|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  657 658 [659] 660 661   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
11.5.2011 20:20:59   
R&T@
IZVORNA PORUKA: noa

dadada kazi dragičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogu li ja?

Dok se dadada vrati iz igraoniceuser posted image

Samo sapni je li kupovina u pitanjuuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16451
11.5.2011 20:24:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

dadada kazi dragičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogu li ja?

Dok se dadada vrati iz igraoniceuser posted image

Samo sapni je li kupovina u pitanjuuser posted image

of kors user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image napokonuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 16452
11.5.2011 20:26:45   
R&T@
user posted image

Smijem li joj poslati SMS : "Da znaš, što ne znaš!!!!!!!!!!!"
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16453
11.5.2011 20:28:47   
Hanady RR
ja znam šta je u pitanjuuser posted image user posted image user posted image
baš lijepo i koje je bojeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16454
11.5.2011 20:28:56   
Anoniman

user posted image

Smijem li joj poslati SMS : "Da znaš, što ne znaš!!!!!!!!!!!"
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smijes naravno i ja bi al ne dade mi brojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako sam bila hepi kad je ugledahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 16455
11.5.2011 20:29:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ja znam šta je u pitanjuuser posted image user posted image user posted image
baš lijepo i koje je bojeuser posted image

siveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prava muskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 16456
11.5.2011 20:41:45   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

engleski u gimnazijiuser posted image

Koja gimnazija user posted image

druga is the best user posted image

al je Prva, prva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zavrsila prvu a radim u drugojuser posted image

ma pricajte vi sta hocete, peta je najbolja user posted image

IZVORNA PORUKA: tekja

evo i nas napokon ...u novom stanu vec 15 dana, a danas tek stigao internet...
Mi smo dobro, V. se vrlo brzo privikao na novu sredinu, vec smo nasli i nove drugare za igru u parku ...Nadam se da ste svi dobro, cestitamo praznike, propustene rodjendane, nove rijeci, lopovluke, fazone  

Odoh sad malo da preletim, pozeljela sam RR mnoooooogo

majke mi danas mislim na tebe i kontam ja se ufurala u ljubicastu boju, al fali i tvoje zelene user posted image

IZVORNA PORUKA: dadada

ko onaj iz "moje grcko vjencanje" s stelexom

mala i tajra...upravu ste ...do vode je i mene ...opet je smazao dvije zdjelice jagoda...a danas mi je pojeo i mrkvu ...naravno, sirovu...meni jos draze ...samo da skontam sta mu jos mogu sirovo od povrca davati...nece kupus...nece paradajz, ni luk...doduse...do sad...mozda nekad i proba ...a ne znam sta jos, sem salate i krastavca, moze sirovo

paprika, to je moje S omiljeno povrce... user posted image

IZVORNA PORUKA: koka i po

hah...samo da se javim....

"setalice" odlicno sluze ..
sama sa drugaricom dva sata ..ko film mision imposible ..

tajra duso moja haman da se i ovo nase nebo tebi cudi ..
ljubim vas sve papa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 16457
11.5.2011 20:47:39   
Ella_H
Poz generaciji.
Bambi jesi ziva bona?
Kako djecurlija?
Mi smo svi dobro i zdravo, samo pratim
kad ce i hoce li A. skinuti pelenu da ne bude belaja.
A od prosipanja, sasipanja, mljackanja itd neznam
gdje da pobjegnem. Luuuuuuuudimuser posted image .
Lady draga ti si stvarno lijepa zena i mozes svima
da suknes sto kaze dadada s tim licem i okicama.
Za mene je inace zensko koje ima naprijed i nazad sta hehe.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 16458
11.5.2011 20:52:55   
R&T@
Noa, a kad budes slala TO, moze li i ONO?????????
Volimo te i Andrej i jauser posted image user posted image user posted image user posted image

Bambi, user posted image

Volim i ovaj tvoj ljubicanstveni rezimeuser posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 16459
11.5.2011 20:56:06   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Ella_H

Za mene je inace zensko koje ima naprijed i nazad sta hehe.

Ja nisam zenskouser posted image user posted image user posted image , ali moram da ti posaljemuser posted image

jer nam je "ludilo" zajednickouser posted image

Kad ces na brdoviti Balkan?

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 16460
11.5.2011 21:00:44   
Lady26
Efo i meneeeeee user posted image user posted image
Moje dijete zaspalo u pola 9, jedva je popila mlijeko user posted image
Dadada, hvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Andrej je user posted image sooooo cuteeeee ali zaista....i A. od Sahare user posted image , i moj drug Afan user posted image
Pozdrav svima koliko vas imaaaaa user posted image
Tekja cestitam za stan, da provodite samo sretne trenutke u njemu aBd user posted image user posted image

Aaaaaaaa pa koliko nas ima iz Prve gimnazije user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16461
11.5.2011 21:01:24   
Bambi09
Ella_H user posted image draga moja, ma evo djecurlija skacu zafrkavaju, ovaj mali ovarisao pa sve otvara i samo me izaziva... Samo da mi vidis kuce, sva je u selotejpu, sve moram da lijepim da ne otvara... A sad ga posmatram kupi sve sa stola i ubacuje u ladicu sa kuhinjskim krpama user posted image user posted image user posted image user posted image a svaki put kad ubaci okrene se i gleda u mene kako cu reagovati, ja ko fol ne primjecujem nista nego tipkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tajra, ma znas sta... ja tebe volim i sa rezimeom i bez... user posted image user posted image user posted image jer samo ti znas odogovor na pravo pitanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16462
11.5.2011 21:07:15   
Anoniman

