|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  658 659 [660] 661 662   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
11.5.2011 21:30:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: noa

tajra ja imadoh najbolju namjeruuser posted image nego hoš da zraknem u batu da vidim da ih nisu jos sniziliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kod mene u komsiluku u batu dosla nova kolekcija i ja se slomila trazeci one sandale i nema ih user posted image

ono su od prosle godineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mozes da zamislis ja ih kupim u ponedjeljak za 109 km a u srijedu ih snize na 69user posted image user posted image user posted image user posted image bile su crne i srebreneuser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 16476
11.5.2011 21:32:31   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noa draga moja noa...ljubim ja tebe odaVle dopasauser posted image user posted image user posted image user posted image
hepiiiiiii sam...ama ono bas...bas...basuser posted image user posted image user posted image user posted image samo reci sta ti trebauser posted image user posted image

A tek vecerao...sad jos zube i spavanac...superiska nam je bilo...preslatki su nam drugarice i drug...mala Lana je medic pravi...ma prava je Ladyuser posted image ...da vi videte nju kako hodauser posted image user posted image user posted image ...i Afan...sarmer...a Ajna je NASA Ajnauser posted image

mala i tajra...sto niste i vi dosle...trebale ste

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 16477
11.5.2011 21:35:37   
Anoniman
dadada šarni adresu na pp..kapa pronađena u teranoviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image siva br 50 cijena smijesnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16478
11.5.2011 21:36:50   
R&T@

tajra ja imadoh najbolju namjeruuser posted image nego hoš da zraknem u batu da vidim da ih nisu jos sniziliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pliz, plizuser posted image

I ja cu mozda ujutro kad krenem na posao svratiti u ovu nasu...

Lady26, samo neke se raja druzi...
Svoji smouser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16479
11.5.2011 21:38:23   
mala86

a mala86 sad si me demoralisala sa kremom, iako je ovdje nema u ovim apotekama oko mene ali sutra ce muz otici do apoteke u kojoj  svakako .

ne mora znacit da ce vama biti isto user posted image ,mozda vama bude super,zbog drugacije koze

nama se veceras bas guza zacrvenila,oprala sam ga i obukla sorcic bez pelene,i vec nakon sat je bilo super user posted image ,ali sjeo mm u krilo,kad odjednom rece mm-evo ga sad se upisa user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 16480
11.5.2011 21:39:34   
Malenaoduvijek
tajra
kada, da ti  masem s pozora  user posted image user posted image user posted image

noa mogu da zamislim kako si bila sretna kad si to vidjela user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16481
11.5.2011 21:39:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Pliz, plizuser posted image

I ja cu mozda ujutro kad krenem na posao svratiti u ovu nasu...

Lady26, samo neke se raja druzi...
Svoji smouser posted image

hocem nije problemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 16482
11.5.2011 21:40:14   
Lady26
Dadads tnx again user posted image user posted image al sramota stvarno..... user posted image

L nije progovorila, samo je Salmy rekla kako se zove i preziva, za drugo nije imala vremena user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16483
11.5.2011 21:40:49   
Anoniman

tajra
kada, da ti  masem s pozora  user posted image user posted image user posted image

noa mogu da zamislim kako si bila sretna kad si to vidjela user posted image

ma sta sretna user posted image user posted image user posted image user posted image sve 'vako po radnjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16484
11.5.2011 21:41:57   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: mala86

a mala86 sad si me demoralisala sa kremom, iako je ovdje nema u ovim apotekama oko mene ali sutra ce muz otici do apoteke u kojoj  svakako .

ne mora znacit da ce vama biti isto user posted image ,mozda vama bude super,zbog drugacije koze

nama se veceras bas guza zacrvenila,oprala sam ga i obukla sorcic bez pelene,i vec nakon sat je bilo super user posted image ,ali sjeo mm u krilo,kad odjednom rece mm-evo ga sad se upisa user posted image user posted image user posted image user posted image

kaze meni dr najbolje bi bilo da bude bez pelene stalno, kontam ja kako to zamisljasbilo bi piskenja i presvlacenja svako malo user posted image user posted image
da je ljeto pa hajde, a ovako user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 16485
11.5.2011 21:42:37   
R&T@
MALA, je li tvoj komsiluk ona Bata kod Vatre?
Ima li sta slicno?

Dadada, ja sam se smatrala pozvanomuser posted image  cim je na ovoj temi, ali nije mi danas nikako odgovaralo...
Jucer nisam bila u kuci nikako, a sutra radim puuuuno...
da me ona Lady ne proziva da nis ne radimuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16486
11.5.2011 21:44:56   
Malenaoduvijek

Ima li sta slicno?

Dadada, ja sam se smatrala pozvanomuser posted image  cim je na ovoj temi, ali nije mi danas nikako odgovaralo...
da me ona Lady ne proziva da nis ne radimuser posted image user posted image user posted image

jeste, kazem ti ja gledala ali nisam stvarno uspjela vidjeti ni jedne slicne sve su sa debljim kajsicima...a u nedjelju im je dosla nova kolekcija

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16487
11.5.2011 21:45:31   
Lady26
Prozor joj gleda u batu user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16488
11.5.2011 21:47:03   
R&T@

tajra

Tek vidjeh ovo...

Divna ti lokacija zenouser posted image
Sad sam ljubomorna na tebeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 16489
11.5.2011 21:48:51   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Prozor joj gleda u batu user posted image user posted image user posted image

e dosla nama veceras zaova i drzi Luku na prozoru i kaze a vidi dijete ce odrasti a nema parka pored zgrade ( a ovo je njen stan), a mi se zezamo odmah s njom tetka jeli to da pakujemo kofere...user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16490
11.5.2011 21:51:03   
Malenaoduvijek

tajra

Tek vidjeh ovo...

pa nisam ja frajer znam i ja gdje se treba udati user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16491
11.5.2011 21:51:07   
R&T@

Ima li sta slicno?

jeste, kazem ti ja gledala ali nisam stvarno uspjela vidjeti ni jedne slicne sve su sa debljim kajsicima...a u nedjelju im je dosla nova kolekcija

Nova me definitivno ne zanima...
Ne pada mi na pamet dati sumu za sandale...

A i ovo nesto malo sto sam trazila sve su nekako dzidzave ili nezgrapneuser posted image

Imam ja u kutiji nove crne polusandale, otvorene na prstima...
Ali nije to touser posted image

Neposredna veza do poruke: 16492
11.5.2011 21:52:55   
Anoniman
Mala je li taj stan ide u miraz Igoru user posted image ?

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 16493
11.5.2011 21:53:53   
R&T@

tajra

Tek vidjeh ovo...

pa nisam ja frajer znam i ja gdje se treba udati user posted image user posted image

Legendouser posted image user posted image user posted image

Hanady, citas li ti ovouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16494
11.5.2011 21:55:38   
Anoniman
noa...ide adresauser posted image user posted image user posted image

lady...ma sta mi se zahvaljujes...nemoj me zezati...no sikiriki...i nikakva sramota...platis mi kafu kad si toliko zapelauser posted image user posted image ...

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 16495
11.5.2011 21:57:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

user posted image user posted image user posted image user posted image
mala...cuvaj se...opasno je sad postalouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16496
11.5.2011 21:58:16   
Hanady RR

tajra

Tek vidjeh ovo...

Legendouser posted image user posted image user posted image

Hanady, citas li ti ovouser posted image user posted image user posted image user posted image

čitam hebote...žena je u porpunosti u pravu...user posted image
kasno marko na kosovo stiže...u ovom slučaju Marko smo ja i tajrauser posted image user posted image user posted image user posted image

imama srebrene sa tankim kaiševima ...39 brojuser posted image kod mame ostale...nekda sma ih dobila oz danske bome nisma sigurna da sma ih jednom obula...moram prorovit sutra pa zti javim definitvno kad i gdje kafa...jer na sedreniku ne mere...kernuli radovi...evo mi mozak brju od molerskih guljenja plafonauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16497
11.5.2011 21:59:32   
Hanady RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16498
11.5.2011 22:00:33   
Lady26

Cek, cek pa valjda ide Luki user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16499
11.5.2011 22:00:41   
Anoniman
A sad cu ja biti Lady user posted image

dadada sto ti se ona toliko zahvaljuje, a? user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 16500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  658 659 [660] 661 662   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  658 659 [660] 661 662   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

djevojacko vece:)
gvendolina

sta uzeti prijateljci za djevojacko,nesto zanimljivo i mastovito

sexy rublje (60%)

sexy pomagalo:) (11%)

kecelju (4%)

oklagiju (7%)

drugo (18%)

Broj svih glasova: 100

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *