Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja na dobrinji potrošila bi dodatno najmanje sat i po za prevoz pa mi se ne isplati
skupo danas vrijeme inžinjera brate
usput kad si tu techerko sve hoću da te pitam koji ti predmet predaješ, nešto mi u glavi engleski ali nisam sigurna. i jesi li osnovna ili srednja škola. nako pitam
engleski u gimnaziji
hajte sa mnom u skenderiju na zumbu
Tacher kakvi su termini,koliko markica i ima li rezultata?
evo njihove stranice: http://athena.ba/home/ tu sve imas, a rezultata ima naravno ak ose redovno ide. svaki put se kompletno preznojim i super osjecam poslije
< Poruku je uredio teacher75 -- 11.5.2011 15:59:46 >
Meni su one spas... a tek joj pocele cetvorke i trojke rasti tako da me panika fata, a utanjila sam sa njima. meni one i temperaturu od zubica skinu koje ni voltaren ne skine. Sinoc se budila od devet do 12 sest puta vristeci i dam joj Osanit dijete posle 10 minuta zaspalo i jutros do osam nije se pomjerilo. Kad ja jutros kad cetvorka probila.
Al ste se raspisaliiii... dok ja sve iscitah sve i zaboravih ... Mi isle po uputnice za briseve, stolica na parazite nije potrebna tako samo bris grla i nosa, a mi trazili i uha da iskontrolisemo i to. Nismo stigli danas do Ilidže isla tetka sa nama na previjanje pa kako su joj onu izgorelu kozu strugali cura se onesvjestila pa dok se dozvala kasno nam bilo, tako da cemo ujutru da i to uradimo. Nama izvirila donja desna cetvorka
jelo manja guzva vam je u gradu, mozete i do 11 i 30 otici da uradite briseve a i stolicu da predate.e sad jedino sto ce vam gore biti dan kasnije gotovo jer salju sa ilidze rezultate.