Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a moj je u 14 ...al moram ga poVali...smrsao je...a sad dalje...samo radi zdravlja...ja sam se prepala...ja vam ne mogu objasniti koliko...vec sam sebe na barama vidjela kako ga oplakujem
idi bleso a jel se on prepao mislim treba nas nekad nesto lupnuti da se opametimo inace kontamo ma đe ce se to meni desiti
Joj dadada, vjerujem ti! Moj nije uradio nalaze pa sigurno i 12 god..... tačnije od kako je iz Švabije došao. Tamo su "morali" redovno obilaziti dr. ovdje nema šanse. Meš čini da je zdrav ne kuka
Moj kuka, ali je zdrav... Mater svoja, u nju se pretvara
ma nego sta ...zato je i smrsao ...ja njemu govorila 4 god. sta treba jesti a sta ne...a on prst u uho...a sad...da ga vidis...samo pitaj...sve zna...koliko sta kalorija ima...sta valja...a sta ne ...skida kozu s pileta pa je onda pece...ma kod njega iz krajnosti u krajnost ...nema sredine
Joj blese jedne moje popraviste mi raspolozenje, a posebno Noa sa ovih 140 dana . Lady meni u narednih 140 dana samo ostalo da evociram uspomene, cak mi i onih gacica od bombona nestalo
Ja samo mogu recu da je moje dijete inace nepodnosljivo, ali veceras je kap prelila casu i jos smo ljute jedna na drugu ... ali moram da je pohvalim da zna gdje joj je brat i jos kaze *pepi at*(lijepi brat) pa mazi moj stomak, pa onda zavraca sebi majicu i kaze 'mema ata' . Najbolja mi je veceras sveki, dogovorili se da dodje da mi pomogne oko poal devet da je okupam, tj da sidje sa gornjeg sprata i kako je to mene ana izula iz cipela ulazi sveki, a ja je vec okupala i oblacim je i tu ja pocnem plakati i govorim istukla sam je. Hajde ja je stavila u krevetac i usle mi u dnevni i stoji na dvosjedu od mm debeli kais i ona ga onako tuzno pogleda "kaze pa nisi valjda sa ovim je istukla i poce zena plakati"
odose sve zenice to je razlika izmedju trudnica i mama.. trudnice se tek sada prijavljuju, a mame, beli slomljene, vec u krevetima.. ja sam tu i tamo, pa se uvalim svaku trecu noc i jednim i drugim moj imi je malko bolje.. hB prodjosmo bez temperature, ali koja mu je sila izasla iz nosica, to je za nepovjerovati.. Naravno da sva ta ''bolest'' ne sprijecava mog harambasu da koristi moju slabost i ono malo popustanja i udovoljavanja kad je ovako ''slabije''.. bas je nevjerovatno kako djeca, ovako mala, znaju da potpuno iskoriste sve sto mogu... covjek bi rekao ''mrvice, ne znaju nista'', a ovamo filozofi najzesci.. Vidim Jelena se svadja sa anuskom... eeeh, tako je meni otprilike svaki dan... pokusavam stati u kraj svemu onome sto moj imran cini, a sto me ljuti, ali.... slabo meni to nesto ide...posebno sto se upekmezi maximalno kada je ovako bolesljiv, pa mu ja malcice popustam... to je onda kraj... ili ce biti kako on hoce ili nece nikako... borimo se, pa neka jaci pobjedi i ja jeeeeeeeeedva cekam da se porodim... vala mi dojadilo malo je reci koliko... meni je ostalo jos nekih 50ak dana... uf, da hoce vise i to proci... :)
teacher baš mi je žao što je lana udarila, jel joj i sad ima podljev, boli li je puno? mm slično reaguje, ne viče na mene, ali kad vidi da ona pada odmah instinktivno mene zove, a glas mu je tako uspaničen da nju uvijek prepadne, pa hoće da plače i kad se ne udari. ja mu uvijek kažem da se kontroliše jer je tako još više prepadne.
jelena ne sikiraj se za puc puc. ja sam svoju pucnula po peleni kad se penjala na stakleni sto i skakala, ona ništa, a ja ne smijem jače da je pucnem
noa za petice
N_N bravo za malenog. ajša je malo pogledala i nije joj bilo zanimljivo, ali bilo je djece na sijelu pa se igrala s njima
dadada ne žali se što tm hrče, zamisli kako je meni sa dvoje hrkača. mm i ajša kad uglas počnu ja se samo smijem. moj dedo rahmetli je hrkao baš puno, i mi se žalili nani da ne možemo spavati a ona nam govorila, vi zamislite da ne čujete, a i ako čujete onda vam ne smeta nego vas uspavljuje. meni sad nikako ne smeta kad neko pili pored mene.
kad mm ide na poso zezne ga,valjda dok hoda po stanu ili dok izadje iz kreveta
e ajd stavi opet link(ne mogu ga naci) gdje Ajsa prica,joj kako mi je bila simpaticna,naprosto ne mogu da vjerujem da se generacija sto se tice price
on ide rano prije 8,sinoc je u 8.10 bio budan ja vec pravo mi neobicno bilo,al zaspo je za 5 -10 min
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
Dobro jutro zene moje , opet se budio, opet je spavao u nasem krevetu i opet se ustao u 7 valjda su zubi u pitanju...ne znam sta drugo. pristojno je vecerao, jos je smazao i par grickalica prije spavanja...mi napravili "party" sinoc u evroviziju
mala, znaci nix palacinke ...a ih voli...mislim, ne skace od srece, ali ih pojede...probaj s jabukum...meni su ekstra...i ja inace vise volim normalne palacinke, ali se ove ipak puno brze prave...a one dok napravis...otelis se