Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Noa draga moja noa...ljubim ja tebe odaVle dopasa hepiiiiiii sam...ama ono bas...bas...bas samo reci sta ti treba
A tek vecerao...sad jos zube i spavanac...superiska nam je bilo...preslatki su nam drugarice i drug...mala Lana je medic pravi...ma prava je Lady ...da vi videte nju kako hoda ...i Afan...sarmer...a Ajna je NASA Ajna
a mala86 sad si me demoralisala sa kremom, iako je ovdje nema u ovim apotekama oko mene ali sutra ce muz otici do apoteke u kojoj svakako .
ne mora znacit da ce vama biti isto ,mozda vama bude super,zbog drugacije koze
nama se veceras bas guza zacrvenila,oprala sam ga i obukla sorcic bez pelene,i vec nakon sat je bilo super ,ali sjeo mm u krilo,kad odjednom rece mm-evo ga sad se upisa
nama se veceras bas guza zacrvenila,oprala sam ga i obukla sorcic bez pelene,i vec nakon sat je bilo super ,ali sjeo mm u krilo,kad odjednom rece mm-evo ga sad se upisa
kaze meni dr najbolje bi bilo da bude bez pelene stalno, kontam ja kako to zamisljasbilo bi piskenja i presvlacenja svako malo da je ljeto pa hajde, a ovako
MALA, je li tvoj komsiluk ona Bata kod Vatre? Ima li sta slicno?
Dadada, ja sam se smatrala pozvanom cim je na ovoj temi, ali nije mi danas nikako odgovaralo... Jucer nisam bila u kuci nikako, a sutra radim puuuuno... da me ona Lady ne proziva da nis ne radim
jeste, kazem ti ja gledala ali nisam stvarno uspjela vidjeti ni jedne slicne sve su sa debljim kajsicima...a u nedjelju im je dosla nova kolekcija
e dosla nama veceras zaova i drzi Luku na prozoru i kaze a vidi dijete ce odrasti a nema parka pored zgrade ( a ovo je njen stan), a mi se zezamo odmah s njom tetka jeli to da pakujemo kofere...
MALA, je li tvoj komsiluk ona Bata kod Vatre? Ima li sta slicno?
Dadada, ja sam se smatrala pozvanom cim je na ovoj temi, ali nije mi danas nikako odgovaralo... Jucer nisam bila u kuci nikako, a sutra radim puuuuno... da me ona Lady ne proziva da nis ne radim
jeste, kazem ti ja gledala ali nisam stvarno uspjela vidjeti ni jedne slicne sve su sa debljim kajsicima...a u nedjelju im je dosla nova kolekcija
Nova me definitivno ne zanima... Ne pada mi na pamet dati sumu za sandale...
A i ovo nesto malo sto sam trazila sve su nekako dzidzave ili nezgrapne
Imam ja u kutiji nove crne polusandale, otvorene na prstima... Ali nije to to
imama srebrene sa tankim kaiševima ...39 broj kod mame ostale...nekda sma ih dobila oz danske bome nisma sigurna da sma ih jednom obula...moram prorovit sutra pa zti javim definitvno kad i gdje kafa...jer na sedreniku ne mere...kernuli radovi...evo mi mozak brju od molerskih guljenja plafona