|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  656 657 [658] 659 660   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
11.5.2011 16:28:51   
Anoniman
Ne treba nam stolica, samo brisevi grla, nosa i oba uha. Nisam znala da do 11.30 rade, da sam znala mogla sma i danas je dovesti jer smo bili u gradu oko 11, nama rekose do pola 11, jbga. I ako je sutra odvedem kad su nalazi gotovi znas li?

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 16426
11.5.2011 16:29:02   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: teacher75

engleski u gimnazijiuser posted image

Koja gimnazija user posted image

druga is the best user posted image

al je Prva, prva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zavrsila prvu a radim u drugojuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16427
11.5.2011 16:38:21   
Malenaoduvijek
ovdje sam ja isla do tada, a sutra, mislim u srijedu najkasnije, a ako su uredni mozda cak i u utorak budu

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16428
11.5.2011 16:42:00   
Anoniman
hebemti...nije me bilo ni sat, a vi se raspisale ne moze vas covjek poFatatiuser posted image

vidim ima zubauser posted image user posted image user posted image ...vidim ima i osipauser posted image user posted image ...vidim ima i kguser posted image ...ma daj lady...kg ces skinuti...a vala mozes svima suknuti jer imas facu avkuuser posted image ...

tajric moj...nisam ti ja tako pametnauser posted image ...ja sam otisla da kupim sastojke pa da pravim rucakuser posted image ...doduse nije nista zahmetli...na neki nacin...sam se praviuser posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 16429
11.5.2011 16:45:42   
Malenaoduvijek
a vala mozes svima suknuti jer imas facu avkuuser posted image ...

oci, da sam musko ja bih se zaljubila u nju Bgm.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16430
11.5.2011 16:46:10   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mala koja je to apoteka sto sve ima, meni treba nesto sto ne mogu nigdje naci.

a hocu dobiti mustuluk ako nadjes to nesto

lamela na sipu, evo br 033 244 344

Jesi citala za sta je sve ova krema? Predobra....
SUDOKREM

mogla bih i ja ovu kremu probatiuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 16431
11.5.2011 16:48:49   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

tajric moj...nisam ti ja tako pametnauser posted image ...ja sam otisla da kupim sastojke pa da pravim rucakuser posted image ...doduse nije nista zahmetli...na neki nacin...sam se praviuser posted image

Ovi su mi najdrazi...user posted image

I ja moram dodati za gimnaziju Prva je prva, a sve ostale su druge...user posted image

Nahranila sam ukucane i istjerala ih na terasuuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16432
11.5.2011 16:54:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

I ja moram dodati za gimnaziju Prva je prva, a sve ostale su druge...user posted image

user posted image user posted image user posted image
ti si meni legendauser posted image
A. mi je sad prosuo vodu po kaucuuser posted image ...ja fakat ne znam dooooooookle ja njemu trebam ponavljati...i ponavljati...i ponavljati...izludit ce meuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 16433
11.5.2011 16:59:18   
R&T@
Voda je kriva...
Ne valja joj agregatno stanjeuser posted image

I dobro si prosla...
Zamisli da je sok od boravnice bio u casiuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16434
11.5.2011 17:05:27   
Malenaoduvijek
A. mi je sad prosuo vodu po kaucuuser posted image ...ja fakat ne znam dooooooookle ja njemu trebam ponavljati...i ponavljati...i ponavljati...izludit ce me

ponavljati ces mu dok ne prestanes ponavljati jer ce on i dalje raditi po svom, ja jesam pametna ha.....

a probaj kremu i ja cu, ne znam ima li je kod tebe dole ali znam gdje je ima...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16435
11.5.2011 17:10:03   
Malenaoduvijek

moram se na ovo nadovezati, treba moja mama da se upise u srednju skolu i krene sa mejtasa ( od kuce) i sretne komsiju nekog, kaze gdje si bio, ma isao da se upise u skolu, pa gdje ma u ekonomsku, a gdje ces ti kaze ma posla i ja ali ja cu naravno u prvu gimnaziju (tada je to bio prestiz, ako si isao u neku drugu skolu bio si papak), ma kaze on njoj, guzva ti je gore hajde ti u ekonomsku nema nikoga.

i tako se ona upise u ekonomsku, kad je kuci dosla htjeli je ubiti i otac i dva bratauser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16436
11.5.2011 17:11:13   
Anoniman

A. mi je sad prosuo vodu po kaucuuser posted image ...ja fakat ne znam dooooooookle ja njemu trebam ponavljati...i ponavljati...i ponavljati...izludit ce me

ponavljati ces mu dok ne prestanes ponavljati jer ce on i dalje raditi po svom, ja jesam pametna ha.....

sto kazu stare babe ''probajte kremu spomenut cete me''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja trackam sve sto mi je sumLJivog porjekla na kožiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16437
11.5.2011 17:12:56   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: noa

sto kazu stare babe ''probajte kremu spomenut cete me''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja trackam sve sto mi je sumLJivog porjekla na kožiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i hocemo da znas samo ako mu bude bolje sto se ja nadam....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16438
11.5.2011 17:14:50   
Anoniman
ima da mi nick pisete velikim slovimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16439
11.5.2011 17:28:34   
R&T@
Mala, dobro ti ovo za upisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje pljusak utjerao u kucuuser posted image

To se nebo cudi da sam ja u kuhinji bilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16440
11.5.2011 17:32:06   
Malenaoduvijek
meni pritisak otisao u podrum, popila sam kafu i slanu supu i tek sad sam se dozvala malo...
a zamisli mene, hocu da pravim rucak sebi i muzu i otvorim vrata spajza kad tamo serpa sa grahom od juce, srecom nisam nista napravila user posted image user posted image user posted image ja budale zene svasta..