Volimo te i Andrej i jauser posted image user posted image user posted image user posted image

Bambi, user posted image

tek danas procitala da ti nosis 39 a sandale su 38 pa ako mozes obuti 38 saljemuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 16463
11.5.2011 21:08:26   
Anoniman

Efo i meneeeeee user posted image user posted image
Moje dijete zaspalo u pola 9, jedva je popila mlijeko user posted image
Dadada, hvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Andrej je user posted image sooooo cuteeeee ali zaista....i A. od Sahare user posted image , i moj drug Afan user posted image
Pozdrav svima koliko vas imaaaaa user posted image
Tekja cestitam za stan, da provodite samo sretne trenutke u njemu aBd user posted image user posted image

Aaaaaaaa pa koliko nas ima iz Prve gimnazije user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo i moja samo mlijeko popila i skoro je zaspala,  igraonicauser posted image , a nama je super sto smo upoznali nove drugare, ljepoticu Lanu i slatkisa Afanauser posted image , a naravno najdrazem Andreju saljemouser posted image user posted image user posted image , dadada, kako je on samo maza velika, presladak jeuser posted image

Mi smo poslije skontali da znamo jos jednu mamu i to s faksauser posted image , superrrruser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 16464
11.5.2011 21:09:27   
Anoniman

Bambi, user posted image

tek danas procitala da ti nosis 39 a sandale su 38 pa ako mozes obuti 38 saljemuser posted image

Ja nosim 37, salji meni , salim se, nemam pojam o cemu se radi

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16465
11.5.2011 21:10:37   
Malenaoduvijek
tekja sretno preseljenje, da mnogo sretnih trenutaka provedete u novom stanu

a vi sto se druzite bez nas da znate da sam ljubomornauser posted image user posted image

a mala86 sad si me demoralisala sa kremom, iako je ovdje nema u ovim apotekama oko mene ali sutra ce muz otici do apoteke u kojoj  svakako .

a bambi nikako da ti kazem, tvoja kcerka se zove isto kao i moja sestra ali  se nadam da nije ters kao ona i ostale sabine koje poznajem.user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 11.5.2011 21:13:57 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 16466
11.5.2011 21:13:33   
Anoniman
tekja, sretno preseljenje i od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 16467
11.5.2011 21:20:30   
R&T@
IZVORNA PORUKA: sahara

Bambi, user posted image

Ja nosim 37, salji meni , salim se, nemam pojam o cemu se radi

Tema stilski savjeti user posted image

Joj, Noa, jedino da rezem prste kao Pepeljugine sestreuser posted image user posted image user posted image
Tebi hvalauser posted image

MALA, i ja sam ljubomorna, i "priljepila" bih se da nisam ovako umornauser posted image

A to troje djecice znam i svi su divniuser posted image user posted image user posted image
Mame im tako-takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16468
11.5.2011 21:22:50   
R&T@
IZVORNA PORUKA: MALA1994

a bambi nikako da ti kazem, tvoja kcerka se zove isto kao i moja sestra ali  se nadam da nije ters kao ona i ostale sabine koje poznajem.user posted image

I sve koje ja poznajem imaju tu "vrlinu"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 16469
11.5.2011 21:23:12   
Malenaoduvijek
MALA, i ja sam ljubomorna, i "priljepila" bih se da nisam ovako umorna

jesi vidjela ti njih, mene nisu ni zvale moja ti...eto ti pa ti vidi.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16470
11.5.2011 21:23:56   
Anoniman
tajra ja imadoh najbolju namjeruuser posted image nego hoš da zraknem u batu da vidim da ih nisu jos sniziliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 16471
11.5.2011 21:24:02   
Lady26
Tajra, zar i ti sine Brute user posted image user posted image
Mala ja bih tako rado da si blize, npr da si kod tate user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16472
11.5.2011 21:25:50   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: MALA1994

I sve koje ja poznajem imaju tu "vrlinu"user posted image user posted image user posted image

kad se moja sestra rodila mama od dajdzine zene kaze hocete da joj date ime sabina jeli, kaze mama da, zena je samo uzdahnula, pa nece valjda biti kao i ostale sabine koje znam.user posted image user posted image i stvarno je ters...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16473
11.5.2011 21:27:08   
Malenaoduvijek

tajra ja imadoh najbolju namjeruuser posted image nego hoš da zraknem u batu da vidim da ih nisu jos sniziliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kod mene u komsiluku u batu dosla nova kolekcija i ja se slomila trazeci one sandale i nema ih user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16474
11.5.2011 21:29:42   
Malenaoduvijek

Tajra, zar i ti sine Brute user posted image user posted image
Mala ja bih tako rado da si blize, npr da si kod tate user posted image user posted image

salim se ja naravno, ma gdje bih dole sa ova dva indijanca, a kada budem kod tate javim se ja vama konama svojim svakako.
mozda cu doci kod tate kad mi cojk bude isao na malo duzi put ali do tada ima jos vremenauser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  657 658 [659] 660 661   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  657 658 [659] 660 661   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *