Malenaoduvijek
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: sahara IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: sahara Ola, ja se farbala, jeeeeeeeee, volim promjene Kad je rijec o blendanju evo ja i dalje kad zelim da sto vise pojede izblendam i vise pojede, to je naravno hrana sa mesom jer to teze zvace, a ostalo jede onako, nema tu pravila, ona svakodnevno iako jede izblendano uvijek nesto i zvace, hljeb, voce, povrce... i hvala bogu nemamo frku s tim sto ponekad blendamo tajra, nadje li ti kombinacije za obuci, treba li pomoci zvace i lana hljeb, kifle,keks, voce, pizzu, fornetti, ali nece povrce i meso tiki, pa sta fali ako to izblendas, ajde vazno je da se dijete nanjopa, ima cijeli zivot da uci stvari koje bi mi zeljeli da oni znaju odmah, meni to ne smeta, niti poredim sta koje dijete zna u kojem mjesecu, uzivaj, brzo ce odrasti, bolje idi ljubi tu malu cvorugu i nek njopa kako joj je lakse mene je strah da kasnije nece nista htjeti da jede jer nece imati osjecaja za ukus. drugacije je kad jede taj buckuris... a nece da proba nista pojedinacno kad joj dajem onda pomislim i na putovanja i odmor npr, kako cu joj morati sve posebno kuhati i blendati, jer nema sanse da bi nesto mogla jesti u restoranu ili negdje na brzinu- jedino suh hljeb ti sebi majke mi komplikujes zivot vise nego sto treba, na GO ces joj praviti lagane stvari koje ne zahtjevaju mnogo vremena, a imas uvijek i kiflu koju joj mozes dati i druge stvari koje voli a koje nisu komplikovane za napraviti.