|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  661 662 [663] 664 665   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
12.5.2011 8:30:09   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: noa

ti MALA ranije odes na spavanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a koliko puta sam ja svog u neka doba probudila cerekanjem koda je podneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zna nekad na RR biti ludouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image šega i OT na svakoj temiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kad vec pitas nisam ja isla na spavanje, hehe user posted image user posted image

da ne bude da vas samo lady izaziva.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16551
12.5.2011 8:32:03   
teacher75
lana sinoc zaspala vec u 18.15 i probudila se jutros prvo oko 6 pa je nastavila do 6.45...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 16552
12.5.2011 8:40:29   
mala86

IZVORNA PORUKA: teacher75

lana ne pije mlijeko nikako, pa gledam da joj dorucak bude uglavnom nesto na mlijeku ili s mlijecnim proizvodima

joj ni Leon user posted image
bas nikako a ja polako ludim user posted image

sinoc je za veceru pojeo vocni jogurt sa keksom,s vocnim jogurtom nemamo problema ali sa mlijekom-uzas,nece ga nikako,ni obicno,ni cokoladno,ni sa slamcicom

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 16553
12.5.2011 8:40:53   
Malenaoduvijek
e dobra je Lana, moj Igo da je zaspao tako rano u 4 bi vec bio za akcije spreman kao mala Ana sto zna.user posted image

a ti Bambi, kratka ti ova ovojutarnja kolumna, sta je ovo nista za citati,cccc

mi smo inace dobro spavali, da kucnem nisu se nesto puno budili momcici.

e mi cemo malo kasnije dermatologu da vidimo sta ce reci....a voljela bih da mu urade i bris ali hajd ga znaj sta ce smisliti, nismo jutros uspjeli pisu uhvtiti treba nam danas knjizica.

a moji teacher isto jedu skoro isto za dorucak, mislim vrtimo u krug par jela, ja njima jos jedino dodam poparu i u griz i palentu stavljamm razlicito voce da promijene malo.
a Luka nece hljeb kao krisku svakako tako da ga jede ovako u popari .

Neposredna veza do poruke: 16554
12.5.2011 9:03:35   
teacher75

IZVORNA PORUKA: MALA1994

e dobra je Lana, moj Igo da je zaspao tako rano u 4 bi vec bio za akcije spreman kao mala Ana sto zna.user posted image

mi smo inace dobro spavali, da kucnem nisu se nesto puno budili momcici.

e mi cemo malo kasnije dermatologu da vidimo sta ce reci....a voljela bih da mu urade i bris ali hajd ga znaj sta ce smisliti, nismo jutros uspjeli pisu uhvtiti treba nam danas knjizica.

a moji teacher isto jedu skoro isto za dorucak, mislim vrtimo u krug par jela, ja njima jos jedino dodam poparu i u griz i palentu stavljamm razlicito voce da promijene malo.
a Luka nece hljeb kao krisku svakako tako da ga jede ovako u popari .

a kako pravis poparu? zar popara nije ono sto sam ja gore navela kao hljeb udrobljen u mlijeko s puterom i s mladim sirom?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 16555
12.5.2011 9:10:16   
Malenaoduvijek
a kako pravis poparu? zar popara nije ono sto sam ja gore navela kao hljeb udrobljen u mlijeko s puterom i s mladim sirom?

izvini nisam skontala da to pravis kao poparu, samo sto je ova koju ja pravim sa vodom u kojoj se rastopi puter ali dobro posto moji piju mlijeko ja pravim ovako a ti pravis sa mlijekom jer lana ne pije.

Neposredna veza do poruke: 16556
12.5.2011 9:15:43   
teacher75

izvini nisam skontala da to pravis kao poparu, samo sto je ova koju ja pravim sa vodom u kojoj se rastopi puter ali dobro posto moji piju mlijeko ja pravim ovako a ti pravis sa mlijekom jer lana ne pije.

jeste, i ja rastopim puter ali u mlijeku, kao sto i puru i griz pravim na mlijeku, samo da popije sto vise mlijekauser posted image

Neposredna veza do poruke: 16557
12.5.2011 9:33:43   
chuci
jutro

treba napraviti fotokuhanje za bebe
ja ne kontam kako napravite  tu poparu.jel prvo ugrijete mlijeko i u to dodateputer i sir pa topite i na kraju hljeb, ili i sir ide na kraju.

