|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  666 667 [668] 669 670   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
12.5.2011 16:32:18   
Meri29
Haj mameuser posted image
Moja puslica koooonacno spava, danas smo se jedva dogovorile oko spavanja. Place hoce napolje, kako je ovo sunce zasijalo, nije da se zalimuser posted image , ona bi stalno bila napolju. Kuca mi je uzas jedan, goste ne primam do daljnjeg rekla sam, sem ako hoce ispred zgrade na kafuuser posted image user posted image

Nadam se da su bebice dobro i da bolje slusaju nego ova moja

Jelena jos 100 dana, cak user posted image Sad ce to zacas proletiti i eto maje user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 16676
12.5.2011 16:34:03   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Radi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dolazila sveki da vidi sta sam kupila, svog ga je ispritiskala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zovem mm da mu kazem sta sam "ucinila", kaze neka si ja htio da ti danas kazem da kupis - aha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako je namazan...a sinoc mu govorim on nista....cccc....

a mm namazan, prije mene zavrsio s poslom i on joj kupio u merkaqtoru u konzumu, da je on obraduje a ne jauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16677
12.5.2011 16:49:49   
Anoniman
ide moj anel i nosi iz komode izvadio lako mu dokuciti zdjelice od sladoleda izgledaju ko solje samo stakleneuser posted image user posted image i vice mi dodje do mene mama " daj anjiju hafe " cega hafe i pokazuje ustima crkce ffff kako pije .
Oce djete kafe user posted image eto reko jos da te navucem jos na kafi i felix ukopa se ti do kraja user posted image user posted image user posted image .....
Svaki dan nove rijeci user posted image user posted image danas je isto pricala sam novu rijec gotojo (gotovo)

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 16678
12.5.2011 17:34:48   
chuci
ja ne mogu da vjerujeeeeeeeeeeeeeeeem

sam ja nazvala kući da vidim kad će mm po mene sa ajšom.
ona sama mi se javila, prvo je malo suskala, valjda dok je uhavizala gdje da priča, i onda mi je rekla mamaaaaaaaa, babo nanja (mama babo klanja)

ne mogu da vjerujem da se sama javila na telefon, da me poznala, i još da je skontala da mi kaže da babo klanja.

mašAllah pametnica naša malena
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16679
12.5.2011 19:06:56   
Meri29
Ma bravo za pametnicu malu, svaka castuser posted image user posted image user posted image user posted image Rastu nam djecica munjevitom brzinom

Mi sad iz setnje, upali smo dva puta i to samo zato sto mami ne damo rukicu i opet nista iz toga nismo nauciliuser posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 16680
12.5.2011 19:15:46   
isabella
Ja opet da pitam generaciju imali neko iskustva sa ovim,,ja danas opet vodila svoju curicu pedijatru jer skroz slabo jede,,kaze on meni sve je to od zubica jer rastu eto za mjesec dana 6 zubi,,pa kaze dalje doktor 'zna se desiti da ako dijete ima kakvu mokracnu infekciju da nece da jede'............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!Pa me uputio da joj radim nalaz urina,,,kakve veze ima urin sa apetitom???????????

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 16681
12.5.2011 19:46:49   
Anoniman
isabella user posted image user posted image user posted image user posted image neznam ti nista rec jer stvarno neznam a to sve prvi put cujem al hajd znaj ga sad.Znat ces eto kad nal.izvadis ako misle da je do toga mada cisto sumnjam....

(odgovor članu isabella)
  Neposredna veza do poruke: 16682
12.5.2011 19:56:33   
isabella
hej boze dragi sto su i ovi dr pobudalili totalno,,,ma jedva ja cekam da dodjem u bih na privatno na 'sistematski' da ju odvedem,,,ovo je pobudalilo sve,,,kud se nasekira uvraga sad sam ja svasta sebi u glavu umislila user posted image user posted image user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16683
12.5.2011 20:02:09   
Meri29
to jeste tako tj. moze da bude. Moja je malena imala infekciju i prestala je da jede. Nije to nista strasno, jednostavno kako ih boli i jos ako dobiju osip dole to moze bas da im smeta. Moja je samo plakala i poodobro smanjila apetit. Cim smo sanirali infekciju i osip ponovo joj se vratila zelja za jelom, nemoj se previse brinuti user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 16684
12.5.2011 21:03:45   
Anoniman
Chuci bravo za pametnicu user posted image

Isabela kod infekcije mokracnih kanala prvi simptom je nadutost, pa pad apetita, pa mucnine pa tek onda bolovi, tako da apetit ti je usko vezan sa tim.

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 16685
12.5.2011 21:05:48   
teacher75
lana zapela i lupila glavom o drveni sto- velika joj cvoruga i podljev na celuuser posted image user posted image user posted image pokusala joj staviti puter al nije dala da joj diram, valjda je boljelo na tom mjestu. nakon nekog vremena se smirila, igrala se malo sa bumbom i zaspala. bas sam se nasekirala, jos me mm iznervirao jer je skocio i viknuo sto joj dam da trci po stanuuser posted image user posted image user posted image doslo mi je da ga nokautiram. bas samuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16686
12.5.2011 21:34:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

lana zapela i lupila glavom o drveni sto- velika joj cvoruga i podljev na celuuser posted image user posted image user posted image pokusala joj staviti puter al nije dala da joj diram, valjda je boljelo na tom mjestu. nakon nekog vremena se smirila, igrala se malo sa bumbom i zaspala. bas sam se nasekirala, jos me mm iznervirao jer je skocio i viknuo sto joj dam da trci po stanuuser posted image user posted image user posted image doslo mi je da ga nokautiram. bas samuser posted image
hebemu misauser posted image ...a mora dijete trcati...tm to malo od straha...pa reakcija...nesvjesno izvalio...nemoj se sekirati...procice...bice jos puno modrica...moramo oguglati

Neposredna veza do poruke: 16687
12.5.2011 21:34:54   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ajsa

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16688
12.5.2011 21:37:12   
teacher75

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: teacher75

hebemu misauser posted image ...a mora dijete trcati...tm to malo od straha...pa reakcija...nesvjesno izvalio...nemoj se sekirati...procice...bice jos puno modrica...moramo oguglati

ma znam da nije ozbiljno mislio, al u afektu tako nesto izvali i bas me iznervirauser posted image znam i ja da mora padati, al sam se prepala kad sam vidjela i cula kako je jako krhnulauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16689
12.5.2011 21:37:50   
R&T@
 user posted image  za prvi pad...
Morate i to proci... samo mama ljubi, a ona je to vec zaboravila...user posted image

Meni glupi cetvrtakuser posted image

Djevojcice zaspale, izmorila ih terasa cijeli dan...user posted image
hvala Bogu pa dodjose suncani daniuser posted image

A ja sastavljam vjezbu za subotu isto kao sto dadada uciuser posted image user posted image user posted image

Veliki user posted image  za sve...

< Poruku je uredio tajra -- 12.5.2011 21:39:44 >

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 16690
12.5.2011 21:39:24   
Anoniman
Teacher bas mi je zao, proci ce to brzo, zaboravice ona. nemoj da se sekiras, a sto kaze dadada tm je to u afektu iz straha rekao, moguce da bi i ti to rekla da je on cuvao, a ona pala.

Moja cura je veceras prvi put dobila batine...mislim ne klasicne batine ali par puta po guzi. Toliko je huja uhvatila da je ona prvo sebe tako izudarala i pocupala, pa kad sam posla da je uzmem pocela je cupati mene i udarati nogama u stomak. Toliko me povukla za zivac da sam se isplakala kao kakvo malo dijete.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16691
12.5.2011 21:42:09   
R&T@
Joj, jelenaT...

Mozda ste obje bile previse umorneuser posted image

Hajde sada: mir, mir, niko nije krivuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16692
12.5.2011 21:43:31   
teacher75
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Teacher bas mi je zao, proci ce to brzo, zaboravice ona. nemoj da se sekiras, a sto kaze dadada tm je to u afektu iz straha rekao, moguce da bi i ti to rekla da je on cuvao, a ona pala.

Moja cura je veceras prvi put dobila batine...mislim ne klasicne batine ali par puta po guzi. Toliko je huja uhvatila da je ona prvo sebe tako izudarala i pocupala, pa kad sam posla da je uzmem pocela je cupati mene i udarati nogama u stomak. Toliko me povukla za zivac da sam se isplakala kao kakvo malo dijete.

joj ,nemoj se sekirati, dodje zuta minuta i meni, pa je pucnem po guzi, ne volim kad histerise i baca stvari, to me bas ljuti, ili kad je hranim pa pocne namjerno da pljuje okolouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16693
12.5.2011 21:48:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Jelooooooouser posted image user posted image nedam ja vas obje/trojeuser posted image
evo i moj sizi i tacno nam po zivcima plese

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16694
12.5.2011 21:49:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

user posted image  za prvi pad...
Morate i to proci... samo mama ljubi, a ona je to vec zaboravila...user posted image

Meni glupi cetvrtakuser posted image

Djevojcice zaspale, izmorila ih terasa cijeli dan...user posted image
hvala Bogu pa dodjose suncani daniuser posted image

A ja sastavljam vjezbu za subotu isto kao sto dadada uciuser posted image user posted image user posted image

Veliki user posted image  za sve...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 16695
12.5.2011 21:53:24   
R&T@
Jos uvijek "ucim"user posted image user posted image user posted image

Jedno oko na Eurosongu, drugo na RR...
samo mozak misli kako bih stvarno, ali stvarno, trebala to uraditiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16696
12.5.2011 21:58:59   
teacher75
moram se pozaliti da sam danas opet blendala rucakuser posted image samo onaj jedan dan je pojela izgnjeceno viljuskom ,iduci dan to isto nije htjela, tako da je 3 dana jela samo supu a rucak odbijala, pa sam danas izblendala, i opet je jedva pojela, i to polauser posted image doduse bio je spinat a ne voli ga nikako, napravila joj s jajetom i pavlakom, nije htjela ni okusiti, pa sam malo pomijesala s ruckom od juce (koji nije pojela) i izblendala i pojela je samo polauser posted image ono sto mi jedemo nikad nece ni da okusi, ne privlaci je ni da proba. juce bio grah, cim je osjetila miris, vrtila je glavom i nije htjela ni da proba, danas pire krompir s cuftama, ni to nije htjelauser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16697
12.5.2011 22:15:56   
R&T@
Razumijem ja mame cija djeca nece da jedu i ne daj mi Boze te muke...

Ali moram pitati...

Otkud vam ideja da im blendate hranu? Mislim, kako je to pocelo?

Zar nije logicno da onda ne zele neblendiranu hranuuser posted image
Sto bi zvakali ako mogu samo gutati...

Neposredna veza do poruke: 16698
12.5.2011 22:24:24   
teacher75
IZVORNA PORUKA: tajra

Razumijem ja mame cija djeca nece da jedu i ne daj mi Boze te muke...

Ali moram pitati...

Otkud vam ideja da im blendate hranu? Mislim, kako je to pocelo?

Zar nije logicno da onda ne zele neblendiranu hranuuser posted image
Sto bi zvakali ako mogu samo gutati...

blendam od samog pocetka jer nije imala nijednog zuba do 14.mj. i bilo me strah da se ne ugusiuser posted image user posted image pa i kupovne kasice su do ne znam kojeg mjeseca skroz blendane, a onda poslije ubacuju komadice

< Poruku je uredio teacher75 -- 12.5.2011 22:25:23 >

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16699
12.5.2011 22:25:13   
Anoniman
Noi nikle donje petice a bjeli joj se iza njihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hebo ga do skole ce joj i umnjaci niknutiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 16700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  666 667 [668] 669 670   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  666 667 [668] 669 670   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *