavale tebe ljubiti IZVORNA PORUKA: Lady26 Meni ih mm cesto trazi a i meni je lakse , mada su oni klasicni i meni drazi...samo valja prevrtat, okretat... Sad mi pade na pamet, skoro svekar pravio palacinke, i polsije tga ode u garazu i nsto zavrce, popravlja, pitam ja sta bi, kaze kad je okretao palacinku odletjela tava zajedno s njom u zrak a drska mu ostala u ruci , kaze mm gledam ja leti palacinka pa leti tava za njom IZVORNA PORUKA: mala86 jutro mi prvi !noc nam nije bila losa zene sta vasa djeca doruckuju?ja stvarno nemam ideja nikakvih,ne znam zasto,ali nedaju mi se hrenovke,pastete!sto se njega tice on bi samo jaja,jaja Nane prvo popije flasicu mlijeka sa plazmom, to je oko 8 sati kad se probudi, a onda oko 10 sati doruckuje makarone s pavlakom, namazana kriska kajmakom, jaje sa salamom na kajmaku, puru, zadrobljenu supu, topu... svako jutro nesto drugo, ne ponavljamo dorucak u hefti