< Poruku je uredio MALA1994 -- 11.5.2011 17:33:19 >

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16441
11.5.2011 17:54:23   
tekja
evo i nas napokonuser posted image ...u novom stanu vec 15 dana, a danas tek stigao internet...
Mi smo dobro, V. se vrlo brzo privikao na novu sredinu, vec smo nasli i nove drugare za igru u parkuuser posted image ...Nadam se da ste svi dobro, cestitamo praznike, propustene rodjendane, nove rijeci, lopovluke, fazoneuser posted image  

Odoh sad malo da preletim, pozeljela sam RR mnoooooogouser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 16442
11.5.2011 18:09:33   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: noa

i hocemo da znas samo ako mu bude bolje sto se ja nadam....user posted image

ko onaj iz "moje grcko vjencanje" s stelexomuser posted image user posted image user posted image

mala i tajra...upravu steuser posted image ...do vode je i meneuser posted image user posted image user posted image user posted image ...opet je smazao dvije zdjelice jagoda...a danas mi je pojeo i mrkvuuser posted image ...naravno, sirovu...meni jos drazeuser posted image ...samo da skontam sta mu jos mogu sirovo od povrca davati...nece kupus...nece paradajz, ni luk...doduse...do sad...mozda nekad i probauser posted image ...a ne znam sta jos, sem salate i krastavca, moze sirovouser posted image

Neposredna veza do poruke: 16443
11.5.2011 18:26:29   
R&T@
tekja, cestitam preseljenje i useljenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Da u novom domu imate samo sretne trenutke, aBduser posted image
I da znas da si nedostajalauser posted image

Mala, cuvaj nam se...
A za grah cu reci samo: to dodje s godinamauser posted image user posted image user posted image

Dadada, bravo za A.user posted image
I meni "rodni list" muku zadajeuser posted image  i ne pada mi na pamet povrce koje se jede sirovo... moze i paprika, i krastavac...ne znam viseuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16444
11.5.2011 18:36:51   
Hanady RR

tekja, cestitam preseljenje i useljenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Da u novom domu imate samo sretne trenutke, aBduser posted image
I da znas da si nedostajalauser posted image

Mala, cuvaj nam se...
A za grah cu reci samo: to dodje s godinamauser posted image user posted image user posted image

Dadada, bravo za A.user posted image
I meni "rodni list" muku zadajeuser posted image  i ne pada mi na pamet povrce koje se jede sirovo... moze i paprika, i krastavac...ne znam viseuser posted image

dadada crvena rotkivica može sirova sada je ima is ezona joj je i jako im je zanimljiva a zdrava je i puna enegrgije...mada vidim aj vi baš sa energijom i nemate problemauser posted image

špinat može sirov dada ako nađeš sada negdje iz posljednjih plastenika mlade liske, bdue na pijaci u onom djelu na Merkuru gdje su pravi poljoprvrednici...kao salatu mu napravi sa kratsavicom...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16445
11.5.2011 19:24:20   
mala86

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mala koja je to apoteka sto sve ima, meni treba nesto sto ne mogu nigdje naci.

a hocu dobiti mustuluk ako nadjes to nesto

lamela na sipu, evo br 033 244 344

Jesi citala za sta je sve ova krema? Predobra....
SUDOKREM

mogla bih i ja ovu kremu probatiuser posted image

nisam upratila treba vam za pelenski osip user posted image ako je-ja je imam,dobili kao neki tester i nisam zadovoljna,evo je stoji

nama pomogne
bepanten ali mast (prosli put mi dade kremu,ja nisam gledala tek kad sam dosla kuci user posted image ,nista ko da ne mazem)

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16446
11.5.2011 19:52:55   
Anoniman
pozdrav.
Salmy mila jestel isli juce dobiti vakc ? Mi cemo sutra abd al bas  me strah al da ju rijesimo vise, bojim se najvise ture nista vise...
Nadam se dobrom ...
Da vas pitam koliko dugo smije tetrapak sok biti otvoren i u frizderu?

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 16447
11.5.2011 19:56:27   
koka i po
hah...samo da se javim....

"setalice" odlicno sluze user posted image user posted image user posted image user posted image ..
sama sa drugaricom dva sata user posted image ..ko film mision imposible user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..
tajra duso moja haman da se i ovo nase nebo tebi cudi user posted image ..
ljubim vas sve papauser posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16448
11.5.2011 20:10:16   
R&T@
Koko, ti u skitnji, ja u kuhinjiuser posted image
dobro je da cuskije nisu padaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 16449
11.5.2011 20:14:45   
Anoniman
dadada kazi dragičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio noa -- 11.5.2011 20:15:05 >

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 16450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  656 657 [658] 659 660   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  656 657 [658] 659 660   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *