Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Bebe od 1 - 2 godine 12.5.2011 23:23:56
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: Lady26 Al necu nist' raditi, samo cu spavati Ma bogme i smije, Jelena neki dan glavna na temi DUREX a stas ti na toj temi, hhhhaaaaaaaaaaa, zakuhavas hoce Lady da gubi kilograme jadni njen muz ima da za par mjeseci bude ko grancica kako je navalila na njega
RE: Bebe od 1 - 2 godine 12.5.2011 23:24:16
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: Lady26 Al necu nist' raditi, samo cu spavati Ma bogme i smije, Jelena neki dan glavna na temi DUREX a stas ti na toj temi, hhhhaaaaaaaaaaa, zakuhavas Ja sam samo citala, nisam imala nista reci
_____________________________ L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
RE: Bebe od 1 - 2 godine 12.5.2011 23:24:27
R&T@
Srednja skola u Vogosci... Vec sedam godina sam tamo... Joj, sto ostarih Nabijam ja kilometrazu...one dane kada radim
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Bebe od 1 - 2 godine 12.5.2011 23:26:10
R&T@
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: Lady26 Al necu nist' raditi, samo cu spavati Ma bogme i smije, Jelena neki dan glavna na temi DUREX a stas ti na toj temi, hhhhaaaaaaaaaaa, zakuhavas hoce Lady da gubi kilograme jadni njen muz ima da za par mjeseci bude ko grancica kako je navalila na njega Moj muz sve veci i veci, kao da sam ja svoje kg sa komsijama gubila
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Bebe od 1 - 2 godine 12.5.2011 23:26:23
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: sahara Ma nista, dadada, nisi ti kriva, kriva je genetika noa, rado bih te slala da kupujes, ali nema love sta jes...jes haj sutra na pendzer da ti vidim glavu ...bicu oko 9 na prozoru i pusiti Mere, a mere i na kafu na pauzi jedino kad mu nana dodje...nece vise bRez mene u igraonu ...a tamo da ga pustim...mislim...nemoguce...vidjela si
RE: Bebe od 1 - 2 godine 12.5.2011 23:27:01
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: Lady26 Al necu nist' raditi, samo cu spavati Ma bogme i smije, Jelena neki dan glavna na temi DUREX a stas ti na toj temi, hhhhaaaaaaaaaaa, zakuhavas hoce Lady da gubi kilograme jadni njen muz ima da za par mjeseci bude ko grancica kako je navalila na njega noa ja mislim da si ti u pravu........nema druge.ali nemoj moju ljepoticu, ona je meni jako draga. a nisam skontala sto vam je zao jelene???ne upratih.
_____________________________ Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!
RE: Bebe od 1 - 2 godine 12.5.2011 23:27:12
Lady26
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: Lady26 Al necu nist' raditi, samo cu spavati Ma bogme i smije, Jelena neki dan glavna na temi DUREX a stas ti na toj temi, hhhhaaaaaaaaaaa, zakuhavas hoce Lady da gubi kilograme jadni njen muz ima da za par mjeseci bude ko grancica kako je navalila na njega onda sam trebala biti suha kao grancica.....aaaaaaaaaa znaci to je vas recepAt
RE: Bebe od 1 - 2 godine 12.5.2011 23:27:35
Anoniman
bjez tajra nisi ti koristila ona Durex pomagala od njih se mrsa
RE: Bebe od 1 - 2 godine 12.5.2011 23:28:33
Lady26
Odoh.....
RE: Bebe od 1 - 2 godine 12.5.2011 23:28:42
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: tajra IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: Lady26 Al necu nist' raditi, samo cu spavati Ma bogme i smije, Jelena neki dan glavna na temi DUREX a stas ti na toj temi, hhhhaaaaaaaaaaa, zakuhavas hoce Lady da gubi kilograme jadni njen muz ima da za par mjeseci bude ko grancica kako je navalila na njega Moj muz sve veci i veci, kao da sam ja svoje kg sa komsijama gubila tajra nemoj da ti muz ovo vidi, posumnjati ce covjek jos..
RE: Bebe od 1 - 2 godine 12.5.2011 23:29:10
Anoniman
MALA Jelena nam se ne smije ''ljubiti'' jos 140 dana
RE: Bebe od 1 - 2 godine 12.5.2011 23:29:35
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: Lady26 Al necu nist' raditi, samo cu spavati Ma bogme i smije, Jelena neki dan glavna na temi DUREX a stas ti na toj temi, hhhhaaaaaaaaaaa, zakuhavas hoce Lady da gubi kilograme jadni njen muz ima da za par mjeseci bude ko grancica kako je navalila na njega noa ja mislim da si ti u pravu........nema druge.ali nemoj moju ljepoticu, ona je meni jako draga. a nisam skontala sto vam je zao jelene???ne upratih. jeleni zabranjen Keks...a lady muz se tusira
RE: Bebe od 1 - 2 godine 12.5.2011 23:30:17
Lady26
Nije tooooooooo, ana dobila po guzi veceras...Jelena tuznaaaaa A mm se tusira jer je dosao sa termina...
