Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Meni je svejedno...u merkuru sam stalni gost ...i fina je igraona...a u skafi nisko mikad bili...eto...lady...na tebi je da odlucis
A sto se cuka tice...pa normalno je da sva djeca vole cuke... jer su pametna ...ma psi su vam najdivnija stvorenja...nisu interesdzije ko mace...mada volim ja i mace, ofkorz...al cuke su ipak br.1...cuko je u stanju svoj zivot dati za vas..sto je rijetko koji covjek...pa vi vidite
Utjerase me u laz....moram reci mm da ne vidimo dobro
A dadada, sad svejedno i meni....eto ako ce Salmy doci mozemo tuu Mercur a drugi put u Skafu....ma eto samo da nismo u kuci i da se spica malo iskace.... Onda Mercur 18,30? Ispred....tebe zaduzujem da me cekas
Hajde necu kukati, samo cu ti ovo reci pa ti skontaj.... Zatrudnila sa 70....struk, guza, (.)(.) manje vise (sad je vise ), nosila 38 broj, majice M ili L a sad imam 84....dje to nije debelo, ni S od struka, guza maaaaaasallahh, hlace nosim broj 44-46 zavisi od modela, majice XL-XXL, grudnjak sa 75B na 90 (za ovo se ne zalim da ne pomislite ).... Meni je ovo sok...al fakat, ne utice mi dobro na psihu nikako.... A kolege i kolegice na poslu, da ne pricam.... , sef kad me vidi da doruckujem uvijek ima neku "salu" na tu temu....
Hajde necu kukati, samo cu ti ovo reci pa ti skontaj.... Zatrudnila sa 70....struk, guza, (.)(.) manje vise (sad je vise ), nosila 38 broj, majice M ili L a sad imam 84....dje to nije debelo, ni S od struka, guza maaaaaasallahh, hlace nosim broj 44-46 zavisi od modela, majice XL-XXL, grudnjak sa 75B na 90 (za ovo se ne zalim da ne pomislite ).... Meni je ovo sok...al fakat, ne utice mi dobro na psihu nikako....
haman da si debela salim se.. a visina? konstrukcija? itd itd.....sve to dolazi u obzir .. moja djevojacka kilaza je 62 kg..visina oko 175 cm.. drugo dijete zanijela sa 69 kg a sada imam 67 kg... hah.....mogu jos da prodjem
Hajde necu kukati, samo cu ti ovo reci pa ti skontaj.... Zatrudnila sa 70....struk, guza, (.)(.) manje vise (sad je vise ), nosila 38 broj, majice M ili L a sad imam 84....dje to nije debelo, ni S od struka, guza maaaaaasallahh, hlace nosim broj 44-46 zavisi od modela, majice XL-XXL, grudnjak sa 75B na 90 (za ovo se ne zalim da ne pomislite ).... Meni je ovo sok...al fakat, ne utice mi dobro na psihu nikako.... A kolege i kolegice na poslu, da ne pricam.... , sef kad me vidi da doruckujem uvijek ima neku "salu" na tu temu....
sad se moram vratiti pa čitati otkud opet bolna tema na tapetu
dok sam ja na ručku bila
ja sam valjda toliko strašna da se niko ne smije šaliti na taj račun, barem ne predamnom
Meni je ovo sok...al fakat, ne utice mi dobro na psihu nikako.... A kolege i kolegice na poslu, da ne pricam.... , sef kad me vidi da doruckujem uvijek ima neku "salu" na tu temu....
Hebo kolege, ti treba da budes zadovoljna...
Pokusaj pjesice ici na posao, ipak si cijeli dan u kancerariji... Piti mnogo vode, posebno prije obroka...
Ili prekontrolisi hormone, mozda nije hrana uzrok...
Nisam nikad bila mrsava, osim u ratu, visina....oko 170-171,2 tako nesto... godinama imala 63-64 bila super, do udaje...hajd i tih 70 mi nije smetalo, popunilo se fino sve, nije bilo velike razlike...mogle su mi recimo iste farmerke 10 godina....sad ne mogu dalje od koljena....majice koje sam nosila, ako uspijem obuci dodju haman iznad pupka... i sl Al hajd...imala bih na tu temu jos svasta da me Hanady me pobrise....
Pokusaj pjesice ici na posao, ipak si cijeli dan u kancerariji... Piti mnogo vode, posebno prije obroka...
Ili prekontrolisi hormone, mozda nije hrana uzrok...
Uh Tajra, gdje je moje svrakino gdje je predsjednistvo....trebalo bi mi 2h do posla... A za hormone ne znam ...ovo sam se u trudnoci udebljala i spalo samo 9kg ostalo sve stoji....
Al ste se raspisaliiii... dok ja sve iscitah sve i zaboravih ... Mi isle po uputnice za briseve, stolica na parazite nije potrebna tako samo bris grla i nosa, a mi trazili i uha da iskontrolisemo i to. Nismo stigli danas do Ilidže isla tetka sa nama na previjanje pa kako su joj onu izgorelu kozu strugali cura se onesvjestila pa dok se dozvala kasno nam bilo, tako da cemo ujutru da i to uradimo. Nama izvirila donja desna cetvorka
Nismo , jos nam ne daju da ostavim samo dijete jer jos nije toliko stabilna, a meni se nesto neda ganjati sa njom po igraoni sa drugom djecom dok vi mame kafenisete
Nismo , jos nam ne daju da ostavim samo dijete jer jos nije toliko stabilna, a meni se nesto neda ganjati sa njom po igraoni sa drugom djecom dok vi mame kafeniset__e
Cek zar nismo i mi s njima unutra....ja Lanu ne ostavljam, unutra sam s njom... Tako da mozete s nama, hajdeeeeeeeeeee sto si takva Evo bit ce i Dadada
najvjerovatnije ...jer ove koje te demantuju imaju "pomagala" i nema sanse da kiksaju .. jel tako prijooooo
IZVORNA PORUKA: Lady26
Hajde necu kukati, samo cu ti ovo reci pa ti skontaj.... Zatrudnila sa 70....struk, guza, (.)(.) manje vise (sad je vise ), nosila 38 broj, majice M ili L a sad imam 84....dje to nije debelo, ni S od struka, guza maaaaaasallahh, hlace nosim broj 44-46 zavisi od modela, majice XL-XXL, grudnjak sa 75B na 90 (za ovo se ne zalim da ne pomislite ).... Meni je ovo sok...al fakat, ne utice mi dobro na psihu nikako.... A kolege i kolegice na poslu, da ne pricam.... ,
sef kad me vidi da doruckujem uvijek ima neku "salu" na tu temu....
ljubomoran bona ne bila, ljubomoran na tebe sto si tako dobra... eeeee, ja sam ti ovih dana jos spala, opet sam se usukala, ali da sam Bogdor zadrzala onu kilazu poslije poroda...
IZVORNA PORUKA: koka i po
haman da si debela salim se.. a visina? konstrukcija? itd itd.....sve to dolazi u obzir .. moja djevojacka kilaza je 62 kg..visina oko 175 cm.. drugo dijete zanijela sa 69 kg a sada imam 67 kg... hah.....mogu jos da prodjem
ja sam visoka 173 a sad tezim 67, moram, ali MORAM se vratiti makar na 70 kg, a cilj ce mi biti 72 kg...
IZVORNA PORUKA: chuci
ja sam valjda toliko strašna da se niko ne smije šaliti na taj račun, barem ne predamnom
ti komotno mozes parirati manekenkama, hem visoka, hem vitka, hem malo mrsavija, hem ... ma eto, iskreno