|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  660 661 [662] 663 664   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
11.5.2011 23:01:29   
Lady26
Meni ih mm cesto trazi a i meni je lakse user posted image , mada su oni klasicni i meni drazi...samo valja prevrtat, okretat...

Sad mi pade na pamet, skoro svekar pravio palacinke, i polsije tga ode u garazu i nsto zavrce, popravlja, pitam ja sta bi, kaze kad je okretao palacinku odletjela tava zajedno s njom u zrak a drska mu ostala u ruci user posted image user posted image user posted image , kaze mm gledam ja leti palacinka pa leti tava za njom user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16526
11.5.2011 23:02:58   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Meni ih mm cesto trazi a i meni je lakse user posted image , mada su oni klasicni i meni drazi...samo valja prevrtat, okretat...

Sad mi pade na pamet, skoro svekar pravio palacinke, i polsije tga ode u garazu i nsto zavrce, popravlja, pitam ja sta bi, kaze kad je okretao palacinku odletjela tava zajedno s njom u zrak a drska mu ostala u ruci user posted image user posted image user posted image , kaze mm gledam ja leti palacinka pa leti tava za njom user posted image user posted image user posted image user posted image

ja se sve smijem ovdje citajuci i maloprije i sad a "cojk" me sve gleda nije mu jasno sta mi je user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16527
11.5.2011 23:05:45   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kod nas ti je uvijek show program....

Zveckaaaaaa ljubi curice drage, pusa i tebi, bravo za tutu user posted image user posted image user posted image , mi to radimo od rodjendana....

Idem i ja, mm stigao, spava mi se user posted image user posted image sutra sam sama u kanc pa sam cijeli dan sa vama..
Mala mogle smo 1 satak negdje na kafu?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 16528
11.5.2011 23:07:41   
Anoniman
ti MALA ranije odes na spavanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a koliko puta sam ja svog u neka doba probudila cerekanjem koda je podneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zna nekad na RR biti ludouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image šega i OT na svakoj temiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 16529
11.5.2011 23:11:43   
DM
A ko li prvi krene u OTuser posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16530
11.5.2011 23:11:47   
Lady26
Gdje si ti , mora biti i OT user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti si kraljica nekrunisana user posted image user posted image user posted image
Uplatil mi pare user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16531
11.5.2011 23:14:51   
Anoniman

Gdje si ti , mora biti i OT user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti si kraljica nekrunisana user posted image user posted image user posted image
Uplatil mi pare user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisi poslala br zruser posted image user posted image user posted image user posted image
doublemum jedva cekam tebe i Hanady na temi zimnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 16532
11.5.2011 23:26:22   
DM
doublemum jedva cekam tebe i Hanady na temi zimnica

Joooj da ne pravim zajedno sa sveki-odmah bi ti pola prodalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16533
11.5.2011 23:30:43   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: doublemum

doublemum jedva cekam tebe i Hanady na temi zimnica

Joooj da ne pravim zajedno sa sveki-odmah bi ti pola prodalauser posted image

nego dobulemum jesi počela spremat...ja polako pišem na papir da šta ne zaboravim ...i povećavam mjereuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 16534
11.5.2011 23:33:41   
DM
Ostalo nam još 2 tegle džema od šipurka i kaže sveki(u međuvremenu djeca "pucaju" palačinke s nj) na jesen ćemo praviti od 50 kguser posted image user posted image user posted image a ja samo čekam borovnice i malineuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 16535
11.5.2011 23:44:44   
Hanady RR
Gdje ona teacher sad na temi...

ko zna kakvo nas vrijeme očekuje sutra i prekosutra...ona vazda na onoj stranici nekoj potrefi dobro...

Muž zado krečenje pa me zanima vrijeme...prijeko mi je potreban taj infnouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 16536
11.5.2011 23:46:20   
DM
http://www.weather2umbrella.com/

Neposredna veza do poruke: 16537
11.5.2011 23:58:11   
Hanady RR
Hvala...al kako stavri stoje ćilimi će na pranje u avgustuuser posted image user posted image user posted image

a deke, jorgani, jastuci etc...moglo bi za vikend da se stigneuser posted image

al mrzim ovo vrijeme...koji mu je vrag...prije s eznalo za 1.maj sve umirasno a sad za 1. maj kaput moraš opet malo prigrnutuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 16538
12.5.2011 0:00:50   
DM
dok si ovdje(mislim na ovoj temi) može lči se u fondant umjesto prave želatine staviti ona od algi?!

Neposredna veza do poruke: 16539
12.5.2011 0:04:02   
Hanady RR

dok si ovdje(mislim na ovoj temi) može lči se u fondant umjesto prave želatine staviti ona od algi?!

ne znam...
ja ti stavljam onu goveđu što je pakovama 20 gr pa kašikom mjerim pola od toga u mjeru fondanta...

tako da nisma ti sigurna...
al opet kako s eona ponaša...jel s eisto s avodom ostavlja da nabubri...logikom bi treablo da uspije a opet taj je fondant toliko osjetljiv u preciznosti da te nebih smjela namusaletit sa sigurnošću da porbašuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 16540
12.5.2011 0:11:23   
DM
Čija je ta goveđa-mislim ko pravi?!

Neposredna veza do poruke: 16541
12.5.2011 0:16:52   
Hanady RR

Čija je ta goveđa-mislim ko pravi?!

dr. oetker

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 16542
12.5.2011 0:19:26   
DM
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16543
12.5.2011 0:26:05   
Ella_H
OT da budem i ja.
Cekam te i ja Hanady na temi zimnica hehe.

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 16544
12.5.2011 0:34:12   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Ella_H

OT da budem i ja.
Cekam te i ja Hanady na temi zimnica hehe.

user posted image user posted image user posted image

ma spremne smo ja za sad vrt sredila ko pištu...čim šta počne prispjevati od voćki il povrćki idemo u akcijuuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 16545
12.5.2011 3:28:57   
Ella_H
Odlicno Hanady, eh da mogu
malo bi ja to sta i porgustiralo ako smijem naravnouser posted image .
A. pajki a ja cekam mm da imam s kim promuhabetit koju,
A. i ja se nonstop svadjamo u zadnje vrijemeuser posted image .

Neposredna veza do poruke: 16546
12.5.2011 7:36:09   
mala86
jutro user posted image
mi prvi user posted image !noc nam nije bila losa user posted image

zene sta vasa djeca doruckuju?ja stvarno nemam ideja nikakvih,ne znam zasto,ali nedaju mi se hrenovke,pastete!sto se njega tice on bi samo jaja,jaja user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 16547
12.5.2011 8:18:37   
Bambi09
Dobro jutro radni i neradni narode, al i vi mozete mahalati u kasne sate user posted image  Ja kako sam pocela opet raditi ko kokos legnem u 10 i zahrcem dok rece sta bi user posted image  

IZVORNA PORUKA: zvecka

Drage zenice mamiceuser posted image ,,samo da vas pozdravim,,,nekkako mi tako zao da nemam vremena za druzenjeuser posted image ,,

Ponekad citam sta se desava sa djecicom a usput vi i sebe uvalite u temu pa sam dobro informisana ukoliko uspoijem pratitiuser posted image

Moram se pohvaliti sa mojoj curicom 15 mjeseca a jedan dan piskila u tutu(slucajnost)ali bila je sva sretna,,,a ja jos sretnija,,,vristali mi svi u kuci,,,ona se iznenadila otkus voda u tuti,,hoce diratuser posted image ,,,uglavnom uz seku uci svasta prje neg sto je vrijeme,,,nazalost i gluposti naucimo prije vremenauser posted image

hej zemska,
pa nema te ko sunca user posted image user posted image user posted image  jesam vas pozeljela... user posted image user posted image user posted image  za djevojcicu, ma pametnica je ona na mater user posted image user posted image user posted image  a Lekica je vjerujem prava mala dama user posted image  ljubi ih obje, a onda neka one obje zavale tebe ljubiti user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: mala86

jutro user posted image
mi prvi user posted image !noc nam nije bila losa user posted image

zene sta vasa djeca doruckuju?ja stvarno nemam ideja nikakvih,ne znam zasto,ali nedaju mi se hrenovke,pastete!sto se njega tice on bi samo jaja,jaja user posted image

Nane prvo popije flasicu mlijeka sa plazmom, to je oko 8 sati kad se probudi, a onda oko 10 sati doruckuje makarone s pavlakom, namazana kriska kajmakom, jaje sa salamom na kajmaku, puru, zadrobljenu supu, topu... svako jutro nesto drugo, ne ponavljamo dorucak u hefti user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 16548
12.5.2011 8:27:25   
teacher75
nemam vremena da vas sve citamuser posted image lana juce prvi put kakila u tutuuser posted image juce jela samo supu, povrce nije htjela ni da okusiuser posted image kod nas se za dorucak vrte stalno 3-4 jela: pura na mlijeku i puteru s mladim sirom, udrobljen hljeb u mlijeku na puteru s mladim sirom ili abc sirom, jaje-kajgana na pavlaci i griz. nece da jede nista namazano na hljeb, ona jede hljeb izmedju obroka sam. nekad od mene uzme malo zutog sira dok ja doruckujem, a zna i jesti mladi sir onako sam uz mene. mi ne jedemo salame ni virsle nikad pa joj to ni ne dajem. jednom sam joj dala da provba purecu sunku i odmah je pljunula, mislim da nije neki ljubitelj mesa inace...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 16549
12.5.2011 8:28:22   
teacher75
lana ne pije mlijeko nikako, pa gledam da joj dorucak bude uglavnom nesto na mlijeku ili s mlijecnim proizvodima

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 16550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  660 661 [662] 663 664   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  660 661 [662] 663 664   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

RR pobjednik ovaj put

Sta mislite da li cemo i ovaj put pobjediti?

Da, boricemo se svim silama (86%)

Ne znam, ne da mi se kao prosli put (8%)

Mozda, dacu sve od sebe, ali...ne zna se to (6%)

Broj svih glasova: 72

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *