Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ne treba nam stolica, samo brisevi grla, nosa i oba uha. Nisam znala da do 11.30 rade, da sam znala mogla sma i danas je dovesti jer smo bili u gradu oko 11, nama rekose do pola 11, jbga. I ako je sutra odvedem kad su nalazi gotovi znas li?
hebemti...nije me bilo ni sat, a vi se raspisale ne moze vas covjek poFatati
vidim ima zuba ...vidim ima i osipa ...vidim ima i kg ...ma daj lady...kg ces skinuti...a vala mozes svima suknuti jer imas facu avku ...
tajric moj...nisam ti ja tako pametna ...ja sam otisla da kupim sastojke pa da pravim rucak ...doduse nije nista zahmetli...na neki nacin...sam se pravi
tajric moj...nisam ti ja tako pametna ...ja sam otisla da kupim sastojke pa da pravim rucak ...doduse nije nista zahmetli...na neki nacin...sam se pravi
Ovi su mi najdrazi...
I ja moram dodati za gimnaziju Prva je prva, a sve ostale su druge...
Nahranila sam ukucane i istjerala ih na terasu
ti si meni legenda A. mi je sad prosuo vodu po kaucu ...ja fakat ne znam dooooooookle ja njemu trebam ponavljati...i ponavljati...i ponavljati...izludit ce me
A. mi je sad prosuo vodu po kaucuuser posted image ...ja fakat ne znam dooooooookle ja njemu trebam ponavljati...i ponavljati...i ponavljati...izludit ce me
ponavljati ces mu dok ne prestanes ponavljati jer ce on i dalje raditi po svom, ja jesam pametna ha.....
a probaj kremu i ja cu, ne znam ima li je kod tebe dole ali znam gdje je ima...
Ovi su mi najdrazi...
moram se na ovo nadovezati, treba moja mama da se upise u srednju skolu i krene sa mejtasa ( od kuce) i sretne komsiju nekog, kaze gdje si bio, ma isao da se upise u skolu, pa gdje ma u ekonomsku, a gdje ces ti kaze ma posla i ja ali ja cu naravno u prvu gimnaziju (tada je to bio prestiz, ako si isao u neku drugu skolu bio si papak), ma kaze on njoj, guzva ti je gore hajde ti u ekonomsku nema nikoga.
i tako se ona upise u ekonomsku, kad je kuci dosla htjeli je ubiti i otac i dva brata
A. mi je sad prosuo vodu po kaucuuser posted image ...ja fakat ne znam dooooooookle ja njemu trebam ponavljati...i ponavljati...i ponavljati...izludit ce me
ponavljati ces mu dok ne prestanes ponavljati jer ce on i dalje raditi po svom, ja jesam pametna ha.....
sto kazu stare babe ''probajte kremu spomenut cete me'' ja trackam sve sto mi je sumLJivog porjekla na koži
sto kazu stare babe ''probajte kremu spomenut cete me'' ja trackam sve sto mi je sumLJivog porjekla na koži
i hocemo da znas samo ako mu bude bolje sto se ja nadam....
meni pritisak otisao u podrum, popila sam kafu i slanu supu i tek sad sam se dozvala malo... a zamisli mene, hocu da pravim rucak sebi i muzu i otvorim vrata spajza kad tamo serpa sa grahom od juce, srecom nisam nista napravila ja budale zene svasta..
< Poruku je uredio MALA1994 -- 11.5.2011 17:33:19 >
evo i nas napokon ...u novom stanu vec 15 dana, a danas tek stigao internet... Mi smo dobro, V. se vrlo brzo privikao na novu sredinu, vec smo nasli i nove drugare za igru u parku ...Nadam se da ste svi dobro, cestitamo praznike, propustene rodjendane, nove rijeci, lopovluke, fazone
Odoh sad malo da preletim, pozeljela sam RR mnoooooogo
i hocemo da znas samo ako mu bude bolje sto se ja nadam....
ko onaj iz "moje grcko vjencanje" s stelexom
mala i tajra...upravu ste ...do vode je i mene ...opet je smazao dvije zdjelice jagoda...a danas mi je pojeo i mrkvu ...naravno, sirovu...meni jos draze ...samo da skontam sta mu jos mogu sirovo od povrca davati...nece kupus...nece paradajz, ni luk...doduse...do sad...mozda nekad i proba ...a ne znam sta jos, sem salate i krastavca, moze sirovo
tekja, cestitam preseljenje i useljenje Da u novom domu imate samo sretne trenutke, aBd I da znas da si nedostajala
Mala, cuvaj nam se... A za grah cu reci samo: to dodje s godinama
Dadada, bravo za A. I meni "rodni list" muku zadaje i ne pada mi na pamet povrce koje se jede sirovo... moze i paprika, i krastavac...ne znam vise
dadada crvena rotkivica može sirova sada je ima is ezona joj je i jako im je zanimljiva a zdrava je i puna enegrgije...mada vidim aj vi baš sa energijom i nemate problema
špinat može sirov dada ako nađeš sada negdje iz posljednjih plastenika mlade liske, bdue na pijaci u onom djelu na Merkuru gdje su pravi poljoprvrednici...kao salatu mu napravi sa kratsavicom...
lamela na sipu, evo br 033 244 344
Jesi citala za sta je sve ova krema? Predobra.... SUDOKREM
mogla bih i ja ovu kremu probati
nisam upratila treba vam za pelenski osip ako je-ja je imam,dobili kao neki tester i nisam zadovoljna,evo je stoji
nama pomogne bepanten ali mast (prosli put mi dade kremu,ja nisam gledala tek kad sam dosla kuci ,nista ko da ne mazem)
pozdrav. Salmy mila jestel isli juce dobiti vakc ? Mi cemo sutra abd al bas me strah al da ju rijesimo vise, bojim se najvise ture nista vise... Nadam se dobrom ... Da vas pitam koliko dugo smije tetrapak sok biti otvoren i u frizderu?
"setalice" odlicno sluze .. sama sa drugaricom dva sata ..ko film mision imposible .. tajra duso moja haman da se i ovo nase nebo tebi cudi .. ljubim vas sve papa