RE: Bebe od 1 - 2 godine 12.5.2011 23:30:42
Anoniman
a gdje nam je jela štuca li joj se
RE: Bebe od 1 - 2 godine 12.5.2011 23:31:34
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: Lady26 Al necu nist' raditi, samo cu spavati Ma bogme i smije, Jelena neki dan glavna na temi DUREX a stas ti na toj temi, hhhhaaaaaaaaaaa, zakuhavas hoce Lady da gubi kilograme jadni njen muz ima da za par mjeseci bude ko grancica kako je navalila na njega noa ja mislim da si ti u pravu........nema druge.ali nemoj moju ljepoticu, ona je meni jako draga. a nisam skontala sto vam je zao jelene???ne upratih. jeleni zabranjen Keks...a lady muz se tusira nista meni bez tebe dadada, reko sta je zeni, pa listam da vidim gdje pisala, znam da se svadjala sa djetetom ali nisam upratila nista drugo.
RE: Bebe od 1 - 2 godine 12.5.2011 23:32:45
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: Lady26 Al necu nist' raditi, samo cu spavati Ma bogme i smije, Jelena neki dan glavna na temi DUREX a stas ti na toj temi, hhhhaaaaaaaaaaa, zakuhavas hoce Lady da gubi kilograme jadni njen muz ima da za par mjeseci bude ko grancica kako je navalila na njega noa ja mislim da si ti u pravu........nema druge.ali nemoj moju ljepoticu, ona je meni jako draga. a nisam skontala sto vam je zao jelene???ne upratih. jeleni zabranjen Keks...a lady muz se tusira nista meni bez tebe dadada, reko sta je zeni, pa listam da vidim gdje pisala, znam da se svadjala sa djetetom ali nisam upratila nista drugo. a ja zakuhala
RE: Bebe od 1 - 2 godine 12.5.2011 23:33:06
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26 Nije tooooooooo, ana dobila po guzi veceras...Jelena tuznaaaaa A mm se tusira jer je dosao sa termina... aha ma vi mene zbunjujete, ja mlada zelena, neukusna a vi tako....
RE: Bebe od 1 - 2 godine 12.5.2011 23:33:52
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: noa a gdje nam je jela štuca li joj se a jela ce u ponoc, ona porani
RE: Bebe od 1 - 2 godine 12.5.2011 23:34:09
N_N
IZVORNA PORUKA: tajra Moj muz sve veci i veci, I moj ruzno nas vidjeti Dobro veče damre Dragoooo mi pravp đto Dino prođe, skakala sam k''''o dijete Život čine male stvari
_____________________________ I nogom u guzicu je korak naprijed!
RE: Bebe od 1 - 2 godine 12.5.2011 23:34:35
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa a gdje nam je jela štuca li joj se sad kad dodje pa nas postroji Jela nam je tuzna danas
RE: Bebe od 1 - 2 godine 12.5.2011 23:35:00
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: noa MALA Jelena nam se ne smije ''ljubiti'' jos 140 dana ti odmah produzila onih 40...
RE: Bebe od 1 - 2 godine 12.5.2011 23:35:43
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N IZVORNA PORUKA: tajra Moj muz sve veci i veci, I moj ruzno nas vidjeti Dobro veče damre Dragoooo mi pravp đto Dino prođe, skakala sam k''''o dijete Život čine male stvari i meniiiiii ...a moj Andrejevic svima pljeskao
RE: Bebe od 1 - 2 godine 12.5.2011 23:36:40
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: noa a gdje nam je jela štuca li joj se sad kad dodje pa nas postroji Jela nam je tuzna danas ama proslo je to do sad znam kad se noa i ja posvađamo brzo to prođe
RE: Bebe od 1 - 2 godine 12.5.2011 23:36:52
Anoniman
joj evo mi nadrealista na bht-u
RE: Bebe od 1 - 2 godine 12.5.2011 23:37:16
R&T@
Imam ja "švalera" preko puta 84 mu godine, a samo u gacama oko kuce hoda
Anketa
Pranje guze.пеперутка16 Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?
Oznake