ja nekad napravim ajši i moću to je istopljena pavlaka sa malo putera i onda na to sitno izrendan žuti sir. može se na kraju zadrobiti hljeb ili umakati. mi to pravo volimo.
mi griz pravimo najčešće sa vanilin šećerom i cimetom. nekada joj dodam umjesto toga kašiku mermelade od šipka ili od marelice.
ona često pojede i namazanu krišku pavlakom, ili uštipak. pošto mi često ostavimo ujutro pekač da peče hljeb, bude vruć kad ona doručkuje pa ga jede namazanog puterom, to pravo voli.
eto ne znam šta još ima osim jajeta i pure, ali to svi prave

kupila ja jučer sebi majicu. i kad sam došla kući pokazujem je ajši, reko vidi što je mama sebi kupila majicu.
ona stala gleda i kaže, a gdje je ajši ma'ca (majica) user posted image user posted image user posted image
poslije toga ja otišla da se presvučem i klanjam i mm sjedi s njom u dnevnoj i pita je šta si ti danas radila, kaže mu ona pupila mami ma'cu (kupila meni majicu) user posted image user posted image

teacher čestitam za tutu user posted image
svima user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16558
12.5.2011 9:42:10   
Malenaoduvijek
ja ne kontam kako napravite tu poparu.jel prvo ugrijete mlijeko i u to dodateputer i sir pa topite i na kraju hljeb, ili i sir ide na kraju.

ja prvo u kljucaloj vodi rastopim puter i dodam hljeb i onda sir pavlaku i sta jos zelis.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 16559
12.5.2011 9:49:39   
salmy
Jutro za rajuuser posted image user posted image
Joj sinoc dosli kuci u 10,dok sam ga kupala dok je jeo i spavanac.Jedva je izdrzo do tih doba! U dm napravio cirkususer posted image user posted image user posted image
Super nam je bilo user posted image  Lana je prava manekenka,lafica user posted image user posted image Andrej frajercina/brzi gonzalezuser posted image user posted image user posted image curica od Sahare je meduser posted image  
Zveki javni se ponekaduser posted image mislim stvarnoooo
A dadada je pravi curetakuser posted image ja kontala to neka zeznuta tetauser posted image user posted image  prijatno me iznenadilauser posted image user posted image
Ostale ženiceuser posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 16560
12.5.2011 9:49:47   
Bambi09

Srazmjerno aktivnostima ostalih "mahalusa" user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: chuci

jutro

ja ne kontam kako napravite  tu poparu.jel prvo ugrijete mlijeko i u to dodateputer i sir pa topite i na kraju hljeb, ili i sir ide na kraju.

joj od kad ja nisam pravila poparu... ja je ovako pravim:
prvo prokljucam vodu, u koju nakon kljucanja dodam putera i malo posolim, zatim tu vodu prelijem preko sitno isjeckanog hljeba (najbolje onaj malo osahli, znaci stariji hljeb), a kada dobro upije tu vodu preko prelijem pavlakom ili rastopljenim kajmakom sa sirom, ili blago rastopljeni edamer

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

Neposredna veza do poruke: 16561
12.5.2011 9:56:29   
teacher75

ja ne kontam kako napravite tu poparu.jel prvo ugrijete mlijeko i u to dodateputer i sir pa topite i na kraju hljeb, ili i sir ide na kraju.

ja prvo u kljucaloj vodi rastopim puter i dodam hljeb i onda sir pavlaku i sta jos zelis.

ja ugrijem mlijeko dodam puter, pa kad se rastopi nadrobim hljeb, dodam mladi sir a cesto i jaje, pa sve mijesam jos minutu da se sjedini

< Poruku je uredio teacher75 -- 12.5.2011 9:57:31 >

Neposredna veza do poruke: 16562
12.5.2011 9:57:00   
Lady26
Dobro vam jutrooooo....
Ja danas sama u kanc, pa pila kafu sa sveki i jos jednom kolegicom, ismijala se na sabahu, a jesu blesave... user posted image user posted image user posted image user posted image onako nista posebno - takve su....
Malo im pricala Lanine folove i fazone pa smo se i tu smijale....
I tako....nist posebno neJmam za napisati, sve je receno user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 16563
12.5.2011 9:58:08   
Lady26

ja ugrijem mlijeko dodam puter, pa kad se rastopi nadrobim hljeb, dodam mladi sir a cesto i jaje, pa sve mijesam jos minutu da se sjedini

Al to nije popara, to je neko jelo by Teacher user posted image user posted image
Prava popara je ovo sto je Bambi napisala....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 16564
12.5.2011 9:58:26   
teacher75
odoh na posao, a ne ide mi se nikako, lana zaspala, i ja bih tako rado sada! pospana saaaaaaaaaaaaamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16565
12.5.2011 9:59:18   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Al to nije popara, to je neko jelo by Teacher user posted image user posted image

ovo ti je moja popara, hihihih, kalorijska bomba, ko hoce da udeblja dijete i da bude sito narednih nekoliko satiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16566
12.5.2011 9:59:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: salmy

Joj sinoc dosli kuci u 10,dok sam ga kupala dok je jeo i spavanac.Jedva je izdrzo do tih doba! U dm napravio cirkususer posted image user posted image user posted image
Super nam je bilo user posted image  Lana je prava manekenka,lafica user posted image user posted image Andrej frajercina/brzi gonzalezuser posted image user posted image user posted image curica od Sahare je meduser posted image  
A dadada je pravi curetakuser posted image ja kontala to neka zeznuta tetauser posted image user posted image  prijatno me iznenadilauser posted image user posted image
aaaaaaaaa...sta vam je svimauser posted image user posted image user posted image user posted image ...zar mi tako postovi djelujuuser posted image user posted image user posted image ja sebe medju vama dozivljavam pravo blentavouser posted image user posted image user posted image
poljubi nam drugauser posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 16567
12.5.2011 10:00:48   
Lady26

ovo ti je moja popara, hihihih, kalorijska bomba, ko hoce da udeblja dijete i da bude sito narednih nekoliko satiuser posted image user posted image user posted image

Al zvuci dobro, morat cu probati....ima svega user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 16568
12.5.2011 10:01:52   
teacher75

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: salmy

aaaaaaaaa...sta vam je svimauser posted image user posted image user posted image user posted image ...zar mi tako postovi djelujuuser posted image user posted image user posted image ja sebe medju vama dozivljavam pravo blentavouser posted image user posted image user posted image
poljubi nam drugauser posted image

a gdje ste to bile,. nisam upratila, ne stigoh procitati zadnjih nekoliko stranica?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16569
12.5.2011 10:02:14   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Bambi09

Srazmjerno aktivnostima ostalih "mahalusa" user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: chuci

jutro

joj od kad ja nisam pravila poparu... ja je ovako pravim:
prvo prokljucam vodu, u koju nakon kljucanja dodam putera i malo posolim, zatim tu vodu prelijem preko sitno isjeckanog hljeba (najbolje onaj malo osahli, znaci stariji hljeb), a kada dobro upije tu vodu preko prelijem pavlakom ili rastopljenim kajmakom sa sirom, ili blago rastopljeni edamer

´vako i ja pravim isto :-))

a nisi ti to dobro upratila ima tu jos materijala za komentarisatiuser posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 16570
12.5.2011 10:04:56   
Malenaoduvijek
poljubi nam druga

ti si opasna teta, starija, ozbiljnija nemoj molim te, user posted image

e juce mi kod t.Irme kad ona u bijelom mantilu, ja se prepadoh.kaze ona mora dolazila joj neka kontrola i rekli da ona mora nositi bijeli mantil, zamisli...ali kaze samo par dana da ne naidju opet u kontrolu jer djeca se boje i pocnu da pjacu.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16571
12.5.2011 10:05:51   
Lady26
Bile u igraoni user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 16572
12.5.2011 10:06:20   
Lady26
Bambiiiiiiii nisi upratila da nam je Mala bila vrijedna sinoc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kono ja te upitah sinoc da popijemo gdje kaficu danas,jedan satak, nisi me upratila ili si me na ignore stavila user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 12.5.2011 10:07:03 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16573
12.5.2011 10:06:47   
teacher75

Bile u igraoni user posted image user posted image user posted image user posted image

a nas niste zvaliuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16574
12.5.2011 10:07:54   
salmy
A moj user posted image  nece mlijeko pa sam bas user posted image Jutros jeo puru.Nemam vise ideja sta za dorucakuser posted image sto je najgore on nece djeciju hranu( rizolino,voce i keks,mlijeko....) samo gleda u frizeder da jede salamuuser posted image user posted image  
Al hipp slane kasice pomahnita za njima,sinoc mu kupila 5teglica.Sve kontam jesu li zdrave da ih jede cestouser posted image nekad nemam izbora
ps.ova moja tuta kao da ima tockove,dok kucam pogledam on u hodniku sa njom,a bio u sobiuser posted image user posted image user posted image klizavo sta li,pa mu merak  

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  661 662 [663] 664 665   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  661 662 [663] 664 665   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje
marijica

Da li dojite bebu kad ste vani?

da,sklonim se na neko posebno mesto (51%)

da,ako je gladna ne biram gde sam (38%)

ne,samo u kući (11%)

Broj svih glasova: 91

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *