|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  671 672 [673] 674 675   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
12.5.2011 23:56:02   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

jest im klaustrofobican ovaj scenarijuser posted image

Ti kao da nikada nisi bila u birtijiuser posted image user posted image user posted image
Samo im meza nedostajeuser posted image user posted image user posted image  

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16801
12.5.2011 23:56:14   
N_N

IZVORNA PORUKA: tajra

Evo moja muska trudnica se obrijala i seta obucen kao komsijauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tako ja djelujem na musku populaciju moje uliceuser posted image user posted image user posted image user posted image
ufurala sam seuser posted image user posted image user posted image user posted image
a moja hrceuser posted image user posted image user posted image

Ja sad svog snimala kako hrče user posted image user posted image vazda se otima da on nikada ne hrče user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16802
12.5.2011 23:57:28   
Anoniman

Kod mog nema te faze mrsanjauser posted image user posted image user posted image

On uvijek "kao u devetom"user posted image user posted image user posted image user posted image
a moj je u 14user posted image user posted image ...al moram ga poVali...smrsao je...a sad dalje...samo radi zdravlja...ja sam se prepala...ja vam ne mogu objasniti koliko...vec sam sebe na barama vidjela kako ga oplakujemuser posted image

idi blesouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a jel se on prepaouser posted image mislim treba nas nekad nesto lupnuti da se opametimo inace kontamo ma đe ce se to meni desitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16803
12.5.2011 23:58:01   
R&T@
IZVORNA PORUKA: N_N

Joj dadada, vjerujem ti! Moj nije uradio nalaze pa sigurno i 12 god..... tačnije od kako je iz Švabije došao. Tamo su "morali" redovno obilaziti dr. ovdje nema šanse. Meš čini da je zdrav user posted image user posted image ne kuka user posted image

Moj kuka, ali je zdrav...user posted image
Mater svoja, u nju se pretvarauser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 16804
12.5.2011 23:59:12   
N_N
noJa osjetil ti šta user posted image user posted image user posted image user posted image Brza si user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16805
12.5.2011 23:59:45   
R&T@
Laku noc vam zelimuser posted image

Odoh spavati kao Lady i MALAuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16806
13.5.2011 0:01:07   
Anoniman

noJa osjetil ti šta user posted image user posted image user posted image user posted image Brza si user posted image user posted image user posted image user posted image

kaze tuširo se on dok sam ja veš slagalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nista vecerasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 16807
13.5.2011 0:02:12   
Malenaoduvijek
laku noc vam i od mene, idem i ja pa,pa

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16808
13.5.2011 0:03:02   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lady se pozdravila al MALA je izgleda odvučena od kompa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MALA javi se kad budes gotova da znamo da si dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 16809
13.5.2011 0:03:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

Kod mog nema te faze mrsanjauser posted image user posted image user posted image

On uvijek "kao u devetom"user posted image user posted image user posted image user posted image
a moj je u 14user posted image user posted image ...al moram ga poVali...smrsao je...a sad dalje...samo radi zdravlja...ja sam se prepala...ja vam ne mogu objasniti koliko...vec sam sebe na barama vidjela kako ga oplakujemuser posted image

idi blesouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a jel se on prepaouser posted image mislim treba nas nekad nesto lupnuti da se opametimo inace kontamo ma đe ce se to meni desitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma nego sta ...zato je i smrsaouser posted image user posted image user posted image ...ja njemu govorila 4 god. sta treba jesti a sta ne...a on prst u uho...a sad...da ga vidis...samo pitaj...sve zna...koliko sta kalorija ima...sta valja...a sta neuser posted image user posted image user posted image ...skida kozu s pileta pa je onda pece...ma kod njega iz krajnosti u krajnostuser posted image user posted image user posted image ...nema sredine

