|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  672 673 [674] 675 676   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
13.5.2011 9:00:59   
Malenaoduvijek
a ove trudnice u sitnim satima pisu, odmarajte vas dvije valja vam se poroditi i onda "svasta".
salim se ja, ali ja rekoh jela ce se ukljuciti u 12 a meni ne vjeruju sinoc, moja jelena.

idacha djecica koriste ama bas svaku priliku da te prevare.

moj L. juce vrti se oko stola kod svoje tete lady i sve kao fin, a moja lady pije kafu (a on je kao fino dijete, slovi za takvo) i vrti se on njoj po krilu i fljas ode kafa.
a Igora niko ne bi ni uzeo u krilo jer je on nestasko i nece pa onda dijete i ne moze prosuti kafu.
tako da od ovih finih mozes uvijek ocekivati vise belaja jer su oni kao dobri.

jelena, vas dvije se jos svadjate, znaci da se najvise volite cim se tako svadjate.
a dobra ti je sveki cuj debelim kaisem.

a mi smo onako spavali, Igo mi je nesto plakao budio se ali nije strasno.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 16826
13.5.2011 9:03:33   
Malenaoduvijek
mala, znaci nix palacinke

znas sta, on je jednom o mu se ne svidja jeo one obicne i onda ih vise nije htio, ne znam nesto mu se ne svidja u tijestu.
ma sta cu mu ja, meni su super ukusne..user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16827
13.5.2011 9:07:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

mala, znaci nix palacinke

znas sta, on je jednom o mu se ne svidja jeo one obicne i onda ih vise nije htio, ne znam nesto mu se ne svidja u tijestu.
ma sta cu mu ja, meni su super ukusne..user posted image user posted image

user posted image user posted image ti ko ja...smazes djetetu veceruuser posted image

evo sam mu na bumbu okrenula...bumbo 0 bodovauser posted image ...aposlutno nezainteresiran...svasta

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 16828
13.5.2011 9:28:31   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da, da....nisam se naspavala....
Imali smo "groznu" noc....cijelu noc se vrtila, kenjekala, cak i zaplakala jednom-dvaput u snu...nije se budila ali nije ni morala ovo je bilo dovoljno da jutros ustanem user posted image
Ne znam sta joj je bilo....

< Poruku je uredio Lady26 -- 13.5.2011 9:35:11 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16829
13.5.2011 9:34:20   
R&T@
Jutro....user posted image

Dorucak uspio...bravo ja... user posted image

R. jutros ustala iza 8user posted image user posted image user posted image ...ne pamtim kad se to desilo...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16830
13.5.2011 9:39:54   
DM
Za palačinke-ja ih pravim u picomatuuser posted image user posted image user posted image po jednu svima i dostauser posted image
A za spavanje šššššš-da vam ja dam svog zvrka jednu noć-vidjele bi vi šta je nespavanje! Mislila sam da smo ja i NN na istom-ali ovaj moj je gori i od Benjeuser posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16831
13.5.2011 9:47:18   
Anoniman
jutro.
Ja sam sinoc kasno zaspala a anel rano pa se nikad nas dva ustimati user posted image oko 4 djete se budi tj mene budi vice mama peko , mama peko (mlijeko) hoce. Ja njemu nudim sok,caj ma jok nece oce peko sam ustaje ide u kuhinju sjede na stolicu i ceka da pogrijem.Dam flasu vidim nema fajde a to se desi kad zaspi kao sinoc u 22.15 jer se juce premorio , malo po dani spavao .
Dam flasu dok  sam otisla do wc.on se otisao da igra naspavao se user posted image .
Nekako zaspo oko 5. al ja njemu vicem vidi mrakaca mrak ajmo spavat nije jos sunce on vice et et ćunće (sunce )
I oko 7.15 cujem tapkanje anel usto otisao do mm do dnevne da ga budi user posted image vice ade utani, eno ćunće(sunce) ...
Tako da nisam nesto se naspavala .

Kod nas oblacno jutros bilo malo ćunća sto anel kaze  al haman ce kisa.

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 16832
13.5.2011 9:53:37   
mama75
Jutro! Evo ja samo da vas pozdravim sve i da kazem da smo juce upoznali jednog pre pre preslatkog djecaka koji se zove Luka user posted image i njegovu mamicu. 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16833
13.5.2011 9:55:13   
Lady26
Ja pijem 2 user posted image po redu ali sistem se i dalje ne podize....
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16834
13.5.2011 9:55:49   
Lady26
IZVORNA PORUKA: mama75

Jutro! Evo ja samo da vas pozdravim sve i da kazem da smo juce upoznali jednog pre pre preslatkog djecaka koji se zove Luka user posted image i njegovu mamicu. 

I da kazes da si vidjela i mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 16835
13.5.2011 9:56:15   
R&T@
Bjezi, felix...
Mlijeko u ta doba... hoce li muzicku da mu svirasuser posted image user posted image user posted image

Moja sad trazi činke (palačinke)
Aha, pa nisam jos toliko luda...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16836
13.5.2011 9:57:46   
Lady26
Pravi djetetu cinke, hajde mama ne budi lijena...
Ja zivim za dan za Lana trazi hranu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16837
13.5.2011 10:00:02   
Anoniman
vidi sva djeca ko pjetlovi...onda mora da je do vremena

moj evo momentalno puni zdjelu s orasimauser posted image user posted image ...eto kako se moja dijete igrauser posted image user posted image ...a vamo korpa puna igracaka...al to nam nije interesantno...nikako

joj, mene vec pocela panika hvatati...blize se rokovi...a nesto nepamtim podatke kako trebauser posted image user posted image ...hebemti...kad izadjes iz fola stvarno tesko ucis...a moram i do akademije sljedece sedmice da izaberem temu za seminarski...grrr

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 16838
13.5.2011 10:01:07   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix

jutro.
Ja sam sinoc kasno zaspala a anel rano pa se nikad nas dva ustimati user posted image oko 4 djete se budi tj mene budi vice mama peko , mama peko (mlijeko) hoce. Ja njemu nudim sok,caj ma jok nece oce peko sam ustaje ide u kuhinju sjede na stolicu i ceka da pogrijem.Dam flasu vidim nema fajde a to se desi kad zaspi kao sinoc u 22.15 jer se juce premorio , malo po dani spavao .
Dam flasu dok  sam otisla do wc.on se otisao da igra naspavao se user posted image .
Nekako zaspo oko 5. al ja njemu vicem vidi mrakaca mrak ajmo spavat nije jos sunce on vice et et ćunće (sunce )
I oko 7.15 cujem tapkanje anel usto otisao do mm do dnevne da ga budi user posted image vice ade utani, eno ćunće(sunce) ...
Tako da nisam nesto se naspavala .

Kod nas oblacno jutros bilo malo ćunća sto anel kaze  al haman ce kisa.

Jao i M je par noći oko 3 vristala, bukvalno histerizirala da hoće mlijeko...to je bila tolika vriska da sam joj morala ugrijati da bi se smirila...vec sam se prepala blago da se vraćamo na to noćno hranjenje...ali sva sreća sad je ok...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16839
13.5.2011 10:03:06   
Anoniman
salmy...ja vazda zaboravim sliku...evo ti djubretarac...dakle br.86 coconut
user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 16840
13.5.2011 10:07:52   
N_N
Dobro jutro user posted image
Ja sam k'o pijana jutros user posted image ali petak je user posted image
Eeee felix, B svaku noć oko 3 pije peko. Inače samo tako u polu snu ga popije, u svjesnom stanju nema šanse! Meni buđenje nije čudno, on je takav od rođenja, po čitavu noć se meškolji, čupa me za kosu, gura prste u oči..... ma to je više patnja user posted image ali šta mogu - ništa!! Sinoć se izvukla iz našeg zajedničkog kreveta (B i mog) i legla u ladicu (što ovo šega zvuči user posted image ) - krevet je onaj kao dupli pa u taj donji dio smo isto stavili madrac i ja pobjegla kad se on u mirio, spustila se u donji dio kad on odmah diže glavu user posted image Nevjerovatno kako osjeti. Muntala sam ga čitavu noć da mamić (što bi on rekao user posted image ) tu spava i onda sam ipak oko 4 morala preći opet kod njega....I tako mi..... evo skoro 2 god...... user posted image Večeras opet idu kod dede i nane za vikend. Šta ću kad mole da ih dovedemo, a nas ne moraš 2x zamoliti user posted image user posted image
Uh dadada, vjerujem ti, ja ne znam kako ću startati, moram naučiti da učim user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16841
13.5.2011 10:21:55   
megi
jutrooooo

i mi smo imali nakvu kenjkavu noc
vrhunac je bio oko pet kad se probudila i zove me i trazi jastuk
ja je pitam kakav kaze ona onaj mali daaajjjjj i u plac a ja ne kontam
i izvadim je iz krevetica reko da mi pokazi kad ona hoce mamin astuk
i tako sam morala svoj jastuk da joj ubacim u krevetic
i da spavam do pola osam na nekom tvrdom ruznom, a sto je najtuznije
ona se samo malo naslonila rukom na onaj moj, nije ni spavala na njemu al ga ne da , probala sam da joj otmem u neko doba user posted image user posted image

sta da kazem nego da sam jutros haman ko i lady

teacher nadam se da je lana bolje, bice modrica i te kako
jelena je li prosla ljutnja

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 16842
13.5.2011 10:23:39   
Lady26
Jooj megi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 16843
13.5.2011 10:23:54   
Anoniman
bas mi je drago sto ce mali bedo ici kod nane bar da se malo naspavas i napunis baterije ma sve oni znaju samo se prave da neznajuuser posted image moj u snu znaci u zraku nisam ga ni spustila u krevet dize seuser posted image a bili smo jedno 5 nociju spavali u krevetcu bar do pola noci sad opet isto hebiga neda mi se vise peglat i ustajat po 10 puta volim 3 puta pored mene da se budi nego 10 puta.
Neku noc je lose spavao da sam htjela fino sic na pod lec , svu me gura noge mi stavi na glavu gura me s jastuka od tolike sirine.I kad mi neko kaze sto tm ne spava s vama ono im hello cudno, stosom u nos user posted image lako je pricat kad djete spava mirno ko u vojsci a bome ko anel ako spava nas dva pa mu tjesno a kamli troje NEMOGUCE .
On peko, trazi samo kad zaspi rano zato ja volim da kasno lijeze ne budi se cesto i netrazi peko.
Nemoguce je ne dat peko jer on sam ustane ode do kuhinje i ceka user posted image user posted image .
Nedo Mi Bog ovak svaku noc da mi trazi peko....

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 16844
13.5.2011 10:24:10   
chuci
joj što su se djeca noćas zezala sa mamama
čuj megi pokušala da otme djetetu jastuk user posted image

moja se u po noći udari u glavu od rešetke od krevetić i u snu traži da je poljubim, ja samo cmoknem ustima i dodirnem je rukom po glavi, kao da sam je poljubila i ona nastavi spavati. varam jadno dijete user posted image user posted image

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 16845
13.5.2011 10:25:32   
sheri
mi smo izgleda jedini imali super noc, N je  prespavala cijelu noc bez budjenja i naravno bez prelaska kod nas u krevetuser posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 16846
13.5.2011 10:26:33   
Lady26
MEGI kako je curica reagovala na Bumbu user posted image
Lana ga od juce ne ispusta user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 16847
13.5.2011 10:28:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Bjezi, felix...
Mlijeko u ta doba... hoce li muzicku da mu svirasuser posted image user posted image user posted image

Moja sad trazi činke (palačinke)
Aha, pa nisam jos toliko luda...
tako je tajra trazi peko djete rano zaspo pa ogladniouser posted image ili se naspavao pa nezna sta hoce. Al nije svaku noc sreca ,pa hajd nije mi problem ustat sve i da ja nebi/necu ustat on se digo prije mene  i rekao sta hoce otrco do kuhinje i sjedi ceka pekouser posted image .

Tvojoj naletili placinke user posted image user posted image sta njima nece na um past.
Joj vremena user posted image nema nam danas nigdje , oblacno-hladno.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 16848
13.5.2011 10:28:51   
Lady26
IZVORNA PORUKA: sheri

mi smo izgleda jedini imali super noc, N je  prespavala cijelu noc bez budjenja i naravno bez prelaska kod nas u krevetuser posted image user posted image user posted image

Hajde bar neko user posted image user posted image user posted image user posted image
Moja sefica dobila 2 unuke, jedna se zove Mona a druga Nora user posted image user posted image - Nora je bebeljuca i spavalica, a Mona mrvica i nemirko
Zamislite, blizanke, jedna rodjena sa 2800 a ova vejika bebela imala 3400 cini mi se, masallah...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 16849
13.5.2011 10:30:02   
chuci
jesam ja bezze ja ne pohvalih svoje dijete i ona je fino spavala user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  672 673 [674] 675 676   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  672 673 [674] 675 676   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Tvrda stolica!!
nina belucci

Moja bebica ima 2 mjeseca i hranim je flasicom (hipp-pre), posto dojenjem nije napredovala. Sad joj je trvda stolica i sta da radim da to poboljsam?

kamilica (69%)

komorac (12%)

voda (10%)

odg... (10%)

Broj svih glasova: 42

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *