|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  653 654 [655] 656 657   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
11.5.2011 14:29:03   
Anoniman
Meni je svejedno...u merkuru sam stalni gostuser posted image ...i fina je igraona...a u skafi nisko mikad bili...eto...lady...na tebi je da odlucisuser posted image user posted image user posted image

A sto se cuka tice...pa normalno je da sva djeca vole cuke... jer su pametnauser posted image user posted image ...ma psi su vam najdivnija stvorenja...nisu interesdzije ko mace...mada volim ja i mace, ofkorz...al cuke su ipak br.1...cuko je u stanju svoj zivot dati za vas..sto je rijetko koji covjek...pa vi viditeuser posted image

odoh kupiti rucakuser posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 16351
11.5.2011 14:30:40   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Bambi09

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: koka i po

lady...dosadna si vise sa svojim kilama user posted image ...super izgledas user posted image ..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne lazem Boga mi...Bambi reci joj user posted image user posted image user posted image user posted image

sta da joj kazem kad je zena u pravu... mislim stvarno i ti pretjeruvas user posted image user posted image user posted image

Jeste, jeste...
Golemo preCeruje...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 16352
11.5.2011 14:33:06   
Lady26
Utjerase me u laz....moram reci mm da ne vidimo dobro user posted image user posted image user posted image user posted image

A dadada, sad svejedno i meni....eto ako ce Salmy doci mozemo tuu Mercur a drugi put u Skafu....ma eto samo da nismo u kuci i da se spica malo iskace....
Onda Mercur 18,30? Ispred....tebe zaduzujem da me cekas user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16353
11.5.2011 14:35:13   
koka i po
najvjerovatnije ...jer ove koje te demantuju imaju "pomagala" i nema sanse da kiksaju user posted image ..
jel tako prijooooouser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16354
11.5.2011 14:36:21   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

odoh kupiti rucakuser posted image

Pametno mojeuser posted image

Ja danas kuham pa ako se vrijeme pokvari da znate ko je krivuser posted image user posted image user posted image

Sad sam pojela kukuruzu s kiselim mlijekom...user posted image
Kupila sinoc u Travniku, ovdje nema nigdje tako dobrauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16355
11.5.2011 14:38:50   
Lady26
Hajde necu kukati, samo cu ti ovo reci pa ti skontaj....
Zatrudnila sa 70....struk, guza, (.)(.) manje vise (sad je vise user posted image ), nosila 38 broj, majice M ili L a sad imam 84....dje to nije debelo, ni S od struka, guza maaaaaasallahh, hlace nosim broj 44-46 zavisi od modela, majice XL-XXL, grudnjak sa 75B na 90 (za ovo se ne zalim da ne pomislite user posted image user posted image user posted image user posted image )....
Meni je ovo sok...al fakat, ne utice mi dobro na psihu nikako....
A kolege i kolegice na poslu, da ne pricam.... user posted image user posted image user posted image , sef kad me vidi da doruckujem uvijek ima neku "salu" na tu temu....

< Poruku je uredio Lady26 -- 11.5.2011 14:41:35 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 16356
11.5.2011 14:39:56   
salmy
Lady vidimo se u Mercuruuser posted image user posted image obzirom da dadu neznam,trazim tebeuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16357
11.5.2011 14:41:00   
R&T@

najvjerovatnije ...jer ove koje te demantuju imaju "pomagala" i nema sanse da kiksaju user posted image ..

Moje "cale" ne lazuuser posted image

Sad bih ponudila muzu od Lady "hrpu kostiju", ali opet ce neko da me pogresno shvatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16358
11.5.2011 14:41:55   
Lady26
IZVORNA PORUKA: salmy

Lady vidimo se u Mercuruuser posted image user posted image obzirom da dadu neznam,trazim tebeuser posted image

Vidimo aBd....cekamo se ispred....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 16359
11.5.2011 14:43:28   
koka i po

Zatrudnila sa 70....struk, guza, (.)(.) manje vise (sad je vise user posted image ), nosila 38 broj, majice M ili L a sad imam 84....dje to nije debelo, ni S od struka, guza maaaaaasallahh, hlace nosim broj 44-46 zavisi od modela, majice XL-XXL, grudnjak sa 75B na 90 (za ovo se ne zalim da ne pomislite user posted image user posted image user posted image user posted image )....

haman da si debela user posted image user posted image user posted image user posted image  salim se..
a visina? konstrukcija? itd itd.....sve to dolazi u obzir user posted image ..
moja djevojacka kilaza je 62 kg..visina oko 175 cm..
drugo dijete zanijela sa 69 kg a sada imam 67 kg...
hah.....mogu jos da prodjem user posted image user posted image user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16360
11.5.2011 14:44:31   
chuci

A kolege i kolegice na poslu, da ne pricam.... user posted image user posted image user posted image , sef kad me vidi da doruckujem uvijek ima neku "salu" na tu temu....

sad se moram vratiti pa čitati otkud opet bolna tema na tapetu

dok sam ja na ručku bila user posted image

user posted image user posted image
ja sam valjda toliko strašna da se niko ne smije šaliti na taj račun, barem ne predamnom

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16361
11.5.2011 14:44:43   
R&T@

Hebo kolege, ti treba da budes zadovoljna...

Pokusaj pjesice ici na posao, ipak si cijeli dan u kancerariji...
Piti mnogo vode, posebno prije obroka...

Ili prekontrolisi hormone, mozda nije hrana uzrok...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16362
11.5.2011 14:45:09   
koka i po
IZVORNA PORUKA: tajra

Moje "cale" ne lazuuser posted image

Sad bih ponudila muzu od Lady "hrpu kostiju", ali opet ce neko da me pogresno shvatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...volim te sto si takva i gotovo user posted image mislim ne fizicki user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16363
11.5.2011 14:47:10   
Lady26
Nisam nikad bila mrsava, osim u ratu, visina....oko 170-171,2 tako nesto... godinama imala 63-64 bila super, do udaje...hajd i tih 70 mi nije smetalo, popunilo se fino sve, nije bilo velike razlike...mogle su mi recimo iste farmerke 10 godina....sad ne mogu dalje od koljena....majice koje sam nosila, ako uspijem obuci dodju haman iznad pupka... i sl
Al hajd...imala bih na tu temu jos svasta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da me Hanady me pobrise....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 16364
11.5.2011 14:48:21   
Lady26
IZVORNA PORUKA: chuci

sad se moram vratiti pa čitati otkud opet bolna tema na tapetu

dok sam ja na ručku bila user posted image

ja sam valjda toliko strašna da se niko ne smije šaliti na taj račun, barem ne predamnom

Tema krenula kad sam pitala hoce li neko na fitnes sa mnom, nisi puno masila user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 16365
11.5.2011 14:50:15   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

Hebo kolege, ti treba da budes zadovoljna...

Pokusaj pjesice ici na posao, ipak si cijeli dan u kancerariji...
Piti mnogo vode, posebno prije obroka...

Ili prekontrolisi hormone, mozda nije hrana uzrok...

Uh Tajra, gdje je moje svrakino gdje je predsjednistvo....trebalo bi mi 2h do posla...
A za hormone ne znam user posted image ...ovo sam se u trudnoci udebljala i spalo samo 9kg ostalo sve stoji....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16366
11.5.2011 14:56:56   
chuci
pročitala sve, upratila

jelena čestitamo zubić

amani koliko je km sad na dobrinji
jel još uvijek imaju one cure predveče sa programima
ja sam išla kad se tek otvorilo bilo je fino

lady sretno na zetri, meni daleko tamo ići

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16367
11.5.2011 14:59:25   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Al ste se raspisaliiii... dok ja sve iscitah sve i zaboravih user posted image ... Mi isle po uputnice za briseve, stolica na parazite nije potrebna tako samo bris grla i nosa, a mi trazili i uha da iskontrolisemo i to. Nismo stigli danas do Ilidže isla tetka sa nama na previjanje pa kako su joj onu izgorelu kozu strugali cura se onesvjestila pa dok se dozvala kasno nam bilo, tako da cemo ujutru da i to uradimo.
Nama izvirila donja desna cetvorka user posted image