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16810
13.5.2011 0:03:53   
N_N

kaze tuširo se on dok sam ja veš slagalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nista vecerasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lijepo te čoek čekao user posted image a ti se veša uhvatila user posted image
Mirna i ugodna vam noć user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16811
13.5.2011 0:05:48   
Anoniman

jest im klaustrofobican ovaj scenarijuser posted image

Ti kao da nikada nisi bila u birtijiuser posted image user posted image user posted image
Samo im meza nedostajeuser posted image user posted image user posted image  
ma kakva birtija...ovo ko ona soba kad ti sluh testirajuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 16812
13.5.2011 0:06:55   
Anoniman
aaaaaaaa...odose sve zene u prnjeuser posted image

noJa...ja i ti cemo po cigaruuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16813
13.5.2011 0:07:57   
Anoniman
Joj blese jedne moje popraviste mi raspolozenje, a posebno Noa sa ovih 140 dana user posted image .
Lady meni u narednih 140 dana samo ostalo da evociram uspomene, cak mi i onih gacica od bombona nestalo user posted image

Ja samo mogu recu da je moje dijete inace nepodnosljivo, ali veceras je kap prelila casu i jos smo ljute jedna na drugu user posted image ... ali moram da je pohvalim da zna gdje joj je brat i jos kaze *pepi at*(lijepi brat) pa mazi moj stomak, pa onda zavraca sebi majicu i kaze 'mema ata' . Najbolja mi je veceras sveki, dogovorili se da dodje da mi pomogne oko poal devet da je okupam, tj da sidje sa gornjeg sprata user posted image i kako je to mene ana izula iz cipela ulazi sveki, a ja je vec okupala i oblacim je i tu ja pocnem plakati i govorim istukla sam je. Hajde ja je stavila u krevetac i usle mi u dnevni i stoji na dvosjedu od mm debeli kais i ona ga onako tuzno pogleda "kaze pa nisi valjda sa ovim je istukla i poce zena plakati"user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16814
13.5.2011 0:16:28   
Anoniman
jelo i ti se kasno ukljuci...odose sve zene ...ja ispusila..odoh vam i ja

ljubac imate od meneuser posted image
tipkamo se sutra

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16815
13.5.2011 0:17:28   
Anoniman
Ma ja imala goste, a mm mi na putu tako da sam bila dvorska luda user posted image , sve sa njima pricam a oci mi lete prema racunaru u cosku dn boravka user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16816
13.5.2011 1:03:56   
idacha
odose sve zeniceuser posted image user posted image
to je razlika izmedju trudnica i mama.. trudnice se tek sada prijavljuju, a mame, beli slomljene, vec u krevetima.. ja sam tu i tamo, pa se uvalim svaku trecu noc i jednim i drugimuser posted image
moj imi je malko bolje.. hB prodjosmo bez temperature, ali koja mu je sila izasla iz nosica, to je za nepovjerovati..
Naravno da sva ta ''bolest'' ne sprijecava mog harambasu da koristi moju slabost i ono malo popustanja i udovoljavanja kad je ovako ''slabije''.. bas je nevjerovatno kako djeca, ovako mala, znaju da potpuno iskoriste sve sto mogu... covjek bi rekao ''mrvice, ne znaju nista'', a ovamo filozofi najzesci..
Vidim Jelena se svadja sa anuskom... eeeh, tako je meni otprilike svaki dan... pokusavam stati u kraj svemu onome sto moj imran cini, a sto me ljuti, ali.... slabo meni to nesto ide...posebno sto se upekmezi maximalno kada je ovako bolesljiv, pa mu ja malcice popustam... to je onda kraj... ili ce biti kako on hoce ili nece nikako... borimo se, pa neka jaci pobjediuser posted image user posted image
i ja jeeeeeeeeedva cekam da se porodim... vala mi dojadilo malo je reci koliko... meni je ostalo jos nekih 50ak dana... uf, da hoce vise i to proci... :)

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16817
13.5.2011 7:29:12   
mala86
jutro user posted image

mi opet prvi user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 16818
13.5.2011 8:24:06   
chuci
teacher baš mi je žao što je lana udarila, jel joj i sad ima podljev, boli li je puno?
mm slično reaguje, ne viče na mene, ali kad vidi da ona pada odmah instinktivno mene zove, a glas mu je tako uspaničen da nju uvijek prepadne, pa hoće da plače i kad se ne udari. ja mu uvijek kažem da se kontroliše jer je tako još više prepadne.

jelena ne sikiraj se za puc puc. ja sam svoju pucnula po peleni kad se penjala na stakleni sto i skakala, ona ništa, a ja ne smijem jače da je pucnem user posted image

noa user posted image user posted image za petice

N_N bravo za malenog. ajša je malo pogledala i nije joj bilo zanimljivo, ali bilo je djece na sijelu pa se igrala s njima

dadada ne žali se što tm hrče, zamisli kako je meni sa dvoje hrkača. mm i ajša kad uglas počnu ja se samo smijem. moj dedo rahmetli je hrkao baš puno, i mi se žalili nani da ne možemo spavati a ona nam govorila, vi zamislite da ne čujete, a i ako čujete onda vam ne smeta nego vas uspavljuje. meni sad nikako ne smeta kad neko pili pored mene.

mala86 što to vi ranite svako jutro?

user posted image user posted image svima

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16819
13.5.2011 8:29:39   
mala86

IZVORNA PORUKA: chuci

mala86 što to vi ranite svako jutro?

kad mm ide na poso zezne ga,valjda dok hoda po stanu ili dok izadje iz kreveta user posted image

e ajd stavi opet link(ne mogu ga naci) gdje Ajsa prica,joj kako mi je bila simpaticna,naprosto ne mogu da vjerujem da se generacija sto se tice price user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 16820
13.5.2011 8:36:29   
chuci
http://www.youtube.com/watch?v=FRWAtQPq4Jw&feature=related

evo je

i ajša se nekad probudi dok se mi spremamo na posao, ali kako u zadnje vrijeme liježe iza pola 10 bude ukomirana pa se ne probudi. iako ustane ubrzo iza nas, oko 7 i 15 - pola 8

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 16821
13.5.2011 8:38:18   
mala86

IZVORNA PORUKA: chuci

http://www.youtube.com/watch?v=FRWAtQPq4Jw&feature=related

evo je

i ajša se nekad probudi dok se mi spremamo na posao, ali kako u zadnje vrijeme liježe iza pola 10 bude ukomirana pa se ne probudi. iako ustane ubrzo iza nas, oko 7 i 15 - pola 8

on ide rano prije 8,sinoc je u 8.10 bio budan ja vec user posted image user posted image user posted image pravo mi neobicno bilo,al zaspo je za 5 -10 min

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 16822
13.5.2011 8:40:08   
teacher75
mi se probudile oko 7. na celu malo pomodrilo i nateknuto al nije strasno kao sto sam mislila da ce biti, valjda pomogao puter- ono malo sto sam uspjela staviti. spremam se na posao,cujemo seuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 16823
13.5.2011 8:52:09   
Malenaoduvijek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lady se pozdravila al MALA je izgleda odvučena od kompa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MALA javi se kad budes gotova da znamo da si dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti si stvarno sasava, pravo osvjezenje u ranim jutarnjim satima, a ja sa samo ma drug.alo gledala tv sa muzekom i zaspala, nista drugo.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16824
13.5.2011 8:53:58   
Anoniman
Dobro jutro zene mojeuser posted image ,
opet se budio, opet je spavao u nasem krevetu i opet se ustao u 7user posted image
valjda su zubi u pitanju...ne znam sta drugo. pristojno je vecerao,  jos je smazao i par grickalica prije spavanja...mi napravili "party" sinoc u evrovizijuuser posted image user posted image

mala, znaci nix palacinkeuser posted image ...a ih voli...mislim, ne skace od srece, ali ih pojede...probaj s jabukum...meni su ekstra...i ja inace vise volim normalne palacinke, ali se ove ipak puno brze prave...a one dok napravis...otelis seuser posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 16825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  671 672 [673] 674 675   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  671 672 [673] 674 675   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

da li se spremate posteti ili je ove godine ( Boze me oprosti ) teze

da naravno postim i ovaj (63%)

ne mislim da je tesko ispostet (5%)

pokusacu (7%)

ne ne postim (25%)

Broj svih glasova: 167

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *