Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutro ili Dan ,kako kome... Mi smo zaspali odmah nakon sto smo Merlina preslusali.Djecak je plesao pune tri minute i pljeskao rucicama. Cim vidi Dinu na reklami odmah zove Dino,Dino i pjeva OOOOOOOO I onda je u 03 sata jutros vrisnuo toliko da smo i mm i ja u sekundi bili pored njega.I onda se ispovracao,strasno,slajm,uzas...Istraumirali smo se. Sad je ok,eno pajki prvu turu. odoh citati sta ste pisale,ljubimo najsladju i najdrazu generaciju
Nisam maloprije zavrsila : upoznale Luku slatkisa i mamu njegovu, a sve zahvaljujuci teti Lady. Kupili Bumbu i sada se ne odvajamo od njega. A kako sam uspjela procitati jos se djecice juce obradovalo
mi smo bolesni... imamo temp 38, ja sam bila uvjerena da je alergija jer joj je curio nos a jucer su joj pocele suziti oci i dobila je temp? zubi je muce vec 15 dana pa je mozda od toga temp a moze biti i viroza...ne znam uopste sta da radim
mi smo bolesni... imamo temp 38, ja sam bila uvjerena da je alergija jer joj je curio nos a jucer su joj pocele suziti oci i dobila je temp? zubi je muce vec 15 dana pa je mozda od toga temp a moze biti i viroza...ne znam uopste sta da radim
Niste je vodili dr? A mozda je "pokupila" sta u vrticu?! Moguce i zubici... Joj mene, mozda ovo mozda ono