Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja znam šta je u pitanju baš lijepo i koje je boje
evo i nas napokon ...u novom stanu vec 15 dana, a danas tek stigao internet... Mi smo dobro, V. se vrlo brzo privikao na novu sredinu, vec smo nasli i nove drugare za igru u parku ...Nadam se da ste svi dobro, cestitamo praznike, propustene rodjendane, nove rijeci, lopovluke, fazone
Odoh sad malo da preletim, pozeljela sam RR mnoooooogo
majke mi danas mislim na tebe i kontam ja se ufurala u ljubicastu boju, al fali i tvoje zelene
IZVORNA PORUKA: dadada
ko onaj iz "moje grcko vjencanje" s stelexom
mala i tajra...upravu ste ...do vode je i mene ...opet je smazao dvije zdjelice jagoda...a danas mi je pojeo i mrkvu ...naravno, sirovu...meni jos draze ...samo da skontam sta mu jos mogu sirovo od povrca davati...nece kupus...nece paradajz, ni luk...doduse...do sad...mozda nekad i proba ...a ne znam sta jos, sem salate i krastavca, moze sirovo
paprika, to je moje S omiljeno povrce...
IZVORNA PORUKA: koka i po
hah...samo da se javim....
"setalice" odlicno sluze .. sama sa drugaricom dva sata ..ko film mision imposible .. tajra duso moja haman da se i ovo nase nebo tebi cudi .. ljubim vas sve papa
Poz generaciji. Bambi jesi ziva bona? Kako djecurlija? Mi smo svi dobro i zdravo, samo pratim kad ce i hoce li A. skinuti pelenu da ne bude belaja. A od prosipanja, sasipanja, mljackanja itd neznam gdje da pobjegnem. Luuuuuuuudim . Lady draga ti si stvarno lijepa zena i mozes svima da suknes sto kaze dadada s tim licem i okicama. Za mene je inace zensko koje ima naprijed i nazad sta hehe.
Efo i meneeeeee Moje dijete zaspalo u pola 9, jedva je popila mlijeko Dadada, hvala ti Andrej je sooooo cuteeeee ali zaista....i A. od Sahare , i moj drug Afan Pozdrav svima koliko vas imaaaaa Tekja cestitam za stan, da provodite samo sretne trenutke u njemu aBd
Ella_H draga moja, ma evo djecurlija skacu zafrkavaju, ovaj mali ovarisao pa sve otvara i samo me izaziva... Samo da mi vidis kuce, sva je u selotejpu, sve moram da lijepim da ne otvara... A sad ga posmatram kupi sve sa stola i ubacuje u ladicu sa kuhinjskim krpama a svaki put kad ubaci okrene se i gleda u mene kako cu reagovati, ja ko fol ne primjecujem nista nego tipkam
tajra, ma znas sta... ja tebe volim i sa rezimeom i bez... jer samo ti znas odogovor na pravo pitanje
Efo i meneeeeee Moje dijete zaspalo u pola 9, jedva je popila mlijeko Dadada, hvala ti Andrej je sooooo cuteeeee ali zaista....i A. od Sahare , i moj drug Afan Pozdrav svima koliko vas imaaaaa Tekja cestitam za stan, da provodite samo sretne trenutke u njemu aBd
Aaaaaaaa pa koliko nas ima iz Prve gimnazije
Evo i moja samo mlijeko popila i skoro je zaspala, igraonica , a nama je super sto smo upoznali nove drugare, ljepoticu Lanu i slatkisa Afana , a naravno najdrazem Andreju saljemo , dadada, kako je on samo maza velika, presladak je
Mi smo poslije skontali da znamo jos jednu mamu i to s faksa , superrrr
a bambi nikako da ti kazem, tvoja kcerka se zove isto kao i moja sestra ali se nadam da nije ters kao ona i ostale sabine koje poznajem.
I sve koje ja poznajem imaju tu "vrlinu"
kad se moja sestra rodila mama od dajdzine zene kaze hocete da joj date ime sabina jeli, kaze mama da, zena je samo uzdahnula, pa nece valjda biti kao i ostale sabine koje znam. i stvarno je ters...
Tajra, zar i ti sine Brute Mala ja bih tako rado da si blize, npr da si kod tate
salim se ja naravno, ma gdje bih dole sa ova dva indijanca, a kada budem kod tate javim se ja vama konama svojim svakako. mozda cu doci kod tate kad mi cojk bude isao na malo duzi put ali do tada ima jos vremena