Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
e dosla nama veceras zaova i drzi Luku na prozoru i kaze a vidi dijete ce odrasti a nema parka pored zgrade ( a ovo je njen stan), a mi se zezamo odmah s njom tetka jeli to da pakujemo kofere...
a jesu to one debele palacinke te americke, kako ih pravis
a ha
umutis jaje sa kesicom vanil secera, mozes i obicnog, dodas mlijeka koliko je jaje (mislim kolicinski), otprilike tri kasike brasna (pune) treba da ti je gusca smjesa nego za obicne...ugrijes tavu...najbolje na tefalovoj s mrvom ulja.na sredini istreses smjese...sam se krug formira...pustis malo...vidis ko mjehurici da se prave...okrenes s lopaticom...i gotovo...otprilike tri palacinke izadju od ove kolicine...u vrh glave cetiri
a u smjesu mozes staviti i cimeta, jabuke (narendane ili skroz na sitne kockice)...ma sve zivo...mogu se i slane napraviti...ovo nam je sad glavna vecera a brzo se prave
Ja pravim malo drugacije, smjesa za standarne palacinke samo gusca ali posebno umutim belance i onda ga dadam smjesi, budu bas mekani, pjenasti....I da, koliko smjese toliko palacinaka E da, cini mi se da stavim i prasak za pecivo, jeste....
Ja pravim malo drugacije, smjesa za standarne palacinke samo gusca ali posebno umutim belance i onda ga dadam smjesi, budu bas mekani, pjenasti....I da, koliko smjese toliko palacinaka E da, cini mi se da stavim i prasak za pecivo, jeste....
Ja sam Ani veceras pravila one ustipke sa pavlakom i jajima i dijete se slomilo jeduci, ni ja ne bih toliko pojela, a jos ih jela sa domacim kajmakom. Ja obozavam palacinke, ali ove klasicne, americkih nisam nesto ljubitelj, a i ove volim da su bas, bas tanke da se providi kroz njih aman
Drage zenice mamice ,,samo da vas pozdravim,,,nekkako mi tako zao da nemam vremena za druzenje ,,
Ponekad citam sta se desava sa djecicom a usput vi i sebe uvalite u temu pa sam dobro informisana ukoliko uspoijem pratiti
Moram se pohvaliti sa mojoj curicom 15 mjeseca a jedan dan piskila u tutu(slucajnost)ali bila je sva sretna,,,a ja jos sretnija,,,vristali mi svi u kuci,,,ona se iznenadila otkus voda u tuti,,hoce dirat ,,,uglavnom uz seku uci svasta prje neg sto je vrijeme,,,nazalost i gluposti naucimo prije vremena