Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja na dobrinji potrošila bi dodatno najmanje sat i po za prevoz pa mi se ne isplati
skupo danas vrijeme inžinjera brate
usput kad si tu techerko sve hoću da te pitam koji ti predmet predaješ, nešto mi u glavi engleski ali nisam sigurna. i jesi li osnovna ili srednja škola. nako pitam
Lady stvrano ne mogu, drugi put. Noge mi otpadose, nahodala sam se jutros pravo... u pola deset izasli u jedan dosli kuci, a i tajo nam je kuci pa uzivoamo sa njim veceras
ooooo vidim igraona se dogovara, na nas niko ne mislis osim Jelene
Ja bih zvala ali sinoc rece da mozes tek u cetvrtak...Ja imam opravdanje E a moze sutra kod vas ili kod nas?! Ako izadjemo gdje vani nema nista ni od kafe ni od price...ili ovako nesto - igraona?
sad cu zapisati pa cu probati, moze li bez recepta?
za guzu cu ga svakako voditi ujutro jer mu je bas grozna, jarko crvena da vidimo sta ce dermatolog reci.
moze bez recepta samo je nije bilo kod nas ja kupovala u Hr. ako ne nađes ja ti posaljem jer vjeruj mi 2 mjeseca borbe,doktora,krema i svega ostalog nije davalo rezultate..sa sudokremom za 2 dana koda nista nije bilo.
joj tajra od jutros mu je bas crveno, mene sve boli kad ga vidim a vidim da i njega svrbi. sad sam mu prala hipermanganom i mazala onom kremom sa dosta cinka, a kasnije cu do apoteke kad mi dodje muzek da vidim ovu kremu od noe, a ujutro odmah kod dermatologa da vidimo sta ce reci..
a za oko mu je dala iso neku mazu koju smo koristili kad je igor imao eserihiju
sad cu zapisati pa cu probati, moze li bez recepta?
za guzu cu ga svakako voditi ujutro jer mu je bas grozna, jarko crvena da vidimo sta ce dermatolog reci.
moze bez recepta samo je nije bilo kod nas ja kupovala u Hr. ako ne nađes ja ti posaljem jer vjeruj mi 2 mjeseca borbe,doktora,krema i svega ostalog nije davalo rezultate..sa sudokremom za 2 dana koda nista nije bilo.
sad cu nazvati ovu jednu apoteku koja ima inace sve, e ako kod njih ne bude nece je nigdje biti... a srce si stvarno
< Poruku je uredio MALA1994 -- 11.5.2011 15:46:37 >