Ja se zadala oko svojih kg user posted image user posted image user posted image user posted image

Cestitam i ja zubic user posted image user posted image user posted image user posted image
Jeste li vi za igraonu danas?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16368
11.5.2011 15:00:28   
Anoniman
Hvala chuci user posted image ... Ljubi curu lijepu, pametnu... tako sam se slatko nasmijala za neda nana user posted image

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 16369
11.5.2011 15:01:47   
Anoniman
Hvala Lady user posted image

Nismouser posted image , jos nam ne daju da ostavim samo dijete jer jos nije toliko stabilna, a meni se nesto neda ganjati sa njom po igraoni sa drugom djecom dok vi mame kafeniseteuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16370
11.5.2011 15:02:42   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Hvala Lady user posted image

Nismouser posted image , jos nam ne daju da ostavim samo dijete jer jos nije toliko stabilna, a meni se nesto neda ganjati sa njom po igraoni sa drugom djecom dok vi mame kafeniset__euser posted image

Cek zar nismo i mi s njima unutra....ja Lanu ne ostavljam, unutra sam s njom... user posted image
Tako da mozete s nama, hajdeeeeeeeeeee sto si takva user posted image
Evo bit ce i Dadada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 11.5.2011 15:06:48 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16371
11.5.2011 15:04:40   
chuci
i ja kad idem (ono jednom kad sam išla user posted image ) u igraonu bila sam s ajšom unutra

satrala bi je druga djeca samu. još nema osjećaja npr za visinu pa krene niz stepenice pa gdje se zaustavi i slično

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16372
11.5.2011 15:05:57   
Lady26
Nemam ni ja nekog iskustva sa igraonama, ali ovo sto sam isla, unutra sam bila sa Lanom...gdje bi je pustila samu...vise bi bila vani nego unutra user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 11.5.2011 15:06:11 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 16373
11.5.2011 15:09:37   
Bambi09

user posted image user posted image user posted image user posted image

A kolege i kolegice na poslu, da ne pricam.... user posted image user posted image user posted image ,
sef kad me vidi da doruckujem uvijek ima neku "salu" na tu temu....

ljubomoran bona ne bila, ljubomoran na tebe sto si tako dobra... eeeee, ja sam ti ovih dana jos spala, opet sam se usukala, ali da sam Bogdor zadrzala onu kilazu poslije poroda... user posted image user posted image  

haman da si debela user posted image user posted image user posted image user posted image  salim se..
a visina? konstrukcija? itd itd.....sve to dolazi u obzir user posted image ..
moja djevojacka kilaza je 62 kg..visina oko 175 cm..
drugo dijete zanijela sa 69 kg a sada imam 67 kg...
hah.....mogu jos da prodjem user posted image user posted image user posted image

ja sam visoka 173 a sad tezim 67, moram, ali MORAM se vratiti makar na 70 kg, a cilj ce mi biti 72 kg...

IZVORNA PORUKA: chuci

ti komotno mozes parirati manekenkama, hem visoka, hem vitka, hem malo mrsavija, hem ... ma eto, iskreno

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

Neposredna veza do poruke: 16374
11.5.2011 15:16:58   
chuci
joj bambi ti si super user posted image user posted image user posted image

ali đaba ko šta govori, kad ja na sebi osjetim kile i smetaju brate

ja moram smršati, jer sam tada poletnija, veselija, lakše dišem, ne bole me leđa, više se keksam user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 16375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  653 654 [655] 656 657   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  653 654 [655] 656 657   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *